• Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliĆ«n (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
dierenarts winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Huidparasieten Pakket – Katten

1 reviews

Het ultieme huidparasieten pakket voor een parasietvrije vacht van jouw kat zonder nare bijwerkingen.Ā Dit samengestelde pakket van onze Vlooien & Teken, Mijt & Luis en Huidspray is een effectief totaalpakket ter ondersteuning bij het voorkomen en bestrijden van huidparasieten bij jouw kat. Deze combinatie heeft een synergetische werking van verschillende essentiĆ«le ingrediĆ«nten en kunnen gelijktijdig ingezet worden. Deze combinatie maakt de bestrijding des te effectiever, wat de resultaten enorm versterkt. Alle ingrediĆ«nten zijn 100% natuurlijk, veilig en bevatten geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Huidparasieten Pakket – Katten o.a.:

 • De synergie van de meest effectieve natuurlijke middelen tegen huidparasieten
 • Bij besmetting met de meest voorkomende huidparasieten
 • Ter preventie van de meest voorkomende huidparasieten
 • Bij huidparasieten op de hond en in de omgeving
 • Geen resistentie
 • 100% natuurlijk
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediƫnten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf ā‚¬60 binnen Nederland en BelgiĆ«
Payments Logos

Wanneer
Bij overlast van ongedierte zoals o.a. vlooien, teken, mijten, luizen, schimmels en meer. Vanwege de 100% natuurlijke ingrediƫnten zeer goed inzetbaar ter preventie van ongedierte. Ook kan het ongedierte geen resistentie opbouwen tegen de middelen in dit pakket.

Voor wie
Organimal – Huidparasieten Pakket mag langdurig worden gebruikt worden bij alle honden van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor puppies.

Voor wie niet
Organimal –Ā  Huidparasieten Pakket mag in principe in alle situaties gegeven worden. Contact met de bek en/of wondjes is geen enkel probleem.

Gebruik
Organimal – Huidparasieten Pakket is uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw hond. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Huidparasieten Pakket, de oorzaak te onderzoeken. Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw hond al externe medicijnen gebruikt en je wilt Organimal – Huidparasieten pakket toedienen. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen. Doorgaans raden wij aan om Organimal Huidparasieten Pakket minimaal 2 maanden te gebruiken.
Ps, hoe beter de weerstand van jouw hond, hoe minder kans ongedierte heeft om te gedijen.

Dosering
De dosering verschilt voor alle producten. Klik op het product om de dosering te zien.

 

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal productenĀ zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Verpakking
De verpakking kan helaas niet door de brievenbus. Er zal iemand aanwezig moeten zijn voor ontvangst..

Natuurproduct
Organimal – Huidparasieten Pakket heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

 

Samenstelling – Organimal Vlooien & Teken

 • DiatomeeĆ«naarde, Neem

Samenstelling – Organimal Mijt & Luis

 • Gedestilleerd water,Ā Neemolie,Ā Pepermuntolie,Ā Lavendelolie,Ā Tijmolie,Ā Salieolie

Samenstelling – Organimal Huidspray

 • Gedestilleerd water, Zilveratomen 20ppm (parts per million)

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Gebruik Organimal – Huidparasieten Pakket alleen extern. Toedienen van Organimal Vlooien & Teken kan eenvoudig door de te behandelen huid en vacht te bepoederen. Bij besmettingen eerst het gehele lichaam inpoederen, als mede de omgeving zoals mand en objecten. Preventief kun je er voor kiezen om enkel de nek, staart en eventueel andere gebieden waar de vacht het dikst is.
De Mijt & Luis en de Huidspray kun je eenvoudig toedienen door het te behandelen huidoppervlak te besproeien. Indien nodig de vacht eromheen uit de weg duwen of kort knippen. Alle middelen kunnen zonder problemen samen worden gebruikt. Sterker nog, ze ondersteunen elkaar en verhogen daarmee de effectiviteit.
Voorkom direct contact met ogen en luchtwegen zoveel mogelijk.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variƫren van een dag tot aan enkele weken.
Ook is het afhankelijk van waarvoor het wordt toegepast. In veel gevallen is enig effect al binnen dagen merkbaar, maar bij uitblijven van het gewenste resultaat adviseren wij het minimaal 2Ā  maanden te gebruiken

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit kan per situatie verschillen.Ā Bij het behandelen van ongedierte dien je tot minstens een week na de laatste zichtbare sporen van het ongedierte door te gaan.
Gezien de aard van de problematiek is het meestal niet nodig om een onderhoudsdosis te hanteren wanneer het probleem verholpen is. Bij het herhaaldelijk terugkomen van ongedierte kan dit wel gewenst zijn. Voor de preventie van specifiek vlooien adviseren we zeker om een onderhoudsprotocol te hanteren. Vlooienpreventie voorkomt de inzet van onnodige chemische middelen op je hond. Natuurlijk kun je ook kiezen voor periodiek onderhoud.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor deze natuurlijke middelen bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw kat al medicijnen extern gebruikt.

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit supplement tenminste 2 maanden te geven. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit pakket toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij dat beter kunt gebruiken voor het zoeken naar andere oplossingen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

1 beoordeling voor Huidparasieten Pakket – Katten

 1. Op door Anoniem

  nog niet helemaal bereikt wat ik wilde

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliĆ«n (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
dierenarts winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen