Inloggen
Nieuw bij Organimal?
Maak een account aan en profiteer van de vele voordelen.
  • Nooit meer jouw gegevens invoeren
  • Controleer de status van jouw bestelling
  • Helder orderoverzicht
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Neem contact op

Verzending en retourneren

PostNL verzorgt de bezorging van onze producten in Nederland en België. Je kunt er dus op vertrouwen dat uw bestelling tiptop in orde bij je thuis wordt bezorgd. Als verzendkosten reken wij een vast bedrag van €4,95 voor Nederland en €7.95 voor België.  Deze vervallen bij een bestelling boven € 60,00.

Levertijd

De levertijd is 1-3 werkdagen. Met werkdagen bedoelen we maandag t/m vrijdag. Als het langer gaat duren nemen we contact met je op. Als je wilt kunnen we jouw bestelling annuleren en het aankoopbedrag terugboeken naar jouw rekening.

100% Tevredenheidsgarantie of je geld terug!

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom bieden we je altijd 100% tevredenheidsgarantie op je bestelling. Wanneer je binnen 30 dagen niet tevreden bent met een product of de werking hiervan krijg je van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is. Je kunt zonder opgaaf van redenen het product retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 30 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Het product kan alleen in originele verpakking geretourneerd worden. Wij zullen het bedrag binnen 5 - 10 dagen crediteren.

Het oorspronkelijke aankoopbedrag van de order wordt gecrediteerd. De verzendkosten voor de retournering worden
niet gecrediteerd.

Organimal betaalt terug zodra wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Organimal de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Wil je retourneren? Dit kan eenvoudig door ons retourformulier in te vullen en een retourlabel uit te printen. Door hier te klikken kun je dit formulier downloaden.

Vul de gevraagde informatie in en stuur het pakket inclusief het retourformulier naar onderstaand adres:

Organimal BV
Byte 1d
7741MK Coevorden