• Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Darmpakket – Katten

6 beoordelingen

Het ultieme darmprotocol voor optimaal functionerende darmen van jouw kat zonder nare bijwerkingenDit samengestelde pakket van onze Darmen in Balans, Zeewier Bio en Collageen is een enorm effectief darmprotocol ter ondersteuning voor het darmstelsel van jouw kat. Langdurige en herhalende klachten wijzen op een structurele onbalans in de darmen. Er kunnen meerdere oorzaken aan ten grondslag liggen. Het Organimal Darmpakket richt zich op de ondersteuning van de darmen op de meest essentiële gebieden. Deze combinatie heeft een synergetische werking van verschillende essentiële ingrediënten en richt zich op de meest belangrijke aspecten van het darmstelsel. Hiermee zorgt het voor een optimale darmondersteuning.  Het is 100% natuurlijk, veilig en bevat geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Darmpakket – Katten o.a.:

 • De synergie van de meest effectieve darmsupplementen
 • Gericht op de meest belangrijke aspecten van het darmstelsel
 • Ter ondersteuning van de spijsvertering
 • Voor een normaal ontlastingspatroon
 • Ter ondersteuning van de darmflora
 • Ter bescherming van de darmwand
 • Ter ondersteuning van de algehele weerstand
 • Ter ondersteuning bij ontworming & antibioticakuur
 • Ter ondersteuning bij orale medicatie
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60 binnen Nederland en België
Payments Logos

Wanneer
Bij noodzaak om de darmen van jouw kat structureel te optimaliseren. Langdurige en herhalende klachten wijzen op een structurele onbalans in de darmen. Er kunnen meerdere oorzaken aan ten grondslag liggen. Het Organimal Darmpakket richt zich op de ondersteuning van de darmen op de meest essentiële gebieden.

Voor wie
Organimal Darmpakket mag langdurig worden gegeven aan alle katten van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor kittens.

Voor wie niet
Organimal – Darmpakket mag in principe in alle situaties gegeven worden. Wanneer jouw kat al medicijnen gebruikt dien je eerst te informeren bij de dierenarts.

Gebruik
Organimal – Darmpakket is uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw kat. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal – Darmpakket, de oorzaak te onderzoeken. Zowel fysieke als mentale oorzaken kunnen de reden zijn van afwijkende ontlasting. Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen. Doorgaans raden wij aan om Organimal – Darmpakket minimaal 3 maanden te gebruiken.

In het geval dat darmproblemen blijven bestaan adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw kat al medicijnen gebruikt en je wilt Organimal – Darmpakket toedienen. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering
De dosering verschilt voor alle supplementen. Klik op het product om de dosering te zien.

 

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Verpakking
De verpakking kan helaas niet door de brievenbus. Er zal iemand aanwezig moeten zijn voor ontvangst..

Natuurproduct
Organimal – Darmpakket heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc.

Voedingssupplement
Organimal – Darmpakket is een voedingssupplement en moet dus worden gebruikt als aanvullend diervoeder.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling – Darmen in Balans

 • Bacillus subtilis 1.10*10de, Probioticum (50 mg),  Mannan Oligosaccharide en Bèta glucanenm, Fructooligosaccharide (FOS), Psyllium husk, Tannine verkregen uit Kastanje extracten, Beta-glucanen

Samenstelling – Zeewier Bio

 • 100% biologisch zeewier ( Ascophyllum nodosum & Ulva)

Samenstelling – Collageen

 • 100% puur zalm collageen & proteïnen

 

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Toedienen van tabletten kan door de tablet rechtstreeks in de bek te stoppen. Dit levert in de meeste gevallen geen problemen op. Mocht dat lastig gaan kun je er voor kiezen de tabletten te vermalen en door het eten te doen. Dit geldt standaard voor het collageen poeder. Poeder kan prima met brokken, al gaat het bij kieskeurige eters met natvoer vaak nog iets beter. Uiteraard kan het ook verstopt worden in een lekkere gezonde snack of lekkernij. Een ander handigheidje voor wanneer je een slim weigeraartje hebt, is de tablet vermalen en met water in een spuitje in het bekkie toedienen. Ook kun je voor tabletten een pillenschieter of een gezonde vorm van easypill overwegen.
Zeewier kun je het beste toevoegen aan het eten.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variëren van enkele weken tot aan maanden. 
Ook is het afhankelijk van waarvoor het wordt toegepast. Bij uitblijven van het gewenste effect adviseren wij het minimaal  3 maanden te gebruiken. 

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit verschilt per situatie en doel. Wij raden aan dit minimaal 3 maanden te gebruiken. Na 3 maanden raden wij aan om de Darmen in Balans even te stoppen om te kijken of de darmen het op eigen kracht kunnen. De overige supplementen zijn typische supplementen die je structureel gebruikt voor een dagelijkse onderhoudsdosis.
Een periodieke onderhoudsdosis is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor deze supplementen bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw kat al medicijnen gebruikt. Al onze supplementen kunnen zonder problemen samen gebruikt worden.

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit supplement tenminste 2 maanden te geven. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit pakket toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij dat beter kunt gebruiken voor het zoeken naar andere oplossingen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

6 beoordelingen voor Darmpakket – Katten

 1. Op Door Marian V.

  Wij zijn al geruime tijd bezig met wisselen van hypoallergene kattenvoeding, aangezien onze poes een voedselallergie heeft met veel jeuk en dus krabben en likken en bijten. Na een tip van een kennis, zijn we gestart met het darmpakket van Organimal. Na bijna twee jaar bijna continu met een kapje op te hebben gelopen, heeft onze poes nu al een aantal weken geen kapje meer op en lijkt de jeuk onder controle. Wij zijn al voorzichtig enthousiast!

 2. Op Door Karin

  Ik kan er nog niet heel veel over zeggen omdat we net een paar dagen bezig zijn, maar haar ontlasting wordt wel al iets beter en haar vachtje heeft meer glans. Ik meng alles door haar voer en ze smult ervan.

 3. Op Door Jessica Kok

  Fijne producten.
  Mijn katten vinden het ook lekker

 4. Op Door Anoniem

  Aantal keer ontlasting aanzienlijk verminderd en vastere ontlasting. Na weken diarree blij mee.

 5. Op Door Jessica Kok

  Mijn katten vinden het lekker en doen het goed hierop

 6. Op Door Johan Bos

  Erg onder de indruk van het resultaat. De hoeveelheid pillen per kat is soms wel erg veel, daar zou het handig zijn om wat verschillende concentraties te hebben zodat je max twee pillen bv maar hoeft te geven

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen