Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Darmen In Balans - Honden

Stimuleert een goede darmwerking en bevordert de darmflora van jouw hond zonder nare bijwerkingen. Dit uiterst effectieve natuursupplement is een uitgebalanceerde samenstelling bestaande uit de meest essentiële ingrediënten voor het darmstelsel van de hond. Het bevat o.a. hoogwaardige probioticaprebiotica, tannine en psylliumvezel. Het is 100% natuurlijk, veilig en bevat geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Darmen In Balans – Honden o.a.:

 • Ter ondersteuning van de spijsvertering
 • Voor een normaal ontlastingspatroon
 • Ter ondersteuning van de normale darmwerking
 • Ter ondersteuning van de natuurlijke stoelgang
 • Ter ondersteuning van de darmflora
 • Ter bescherming van de darmwand
 • Ter ondersteuning bij ontworming & antibioticakuur
 • Ter ondersteuning bij orale medicatie
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

€19.95
90 tabletten - 250mg
2 x €18.95
Je bespaart 5%
3 x €17.96
Je bespaart 10%
€19.95
45 tabletten - 750mg
2 x €18.95
Je bespaart 5%
3 x €17.96
Je bespaart 10%
€34.95
90 tabletten - 750mg
2 x €33.20
Je bespaart 5%
3 x €31.46
Je bespaart 10%
Wissen
19.95 Op voorraad
 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en België
Reviews
Lees alle reviews

Wanneer
Bij situaties m.b.t. de darmen zoals bv afwijkende ontlasting, maagkrampen, borrelen in de maag, of voor, tijdens en na een antibiotica of ontwormingskuur en orale medicatie.

Voor wie
Organimal – Darmen in Balans mag langdurig worden gegeven aan alle honden van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor puppies.

Voor wie niet
Organimal – Darmen in Balans mag in principe in alle situaties gegeven worden. Wanneer jouw hond al medicijnen gebruikt dien je eerst te informeren bij de dierenarts.

Gebruik
Organimal – Darmen in Balans is uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw hond. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal – Darmen in Balans, de oorzaak te onderzoeken. Zowel fysieke als mentale oorzaken kunnen de reden zijn van afwijkende ontlasting. Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen. Doorgaans raden wij aan om Organimal – Darmen in Balans bij afwijkende ontlasting jouw hond gedurende 7 tot 10 dagen toe te dienen. Dit houdt in dat wanneer de ontlasting na enkele dagen begint te normaliseren je toch minimaal 7 dagen doorgaat.

In het geval dat de ontlasting blijft afwijken adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw hond al medicijnen gebruikt en je wilt Organimal – Darmen in Balans toedienen. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering

250 mg tabletten: Zowel kuur (7-10 dagen) als onderhoudsdosering een halve tablet per 1 kg lichaamsgewicht.

750 mg tabletten: Zowel kuur (7-10 dagen) als onderhoudsdosering een halve tablet per 5 kg lichaamsgewicht.

Bij hevige klachten eventueel de dosis gedurende  2 – 3 dagen verdubbelen.

LichaamsgewichtDagelijkse dosis
250 mg tabletten
1 kg0.5 tablet per dag
2 kg1 tablet per dag
3 kg1.5 tablet per dag
4 kg2 tabletten per dag
5 kg2.5 tabletten per dag
6 kg3 tabletten per dag
7 kg3.5 tabletten per dag
8 kg4 tabletten per dag
9 kg4.5 tabletten per dag
10 kg5 tabletten per dag
750mg tabletten
10-15 kg1,5 tablet per dag
15-20 kg2 tabletten per dag
20-25 kg2,5 tabletten per dag
25-30 kg3 tabletten per dag
30-35 kg3,5 tabletten per dag
35-40 kg4 tabletten per dag
40-45 kg4,5 tabletten per dag
45-50 kg5 tabletten per dag
50-55 kg5,5 tabletten per dag
55-60 kg6 tabletten per dag
60-65 kg6,5 tabletten per dag
65 kg >7 tabletten per dag

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Ingrediënten
Bacillus subtilis 1.10*10de, Probioticum (50 mg), Mannan Oligosaccharide en Bèta glucanen, Fructooligosaccharide (FOS), Psyllium husk, Tannine verkregen uit Kastanje extracten

Verpakking
Ons hersluitbaar stazakje bevat 90 tabletten à 250mg / 45 tabletten à 750mg / 90 tabletten à 750mg. De speciale verpakking kan zo door de brievenbus dus u hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Organimal – Darmen in Balans heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc

Voedingssupplement
Organimal – Darmen in Balans is een voedingssupplement en moet dus worden gebruikt als aanvullend diervoeder.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling

 • Bacillus subtilis 1.10*10de, Probioticum (50 mg)
 • Mannan Oligosaccharide en Bèta glucanen
 • Fructooligosaccharide (FOS)
 • Psyllium husk
 • Tannine verkregen uit Kastanje extracten
 • Beta-glucanen

 

Analytische bestanddelen

 • Ruwe as: 1.4%
 • Ruw vet: 4.8%
 • Ruw eiwit: 0%
 • Ruwe celstof: 42%

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Toedienen kan door de tablet rechtstreeks in de bek te stoppen. Dit levert in de meeste gevallen geen problemen op. Mocht dat lastig gaan kun je er voor kiezen de tabletten te vermalen en door het eten te doen. Dit kan prima met brokken, al gaat het bij kieskeurige eters met natvoer vaak nog iets beter. Uiteraard kan het ook verstopt worden in een lekkere gezonde snack of lekkernij. Een ander handigheidje voor wanneer je een slim weigeraartje hebt, is de tablet vermalen en met water in een spuitje in het bekkie toedienen. Ook kun je een pillenschieter of een gezonde vorm van easypill overwegen.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variëren van letterlijk een dag tot aan meerdere weken.
Ook is het afhankelijk van waarvoor het wordt toegepast. In veel gevallen is effect al binnen enkele dagen merkbaar, maar bij uitblijven van het gewenste resultaat adviseren wij het minimaal 1 tot 2 maanden te gebruiken.

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit verschilt per situatie en doel. Wij adviseren een minimum van 7-10 dagen voor acute situaties. Vanwege de goede resultaten kiest men er vaak ook voor om dit als dagelijkse onderhoudsdosis te gebruiken. In dat geval adviseren wij om na 2 maanden gebruik te stoppen om te kijken of de darmen het op eigen kracht kunnen. Mocht het na het stoppen toch weer minder goed kan kun je gewoon weer beginnen met doseren.
Een periodieke onderhoudsdosis is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor dit supplement bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw hond al medicijnen gebruikt.  

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit supplement tenminste 2 maanden te geven. Ook mag je gerust twee weken lang de dosis verdubbelen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit supplement toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij ook niet hoeft te betalen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

 1. Op
  door Kim Reuvers

  Aangeschaft voor ons hondje met allergieën

 2. Op
  door Patricia v.

  Ik heb wel het idee dat het iets doet. Betere ontlasting. Wel is het slim wanneer je een hond hebt van 15 kg om de 750 mg tabletten te pakken anders ben je steeds 7,5 tabletjes per keer aan het geven.

 3. Op
  door Ysolda

  Mijn hond had je onverklaarbare heftige darmkrampen. Gestart met darmen in balans en na 2 dagen werd het rustiger. 1,5 week verder en ze lijkt er helemaal vanaf en is fitter dan ooit!

 4. Op
  door Daniëlle

  Ontlasting patroon lijkt beter te gaan

 5. Op
  door Anoniem

  .

 6. Op
  door Deborah Van der Woude

  Dag 7 merkte we al verschil aan onze hond. Zijn vacht is minder dof en zijn energie is weer zoals voor het rommelen van zijn darmen. Tot nu toe erg positief over deze probiotica.

 7. Op
  door Anoniem

  Echt goed spul

 8. Op
  door Marleen Van boxel

  Ik was op zoek voor tabletten voor onze weimaraner Fido. Hij heeft nl last van zijn darmen vaak diarree. Weimaraners schijnen door dat ze gefokt worden op hun mooie grijze kleur het op hun darmen te hebben.We gebruiken deze tabletten ongeveer 3 maanden. We zijn er ontzettend blij en tevreden mee. Onze hond ook denk ik. Geen onnodige persdrang meer terwijl er niks uitkomt.Super goed dat we deze natuurlijke tabletten op het internet zijn tegen gekomen.Warme groet, Marleen van Boxel

 9. Op
  door Sylvia Van Leeuwen

  Goed maar nog wel even aankijken hoe het verder met Donja gaat ik vindt het nog tekort om er uitspraak over te doe

 10. Op
  door Anoniem

  Na zeer goed telefonisch advies dit product geprobeerd in plaats van Apoquel op dierenarts advies. Helpt erg goed bij onze hond. Echt een aanrader bij jeuk problemen!

 11. Op
  door Anoniem

  Honden zien het als snoepjes, nog te kort bezig om een gefundeerde mening te geven.

 12. Op
  door Anoniem

  Werkt goed bij onze hond als hij last van zijn buik heeft.

 13. Op
  door Jozef Sevenans

  Moeilijke spijsvertering bij onze hond is verleden tijd met dit product.

 14. Op
  door Rommy V.

  Levert een goede bijdrage om de darmen van onze hond na wormkuur tegen giardia weer in balans te brengen

 15. Op
  door Marianne

  Mijn pup doet het er goed op. Eet minder gras en rotzooi van de straat.

 16. Op
  door Zuo

  Nog niet lang genoeg kunnen testen maar zeker niet slecht. Want onze frenchie kan tegen heel weinig en van dit supplement helemaal geen last.

 17. Op
  door Jannie Kroeze penning

  Ik merk dat hij er van opknapt

 18. Op
  door Petra

  Snelle levering en werkt heel goed voor mijn hondje.

 19. Op
  door Shannon Nizet

  Heel goed voor de darmen van ons hondenmeisje. Haar poepjes zijn weer beter. Alleen jammer dat ze de tabletjes niet zo eet, maar klein gemaakt over de brokjes gaat het wel.

 20. Op
  door Leo Hordijk

  Na 3 dagen van de diarree af. Super

 21. Op
  door Chanelle Visser

  heeft na 1.5 weeek al iets geholpen

 22. Op
  door Bertil Heus

  Prima resultaat

 23. Op
  door Ingrid

  Braken is minder na 3 dagen gebruik.

 24. Op
  door Rohina

  Ik gebruik dit wanneer m’n pommetjes last hebben van hun maagje. ‘T werkt erg goed. Zeker aan te raden!

 25. Op
  door Marjolein Vermeulen

  Fijn product! Onze pup had weken last van diaree en viel af. Ook na bezoeken aan de huisarts. Nu krijgt hij iedere dag zijn tablet en knapt zichtbaar op!

 26. Op
  door Suzan

  onze hond at ze zo met haar brokken op, en ze was rustiger en had minder jeuk

 27. Op
  door Sabrina

  Honden vinden het lekker, ik geef dit als onderhoudsdosis en extra na bijv. antibiotica of allergische klachten. Heb het gevoel dat het hen goed ondersteunt.

 28. Op
  door Carin T.

  Werkt heel erg goed

 29. Op
  door Royce

  Sinds het gebruik van deze pillen is de ontlasting van onze pup eindelijk goed! Wij hebben veel verschillende supplementen geprobeerd zonder resultaat. Wij raden dit zeker aan!

 30. Op
  door Mandy

  Werkt goed, zeker als aanvulling bij gevoelige darmen.

 31. Op
  door Ilse

  Caveliertjes problemen met anaalklieren volledig opgelost . Nu naar onderhoudsdosis. Voer zonder tarwe; alleen kip en rijst.

 32. Op
  door Annette

  Onze herder van bijna 12 jaar kreeg het laatste jaar 2022 drie kuren Antibiotica IVM diarree dat hielp goed ,maar als de kuur op was dan ging het weer mis .op internet gezocht naar probiotica en kwam bij organimal uit .zij krijgt voor haar gewicht 4 tabletten,en wij zijn zo tevreden en natuurlijk onze Loena .ik hoop zo dat het blijft werken .wij hebben er vertrouwen in.toppy

 33. Op
  door Nolina

  Goed product

 34. Op
  door C Pereira

  It seems to work to provide comfort to my dog, who gets terrible indigestion from common popular dried dog treats.

 35. Op
  door Jolanda R.

  Geweldig product. Gebruik dit samen met konijnvlees, PEA, multivitamine, en allergie kruiden. Sindsdien zoveel minder last van allergie en goede ontlasting. Heel goede service en super vriendelijk.

 36. Op
  door Mireille

  Voor de 3e keer besteld, erg goed produkt! Voor zowel na een anti biotica kuur om de darmen weer op orde te brengen (in balans) als onderhoud om de darmen sterk te houden. Ik wil het iig altijd op voorraad houden thuis!

 37. Op
  door Frans

  Interessant, vooral voor de komende winter.

 38. Op
  door To

  Haar drollen zijn weer stevig.

 39. Op
  door marc van caeneghem

  goed product maar prijzig.

 40. Op
  door Sarina van der Sluijs

  Onze honden doen het er super goed op. 2 Oldies 14+ en 12+. Medicijnen van dierenarts gaf vaak problemen en daardoor op zoek gegaan naar alternatieven en met de producten van Organimal begonnen. Echt super!

 41. Op
  door Anoniem

  Na jaar lang medicatie nu goede darmwerking

 42. Op
  door Jeannette

  Ben nog niet begonnen met dit product… eerst het oude even op maken…

 43. Op
  door Anoniem

  Werkt uitstekend!

 44. Op
  door Anoniem

  Ons hondje moest regelmatig naar dierenarts, problemen maag en darmen en hevige buikkrampen. Sinds (1 week) geen problemen meer.

 45. Op
  door Corine Moerman

  Top

 46. Op
  door Lydia Boekholt

  Nog maar kort in gebruik.

 47. Op
  door Jana Žideková

  de diarree was al weg na de eerste dag van gebruik

 48. Op
  door Anoniem

  Soms een dagje wat mindere ontlasting. Dan gelijk paar daagjes dit geven en direct weer pke

 49. Op
  door Ilse

  Gras eten is grotendeels verleden tijd. Mooie ontlasting.

 50. Op
  door Anoniem

  We hebben er nu al 3 honden erg van zien opknappen. Het is vast geenwondermiddel, maar maakte voor deze honden wel he verschil.

 51. Op
  door Anoniem

  Tot nu toe zeer tevreden

 52. Op
  door Marcel Pelgrim

  Werkt goed voor dunne ontlasting en weerstand in darmen

 53. Op
  door Wil

  Ontlasting van onze hond was vaak dun. Het gebruik van deze pillen werkt goed. Harde ontlasting en daardoor geen last van de anaalklieren. Top!

 54. Op
  door Maarten GROOTVELD

  Eindelijk iets dat goed helpt blij mee!!

 55. Op
  door Juliëtte

  Geeft wat rust

 56. Op
  door Gilles Tuik

  Het werkt perfect honden zijn snel van hun darmproblemen af

 57. Op
  door Mieke Vermeeren

  Mijn hond reageerd er heel goed op normaal gesproken zitten we elke 2. weken bij de dierenarts dus het is het echt waard

 58. Op
  door Peter en Mirjam

  Voor zover we nu constateren gaat het langzaamaan steeds beter met onze Fietje. Ze had flink last van ontstoken anaalklieren. Ze is er nog niet, maar het helpt en onze dierenarts vond het een heel goed initiatief van ons om Fietje dit te geven. Dus we gaan er mee door.

 59. Op
  door Getty L.

  Van jarenlang diarree, naar plotse ommekeer. De darmen zijn al 10 dagen in balans met deze pilletjes die ik eerst probeerde en daarna de brokken erbij.

 60. Op
  door Trijn Boersma

  Truus vindt de pillen heerlijk!

 61. Op
  door Anneke

  Mijn hond doet het hier super goed op, weinig tot geen darmklachten meer.

 62. Op
  door Joep W.

  Werkt perfect

 63. Op
  door GMM B.

  Prima middel! Na 3 antibiotica kuren te hebben gehad waren zijn darmen van mijn hond helemaal van slag en had costant diaree... Ben darmen in balans gaan gebruiken gaat het heel goed . Blijf ze ook gebruiken omdat hij ook vaak last heeft van stress diaree v.w vuurwerk etc.

 64. Op
  door Getty

  Megasuper product

 65. Op
  door Sietske Bouwsma

  Werkt echt goed.

 66. Op
  door Jose Elidora Pereira

  Een goed product voor de darmen van de honden

 67. Op
  door Isabel

  Werkt goed bij hond met wisselende stoelgang en gevoelige darmen. Duurt een paar dagen voordat het werkt. Daarna heeft onze hond geen last meer.

 68. Op
  door Anoniem

  lastig te beoordelen.mijn hond eet het niet op

 69. Op
  door Barbara B.

  Mijn golden heeft erg gevoelige darmen, Origanimal helpt heel erg goed, minder diarree!

 70. Op
  door ingrid m.

  werkt goed , mooie stoelgang

 71. Op
  door Gonny W.

  Wekt super goed

 72. Op
  door Laura

  Onze pup voelt zich een stuk beter

 73. Op
  door Marina

  Prima supplement voor mijn hondje. Maag en darmen zijn weer in balans. Heel fijn.

 74. Op
  door Essie Matulessy-Gobels

  Werkt snel. Onze Toby doet het al een stuk beter hierop. Kan het bij iedereen aanraden als de hond niet zo goede ontlasting heeft.

 75. Op
  door Elly

  Perfect geholpen. Binnen een paar dagen zagen we bij onze hond al resultaat.

 76. Op
  door Esra

  mijn hond had erg veel last van buikpijn, dit is aanzienlijk verminderd sinds ik deze 'darmen in balans' gebruik. Ik doe de tabletten door 4 in het voer, maar soms vind ik nog stukjes in huis omdat ze ze echt niet lekker vind en dus liever laat liggen. Al met al ontzettend tevreden

 77. Op
  door Jos

  He middel werkt goed. De ontlasting van beide hondjes is aan het normaliseren. Klanten dienst was goed bereikbaar en behulpzaam toen ik belde.

 78. Op
  door M-J L.

  Mooi product, onze hond heeft er veel baat bij.

 79. Op
  door Eleonore

  Het helpt echt!

 80. Op
  door Karine

  Mijn puppy kwam jammer genoeg met giardia van bij de fokker. Erge diarree. Naast de behandeling met panakuur koolhydratenarme voeding gegeven. Graanvrije brokken en koolhydraatrijke witte rijst met gekookte kip. Stoelgang verbeterde maar nog steeds diarree. Na twee dagen darmen in balans te geven is diarree gestopt! Topproduct !!!!

 81. Op
  door Anoniem

  Super produkten !!!

 82. Op
  door Ria Smit

  Onze flatcoated retriever Jason heeft van jongs af heel regelmatig darmproblemen gehad totdat we Organimal zijn gaan toevoegen aan zijn eten. Dat heeft echt een positieve invloed. Blije hond, blije baasjes :)

 83. Op
  door Ariënne

  Sinds het gebruik van probiotica van organimal heeft onze hond geen darm problemen meer!

 84. Op
  door Nilmini

  Werkt heel goed. Ik geef het iedere dag bij zijn ontbijt.

 85. Op
  door Nel Akkan

  Mijn hondje doet het er prima op

 86. Op
  door TM Dykstra

  Mijn pup was instabiel qua ontlasting. Met dit middel gaat het een stuk beter. Ik gebruik het nu ruim een week. Ik ga in ieder geval het 1e zakje opmaken en dan zie ik wat het resultaat zal zijn.

 87. Op
  door jantien

  Na een week diarree dit gebruikt het werkt heel goed de ontlasting was snel weer normaal!

 88. Op
  door Anoniem

  Werkt goed

 89. Op
  door Olivia

  Werkt prima

 90. Op
  door Anoniem

  Werk goed, maar helaas maar voor 8u per 2/3 pillen, na deze tijd komen de jeukklachten terug bij de hond.

 91. Op
  door Anja

  Werkt denk ik wel alleen niet bij onze hond helaas.

 92. Op
  door Marga

  Ik ben blij en mijn hond ook. Haar ontlasting is niet meer zo waterig en ze krabt lang zoveel niet meer. Ze krijgt de pilletjes nog maar 2 weken dus het kan alleen maar beter worden!

 93. Op
  door Anoniem

  Meteen resultaat

 94. Op
  door Marian

  Het probleem met de darmen is niet helemaal opgelost maar is zeker beter geworden. Hij haart wel een stuk minder.

 95. Op
  door An

  Heel tevreden over deze supplementjes, de stoelgang van mijn hondje ziet er gezond en vast uit.

 96. Op
  door Remko Bovenkamp

  Mijn hond (een teckel0 reageert er erg goed op en hij vind het nog lekker ook.

 97. Op
  door Karin J.

  Mijn Chiuahua had vaak last van slijmige ontlasting Ben darmen in balans gaan gebruiken en hij heeft nu vastere ontlasting ,maar heeft wel zeker drie weken geduurd voor het verbeterde. Ik blijf voorlopig twee tabletjes per dag geven.

 98. Op
  door Bri P.

  Werkt perfect

 99. Op
  door Margriet Roelofsen

  Murf heeft nu mooie ontlasting en zijn buikje rammelt niet meer. Het doet haar goed.

 100. Op
  door Hans van Leeuwen

  hondje met gevoelige darmen heeft minder vaak'' graslust''

 101. Op
  door Trudie

  Hond had al weken diarree ben darm balans gaan gebruiken en nu is het weg

 102. Op
  door Ammu

  Super tevreden van darmen in balans! Ik gebruik dit in combinatie met de darmkruiden bio :) Mijn tervuerense herder van 11jaar heeft gevoelige darmen en krijgt de ID brokken van Hills maar ze at al een tijdje te weinig... Geprobeerd haar eten wat aantrekkelijker te maken met cottage cheese in de ochtend (hier is ze een grote van van) en natvoer in de avond (hier krijgt ze jammer genoeg sneller diarree van) maar zelfs dan at ze niet wat ze binnen hoorde te krijgen. Dag 2 met deze tabletjes en ik merk al een enorme verbetering. Ze heeft vandaag 2X HEEL haar bakje opgegeten en ik voel ook dat haar buikje eindelijk vol zit. Ze heeft ook meer energie en voelt haar algemeen beter in haar vel.

 103. Op
  door Anoniem

  Goede aanvulling

 104. Op
  door Martine Van rompu

  Zeer tevreden van ik bestel voor de botten ook alvast .

 105. Op
  door Brigitte

  Heeft mijn hond van de diarre afgeholpen na een flinke Giardia-infectie. Ik geef het nu nog als kuurtje: werkt heel goed.

 106. Op
  door Anoniem

  Zeer tevreden van. Heel makkelijk toe te dienen. Onze hond haar darmen lagen even in de knoop maar na 2dagen gebruik van deze pillen was alles weer zoals het hoort

 107. Op
  door Iris

  Mijn hond had regelmatig last van een borrelende buik en daarbij werd haar vacht ook nog eens hard. Sinds ik haar de tabletten van darmen in balans geef voel je de vacht weer zachter worden, eet ze buiten geen gras meer en hoor ik haar buik ook niet meer borrelen. Ik zal dit product blijven gebruiken voor haar.

 108. Op
  door Marij D.

  Al heel lang tevreden van!

 109. Op
  door Cindy Leenders

  Sinds het gebruik van deze tabletten nog maar heel zelden een borrelende buik en overgeven. Wij zijn blij!

 110. Op
  door Mariet De Graaf

  Mick zijn darmen zijn weer tip top in orde.

 111. Op
  door Marie-Louise Hagen

  Ik Puck had darmen die niet meer werkte. Ik kreeg toen wat voorgeschreven van de DA 3x2 per dag. Mijn baasje vond na een tijdje het middel toch vervangen zou moeten kunnen worden. Met deze Darmen in Balans kan ik toch goed naar de toilet en ben ik van dat vergif in mijn lijf af. Ik ben een heel blije hond.

 112. Op
  door Sonja Speijer

  Je merkt duidelijk verschil. Bodi krabt niet meer aan zijn voorpoten en kont, mooie drollen, en gras is ook niet interessant. Maar nadat de verpakking op was kwamen de klachten langzaam weer terug, dus opnieuw besteld. Nu samen met gedrag in balans met de hoop dat hij niet meer op alles blaft.

 113. Op
  door Marjan

  Ik heb deze in combinatie gekocht met 'gedragin balans', omdat ik las dat een aantal honden lastvan de darmen kregen. Onze hond heeft ook gevoelige darmen en op deze aanvulling doethij het goed.

 114. Op
  door Connie Beijnsberger

  Mijn malamute Qilaq at gras, veel krabben en jeuk. Hij heeft zelfs met een kap om gelopen. Met de kap heelden zijn wonden, maar na de kap ging hij er weer mee verder. Toen ik las van Organimal op internet en dat Darmen in balans kunnen bijdragen aan verbetering van huidproblemen wilde ik dit proberen. Hij heeft het nu circa 2 weken genomen en er is een gigantische verbetering te zien. In gedrag (hij krabt nauwelijks, gras is ook geen lekkernij meer voor hem) en zijn eetlust is enorm verbeterd. Malamutes zijn zeer kieskeurige eters, maar sinds het gebruik van Darmen in Balans nog geen maaltijd overgeslagen. Ik ben er superblij mee. Het enige minpuntje is dat het tabletten zijn. Poeder afwegen is gemakkelijker, maar een vijzel biedt uitkomst.

 115. Op
  door Michele De koning

  Mijn hond had last van een borrelende maag en dus een kuurtje van 7 dagen gedaan… maar na een dag of 2 merkte ik al dat het super goed werkte. Dus voor mijn hond super tabletjes.

 116. Op
  door Martin Kessels

  Mijn hond gebruikt nu een dikke week de tabletten voor de darmen en het heel goed met de ontlasting. Hopelijk blijft het zo. Ben tot nu toe zeer tevreden.

 117. Op
  door Anoniem

  Reageert er prima op

 118. Op
  door Anoniem

  helpen heel goed tegen maagklachten

 119. Op
  door Bregtje

  Prima ondersteuning!

 120. Op
  door Terenia B.

  Een middel wat natuurlijk is en de darmflora goed ondersteunt. Ik heb een pup die niet van zijn diaree afkwam (na alle onderzoeken geen reden)met antibiotica en een vriendin raadde mij dit aan. Het is onvoorstelbaar. Binnen twee dagen normale poep en ik heb de kuur 7 dagen gegeven en nu helemaal normaal. Wat een fijn gevoel voor de pup en mij. Ik wil het nu altijd in huis hebben . Heel veel dank

 121. Op
  door Jan P.

  De allergie klachten van mijn hond Cody nemen na een week gebruik van Propolis af. Ik combineer Propolis met Multivitamine, Zalmolie en Darmen in Balans. Werkt prima!

 122. Op
  door Line G.

  Goed product. Wel wat geduld hebben vooraleer het werkt.

 123. Op
  door Sylvia Valk

  Dit werkte heel snel en goed, na diarree opgelopen door zwemmen in open water

 124. Op
  door Marry

  Combinatie van antibiotica en darm in balans heeft onze hond nog geen last van zijn darmen.

 125. Op
  door Joke van Elmpt

  Met deze moet ik nog beginnen.

 126. Op
  door nadine w.

  .

 127. Op
  door Johny W.

  Schitterend product, mijn Dogo Argentino heeft geen diaree meer en ook geen anaalklier problemen meer echt toppie

 128. Op
  door Diana

  Als gevolg van veel medicijngebruik heeft onze hond helaas chronische dikke darmklachten ontwikkeld. Na twee dagen van dit product zijn de klachten geheel verdwenen. Na 14 dagen gestopt en de klachten zijn direct weer terug. Dus nu op een onderhoudsdosis gezet.

 129. Op
  door Claudia v.

  Ik gebruik het nog te kort om resultaat te zien, vandaar 4 sterren. Mijn hondje is heel moeilijk en de pil binnen krijgen is steeds een uitdaging?.

 130. Op
  door Sacha

  Onze Mechelse Herder had veel last van diarree. De tabletjes helpen heel goed en snel!

 131. Op
  door Bea Heffels

  Tot nu toe heel tevreden. Goede ontlasting.

 132. Op
  door Gerard

  Product darmen in balans heeft een goede werking bij mijn oudere hond van 18kg…

 133. Op
  door Nick

  Zeer snel vaste ontlasting terug

 134. Op
  door helga H.

  mijn hond heeft veel betere ontlasting , ik blijf het geven

 135. Op
  door Saskia

  Mijn pup had veel last van slappe ontlasting, ik geef haar elke dag 1 tablet en haar ontlasting is zienderogen verbeterd.

 136. Op
  door Patricia

  Na veel geprobeerd te hebben ben ik bij darmen in balans van organimal uitgekomen. Sindsdien is de ontlasting stukken beter van mijn hondje.

 137. Op
  door Christina Carleer

  Geef dit sinds 1 week, en nu begint mijn chihuahua Figaro wel te krabben, geef 2,5 pilletjes / dag (gewicht is 5,10kg) doe ik iets verkeerd?

 138. Op
  door Leen W.

  Heel tevreden hondjes nu

 139. Op
  door Hermien

  Mijn hond knapte helemaal op

 140. Op
  door B

  Mijn hond eet ze zo op met geen probleem. Heeft last van jeuk en het is een stuk minder na het innemen van darmen in balans. Ook haar ontlasting is beter.

 141. Op
  door Maria

  Werkt goed

 142. Op
  door Anita S.

  Sinds ik dit product gebruik spuugt mijn hond niet meer elke ochtend. Is zijn eetlust beter en zijn ontlasting van goede dikte. Bovendien is hij energieker. Heel blij met dit resultaat. Ik gebruik 2 tabletten per dag, mijn hond weegt 27 kilo en dit is voor hem de juiste onderhoudsdosis.

 143. Op
  door Lia Franken

  Werkt goed. Darmen van de hond Gabber zijn veel rustiger. Betere ontlasting

 144. Op
  door Jolanda

  Sinds ik dit dagelijks aan mijn hond geef is zijn ontlasting duidelijk van betere kwaliteit, erg tevreden.

 145. Op
  door Anoniem

  Werkt perfect, geen darmproblemen meer

 146. Op
  door Ellen Van der Laan

  Mijn hond krijgt het nu langer dan een maand en heeft geen diarree meer gehad. Hij likt nog wel aan zijn achterpoot maar verhaart wel iets minder

 147. Op
  door Hilde

  Gaat echt iets beter, we zetten door!

 148. Op
  door Linda

  Werkt heel goed! Ook erg fijn om mijn hond een natuurlijk product te kunnen geven.

 149. Op
  door Pia Van Dalen

  Helpt erg goed,onze hond is al op leeftijd en poept moeilijker vanwege dat het zitten niet zo soepel meer gaat De ontlasting is iets zachter en gaat makkelijker en dan blijft er niets achter dat kan gaan ontsteken Heel erg tevreden

 150. Op
  door Fam Cornelissen

  Werkt uitstekend !!

 151. Op
  door Anoniem

  Werkt goed, geen diarree meer

 152. Op
  door Sjanie

  onze hond was steeds misselijk, heel veel smakken de huisarts kan echter niets vinden. Toen hij een antibiotica kuur kreeg voor iet anders heb ik de probiotica darmen in balans er bij gegeven en smakte hij niet meer. Nadat de kuur afgelopen was ben ik dit blijven geven en het gaat prima.

 153. Op
  door Anoniem

  Goede ontlasting door gebruik van dit middel tijdens antibiotica kuur.

 154. Op
  door Helga

  Werkt prima

 155. Op
  door Ellen

  Prima aanvulling

 156. Op
  door Nadia

  Zag na enkele dagen al een felle verbetering in onze hond zijn ontlasting, heel te vreden!

 157. Op
  door Anoniem

  lijkt enigszins te werken. Fijn dat de pillen makkelijk uit elkaar vallen

 158. Op
  door Merugia H.

  Ik ben heel blij met deze product de ontlasting van mijn hond is goed en hij heeft niet veel jeukt meer.?

 159. Op
  door M. K.

  Gewoon goed

 160. Op
  door Claudia Aarnoudse

  Onze heeft een auto-immuunziekte. Daar kwam sinds vorige maand ook darm problemen bij. Tot ik iemand tegen kwam die ook de hond uitliet en begon over probiotica en zalmolie. Ze adviseerde om het te gaan gebruiken. We hebben haar de site gevraagd, besteld en gebruik het nu een week. Maar wij merken nu al verschil . Ze is veel levendiger, vrolijker, vol energie maar ook haar ontlasting ziet er weer goed uit. Wij willen het ook iedereen aanraden. Waarom zouden alleen wij als mens probiotica nemen voor ons lichaam. Het is ook heel goed voor onze viervoeters. ????

 161. Op
  door Janet Veen

  Na een antibiotica kuur, maar ook omdat mijn hond zo vaak gras at, ben ik darmen in balans gaan gebruiken. Ik merk dat het effect heeft; minder gras eten. Blije hond

 162. Op
  door H. Simons

  Helaas helpt het product niet zoals ik verwacht had.

 163. Op
  door Sonja Speijer

  Bodi wil het in het begin niet aannemen, maar toen hij begreep dat hij dit twee x per dag kreeg ging hij het braaf eten. Wat me opvalt na twee weken gebruiken, dat hij niet meer extreem stinkt als hij een poepje laat of als hij buiten heeft gepoept. We zijn overgestapt op ander voer en in combinatie met dit heeft hij mooie poep alleen hij blijft nog wel gras eten.

 164. Op
  door Nelleke

  De ontlasting van mijn hondje was altijd aan de zachte kant, sinds ze dit supplement krijgt legt ze weer keurige drolletjes. Fijn product.

 165. Op
  door Anoniem

  Lichte verbetering te merken na ongeveer 1 week.

 166. Op
  door Jilly V.

  Fijn om een probiotica te hebben voor je hond waar niet allerlei troep in zit ?

 167. Op
  door Esther

  Sinds mijn hond dit krijgt eet ze bijna geen gras meer en is haar ontlasting weer normaal

 168. Op
  door Max G.

  Werkt goed

 169. Op
  door Miriam

  Wij hebben al heel veel geprobeerd om de darmen van onze hond in balans te krijgen, en nu na 1 week gaat het echt heel goed. Goede ontlasting, minder jeuk en minder stinkwindjes... Wij gaan er zeker mee door.

 170. Op
  door Lydia

  Hond heeft minder behoefte aan gras eten en ontlasting heeft juiste substantie

 171. Op
  door Anoniem

  De eetlust wordt zichtbaar beter

 172. Op
  door K V.

  Sinds ik dit gebruik heeft mijn hond geen borrelbuikjes meer en merk ik dat hij veel beter in zijn vachtje zit. Heb al veel geprobeerd maar blijf hierbij. Top spul!

 173. Op
  door PJ K.

  Al vanuit het nest had onze hond darm problemen. Van alles geprobeerd wat voer betreft. Nu na 9 maanden en 2 x daag Organimal is haar buikje eindelijk rustig. En poept ze nog 2 maal daags een mooie poep, in plaats van spuit en prut.

 174. Op
  door Saskia

  Al na 1 dag vastere ontlasting. Onze teckel eet ze zo op , verbazing alom. Heel erg tevreden dus.

 175. Op
  door Anouk

  Het lijkt goed te werken. We weten nog niet wat het op langere termijn doet.

 176. Op
  door Anoniem

  Weet niet wat het effect is. Heb dit gebruikt omdat onze hond aantal medicijnen had gebruikt en ik eventueel nadelig effect daarvan op zijn darmen wilde beperken

 177. Op
  door Rianne

  Nog te kort mee bezig voor resultaat, hond eet ze zo op

 178. Op
  door Tine F.

  Kan er nog niet zoveel over zeggen gebruik het nu net een week. Maar geloof wel dat het werkt ontlasting ziet er beter uit.

 179. Op
  door Ramona

  Zijn ontlasting ziet er beter uit na 1 week geven.

 180. Op
  door Ingrid S.

  Werd snel makkelijk gegeten

 181. Op
  door Anoniem

  Werkt goed en snel

 182. Op
  door Anita

  prima product, hond eet t goed

 183. Op
  door Nicole

  Teckel heeft rustigere darmen, braakt niet en heeft geen diarree. Meer eetlust en energie. De producten waren mooi verpakt, leek wel een klein cadeautje!

 184. Op
  door Anneke van Staalduinen

  Sinds onze Golden Retriever deze tabletten eet is haarvspijsvertering en ontlasting prima geworden ook tijdens het gebruik van antibiotica. Echte aanrader bij antibiotica kuren .

 185. Op
  door Anoniem

  Duidelijke verbetering bij hond nadat we hiermee begonnen zijn.Had eerst enorme diarhee

 186. Op
  door Ton

  Ons hondje had zoveel diarree-klachten dat de specialist adviseerde om een inwendige onder,ook uit te voeren. Wij vonden dit gezien haar leeftijd te belastend en besloten darmen in balans te proberen. Inmiddels gebruiken we dit al 3 maanden en de ontlasting is zoals deze moet zijn.

 187. Op
  door Sharona V.

  Goedgekeurd door hond, mezelf en de dierenarts

 188. Op
  door Esther

  ik gebruik deze pro-pre biotica al zeer geruime tijd. Niet vanwege diarree maar vanwege een gevoelige maag en jeuk! Mijn hond heeft vanwege hevige jeuk, medicijnen gehad waar ze heel slecht tegen kon. Op fb zag ik vaak reclame over gebruik van pro-prebiotica wanneer honden of katten steeds maar jeuk hadden of zichzelf maar bleven likken op poten en buik. Naar aanleiding daarvan heb ik mijn hond op de pro-prebiotica gezet en sindsdien nergens meer last van. Ze heeft nu totaal geen jeuk meer en ook haar maag is tot rust gekomen.

 189. Op
  door carol De Schryver

  Goede advies gekregen. Onmiddellijk een kuur met darmen in balans voor Rozzi begonnen en de diarree verdween opmerkelijk vlug. Voorlopig blijf ik deze geven als onderhoud voor de darmen. Top product.

 190. Op
  door Anoniem

  Hond is duidelijk opgeknapt! Zijn dit gaan gebruiken ivm probleem met anaalklieren, klachten lijken afbreken nemen!

 191. Op
  door Amanda

  Eindelijk iets gevonden wat echt werkt! Onze herder heeft nu, na 3 jaar zoeken, eindelijk normale ontlasting.

 192. Op
  door Yvette

  Makkelijk om te geven en ze doen er goed op

 193. Op
  door Nikita H.

  Ja, prettig. Franse Bull, 6 maanden op rauw voer... Eet ALLES van de grond. Geïrriteerde/ontstoken darmen zag ik aan de poep. Geen fan van antibiotica! Dus inname Darmen in Balans verdubbeld, samen met een hoge B12 kuur. Een dag later en haar poep ziet er al beter uit, haar maag rommelt minder! Dus even afwachten, voor nu ben ik erg positief.

 194. Op
  door T Haighton

  Mijn tibetaanse spaniel at heel slecht. Van puppy af. En haar ontlasting kwam om de 3 a 4 dagen. Had ik de probiotica maar eerder gebruikt. Nu met graanvrij voer gaat het perfect. ?Gr. Tina Haighton

 195. Op
  door Monya Spijkhoven

  Ik moet het effect nog gaan ervaren maar ze eet t makkelijk

 196. Op
  door Gea Voskuilen

  Heel erg goed

 197. Op
  door Tanja

  Mijn hondje van 10 maanden heeft telkens terugkerende diarree. Helaas verhelpen de pilletjes dit niet. Sommige dagen is de ontlasting goed, dan weer ineens diarree. Ze eet ze wel gewoon op, dus het is makkelijk te geven. Ik ben nu halverwege de verpakking en ga er gewoon mee door, maar zal dit niet opnieuw bestellen. Vind het ook echt wel duur.

 198. Op
  door Sietske Bakker

  Ik merk geen verschil

 199. Op
  door Jolanda Pater

  Die Darm en Balans werkt echt goed. Ik heb een totaal andere hond in Kyra nu. De ontlasting is goed ,maar zelf is ze nu anders aan het worden,zeg maar in balans. Ze vraagt al een aantal dagen zelf om te gaan lopen ,tussen de middag,eind van de middag maar zelfs s avonds. S avonds durfde ze nooit Dat heeft ze in bijna de 6,5 jaar dat ik haar heb nog nooit gedaan. En gewoon relaxt lopen,niks geen stress. 1 van mijn zoons was gisteren hier , die zei wat is Kyra rustig geworden het valt gewoon op. Kan je zien wat darmen doen hé. Dit is tot nu toe de beste pro en pre biotica die ik uitgeprobeerd heb.

 200. Op
  door Thea Kil

  Geef ze nu ca. 7 dagen en denk enigszins verbetering te zien. We gaan nog even door

 201. Op
  door Monique

  Nou wat heb ik lopen tobben de afgelopen jaren met mijn hondje. Paar dagen gewone piep, meestal krampen, dunne derrie, arm beestje. Er waren dagen bij dat ze zich met recht hondsberoerd voelde. Borrelende buik, krampen. Bidhoudingen...dan wist ik al hoe laat het was. De dierenarts dacht dat haar pancreas niet meer in orde was, gezien de bid houdingen. ( Krampen). Ze is op dieet voer gegaan wat in het begin wel hielp...paar dagen, soms zelfs twee weken dat het goed ging. En dan was het weer mis. Dagenlang aan de finidiar om haar poep weer goed te krijgen, en dat haar maagje tot rust kwam. Ten einde raad, want inmiddels kon je nergens geen finidiar meer krijgen...gaan googlen. Ik kwam een stuk tegen van een holistische dierenarts, die een stuk geschreven had, of het over mijn hondje ging. Zo herkenbaar...dat veel zenuwachtige hondjes ( de mijne komt uit een asiel in Spanje en was zwaar mishandeld. ) Heel snel last aan hun maag en darmen Krijgen. Stress is de boosdoener. Eerst geloofde ik het niet...maar op een gegeven moment Probeer je alles. Hij schreef ook dat dierenartsen het vaak niet weten en het dan een naam geven omdat het zo lastig is om er achter te komen. Het advies van de holistische dierenarts was.probeer gewoon een week of twee hun oude eigen voeding en doe 1 x in de week bijv.een prakje of wat groene groenten. Probeer 1 x in de week een ampul " no stress" spits on. Tussen de oortjes zodat de hond het niet op kan likken. Zorg voor een goede probiotica en kijk het twee weken aan. Ik gebruik nu de pillen van organimal en verdeel haar eten wat ze vroeger kreeg over drie maaltijden per dag en bij iedere maaltijd krijgt ze 1 tablet. Best prijzig maar in verhouding met alle ellende en de ook niet goedkope anti diaree tabletten...heb ik het er graag voor over. Ik heb mijn hondje weer terug met prachtige drollen. Geen rommelende buik meer. Geen dunne derrie. En ik wilde dat ik dat verhaal van die arts jaren geleden had gelezen. Mijn hondje is al op leeftijd maar ze is weer net zo gek en gelukkig als vroeger. Zolang ik me aan hetgeen houdt wat die arts schreef...prima! Het kan zijn dat ze tussendoor best een keer aan de kak gaan. Maar ik ben sinds feb.bezig en haar drollen zijn bijna een prijs waard, zo mooi.

 202. Op
  door Anoniem

  Weinig of geen last van haar darmen Sinds we dit gebruiken

 203. Op
  door A T.

  Eerst poeder van een ander merk geprobeert, werkte goed maar deze pillen zijn beter. Ontlasting is "mooi" en geen gemadder met poeder scheppen en alles wat achter blijft in de bak, honden vinden het lekker en het eet gemakkelijk weg. Alleen vind ik het wel duur, zeker omdat ik 2 grote honden heb.

 204. Op
  door Jolanda Pater

  Gebruik het nu ongeveer een week,omdat 1 van de honden geopereerd is en de ander structureel slechte ontlasting. Vooral bij de laatste merk ik dat dat zeker goed verbeterd. Degene die geopereerd is daar is het voor ondersteuning en gaat straks over op de senior. Fijn en goed product.

 205. Op
  door Liesbeth

  Tja. Ik weet of het iets doet. Maar de prijs is prima in vergelijking met zoiets van de dierenarts. Ook vind ik dat de reactie op mijn vraag zeer zorgvuldig en aardig was.

 206. Op
  door Ton Stoop

  Al naar een paar dagen veel verbetering.Na de kuur mooie ontlasting.

 207. Op
  door Jolanda J.

  Sinds onze honden dit door het voer krijgen ziet hun ontlasting er super uit

 208. Op
  door Anoniem

  Ik heb een kuur gedaan bij mijn hondje. Zijn ontlasting is beter en de jeuk is stukken minder. Echt een aanrader!

 209. Op
  door Anoniem

  De darmen van mijn teckeltje herstelden snel na intensief antibiotica gebruik, geef de probiotica nu als onderhoudsdosering. Nooit meer last van buikklachten, goede regelmatige ontlasting.

 210. Op
  door Michelle G.

  Nog niet lang genoeg gebruikt om een compleet resultaat te zien.

 211. Op
  door Anoniem

  Zeer goede tabletten.

 212. Op
  door Nikè

  Gekocht samen met de Multivitamine; mijn adoptie hondje (1,5jaar) had de afgelopen maand vaak last van dunne ontlasting en weet regelmatig de meest vieze dingen te vinden en op te vreten in de bosjes; ik was af en toe de wanhoop nabij en zij werd steeds lustelozer, had geen zin om met andere honden meer te spelen, liep al snel achter me aan te sjokken.. ik heb binnen een paar dagen een happy en energieke hond terug met goede ontlasting! Ik heb het geluk dat ze alles behalve een moeilijke eter is en ze schrokt de tabletten met een klodder pindakaas zo naar binnen. Voor moeilijke eters of kleinere honden zijn ze wel groot, die tabletten. In poedervorm was misschien handiger geweest.

 213. Op
  door Dominique Hertoghe

  Het vervelende is dat er heel weinig wordt vermeldt over de hoeveelheid die gegeven moet. Zelfde voor de “worsten” er staat nergens een indicatie. Een beetje meet info zou erg fijn zijn

 214. Op
  door Anoniem

  Mijn hondje is er echt van opgeknapt.

 215. Op
  door A. J. van Dijk

  Goede aanvulling na een besmetting met giardia,heeft de darmen weer mooi in balans gebracht

 216. Op
  door Fabienne

  Top, was zeer tevreden, ga nu elke dag nog 1 tabletje geven.(onderhoudsdosis) Heb nog een zakje besteld, indien onze hond diarree heeft dat ik het al bij de hand heb, Voor baasje weer een plezier dat je de boodschap,gemakkelijk kan opnemen, mijn hond ziet het zakje organimal en begint te kwispelen. Dus een win win. Hond en baasje gelukkig.

 217. Op
  door jolanda

  Werkt goed! Helaas moet ik ze wel in wat lekkers verstoppen voor onze hond

 218. Op
  door Anoniem

  Werkt perfect

 219. Op
  door S.

  Zal wel helpen bij diaree maar niet bij jeuk

 220. Op
  door Karin

  Nog niet mee begonnen, dus geen mening.

 221. Op
  door Marjan de jong

  Geen opmerkingen

 222. Op
  door Anoniem

  Goed

 223. Op
  door Monique Serierse

  Ik ben 5 dagen geleden begonnen met darm in balans voor mijn chihuahua. Hij had de afgelopen dagen veel diaree. Heel veel buikpijn. Sinds ik ermee ben begonnen geen diaree gehad. Is ook veel actiever. Ik blijf het voorlopig geven.

 224. Op
  door Johanneke

  (1) Snel geleverd. Da’s positief. (2) verzoek om commentaar wordt te snel gesteld. Op dit moment nog geen zichtbaar positieve werking op de spijsvertering van de hond. Maar het product krijgt voorlopig nog het voordeel van de twijfel. (3) de verpakking: dramatisch slecht. De gebruikte “hersluitbare” zakjes zijn -zelfs met gezonde, sterke handen- nauwelijks open te krijgen. Wat een ellende moet dat zijn voor oudere hondeneigenaren met artrose of reuma! Ik heb de beide zakjes tabletten meteen overgedaan in een goed open-en sluitbare verpakking.

 225. Op
  door Anoniem

  Sinds ik dit geef veel vastere ontlasting bijna geen diarree meer

 226. Op
  door Roos

  Onze twee honden hadden na elkaar diarree. Deze tabletten ingezet en de darmen waren in korte tijd weer in balans. Ze krijgen nu elke dag een tablet als supplement en de ontlasting is erg goed bij beide honden. Zeer tevreden.

 227. Op
  door Anoniem

  Het lijkt er zeker op dat dit product de stoelgang van onze hond geholpen heeft. Ze heeft nu stevigere ontlasting en hoeft niet meer zo vaak als voordat we deze probiotica gaven.

 228. Op
  door Martine

  Verschillende prebiotica geprobeerd, maar dit is de eerste die echt helpt, en dan ook nog binnen twee dagen (dubbele dosis gegeven). Top product!

 229. Op
  door Tamara van den Berg

  Verbijsterend resultaat binnen een week! Absolute aanrader.

 230. Op
  door Ludo V.

  top Degelijk produkt, snelle en correcte levering;

 231. Op
  door Joep van Oers

  werkt prima, als mijn hond diarree heeft is het na toedienen van organimal heel snel weer normaal.

 232. Op
  door Frederike

  Geweldig om de gevoelige darmen van mijn jonge hond te helpen.

 233. Op
  door yvon

  Gewoon PERFECT !!!

 234. Op
  door Enrico

  Met onze teckel 4 keer bij de dierenarts geweest omdat hij af en toe helder bloed bij zijn ontlasting had ego gedaan pillen enz en ze weten niet wat het is waarschijnlijk gevoelig darm ? Nu krijgt hij elke dag een halve tablet en hij poep weer normaal geen bloed als dit zo blijft is het echt top spul !

 235. Op
  door JEG van Hest

  Geweldig mijn hond heeft er zoveel baat bij

 236. Op
  door Anoniem

  Mijn hond heeft veel last van maag en darmen en lijkt na een week Darmen in balans haar eten beter te verdragen. Ik ga ermee door!

 237. Op
  door Anneke P.

  Mijn hond doet het er erg goed op, ze heeft regelmatig darm problemen en hierdoor veel minder tot geen last meer

 238. Op
  door Pascal Boeren

  Helpt goed. Weer goede stevige ontlasting en veel minder likken/ bijten aan poten.

 239. Op
  door Monique Helder de Kramer

  Voor mijn hondje met alvleesklier problemen in combinatie met een mager dieet werkt het perfect. Zal het waarschijnlijk wel haar leven lang moeten geven. Maar dat vindt ik niet erg. Zolang ze gewoon lekker kan poepen, mooie drolletjes, eindelijk geen diarree en geen medicijnen tegen diarree. Snel en discreet verzonden. ??

 240. Op
  door Bep

  Werkt fantastisch binnen een paar dagen had Terry zijn ontlasting weer een normale kleur, geen diarree meer ! Heel goed geholpen en advies gekregen.

 241. Op
  door Martha Martin

  7 jaar op zoek naar de oplossing voor de jeuk aan mijn hond zijn oren. Ik had kunnen weten dat darmflora heel belangrijk is. Ben blij en mijn hond is nog blijer

 242. Op
  door Anoniem

  Houdt de ontlasting goed ondanks alles wat mijn hond allemaal op eet op straat.

 243. Op
  door Anoniem

  Kan nog niet zeggen of het helpt

 244. Op
  door Layla

  Wauw hét wondermiddel dat mijn dwergkees er weer bovenop bracht! Na wekenlang af en aan ziek; diarree, last van darmen en overgeven kwam ze er na 2 dagen met de kuur al weer helemaal bovenop én is dat ook gebleven! Ik raad dit vanaf nu iedereen ook aan want een gezonde hond = happy eigenaar! :)

 245. Op
  door Willy

  Een wondermiddel, nadat we de 1e dosis aan onze Sacha hadden gegeven was ze de volgende dag van haar diarree af. Inmiddels hebben we weer een fitte blije hond!

 246. Op
  door Bart

  Onze labrador pup van 12 weken had last van dunne ontlasting, mogelijk als gevolg van de ontwormingskuur, maar na enkele dagen gebruik van het supplement is zijn ontlasting weer normaal.

 247. Op
  door Ildiko

  Bestelling ging heel soepel en makkelijk en het was de volgende dag al binnen. Super!

 248. Op
  door Katja

  Voor mijn hondjes was het niet goed.Voornamelijk 1 van de honden echt keutels en de ander te harde ontslasting. Waarom ik als nog 5 sterren geef is, omdat ik dit product wel zou overwegen als ze aan de diaree zouden.En de service is ook super goed. Geven heel goed en eerlijk advies.

 249. Op
  door Ine

  Na enkele dagen van braken en diarree is alles weer tot rust gekomen na het geven van deze tabletten

 250. Op
  door Anoniem

  Heb de kuur nog niet afgemaakt, dus weet niet hoeveel sterren ik moet geven. Daarom slechts 3

 251. Op
  door Simone

  Meteen na gebruik verandering in stoelgang, top!

 252. Op
  door Birgit M.

  Mijn hondjes reageren goed op deze probiotica en zo fijn dat het natuurlijk is!

 253. Op
  door Sander

  Hond al geruime tijd diarree met vlagen weer vaste ontlasting maar steeds snel weer terug bij af. Nu ruim 14 dagen aan kuur Darmen in Balans en haar ontlasting is vanaf dag 2 al 3hh

 254. Op
  door Esther

  Top, werkte binnen 1 dag! Van 4 dagen extreme diarree naar vaste poep!

 255. Op
  door Anoniem

  Na dagenlang elke 2 uur acute diarree, niets hielp, heeft Darmen in Balans mijn hondje geholpen om binnen no time de diarree te stoppen én heeft ze nu weer mooie harde ontlasting, superfijn!

 256. Op
  door Marian F.

  We kunnen nog weinig ervan zeggen gebruiken ze pas een week.

 257. Op
  door Esther

  Mijn puppy Otis van 12 weken had al 1.5 week last van diarree, ook ‘s nachts uiteraard. Test voor Giardia kwam gelukkig negatief terug, en heb hem 7 dagen Darmen in Balans gegeven, en ben even gestopt met hem allerlei verschillende belonings snoepjes te geven, alleen nog het puppy voer. Na 3 dagen was er al verbetering zichtbaar en na 7 dagen is het zo goed als over. Ben heel tevreden en Otis ook!

 258. Op
  door Martine

  Onze pup kon wel wat ondersteuning gebruiken voor zijn darmen na wormen en een kuur. En dus zijn algehele gezondheid. En dat is super gelukt met dit supplement!

 259. Op
  door Anoniem

  Binnen twee dagen darmen weer rustig op een natuurlijke wijze.

 260. Op
  door Angelique Dor

  Rakker 's darmen zijn door deze tabletten echt in balans, mooie ontlasting,zonder problemen, in combinatie met organima lsensitive voer 100% glutenvrij!!Rakker is weer de Rakker die we kennen, speels en vrolijk, actief voor zijn 9 jaar!!

 261. Op
  door Jan A.

  Tijd is nog te kort om werking goed te kunnen beoordelen (< 1 week).

 262. Op
  door Jolanda

  Werkt super goed!

 263. Op
  door Anoniem

  tot nu toe lijkt het product te werken, de ontlasting is na een paar dagen al een stuk steviger.

 264. Op
  door Petra Rennings

  Fijne tablet

 265. Op
  door Heleen S.

  Werkt erg goed bij acute heftige diarree klachten, heb altijd op voorraad voor het geval dat

 266. Op
  door Nancy V.

  Fijn produkt

 267. Op
  door Melanie

  Dit product heeft onze labrador-puppy van 13 weken zeer goed geholpen. Na drie dagen werd haar ontlasting weer veel beter en zat zij ook weer beter in haar vel. Helemaal blij voor haar!

 268. Op
  door jan vdhaar

  Goed spul het helpt goed

 269. Op
  door H. B.

  Prima product, Hond had veel last van diarree. Nu totaal niet meer. Top

 270. Op
  door Joan

  Heel goed! Onze hond heeft geen last van zijn maag en darmen meer. Erg blij mee!

 271. Op
  door Bianca

  Onze witte herder heeft nogal gevoelige darmen. Is daardoor snel aan de diarree. Met deze tabletten is zijn darmstelsel in mum van tijd hersteld. Heel erg blij mee voor hem.

 272. Op
  door Anoniem

  Werkt prima

 273. Op
  door Anoniem

  zie wel verschil in de ontlasting van mijn honden, maar is nog niet helemaal dat, misschien kuur nog niet lang genoeg gegeven.

 274. Op
  door G Leijen

  Werkelijk geweldig. Pakt de darmproblemen goed aan!

 275. Op
  door Jet

  Onze Hollandse Herder van 15 maanden had te dunne, lichte ontlasting, verschillende soorten voer geprobeerd, 2x medicijnen van de dierenarts gehad, alles zonder resultaat. We hebben al 40 jaar herdershonden en deze is de eerste met darmproblemen. Zijn gestart met darmen in balans tabletten en na 2 dagen de verhoogde dosis al merkbaar verbetering. Ontlasting wordt dikker en donkerder van kleur, aanduiding dat voedingsstoffen beter worden opgenomen. We zijn blij dit resultaat op zo'n korte termijn.

 276. Op
  door S H.

  Ze vinden het lekker, maar het lostte het probleem niet echt op.

 277. Op
  door Han

  Werkt fantastisch dit is goed spul ?

 278. Op
  door Elly v.

  Eindelijk een middel wat wel werkt. Onze hond is een zéér lastige eter. Ze eet maar één merk brokken en die zijn zeker niet slecht. Maar het laatste van haar ontlasting is altijd slap. En aangezien ze langharig is is dit niet altijd fijn. Meerdere middelen uitgeprobeerd, ook natuurlijke middelen. Maar helaas geen enkel resultaat. Dus zocht ik verder en kwam op deze site terecht en heb een zakje tabletten besteld. En al na drie dagen zag haar ontlasting er stukken beter uit. Ik blijf dit voorlopig even geven, misschien later op de halve dosering. Maar so far, ik ben er helemaal blij mee!

 279. Op
  door L L.

  Sinds ik dit geef zijn de darmen van mijn hond rustiger en ziet de ontlasting er beter uit.

 280. Op
  door J G.

  Mijn hond is erg snel weer opgeknapt na de start met Organimal! Super product

 281. Op
  door Mattie Blindenbach

  Onze hond had al lange tijd ernstige diarree, rommelende darmen en gal braken. De dierenarts dacht aan een voedselallergie. Maar de diarree bleef en het speciaal voer at onze hond heel slecht. Ik ben overgestapt op vers vlees met 2 maal daags organimal darmen in balans er in. Vanaf de eerste dag geen diarree en geen braken en rommelende darmen meer. Weer goede ontlasting en weer vrolijk met goede eetlust. Ik blijf het nu dagelijks gebruiken.

 282. Op
  door Anoniem

  Hond heeft minder last van haar darmen

 283. Op
  door Nynke

  Na een aantal dagen deze pillen te hebben geslikt heeft onze hond nog geen diarree weer gehad. Dat is erg fijn en we hopen dat het zo blijft uiteraard.

 284. Op
  door Anoniem

  Werkt zeer goed,de huid van de hond word helemaal licht van kleur en ze krijgt weer veel energie,wil constant spelen terwijl ze voor de pillen alleen maar sliep en zin voor niks had!!! Ze heeft een allergie en ze krabt zich ook bijna helemaal niet meer maar heb er ook de PEA poeder bij gekocht en heb nu de propolis druppels erbij besteld en ben deze pas 1 week aan gebruiken maar de hond vind ik persoonlijk heel erg vooruit gegaan!!! Groetjes Susi en Bo

 285. Op
  door Kaya van Duinen

  Goed

 286. Op
  door J

  Duidelijk minder darmproblemen

 287. Op
  door Anoniem

  Onze hond heeft compacte en goede ontlasting, mede door deze supplementen!

 288. Op
  door Christa Blaauwbroek

  Geweldig product hond. Boxer is niet meer aan de diaree en spuugt 90 % minder e is veel vrolijker

 289. Op
  door Henk

  Daisy voel zich veel beter

 290. Op
  door Peter

  Heeft héél goed geholpen bij onze Labrador. Was zo van haar diaree af.

 291. Op
  door Liesbeth P.

  Hond moet er niets van weten, waardoor ik het moet vermalen en met iets lekkers moet verwerken (wat vaak dus niet echt helemaal ideaal is voor de darmen). Maar het doet wel écht heel goed z'n ding! Beginnen geven na een darmontsteking en heeft na 2 dagen de perfecte stoelgang gekregen (zelfs beter dan ze daarvoor had!). Na een kuur van 7 dagen gestopt.

 292. Op
  door Inge H.

  Echt een top product! Onze labrador had bijna 2 weken last van dunne ontlasting en al na 2/3 dagen tabletten had ze al weer gewoon goede drollen! Ik blijf haar deze zeker ook als onderhoudsdosering geven.

 293. Op
  door Audrey Matterne

  Onze hond had na een aantal antibiotica kuren last van platte en slijmerige stoelgang na 3 dagen darmen in balans was er reeds een zichtbare verbetering. Na 7 dagen was de stoelgang weer normaal.

 294. Op
  door Laura

  Wát een wondermiddel! Onze hond bleef diarree houden. De dierenarts kon buiten verstopte anaalklieren niets vinden. Kreeg wel ondersteunende tabletten mee en ander voer. Helaas bleef de diarree. Uit wanhoop kwam ik via googel op organimal. Ik heb de eerste dag, gelijk de dosis verdubbeld en tot mijn verbazing stopte de diarree gelijk! toeval? Ik denk het niet. Ik blijf het zeker gebruiken voor Olly. Misschien is het gras eten dan ook verleden tijd! Dank jullie wel, organimal?.

 295. Op
  door Anoniem

  Werkt erg goed, alleen jammer dat het in pil en niet in poedervorm is.

 296. Op
  door Marjan

  Top spul , mijn Maltezer doet het er goed op , heel tevreden .

 297. Op
  door Michaela Spaanstra

  Heeft mijn boxer pup geholpen om van zijn diarree af te komen

 298. Op
  door Maaike

  Binnen enkele dagen een positief verschil

 299. Op
  door Esther N.

  Mijn hond heeft voornamelijk last van erge jeuk en likken op pootjes en dijen. Ook heeft ze regelmatig last van haar maag en moet ze overgeven en gras eten. Meestal gal. Ik ben nog niet heel erg lang bezig maar het lijkt erop dat er al verbetering is. Ze heeft tot nu toe niet overgegeven of gras gegeten. Ook lijkt de jeuk af te nemen. Ik ben positief gestemd en ga nog wel even door.

 300. Op
  door Anja Vermeulen

  Darmflora betert dag na dag na 2keer antibiotica kuur wegens operatie

 301. Op
  door mies blaauw van Veen
  Huisdier: hond

  Na twee weken narigheid en pillen van de dierenarts,deze pillen besteld.Ik geloofde er niet in maar na twee dagen was Josephien opgeknapt en na drie dagen was het probleem opgelost. Super! Mies

 302. Op
  door Anoniem

  Na een week veranderde de diarree langzaam in gewone poep! Super fijn! Ook gebruikt naast antibiotica kuur!

 303. Op
  door Kaat Scheurwater

  Goede werking voor darmherstel na anti biotica

 304. Op
  door Irène H.

  Sinds wij de supplementen “darmen in balans” en “zalmolie plus” bij de voeding geven hebben onze honden een duidelijk betere vertering en hierdoor ook meer energie. Zij eten terug dagelijks met smaak .

 305. Op
  door R.J.

  Keurige levering de volgende dag. Erg duur artikel, maar het hielp al met een paar dagen! Zijn gestopt met dagelijks toedienen nu het weer goed gaat en bewaren het nu in de kast voor als de hond buiten iets verkeerds gegeten heeft.

 306. Op
  door Marjolein M.

  Na en tijdens de antibiotica kuur gebruikt, super

 307. Op
  door M

  Oude herder 13 jaar...heeft medicatie tegen artrose en organimal darmen in balans. Hierdoor minder last van diarree en ook gezien medicatie een goede aanvulling op haar maag/darmen. Heel blij mee.

 308. Op
  door Anja

  Nu 7 dagen aan de gang en ze heeft geen gras meer op gegeten ook niet meer overgegeven ook geen gal en ze heeft een goede eetlust, nu zit ze wel weer aan de antibiotica en daarom blijf ik toch maar even doorgaan met een onderhouds dosering

 309. Op
  door Magda

  werkt perfect tegen diarree bij de hond, na 3 dagen, 3 pilletjes per dag te hebben gegeven, eindelijk goede ontlasting!

 310. Op
  door Gre

  Onze bobtail Tum Tum had na een fikse antibiotica kuur last van dunne ontlasting…. Na 2 dagen darmen in balans is het al veel beter en is hij weer zijn oude zelf .Super !!

 311. Op
  door Connie Ekker

  Hielp direct !!!

 312. Op
  door Ilonka w.

  Mijn hondje had heel erge last van zijn anaal klieren ,nu een weekje gebruikt te hebben praktisch geen last meer.

 313. Op
  door Valeria T.

  Heel blij mee, was snel geleverd en duidelijke e-mail communicatie.

 314. Op
  door romano

  fijne service goede producten

 315. Op
  door Patricia T.

  De hond eet ze zo op, en na 3 dagen merkbaar verschil. Top!

 316. Op
  door Antoinette

  tot zover gaat het beter dan met de medicijnen van de dierenarts

 317. Op
  door Anoniem

  Ik geef dit nu 2 weken aan mijn hond. De ontlasting ziet er al beter uit.

 318. Op
  door Nicole G.

  Hond loopt weg bij het ruiken van de tabletjes

 319. Op
  door Jonine G.

  Super! Darmklachten binnen 2 dagen over. (Dunne darm ontsteking)

 320. Op
  door Gianni Diana

  Werkt goed

 321. Op
  door Corina

  Pillen lossen snel op.

 322. Op
  door Marion Dortangs

  Super verpakt snelle service en voldoet aan mijn verwachtingen mijn hond en ik zijn er zeer blij mee!!

 323. Op
  door Lonneke P.

  Pilletjes zijn een fijne grote om ze in het bekkie van uw hond te stoppen

 324. Op
  door Léontien

  Darmen weer helemaal in balans na kuur van 10 dagen.

 325. Op
  door Frans

  Na 2 x bij de Da te zijn geweest en een hoop geld kwijt . Heb ik wortelsoep gemaakt en ben darmen in balans gaan gebruiken.na 2 dagen was de ontlasting al een heel stuk beter ,en na 1 week weer alles normaal.

 326. Op
  door sandra Verheul

  Goed voor de darmen

 327. Op
  door Teddy Van den Heuvel

  Ongelooflijk goed resultaat. Binnen een paar dagen onze 10 jaar oude Ted weer goede ontlasting. Wij zijn blij met deze supplementen

 328. Op
  door Pieter

  Gebruiken het voor onze Maine Coon kittens en hun datrmproblemen verminderde meteen!

 329. Op
  door Trudie V.

  Werkt goed.

 330. Op
  door Saskia

  Darmen gaan een stuk beter!

 331. Op
  door Johan

  Fantastisch product! Draagt bij aan een betere stoelgang en een hond die zich zichtbaar ook beter voelt.

 332. Op
  door Marcel Geilen

  Helaas werkt dit maar minimaal. Na twee weken nog diarree.

 333. Op
  door Michelle

  Ik geef Darmen in balans nu ongeveer een week en merk absoluut een verschil. De ontlasting van mijn hond is steviger en lijkt ook minder te stinken. Ik geef het haar vanwege rommelige darmen, waarschijnlijk gerelateerd aan een vorm van allergie. Ik geef het supplement ter ondersteuning en om haar weerstand te verhogen. Ik zou het zeker aanraden!

 334. Op
  door Anoniem

  Werkt uitstekend! We hadden heel snel resultaat met goede ontlasting. Heel erg blij mee!

 335. Op
  door wendy

  Merkte snel effect bij mijn pup

 336. Op
  door Brigit Schellekens

  Wat een super product! Onze hond wil graag dingetjes opeten waardoor de darmen wat geïrriteerd raken. Een kuurtje ‘Organimal Darmen in Balans’ en probleem bijna direct opgelost. Zeer zeker een aanbeveling!

 337. Op
  door Jessica

  Onze Beagle heeft een maag darm gestel dat snel van streek is én een gewoonte om gekke dingen te eten. Organimal helpt letterlijk de boel in balans te houden. Ik geef wel 1,5 X de dosis.

 338. Op
  door Foekelyn G.

  Prima product en adequate afhandeling

 339. Op
  door Vera Vellinga

  De ontlasting zagen we met de dag vaster worden!

 340. Op
  door Anoniem

  Werkt prima, maar hij vindt het niet lekker…

 341. Op
  door Hans S.

  Is goed voor de darmflora van mijn hond. Zijn darmen zijn een stuk rustiger geworden. Hij reageert goed op dit supplement. Ben zeer tevreden

 342. Op
  door Anoniem

  Moet ze fijn maken en ergens in verstoppen anders eet hij ze niet ;)

 343. Op
  door Anoniem

  Geleverd op de volgende werkdag. De hond eet ze gemakkelijk en na 2 dagen merkten we al een groot verschil.

 344. Op
  door Veronica
  Huisdier: Pup

  Onze lieve pup had al weken onrustig ontlasting . Naar de dierenarts arts . Helaas had ze Giardia. Naast haar kuur Gelijk met deze tabletten ook begonnen. Na weken tobben heeft ze nu mooie ontlasting. Eerste drie dagen even extra gegevens. Maar het gaat echt super nu

 345. Op
  door Thijssen A

  Zeker resultaat bij onze pup ga het weer bestellen.

 346. Op
  door Paula V.

  Na paar dagen al verschil merkbaar. Van ontlasting was op een dag de ene keer heel hard en de 2e keer weer heel dun/zacht. Nu iedere keer normaal.

 347. Op
  door Veronique

  Sinds gebruik darmen in balans lijkt mijn hond rustiger. Hij had last van maag-en darm en ook zijn ontlasting was wisselend (mede door kort gebruik medicatie). Ik ben blij dat ik nu natuurlijke producten kan gebruiken voor mijn hond. Hij blij, ik blij.

 348. Op
  door Kees en Ria

  Verleden vrijdag begonnen met de tabletten,maag en darmen in balans.We zijn zo gelukkig,Richa de ontlasting is sinds zondag steviger,vanaf gisteren 2x poepen en stevig.Vanaf aug.2020 had ze diaree,vele med.gehad,onderzoeken echo enz.......Richa is zeer actief nu,jammer dat we niet eerder van Organimal gehoord hadden.Nogmaals onze Hartelijke Dank.Groetjes van Kees en Ria

 349. Op
  door dha v.

  Perfect werkend supplement voor maag/darm problematiek

 350. Op
  door Isabelle

  nog afwachten tot antibioticakuur achter de rug is vooraleer ik deze geefAntwoord van Organimal KlantenserviceHallo Isabelle! Wij adviseren de probiotica al vooraf, tijdens en na een antibioticakuur te geven. Op deze manier ondervang je de problemen het beste

 351. Op
  door Stephanie

  Goede kuur voor de darmen.

 352. Op
  door Jessica

  Na maanden kwakkelen hebben we met deze pillen nu eindelijk stabiliteit in het buikje van onze jonge Beagle. Wij gaan voorlopig nog even door met de pillen.

 353. Op
  door Mirjam

  Na een tijdje hele mooie ontlasting en mooie vacht

 354. Op
  door Barack sifan van der Rande

  Goede kwaliteit en snel geleverd

 355. Op
  door Anoniem

  Fantastisch! Wat ben Ik blij dat met deze pillen eindelijk een oplossing kwam voor de steeds terugkerende diaree en herstel van de darmen. Na twee dagen ging het al stukken beter??

 356. Op
  door A. P.

  Kuur nog niet afgelopen, geeft makkelijk aan de hond. Nog te vroeg voor uiteindelijk resultaat.

 357. Op
  door Monique Van schaik

  Zeer blij met resultaat . Slaat goed aan ,mooie ontlasting . En zijn darmen zij rustig

 358. Op
  door Wendy V.

  Heel tevreden! Sinds mijn hond dit neemt, is ze rustiger en grommelen haar darmen niet meer. Ik kan het zeker aanraden.

 359. Op
  door Anoniem

  Na continu diarree te hebben gehad en via de dierenarts van alles te hebben geprobeerd, op aanraden van Organimal onze pup op Carnibest en Darmen in Balans overgezet, zijn stoelgang is enorm verbeterd.

 360. Op
  door Mirella Mulder

  Diesel onze herdershond heeft gauw last van dunne ontlasting. En last van de warmte. Met 2 dagen zag ik al verbetering Nu geef ik de helft van de dosering. En het gaat goed.

 361. Op
  door Anoniem

  goed

 362. Op
  door Birgitta t.

  Mijn hondje kreeg iedere 14 dagen diaree en sinds ik haar darmen in balans geef heeft ze geen diaree meer gehad, maar ze is nu ook veel relaxter geworden. Ik geef haar iedere dag 3 pillen ik geef ze dan in een stukje kip.

 363. Op
  door Helen R.

  Mijn hond heeft geen diaree meer geweldig

 364. Op
  door Robert

  heeft effect

 365. Op
  door Esther

  Mijn hondje had altijd last van haar darmen en laatst zo heftig dat ik dit supplement heb bestelt, in de hoop dat dit wel zou werken. En idd het heeft gewerkt, haar problemen zijn voor het grootste deel al weg! Ik gebruik het nu 9 dagen, ik ga er nog even meer door omdat de problemen, nog niet helemaal weg zijn. Ze had vaak last van dunnen ontlasting en soms met bloed erin, dit is nu weg ... haar buikje rommelt af en toe nog een beetje en laat nog winden maar dat is ook al minder aan het worden! Ik raad dit product dus echt aan!

 366. Op
  door Mirjam Luiten

  geweldig spul werkt perfect hond weer mooie vast ontlasting

 367. Op
  door Jimmy Lux

  Duidelijk verbetering zichtbaar in de stoelgang na een paar dagen.

 368. Op
  door Anoniem

  Werkt uitstekend.

 369. Op
  door Dominique W.

  Mijn hond reageert er goed op, maar kan verder niet echt zeggen dat ik er iets van merk.

 370. Op
  door J Beeuwkes

  DE PILLEN HELPEN WEL TEGEN BUIKPIJN, WAT ONS HONDJE NIET MEER HEEFT. HIJ EET GEEN GRAS MEER EN HEEFT GEEN NEIGING TOT OVERGEVEN EN/OF DIARREE. DE SMAAK VAN DE PILLEN KAN BETER, HIJ NEEMT ZE MET MOEITE IN.

 371. Op
  door Jeanne

  Goed verdraagzaam en reageert er goed op.

 372. Op
  door Natalia Z.

  Super snel levering. Het product werkt heel goed bij mijn hondje, zijn ontlasting is nu altijd goed :)

 373. Op
  door geert pieters

  zeer goede balletjes voor maag en darmen,,heeft zeer goede stoelgang en is goed gezond

 374. Op
  door Anoniem

  ?

 375. Op
  door Gonnie Schippers - van Dun

  Mijn honden hadden altijd darmklachten. met het gebruik van de tabletten van Organimal is dit verdwenen. Een erg fijn product en wat helemaal fijn is , is daat het een natuurlijk product is. Beter voor iedereen, de mens, je huisdier en het milieu. Zeker aan te bevelen!!

 376. Op
  door Ria

  Werkt uitstekend

 377. Op
  door Lydia

  Dit supplement bracht binnen enkele dagen de darmen van mijn hond tot rust. Ik blijf het voorlopig geven. Ingeven is geen enkel probleem, hij eet het op als snoepjes. En Organimal was snel en vlot met leveren. Kortom, ik ben tevreden.

 378. Op
  door Bennie

  Geen borrelende maag meer. De hond voelt zich een stuk fitter.

 379. Op
  door Sam Rooyakker

  Geweldige middel om weer evenwicht in de darmen te krijgen.

 380. Op
  door Gerda

  Na een paar dagen een pil is onze hond veel vitaler

 381. Op
  door Angelique van Doesburgh

  Wilde vermijden dat onze hond aan de antibiotica moest voor zijn beginnende dikke darm ontsteking. Hij heeft 4 dagen deze probiotica tot zich genomen en zijn ontlasting is weer als vanouds.

 382. Op
  door Ester B.

  Super product !! Mijn hondje was best erg aan de diarree .Deze tabletjes een week gegeven na 3 dagen was alles weer als normaal .Maar toch paar dagen extra volgehouden nergens meer last van ??

 383. Op
  door Marjolein

  na een alvleesklier en darmontsteking moest onze hond aan de antibiotica, om de darmflora te herstellen deze kuur gegeven. Heb echt het gevoel dat het hem heeft geholpen sneller te herstellen

 384. Op
  door Mirjam

  Na bijna 1,5 week diarree begonnen met de supplementen. Op de 4e dag van de kuur een keurige drol! Ik blijf het als onderhoudsdosering geven.

 385. Op
  door Saskia B.

  Werkt direct zoals het zou moeten. Geeft rust in de darmen. Erg blij mee! Voor onze puppy was het een uitkomst die een darmontsteking had.

 386. Op
  door Lien Brouwer

  Helaas had onze hond leverkanker en vreselijk aan de diarree. Dankzij darmen in balans kunnen reduceren tot een brei ipv spuitwater. Bij een gezonde hond zal het resultaat veel beter zijn en ik zou het zeker aanbevelen.

 387. Op
  door Anoniem

  mijn hond kreeg er na een paar dagen diarree van. als ik stopte en weer startte met het preparaat stopte ook de diarree. ik had juist al de helft van de dosering genomen daar ik weet dat mijn huisdier gevoelig is voor medicatie en zelfs voor acupunctuur.

 388. Op
  door Anoniem

  NU NA ANDERHALVE WEEK ZIE IK EEN VERBETERING IN DE ONTLASTING. BLIJF DUS DOORGAAN.HOND HAD DIKKE DARM ONTSTEKING EN DAARVOOR EEN ANTIBIOTICA KUUR.

 389. Op
  door Ton T.

  Darmen in balans werkt voor onze Jack Russell heel goed. Regelmatig stevige ontlasting. Wij zijn er blij mee.

 390. Op
  door Willem Klippel

  Darmen in balans is voor onze hond, het middel waar ik lang naar gezocht heb. Eén keer per 2 maanden had onze Labrador last van diarree. Verschillende keren dierenarts bezocht, bleek iedere keer ontsteking van de dikke darm. Na een kuur met Darmen in balans, en onderhoud met dit middel, zijn de darmen van Bink al maanden rustig. Ontlasting is mooi droog.

 391. Op
  door Thera Rokven

  Na het goed en vriendelijk advies ben ik organimal gaan gebruiken.En het werkt voor mijn hond super.Ben er zo blij mee mijn hond is weer vrolijk,speels,en heeft goede ontlasting.Blijf het middel ook gebruiken.

 392. Op
  door Yvonne

  Goed, prima advies en snelle levering.

 393. Op
  door Sabine Sijmons

  Onze Rottweiler Zoey had al tijden diarree. Echt van die spuitpoep. Middeltjes van de DA sloegen niet aan. Ik ben toen “Darmen in Balans” gaan toevoegen en na een week merkte ik verschil. Nu heeft ze mooie drollen. Ik ben heel blij met dit product.

 394. Op
  door David Limpens

  Binnen 5 dagen was het darmprobleem van mijn hond opgelost..... met medicijnen lukte het niet!!!

 395. Op
  door Anoniem

  Wij zien echt dat het helpt dus wij blijven dit gebruiken.

 396. Op
  door Mandy

  Ik heb wel het idee dat de supplementen mijn hond helpen en haar darmen ondersteunen.

 397. Op
  door Sandra

  Onze hond op leeftijd heeft nu veel minder problemen met haar darmen.

 398. Op
  door Antoinette van Beek

  Onze Jack Russell bleef na een maag/darm-infectie last houden van dunne ontlasting. Na vijf dagen darm in balans is haar ontlasting weer mooi stevig.

 399. Op
  door Lieneke Janjetovic

  Geweldig effect al na 2 dagen bij mijn bulldogje met darmproblematiek.Ik gaf de eerste 5 dagen 2 tabletten ( dubbele dosis)per dag.

 400. Op
  door Linda
  Huisdier: Hond

  Topproduct! Onze herplaatser uit Servië had al weken last van te dunne ontlasting. Na een paar dagen Organimal gebruikt te hebben heeft zij nu weer een regelmatige normale stoelgang. Echt een hele goede keuze geweest!

 401. Op
  door Karina b.

  na 2 dagen gebruik ging het al een stuk beter we hebben weer een eetlustig hondje gekregen .

 402. Op
  door Valeria

  Onze hond voelt zich een heel stuk beter. Tot nu toe geen rommelende buik meer. Ik ben écht heel blij met Organimal. Vooral omdat het een natuurlijk product is zonder rare chemische rotzooi.

 403. Op
  door Mirli

  Werkt hartstikke goed bij onze pup die flinke diarree had.

 404. Op
  door Monique Hoeflak Vermeulen

  Pip vindt ze zo uit de hand niet lekker, maar gewoon in zijn geheel toegevoegd aan haar voer eet ze het zonder problemen op. We gebruiken het nog maar kort, maar tot nu toe positief resultaat.

 405. Op
  door W

  Sinds 1 week gestart, ontlasting ziet er beter uit. Voorlopig gaan we dus nog even door.

 406. Op
  door renate

  Onze poedel heeft al langere tijd last van gevoelige darmen. Hij krijgt dieetvoer (blik) en verdraagt dat goed maar heeft snel last van slijm op de ontlasting, vaak aandrang, kleine beetjes en dunne slierten. Het bleek dat hij niet tegen teveel verschillende snacks kan en ook niet goed tegen kauwbotten van gedroogde samengeperste huid. Nu krijgt hij naast zijn dieetvoer alleen af en toe een brokje of een Yak bot om op te kauwen (die zijn zo hard dat ze er weinig van binnen krijgen). Het ging beter, geen slijm meer maar de dunne ontlasting bleef. Na enkele weken darm in balans erbij gaat het nu echt goed. Minder aandrang en de ontlasting is meestal stevig en normaal. Zeer tevreden over dit product.

 407. Op
  door R. Knaack

  Op het moment lijkt het goed te werken; de drollen zijn nog vaster dan gewoon (wat ook goed voor de anaalklieren is) maar mijn hond vind het helemaal niet lekker. Maar ja, hoe zegt men? : Medicijnen die smaken werken niet! Dus Mokka moet zich maar eraan wennen ;-) .

 408. Op
  door Ingrid

  Na een paar dagen merkte ik al resultaat. Bijna geen windjes meer en geen last meer van de anaalklieren.

 409. Op
  door Yvonne

  Samen met de sensitive brokken gaan gebruiken. Met een lik pindakaas eet de hond de tabletten en het heeft de wat dunne ontlasting van de hond een stuk steviger gemaakt.

 410. Op
  door F. Veenendaal

  Onze hond had vaak last van zijn anaalklieren. Nu hij de tabletten voor darmen in balans krijgt gaat het heel goed en heeft hij nergens meer last van.

 411. Op
  door Anoniem

  Werkt vrij snel

 412. Op
  door Ton Lagraauw

  werkt perfect

 413. Op
  door Dunja T.

  Ik heb dit supplement gekocht voor mijn puppy omdat hij last had van diarree, de dierenarts vond ook geen oorzaak, éénmaal hij het supplement kreeg was er snel verbetering, ik ga het voorlopig nog efkes door blijven geven daar het een natuurlijk product is en ik lees dat het zeer goed te gebruiken is voor langere tijd en als onderhoudsdosering. Misschien ga ik geleidelijk overschakelen van 2 pilletjes naar 1 . Verder ben ik zeer tevreden over de vlotte verzending ...

 414. Op
  door Niek Drijver

  Snelle levering en effectief

 415. Op
  door Anoniem

  Na 5 dagen is de ontlasting van de hond weer in orde. De hond had hiervoor 3 maanden diarree. Verschillende medicijnen van de dierenarts gekregen niets hielp. Erg blij met dit product.

 416. Op
  door Hans Waterman
  Huisdier: Hond

  Na 1 week het gewenste resultaat

 417. Op
  door jw marcus

  het is een goed product en de buikvan mijn hondje is minder dik en zachter geworden

 418. Op
  door M S.

  Mijn kleine hondje krijgt zo alles binnen aan vit en mineralen om gezond te blijven. Top. Snelle levering. Netjes en duurzaam verpakt.

 419. Op
  door Anoniem

  Werkte perfect

 420. Op
  door Liesanne
  Huisdier: Hond

  Onze hond is erg gevoelig op zijn darmen, zijn ontlasting was steeds te zacht of echt diarree . Nu blijkt dat hij niet alles kan verdragen qua voeding + dat hij ook nog eens ontstekingsremmer nodig had i.v.b. Prostaat problemen. Ik gebruik nu een week darmen in balans en inmiddels is zijn ontlasting is al een stuk beter en heeft ook geen borrelende darmen meer. Zeker een aanrader !

 421. Op
  door Rob

  Zou het aanbevelen aan andere ,heb het al aanbevolen bij de fokker waar de pup vandaan komt Alleen mis ik een beetje een leidraad van hoelang je dit moet geven en of je moet afbouwen.

 422. Op
  door sylvia

  Super product!! De darmen van hond waren volledig van streek door een antibiotica kuur en binnen een paar dagen was hij weer helemaal de oude!

 423. Op
  door Rob
  Huisdier: Odh pup

  Mijn pup kreeg dunne ontlasting waar nog wel vorm in zat maar geen mooie drollen , ben nu 2dagen bezig met darmen in balans 1maal daags 1,5 tabletje en de ontlasting wordt al steviger pup , poept nog maar 3keer ipv 5 keer . Ik ga het tien dagen geven , maar mij is niet duidelijk of dan moet afbouwen of zo maar kan stoppen .zou het aanraden bij andere omdat het product veilig is en natuurlijk .

 424. Op
  door C M.

  Geweldig deze kuur. Onze pup is eindelijk van zn diarree af. Zelfs de medicijnen van de dierenarts hielpen niet. Ben dr super tevreden over.

 425. Op
  door Monique Kornmann

  Binnen 2 dagen geen diaree meer.

 426. Op
  door Gerda de Wolf

  Ik geef nu al 3 maand de pillen voor DARMEN IN BALANS, metheel goed resultaat, geen diarree meer, niet meer moeten overgeven en goede eetlust (die hij vroeger niet had) Ik geef nu de laatste maand maar 1 pilletje meer (vroeger 2 en 1/2) mag ik dit blijven doorgeven een lange tijd ? GROETJESAntwoord van OrganimalBeste Gerda,Darmen in Balans is zeer goed te gebruiken voor langere tijd als onderhoudsdosering. Succes!

 427. Op
  door nina de boer
  Huisdier: Boef

  Beste Organimal, Ik wil jullie oprecht bedanken! Door jullie darmen in balans supplementen hebben Boef en Novy weer uitstekende ontlasting!! Na 2,5 week van diarree niet alleen in de bak maar ook op de muren en de vloer doordat het in hun lange vachtje bleef hangen, kan ik ze eindelijk zorgeloos knuffelen zonder bang te zijn dat ze onder de slappere ontlasting zitten. Ook ben ik enorm blij dag ik dit heb kunnen oplossen zonder veel dierenarts bezoeking en antibiotica. Echt bedankt!!! Groetjes, Nina, Boef en Novy

 428. Op
  door Kim

  Ik merk dat de buik en darmen van mijn hond rustiger worden met deze tabletten. Wat nog mist is een lekker geurtje waardoor ze het vanzelf opeet, nu moet ik het verstoppen tussen het andere voer ;-)

 429. Op
  door Annelies Hamerlinck

  mijn oudste teckel van 3 jaar kampt sinds een paar jaar met ontstekingen aan haar darmen. om het half haar antibiotica. Sinds kort gebruik ik deze supplementen. Meer energie meer eetlust, goede ontlasting. Zeer tevreden! ook haar vacht is zachter. een aanrader.

 430. Op
  door Anoniem

  Onze hond is hartpatiënt en heeft hiervoor verschillende medicijnen die haar darmen behoorlijk van slag brengen. Sinds we dit er bij geven gaat het veel beter

 431. Op
  door Teun de Wilde

  Na 1 week gebruik merken wij dat de ontlasting van onze hond (1 jaar) een stuk beter is. Het is nu solide en stabiel. Ook fijn dat het in een pilvorm is want poeders heeft onze hond moeite mee.

 432. Op
  door Margreth Kool

  Geweldig product, mijn hond was binnen 2 dagen van zijn diaree af! Ik heb t mijn hond 10 dagen gegeven om uit te proberen. Bevalt heel goed ik ga het opnieuw bestellen!

 433. Op
  door Astrid K.

  Helpt echt goed. Dunne ontlasting van de pup is nu normale ontlasting.

 434. Op
  door Melanie

  Ik gebruik te tabletten om de darmen van onze odh pup wat extra ondersteuning te bieden omdat hij veel last had van dunne ontlasting. Nu gaat het stukken beter. Hij krijgt de pillen nu een week (2 dagen daarvan overgeslagen) en er is duidelijk verbetering te zien. Hij heeft nu het grootste deel keutervormige ontlasting en soms nog dunne ontlasting. Ik ben probiotica gaan gebruik op aanraden van de hondentrainster van de puppycursus.

 435. Op
  door A
  Huisdier: Hond

  Onze oude bulldog had veel last van dunne ontlasting ook vaak snachts. Krijgt nu zo'n 2 maanden Darmen in Balans en heeft weer vaste stevige ontlasting, het duurt wel tijdje voordat het resultaat goed zichtbaar is. Zeer tevreden

 436. Op
  door Mari??tte van Iersel-Haans

  Ontzettend goed resultaat. Hond en ik zijn er blij mee.

 437. Op
  door Irma v.

  Ik ben er net mee bezig een goede week zijn ontlasting is weer normaal

 438. Op
  door Anoniem

  Heel tevreden, de hond ook

 439. Op
  door GERDA D.

  Mijn bearded collie was al maanden aan het sukkelen met zijn darmen, na enkele dagen organimal was het beter. Ben zeer blij met dit product.

 440. Op
  door Tommy
  Huisdier: Hond

  Al heel lang last van dunne ontlasting. Niets hielp vele onderzoeken gehad. Nu wordt voor gesteld om byopten te nemen, maar daar wacht ik even mee. Pillen vandaag ontvangen. Hoop dat ze werken.

 441. Op
  door Debbie

  Ik ben een groot fan van probiotica om een goede darm opbouw zoveel mogelijk te behouden tijdens/na antibiotica kuur. Zo fijn dat er een goede formule is, speciaal voor huisdieren. Heb het onze hond gegeven tijdens en na antibiotica kuur. Top, erg blij mee!

 442. Op
  door Gerrie van Marwijk

  Zeer tevreden. Na een paar dagen wasje ontlasting van onze hond weer normaal.

 443. Op
  door Petra

  Het werkt goed

 444. Op
  door Jolien N.
  Huisdier: Herderpup

  Snel resultaat, poep werd snel beter

 445. Op
  door Leonie

  onze hond laat minder vieze scheten sinds wij dit gebruiken ook merk ik dat zijn ontlasting er beter uitziet.. minder slijmerig

 446. Op
  door Anoniem

  Als mijn hond iets verkeerd heeft gegeten dan heeft ze dunne stoelgang. Als ik dan darmen in balans geef. Merk ik direct verbetering met de stoelgang.

 447. Op
  door Ans

  Wel prijzig, maar doeltreffend. Onze labrador had last van zeer dunne ontlasting. Na 3 dagen zagen we verschil.

 448. Op
  door Thea

  Tevreden over dit product. Hielp na een paar dagen al

 449. Op
  door Stephanie

  Effectief product

 450. Op
  door Wim N.

  Het middel werkt! Wat een opluchting.

 451. Op
  door Willem Jan Touw

  Werkt snel en is eenvoudig in te nemen door de hond

 452. Op
  door Mel en Fre
  Huisdier: Bud

  Bud stonk! Zijn scheten waren de ergste, maar na een weekje bijna geen last meer van! Was ik nou maar eerder begonnen..

 453. Op
  door Jacqueline Cnossen

  Goedwerkende tabletten. Na een paar dagen al betere ontlasting en veel minder stinkwinden. Erg blij mee. Tabletten wilde mijn hond niet los opeten maar door het voer geen probleem.

 454. Op
  door Andre Deneer

  Werkt prima!

 455. Op
  door Elly - DCN geleidehonden

  Ik heb twee werkende honden (geleidehonden) verbluffend, een hond was op het nipje nog levend na darmlediging bij dierenarts door die idioten die leverworts met rattengif in het gras leggen. Daarna bleef hond hangen in herstel ik heb mijn oude werkpaard weer terug die zichzelf weer is. Energievol als altijd en happy. Iedereen moet zo'n zakje in huis hebben.... De ander was al wat langer kwakkelende : geen diarree meer, weer energie voor 10 en ik kan weer fijn lange en nieuwe routes lopen in bijna snelwandel tempo en dat binnen een paar dagen

 456. Op
  door Elly - DCN geleidehonden

  Ik heb twee werkende honden (geleidehonden) verbluffend, een hond was op het nipje nog levend na darmlediging bij dierenarts door die idioten die leverworts met rattengif in het gras leggen. Daarna bleef hond hangen in herstel ik heb mijn oude werkpaard weer terug die zichzelf weer is. Energievol als altijd en happy. Iedereen moet zo'n zakje in huis hebben.... De ander was al wat langer kwakkelende : geen diarree meer, weer energie voor 10 en ik kan weer fijn lange en nieuwe routes lopen in bijna snelwandel tempo en dat binnen een paar dagen

 457. Op
  door Karel Van der Hoeven

  Prima tabletten als je serieus de bijsluiter volgt

 458. Op
  door Anoniem

  Goed product. De ontlasting van mijn hond is met gebruik van Organimal darmen in balans veel beter! Tegenwoordig heb ik Organimal standaard in huis!

 459. Op
  door Andre Deneer

  Werkt!

 460. Op
  door Willeke

  Zeer tevreden! Al binnen enkele dagen was de zeer dunne ontlasting van de rottweiler van mijn vader al veranderd in een vaste ontlasting. Overigens wat ????k heel prettig is, dat de hond deze tabletten lekker vindt en er niet op kan wachten om ze in te nemen!

 461. Op
  door Anoniem

  helpt goed

 462. Op
  door Karel Van der Hoeven

  Werkt prima ? zonder gekke bijwerkingen

 463. Op
  door Inez
  Huisdier: Franse bulldog

  De pillen lijken wel te helpen want Moochi (mijn hond)? liet absurd veel scheten en als hij moest poepen dan zag je letterlijk wat hij had gegeten dus toen zag ik al gelijk dat er iets niet goed was. Nu heb ik hem sinds een week op Darmen in balans en is het scheetjes laten veel minder geworden. De geur is ook wat dragelijker en ook lijkt het of zijn eten beter verteerd wordt. Ben benieuwd of het de komende dagen nog verder verbetert. Ik ben al vast heel tevreden als het zo blijft.

 464. Op
  door Suus

  Aanrader tegen dunne ontlasting

 465. Op
  door jill van orsouw

  Na enkele dagen zagen we al verschil, fijn product!

 466. Op
  door A. Bokma
  Huisdier: newfoundlander

  Ik geef mijn hond ??" Darmen In Balans voor Grote Honden ??" en het helpt echt. Zoals anderen ook al schrijven moet je wel even geduld hebben. Natuurlijk is het de volgende dag nog niet voorbij, maar na een paar dagen zie je duidelijk verbetering en na een week ziet het er echt goed uit. Als je zo???n grote hond, als een Newfoundlander hebt, die uit elke plas wil drinken en ook elke dag op z???n minst natte voeten in een sloot, vijver of vaart wil halen, dan heeft hij gauw last van diarree. Ik blijf dan ook nu zo nu en dan Organimal Darmen in Balans geven.

 467. Op
  door A. Bokma
  Huisdier: Newfoundlander

  Ik geef mijn hond - Darmen In Balans voor Grote Honden ??" en het helpt echt. Zoals anderen ook al schrijven moet je wel even geduld hebben. Natuurlijk is het de volgende dag nog niet voorbij, maar na een paar dagen zie je duidelijk verbetering en na een week ziet het er echt goed uit. Als je zo???n grote hond, als een Newfoundlander hebt, die uit elke plas wil drinken en ook elke dag op z???n minst natte voeten in een sloot, vijver of vaart wil halen, dan heeft hij gauw last van diarree. Ik blijf dan ook nu zo nu en dan Organimal Darmen in Balans geven.

 468. Op
  door helena
  Huisdier: Hond

  Mijn teef van 5 heeft van pup af aan al last van chronishe diarree, werkelijk van alles al geprobeerd maar niets wat echt hielp. Na een aantal dagen organimal maag en darm te hebben gebruikt begon ik verandering van ontlasting te merken, ontlasting werd dikker en geen drang meer om constant te moeten poepen.. na ongeveer 1 week geen last meer van waterige diarree, rommelende darmen en gas ! ECHT EEN AANRADER !

 469. Op
  door Albert Buitink
  Huisdier: Hond Baaz

  Ik heb baaz er een dikke week opgehad. Dacht dat weinig merkte . Toen eraf gehaald hij is er nu een paar weken weer af maar merk nu wel dat de ontlasting het nu weer dunner word dus ga hem er weer aanzetten.

 470. Op
  door Grace
  Huisdier: Bulldog

  Zo blij! M???n bully Buddha had diaree en na 4 dagen pillen was het 100% weg. Dank je wel Organimal!

 471. Op
  door Stef
  Huisdier: Bearded Collie

  Effectief product. Na 3 dagen was mijn hond een stuk fitter en ontlasting was weer zoals het hoort te zijn! Aanrader!

 472. Op
  door Jarno

  Super snel in huis, makkelijk te breken tabletten. Nu paar dagen later zie ik wat verschil. Volgens mij bouwt zich dit beetje bij beetje op.

 473. Op
  door O. Verderra

  Duurde even maar beetje bij beetje werd de ontlasting voller (minder dun). Tevreden!

 474. Op
  door Dhr. Poort

  Snelle levering zodat ik probleem direct kon aanpakken. Mijn hond vond ze ook smakelijk om te eten. Enig minpuntje is dat het een paar dagen duurde voordat ik effect zag

 475. Op
  door M . De lange

  Tabletten volgende dag al binnen. Ze zijn gemakkelijk in (nat)voer mee te geven. Ben tot zover tevreden!

 476. Op
  door J. Van Kanten

  Heel mooi om te zien dat de natuur kennelijk zo goed kan helpen bij veel voorkomende problemen. Boris heeft vaak last van diarree en dit komt denk ik doordat hij regelmatig tijdens het uitlaten dingen opeet. Nu ik de darmen in balans tabletten al een weekje geef merk ik dat hij meer eetlust en enegerie heeft. Ook de diarree die normaal vaak om de paar dagen terug komt weg is gebleven.

 477. Op
  door J. Kersies

  Erg blij met darmen in balans , na een paar dagen zag ik al verschil en de diarree is over. Ga het nog wel doorgeven zoals aanbevolen door Organimal. Vriendelijk groet J. Kersies

 478. Op
  door G v.d. Heide

  Geachte Organimal, erg bedankt voor de snelle levering en na mijn werk had ik product volgende dag al op de mat. Heb het product nu 5 dagen gegeven en zie echt een verschil in zijn ontlasting! Hij eet ook veel beter nu.

 479. Op
  door J. van Meer

  Ik was bezorgd dat Maxie last an uitdroging zou krijgen omat ze diaree had en weinig dronk. Ik heb contact met Organimal opgenomen en heb snel en duidelijk antwoord gehad. Ik heb de pillen inmiddels binnen en heb Maxie zonet een pil gegeven. (gisteren besteld trouwens) Gelukkig nam ze het makkelijk in. Nu afwachten of het werkt. Dit laat ik nog weten. Alvast bedankt Organimal voor de goede service.

 480. Op
  door Miranda

  Geweldig product!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 2 3 4 5

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.