Inloggen
Nieuw bij Organimal?
Maak een account aan en profiteer van de vele voordelen.
  • Nooit meer jouw gegevens invoeren
  • Controleer de status van jouw bestelling
  • Helder orderoverzicht
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Neem contact op

Over ons

“We kunnen problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze waarmee we ze hebben veroorzaakt“
Albert Einstein

Dieren in de wilde natuur worden zelden ziek. Onze huisdieren daarentegen des te vaker. Onze chemische, toxische en stressvolle omgeving ligt hieraan ten grondslag. Waarom zoeken we dan de oplossing in diezelfde omgeving? Laat de natuur het oplossen! Profiteer van 4000 jaar kennis van kruiden en formules van over de hele wereld. Gezondheid zoals het hoort!

Organimal committeert zich aan optimale gezondheid van uw geliefde huisdier. Beseffende dat uw huisdier niet zelf kan kiezen hoe het zich wil genezen en gezond wil houden, heeft Organimal als doelstelling de baasjes maximaal te informeren om zo de beste keuze te maken met het oog op genezing, herstel en onderhoud.

Organimal heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Oosterse en Westerse kruiden in combinatie met dierengeneeskunde.
Onze benadering is holistisch, wat inhoudt dat we alle aspecten van (mentale)gezondheid meenemen. Zoals we weten spelen niet alleen voeding maar ook factoren zoals bv stress en beweging een grote rol in de gezondheid van dieren. Dit zijn zeer zeker factoren om naar te kijken wanneer u een optimale gezondheid van uw huisdier ambieert. Laat ons u daarbij helpen!

Onze aangesloten dierenartsen zijn geschoold in zowel de Westerse als Oosterse geneeskunde en weten hierdoor de perfecte balans te vinden om tot optimale gezondheid te komen.

Organimal BV
Byte 1D
7741MK Coevorden
Btw-nummer: NL8601.72.430.B01
KVK-nummer: 75180189
Tel.: +31 (0) 52 474 5251