Ouderdom

We willen allemaal dat onze kat oud wordt. Natuurlijk is ook de kwaliteit van leven op latere leeftijd zeer belangrijk. Helaas is bij oudere katten vaak sprake van verminderde kwaliteit van leven. De hoofdoorzaak hiervan vinden we in minder goed functioneren van de lichaamsfuncties bij katten op latere leeftijd. Die bekende ouderdomsverschijnselen die onschuldig kunnen beginnen maar toch vaak zeer beperkende en ernstige gevolgen hebben.

lees meer

Natuurlijk is het zo dat met de juiste maatregelen de kwaliteit van de latere jaren aanzienlijk verbeterd kan worden. Ook kunnen katten gemiddeld genomen simpelweg ouder worden wanneer ze een juiste levensstijl hebben. Hier zijn wij als baasjes dan voornamelijk verantwoordelijk voor. Natuurlijk heb je niet alles in de hand en de natuur speelt ook gewoon zijn eigen rol, maar toch kunnen we meer voor onze kat betekenen dan we misschien zouden denken.

Bewustwording hiervan is al de eerste stap. Voorkomen is altijd de beste stap. Hiervoor is het belangrijk om zo vroeg mogelijk “gezond” te leven, waardoor vele problemen kunnen worden voorkomen of worden uitgesteld. Daarnaast is het zaak om de ouderdomsverschijnselen bij katten zo vroeg mogelijk te herkennen.

Wanneer je ziet dat je oudere kat bepaalde verschijnselen begint te vertonen is het noodzaak om direct te reageren. Maar al te vaak denken we dat het nu eenmaal bij de leeftijd hoort en nemen we niet actief maatregelen om er iets aan te doen. Dit terwijl er vaak toch veel verbetering kan worden geboekt met effectief reageren.

Organimal helpt graag een handje mee. Dit doen we door middel van bewustmaking, gezondheidstips en natuurlijk met onze producten waarvan onze formules zijn gebaseerd op 4000 jaar specialisme op het gebied van kruiden. Al onze kruiden zijn puur natuur, zonder chemische toevoegingen en hebben hun effectiviteit al jaren bewezen.

Ouderdom Archive

Reviews Uit Deze Categorie

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

  • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
  • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
  • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
  • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
  • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.