Blaas & Nieren

Het Blaas en nieren stelsel van een kat heeft de nobele taak om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. In essentie komt het erop neer dat de nieren een groot gedeelte van het bloed zuiveren en wat daarvan achterblijft (urine) wordt dan weer wordt afgevoerd naar de blaas. Wanneer de blaas vol raakt krijgt de kat de aandrang om te plassen. Helaas komen blaas- en problemen veelvuldig voor bij katten. De oorzaken zijn zeer divers en en soms moeilijk te vinden. Daarom is goed onderhoud van dit stelsel enorm belangrijk.

lees meer

Om een goede diagnose te stellen is een gedegen onderzoek door een dierenarts zeer belangrijk. Natuurlijk is het zo dat we vaak niet naar een dierenarts gaan bij de eerste de beste vertoning van een symptoom tenzij het een zeer ernstige is.  Vaak “kijken we het eerst even aan”. Zo’n eerste mild symptoom is dan wel een aanwijzing dat er een bepaalde onbalans is ontstaan. Wanneer het vermoeden bestaat van problemen is het toch zaak om naar de dierenarts te gaan met je kat.

Organimal biedt uitgebalanceerde kruiden en supplementen aan die je de kat kunt geven ter ondersteuning van de blaas en nierfunctie.  Dit zonder nare bijwerkingen omdat we nooit gebruik maken van chemische toevoegingen en overbodige vulmiddelen. Al onze kruiden zijn puur natuur, zonder chemische toevoegingen en hebben hun effectiviteit al jaren bewezen.

Blaas & Nieren Archive

Reviews Uit Deze Categorie

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

  • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
  • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
  • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
  • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
  • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.