• Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Hotspotpakket – Honden

3 beoordelingen

Het basis hotspotprotocol voor jouw hond zonder nare bijwerkingenDit samengestelde pakket van onze Huidspray, Glanzende Vacht & Huid en PEA is een enorm effectieve samenstelling ter ondersteuning bij hotspots bij jouw hond. De synergetische werking van deze geselecteerde producten vormt een goede basis voor het tegen gaan van hotspots en richt zich op zowel de oorzaken als de symptomen van hotspots. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk, veilig en bevatten geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Hotspotpakket – Honden o.a.:

 • De synergie van de meest effectieve supplementen bij hotspots
 • Ter ondersteuning bij de oorzaken van hotspots
 • Ter snelle ondersteuning bij ongemakken door hotspots
 • Ter ondersteuning van de huid en vacht
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60 binnen Nederland en België
Payments Logos

Wanneer
Bij hotspots bij jouw hond en de ongemakken daarvan. Langdurige en herhalende klachten wijzen op een structurele onbalans in de het lichaam. Er kunnen meerdere oorzaken aan ten grondslag liggen. Het Organimal Hotspotpakket richt zich op een snelle ondersteuning en verlichting bij hotspots.

Voor wie
Organimal – Hotspotpakket mag langdurig worden gegeven aan alle honden van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor puppies.

Voor wie niet
Organimal – Hotspotpakket mag in principe in alle situaties gegeven worden. Wanneer jouw hond al medicijnen gebruikt dien je eerst te informeren bij de dierenarts.

Gebruik
Organimal – Hotspotpakket is uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw hond. In elk geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal – Hotspotpakket , de oorzaak te onderzoeken. Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen. Ook kun je contact opnemen met ons team van dierenartsen en specialisten. Doorgaans raden wij aan om Organimal – Hotspotpakket minimaal 3 maanden te gebruiken.

Dosering
De dosering verschilt voor alle supplementen. Klik op het product om de dosering te zien.

 

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Verpakking
De verpakking kan helaas niet door de brievenbus. Er zal iemand aanwezig moeten zijn voor ontvangst..

Natuurproduct
Organimal – Hotspotpakket heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. De supplementen zijn 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc

Voedingssupplement
Organimal – Hotspotpakket bestaat uit voedingssupplementen en een huidspray. Supplementen moeten worden gebruikt als aanvullend diervoeder.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling – Organimal Huidspray

 • Gedestilleerd water, Zilveratomen 20ppm (parts per million)

 


Samenstelling – Glanzende Vacht & Huid

 • 100% Pure, schone 0mega 3 rijke zalmolie van eerste, koude persing

Samenstelling – PEA

 • Palmitoylethanolamide (PEA)

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Toedienen van de Organimal Huidspray kun je eenvoudig doen door de hotspots en de huid eromheen te besproeien. De Glanzende Vacht & Huid olie kan heel simpel in de bek gedruppeld worden, ergens vanaf gelikt worden of over het eten worden gedaan. Het PEA poeder kan prima over de brokken worden gestrooid , al gaat het bij kieskeurige eters met natvoer vaak nog iets beter. Uiteraard kan het ook verstopt worden in een lekkere gezonde snack of lekkernij. Een ander handigheidje voor wanneer je een slim weigeraartje hebt, is het poeder met water in een spuitje in het bekkie toedienen.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variëren van enkele dagen tot aan maanden. Bij hotspots kun je doorgaans vrij snel de effecten zien. Echter, dit geldt dan voornamelijk voor het symptoom op zich, de hotspots. Het ondersteunen bij de oorzaak daarentegen heeft doorgaans beduidend langer nodig. Dit kan variëren van weken tot aan maanden. Wij adviseren om tenminste 3 maanden te blijven ondersteunen.

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit verschilt per situatie en oorzaak. Wij raden aan dit minimaal 3 maanden te gebruiken. Na deze tijd kun je kijken of de hotspots wegblijven of niet.

Nb. Gezien de aard van deze problematiek is het noodzakelijk om de oorzaak te achterhalen en de juiste protocollen te blijven volgende gedurende de rest van het leven van jouw kat. Een dierenarts kan je hierbij helpen. Ook kun je contact met ons opnemen voor de juiste begeleiding. Ondersteuning in de vorm van een periodieke onderhoudsdosis is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor deze supplementen bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw kat al medicijnen gebruikt. Al onze supplementen kunnen zonder problemen samen gebruikt worden.

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit protocol tenminste 3 maanden te volgen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit pakket toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij dat beter kunt gebruiken voor het zoeken naar andere oplossingen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon. Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier
om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

3 beoordelingen voor Hotspotpakket – Honden

 1. Op Door Patrick Somers

  Goed product

 2. Op Door B. Slagter

  Bedankt Organimal.nl

 3. Op Door Rowan

  Het werkt super bij mijn Duitse Herder. Hij had erg veel last van hotspots door een voedselallergie. Alles is bijna over door dit pakket.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen