• Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Allergiepakket – Katten

2 beoordelingen

Het ultieme pakket voor het tegen gaan van allergieën bij jouw kat zonder nare bijwerkingenDit samengestelde pakket van onze Darmen in Balans, PEA, Propolis en Zalmolie Plus is een enorm effectieve combinatie ter ondersteuning bij allergieën op een breed vlak. Allergieën bij katten kunnen zeer vervelend zijn en de oorzaken zijn zeer divers. Het Organimal Allergiepakket richt zich op de ondersteuning bij allergieën op de meest essentiële gebieden. Deze combinatie heeft een synergetische werking van verschillende essentiële ingrediënten wat bijdraagt aan een optimale aanpak. Het is 100% natuurlijk, veilig en bevat geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Allergiepakket – Katten o.a.:

 • De synergie van de meest effectieve supplementen bij allergieën
 • Gericht op de meest belangrijke aspecten van allergieën
 • Gericht op de meest voorkomende allergenen
 • Ter ondersteuning bij een goede darmwerking
 • Ter ondersteuning van de luchtwegen
 • Ter ondersteuning van de algehele immuniteit
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60 binnen Nederland en België
Payments Logos

Wanneer
Bij allergieproblemen bij jouw kat  Langdurige en herhalende symptomen wijzen op een structurele allergie. Er kunnen meerdere oorzaken aan ten grondslag liggen. Het Organimal Allergiepakket richt zich op de ondersteuning bij symptomen van allergiëen op de meest essentiële gebieden. Wij raden aan om altijd de oorzaak van een allergie te achterhalen om zo effectief te kunnen behandelen.

Voor wie
Organimal – Allergiepakket mag langdurig worden gegeven aan alle katte van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor kittens.

Voor wie niet
Organimal – Allergiepakket mag in principe in alle situaties gegeven worden. Wanneer jouw kat al medicijnen gebruikt dien je eerst te informeren bij de dierenarts.

Gebruik
Organimal – Allergiepakket is uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw kat. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal – Allergiepakket , de oorzaak te onderzoeken. Zowel fysieke als mentale oorzaken kunnen de reden zijn van allergiëen. Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen. Doorgaans raden wij aan om Organimal – Allergiepakket minimaal 3 maanden te gebruiken.

In het geval dat allergieproblemen blijven bestaan adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw kat al medicijnen gebruikt en je wilt Organimal – Allergiepakket toedienen. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering
De dosering verschilt voor alle supplementen. Klik op het product om de dosering te zien.

 

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Verpakking
De verpakking kan helaas niet door de brievenbus. Er zal iemand aanwezig moeten zijn voor ontvangst..

Natuurproduct
Organimal – Allergiepakket heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc.

Voedingssupplement
Organimal – Allergiepakket is een voedingssupplement en moet dus worden gebruikt als aanvullend diervoeder.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling – Darmen in Balans

 • Bacillus subtilis 1.10*10de, Probioticum (50 mg),  Mannan Oligosaccharide en Bèta glucanenm, Fructooligosaccharide (FOS), Psyllium husk, Tannine verkregen uit Kastanje extracten, Beta-glucanen

Samenstelling – PEA

 • Palmitoylethanolamide (PEA)

Samenstelling – Propolis

 • Water 88% , Propolis 10%, Ethanol 2%

Samenstelling – Zalmolie Plus

 • Pure, schone Omega 3 rijke zalmolie van eerste, koude persing

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Toedienen van tabletten kan door de tablet rechtstreeks in de bek te stoppen. Dit levert in de meeste gevallen geen problemen op. Mocht dat lastig gaan kun je er voor kiezen de tabletten te vermalen en door het eten te doen. Dit geldt standaard voor het PEA poeder. Poeder kan prima met brokken, al gaat het bij kieskeurige eters met natvoer vaak nog iets beter. Uiteraard kan het ook verstopt worden in een lekkere gezonde snack of lekkernij. Een ander handigheidje voor wanneer je een slim weigeraartje hebt, is de tablet vermalen en met water in een spuitje in het bekkie toedienen. Ook kun je voor tabletten een pillenschieter of een gezonde vorm van easypill overwegen.


Propolis kun je het best toevoegen aan het eten vanwege de smaak


Zalmolie kun je over het eten of rechtstreeks in de bek druppelen.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variëren van enkele weken tot aan maanden. 
Ook is het afhankelijk van waarvoor het wordt toegepast. Bij uitblijven van het gewenste effect adviseren wij het minimaal 3 maanden te gebruiken. 

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit verschilt per situatie en doel. Wij raden aan dit minimaal 3 maanden te gebruiken. Na 3 maanden raden wij aan om de Darmen in Balans even te stoppen om te kijken of de darmen het op eigen kracht kunnen. De overige supplementen zijn typische supplementen die je structureel gebruikt voor een dagelijkse onderhoudsdosis.
Een periodieke onderhoudsdosis is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor deze supplementen bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw kat al medicijnen gebruikt.  Al onze supplementen kunnen zonder problemen samen gebruikt worden.

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit supplement tenminste 2 maanden te geven. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit pakket toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij dat beter kunt gebruiken voor het zoeken naar andere oplossingen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

2 beoordelingen voor Allergiepakket – Katten

 1. Op Door yvonne kniest

  in samenhang met de vitamines , een duidelijk verschil , mijn kitten heeft een sterker imuun systeem

 2. Op Door m h.

  veel baat gehad bij “darmen in balans” en de zalmolie geeft mijn katten een prachtige glans

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen