Veelgestelde vragen

Bestellen en Bezorgen

Wanneer worden de producten verzonden?

Producten voor 16:00 besteld worden dezelfde dag nog verstuurd. Deze zullen dan de volgende dag (behalve op zondag) bij u geleverd worden. Indien u na 16:00 bestelt, mag u de levering na 2 dagen verwachten.

Past mijn pakket door de brievenbus?

Ja, bijna alle producten van ons passen door de brievenbus en worden verzonden in een brievenbusdoosje.

Ik heb mijn pakket niet ontvangen, wat moet ik doen?

Het kan zijn dat in het weekend de postbode een of  twee dagen niet bezorgt. Uw product zal dan de volgende dag door u ontvangen worden.

Heeft mijn pakket een Track en trace code?

Standaard versturen wij onze producten met een track en trace code.

Retourneren en Annuleren

Hoe annuleer of wijzig ik mijn bestelling?

Wanneer uw pakket nog niet verstuurd is, kunnen wij dit nog voor u aanpassen. Wij zijn erg snel met verzenden dus laat het ons aub zo snel mogelijk weten. Mocht het zo zijn dat het al verstuurd is, neem dan contact met ons op, zodat u het pakket kunt terug sturen. Mail naar [email protected] en zet “ wijziging” in het onderwerp.

Hoe retourneer ik een product?

Als klant van Orginamal heeft u natuurlijk recht op het herroepingsrecht.
Indien u zich bedenkt na uw aankoop heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelde producten in ongeopende en originele verpakking terug te sturen.
Vanwege het feit dat onze gezondheidsproducten zijn voorzien van een veiligheidssluiting kunnen wij enkel ongeopende verpakkingen retour accepteren. Ruilen en/of retourneren is dan geen enkel probleem.

Wel dient u zelf zorg te dragen voor de kosten van de retourzending.
Bewaart u aub het bewijs van de verzending goed.

Voor retourzending dient u ons vooraf te mailen naar [email protected]. Voor een adequate en snelle afhandeling behoeven wij de volgende informatie: De naam van het product dat u wilt retourneren, het ordernummer (terug te vinden in de orderbevestiging) en uw volledige bankgegevens.

Wat is het Retour adres?

Ons postadres is:
Organimal t.a.v. M.Nicolai
Anemoonstraat 10
7741SB Coevorden

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Binnen 5 werkdagen na het ontvangen van uw retourpakket zullen wij (na inspectie) overgaan tot gehele terugbetaling, exclusief verzendkosten.

Waar kan ik een klacht indienen?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: [email protected]

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .)

Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betalen

Welke betaalopties zijn er?

Wij bieden IDEAL, Credit Card, Klarna, Bancontact en PayPal als betaal opties aan. Klik hier voor meer informatie over onze betaalopties.

Voorraad

Worden de producten uit voorraad geleverd?

Wij leveren onze producten direct uit voorraad zodat u ze snel kunt ontvangen.

Het product is uitverkocht, wat nu?

Wanneer een product tijdelijk niet beschikbaar is, kunt u op de desbetreffende product pagina de checkbox aanvinken en uw contactinformatie invullen zodat u direct wordt geinformeerd wanneer het product weer beschikbaar is.

 

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

  • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
  • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
  • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
  • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
  • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.