Oren & Ogen

De ogen en oren van onze katten zijn de antennes naar de buitenwereld. Het behoeft geen toelichting waar ze voor dienen en hoe belangrijk ze zijn om de wereld om zich heen waar te nemen.

lees meer

Maar ze zijn ook kwetsbaar. Voor de ogen ligt dat vrij voor de hand, van de oren zou je dat wat minder snel verwachten doordat ze dieper in de kop zitten. Toch weten bacteriën, virussen en schimmels zowel ogen als oren gemakkelijk te bereiken. Dit kan zowel van binnenuit als van buiten. Ze vormen constant een bedreiging en het is dan ook niet zelden dat katten last van de ogen of oren hebben. In de meeste gevallen zijn de problemen goed aan te pakken als je er op tijd bij bent.  Wanneer je niet op tijd reageert kan de situatie ernstig worden voor de kat. Daarom is het belangrijk om alert te zijn wanneer je merkt dat de ogen of oren besmet zijn met een virus, bacterie of schimmel. Wat voordehandliggende symptomen zijn o.a. traanogen, vieze ogen, rode ogen, pus, stinkende oren, krabben aan de oren, kop schuin houden etc.

Gelukkig kun je door goede verzorging heel veel succes behalen bij het oplossen of voorkomen van dergelijke problemen. En dit kan dan ook op geheel natuurlijke wijze zodat je ver weg kunt blijven van chemische medicijnen waar we niet altijd even blij van worden.

Hiervoor zit je bij Organimal op het juiste adres. Organimal ondersteunt huisdieren al jaren op een verantwoorde en effectieve manier met behulp van 4000 jaar specialisme op het gebied van kruiden en andere natuurlijke producten. Al onze producten zijn puur natuur, zonder chemische toevoegingen en hebben hun effectiviteit al jaren bewezen.

NB: bij ernstige en/of aanhoudende klachten, raadpleeg altijd een dierenarts!

Oren & Ogen Archive

Reviews Uit Deze Categorie

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

  • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
  • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
  • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
  • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
  • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.