Inloggen
Nieuw bij Organimal?
Maak een account aan en profiteer van de vele voordelen.
 • Nooit meer jouw gegevens invoeren
 • Controleer de status van jouw bestelling
 • Helder orderoverzicht
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Neem contact op

Organimal Affiliate Programma

Betaald krijgen om te helpen met het welzijn van onze huisdieren? Klinkt ideaal niet waar? Organimal wil zoveel mogelijk mensen bereiken zodat meer huisdieren kunnen profiteren van al het goede uit de natuur. Vandaar het Organimal Affiliate Programma! Neem deel aan dit programma en geniet van riante inkomsten terwijl je de honden en/of katten een gezondere en fijnere toekomst biedt.

Heb je een blog, website, social media account of een mailing list gericht op huisdieren? Heb je veel vrienden die honden of katten hebben? Heb je misschien een kennel, trimsalon, dierenasiel of een andere diergerelateerde instelling? Dan is hier de gelegenheid om de ideale win win situatie te creëren voor alle betrokkenen. Stuur jouw bezoekers naar Organimal.nl en verdien wanneer zij een aankoop doen op onze site. Zo help je huisdier, baasje, Organimal en natuurlijk jezelf!

Wat heeft het Organimal Affiliate Programma jou te bieden?

 1. Verdien tot aan 20% commissie over elke aankoop die jouw bezoekers op onze website doen. 20% is het hoogste percentage van alle affiliate programma’s in Nederland in de dierensupplementen branche.
 2. Verdien 180 dagen lang commissie over alle aankopen van jouw bezoekers op onze site.
  Koopt een bezoeker vaker producten bij ons, dan blijf jij tot aan 20% verdienen over alles wat jouw bezoeker koopt tot 180 dagen vanaf zijn eerste bezoek aan ons.
 3. Veel herhaal aankopen. Vanwege de goede resultaten van onze producten blijven veel klanten opnieuw bestellen voor hun hond of kat. Hier zal jij dan steeds (tot 180 dagen) aan blijven verdienen.
 4. Uitgebreid aanbod aan promotiemateriaal dat je kunt inzetten voor jouw publiek. Wat voor portaal je ook gebruikt, wij hebben banners, tekstlinks en buttons beschikbaar om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.
 5. Een gelegenheid om een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van onze huisdieren. Help mee en maak baasjes bewust van al het goede uit de natuur.. Onze kruiden zijn zeer effectief en behalen goede resultaten waardoor de weg naar het reguliere medische circuit niet altijd nodig is.
  Dat geeft toch een fijn gevoel?

Inschrijven affiliate programma Organimal

Klik hier om je in te schrijven

Heb je vragen of wil meer informatie? E-mail dan naar [email protected]