Verzending

PostNL verzorgt de bezorging van onze producten. U kunt er dus op vertrouwen dat uw bestelling tiptop in orde bij u thuis wordt bezorgd. Als verzendkosten reken wij een vast bedrag van €3,95. Deze vervallen bij een bestelling boven € 50,00.

Levertijd

De levertijd is 1-3 werkdagen. Met werkdagen bedoelen we maandag t/m vrijdag. Als het langer gaat duren nemen we contact met u op. Als u wilt kunnen we uw bestelling annuleren en het aankoopbedrag terugboeken naar uw rekening.

Herroepen

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Organimal vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Organimal betaald terug zodra wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Organimal de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Wilt u herroepen? Door hier te klikken kunt u dit formulier downloaden. Meer informatie vindt u bij de algemene voorwaarden.

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

  • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
  • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
  • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
  • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
  • Doorgaans stukken voordeliger dan de dierenarts.
  • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.