Over ons

“ We kunnen problemen niet oplossen met dezelfde denkwijze waarmee we ze hebben veroorzaakt “
Albert Einstein

Dieren in de wilde natuur worden zelden ziek. Onze huisdieren daarentegen des te vaker. Onze chemische, toxische en stressvolle omgeving ligt hieraan ten grondslag. Waarom zoeken we dan de oplossing in diezelfde omgeving? Laat de natuur het oplossen! Profiteer van 4000 jaar kennis van kruiden en formules van over de hele wereld. Gezondheid zoals het hoort!

Organimal committeert zich aan optimale gezondheid van uw geliefde huisdier. Beseffende dat uw huisdier niet zelf kan kiezen hoe het zich wil genezen en gezond wil houden, heeft Organimal als doelstelling de baasjes maximaal te informeren om zo de beste keuze te maken met het oog op genezing, herstel en onderhoud. De reguliere geneeskunde heeft vaak winst als uitgangspunt en dat komt met gevolgen voor onze huisidieren. Korte termijn oplossingen en nadelige neveneffecten zijn aan de orde van de dag. Ook wordt er vaak voorbij gegaan aan andere factoren zoals bv stress en beweging wat natuurlijk cruciaal is voor de gezondheid van uw huisdier. Uiteraard zullen we nooit adviseren om geen gebruik te maken van de reguliere geneeskunde want het levert gelukkig ook veel goeds op. Echter, daar waar het niet nodig is willen wij zeer graag een gezonder en goedkoper alternatief bieden.

Organimal heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Oosterse en Westerse kruiden in combinatie met dierengeneeskunde.
Onze benadering is holistisch, wat inhoudt dat we alle aspecten van (mentale)gezondheid meenemen. Zoals we weten spelen niet alleen voeding maar ook factoren zoals bv stress en beweging een grote rol in de gezondheid van dieren. Dit zijn zeer zeker factoren om naar te kijken wanneer u een optimale gezondheid van uw huisdier ambieert.
Laat ons u daarbij helpen!

Onze aangesloten dierenartsen zijn geschoold in zowel de westerse als oosterse geneeskunde en weten hierdoor de perfecte balans te vinden om tot optimale gezondheid te komen.

 

Organimal BV
Anemoonstraat 10
7741SB Coevorden
Btw-nummer: NL8601.72.430.B01
KVK-nummer: 75180189
Tel.: +31 (0) 50 211 5454

 

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

  • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
  • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
  • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
  • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
  • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.