Organimal Colloïdaal Zilver - Katten
32 reviews

Voor schone ogen, oren en huid bij jouw kat  zonder irritaties en nare bijwerkingen. Puur colloïdaal zilver (20ppm), van de hoogste kwaliteit.  Via uniek, niet chemisch proces vervaardigd. In tegenstelling tot vele andere aanbieders van colloïdaal zilver is dit echt zilverwater, geen ionisch zilver. Deeltjesgrootte zijn bepaald bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering.  100% natuurlijk, veilig, zonder kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Organimal Colloïdaal Zilver – Katten o.a.:

 • Hoge kwaliteit puur colloïdaal zilver
 • Ter ondersteuning van schone ogen
 • Ter ondersteuning van schone oren
 • Ter ondersteuning bij huidproblemen
 • Ter ondersteuning bij wondjes
 • Ter verzorging van wratten
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

10.95
2 x €10.40
Je bespaart 5%
3 x €9.86
Je bespaart 10%
22.95
2 x €21.80
Je bespaart 5%
3 x €20.66
Je bespaart 10%
Wissen
10.95 Op voorraad
 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en België
Reviews

Wanneer
Bij problemen met vieze ogen, oren en bij huid/wondprobleempjes, wratten etc. Colloïdaal zilver wordt bij een breed scala aan situaties ingezet vanwege de eigenschappen van dit middel.

Voor wie
Organimal colloïdaal zilver mag langdurig extern worden toegepast bij alle katten van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor kittens.

Voor wie niet
Organimal colloïdaal zilver mag in principe in alle situaties gegeven worden. Niet inwendig gebruiken bij nierproblemen.

Gebruik
Organimal colloïdaal zilver is uitermate geschikt voor langdurige toepassing voor ogen, oren en huid. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw kat. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal colloïdaal zilver, de oorzaak te onderzoeken.  Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen.

I.v.m. wetgeving raden wij aan om Organimal colloïdaal zilver enkel en alleen extern te gebruiken. In het geval dat de problemen zich niet oplossen adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw kat al medische middelen gebruikt voor de specifieke problemen en je Organimal colloïdaal zilver wilt gebruiken. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering
Voor ogen: Dagelijks 6 x 2 druppels in het oog druppelen.

Voor oren: Dagelijks  4 -6 x 3 druppels in het oor druppelen. Masseer daarna 1 minuut lang de gehoorgang aan de buitenkant van het oor. Doet dit van onder naar boven. Daarna de uitwendige gehoorgang schoonaken met watjes of een schone doek.

Voor wondjes en wratten: Dagelijks 4-5 x het wond/huid oppervlak geheel bedruppelen met de vloeistof.

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking. Let op: dit product kan minimaal een jaar bewaard worden. Echter, echt colloïdaal zilver reageert op lucht en dat kan invloed hebben op het clusteren van de zilverdeeltjes. Wanneer het zilverwater lange tijd niet gebruikt wordt en er zit nog veel lucht in het flesje, (bijvoorbeeld halfvol flesje) kan dat dus effect hebben op de clusters van de zilveratomen. Dit kun je voorkomen door het restant van het zilverwater over te gieten in een kleinere container zodat er minimaal lucht bij komt.

Ingrediënten
Gedestilleerd water, zilveratomen 20ppm (part per million)

Organimal colloïdaal zilver is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek,niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

Verpakking
Onze hersluitbare flesjes bevatten 20 en 50 ml. De 20 ml verpakking kan zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Organimal colloïdaal zilver heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur ( en smaak). Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling

Gedestilleerd water, Zilveratomen 20ppm (parts per million)

Organimal colloïdaal zilver is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek, niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

 

 1. Diana

  gebruik ik voor kittens met niesziekte om ogen schoon te houden

 2. Anoniem

  top spul

 3. Anoniem

  Super!! Mijn kitten had oogontsteking en het is al na 1 week weggegaan.

 4. Femke

  Ik gebruik het anderhalve week en doe om de dag wat druppels in een oortje bij mijn 17 jaar oude kater. Minder dan de aangegeven dosering want hij vindt het echt niet fijn om hiervoor vastgehouden te worden. Ik heb het idee dat hij al minder met zijn oortje klappert.

 5. Anoniem

  Makkelijk om oogjes van kat schoon te maken. Ontsteking werd snel minder.

 6. Cathy

  Ogen zijn na 2 dgn al veel beter.

 7. Op de Beeck Debora

  Werkt niet

 8. Anoniem

  Het werkt echt al snel! Ik zie veel minder roodheid na 2 dagen. Alleen na een week te hebben te gebruik is het nog steeds niet helemaal over, dus we blijven nog even gebruiken.

 9. Anoniem

 10. Anoniem

  Voldoet aan verwachting

 11. Karin
  Huisdier: Kat
  Aandoening: Ontstoken oog

  Wat een geweldig spul! Een van onze kittens (4weken oud) had een ontstoken oog, in 1 dag al resultaat!!

 12. Eva

  Werkt zonder bijwerkingen

 13. Jolanda

  het verzorgt de ogen, maar de traanstrepen verdwijnen niet

 14. Patricia B.

  Werkt super! Na 2 dagen zichtbaar verbetering op het oog van mijn kater.

 15. Jente

  Je moet erg vaak druppelen, dat is het enige nadeel :)

 16. Willem Sosef
  Huisdier: Saar - Friese Stabij
  Aandoening: wratten in bek

  Super! Al na 1 dag resultaat: de wratten waren geslonken en na 3 dagen waren alle wratten weg. De wratten in de bek van Saar waren zo groot als haar eigen tanden (inmiddels 7 maanden en volwassen gebit) en haar hele bek zat er vol mee - onderin naast de tanden. Ze stonk enorm uit haar bek wat ook al na 1 dag verdwenen was. We zijn hier enorm blij mee en Saar ook!

 17. Ronald

  Help goed bij onze Britse Kortharen

 18. Sarah Z.

  Diervriendelijk

 19. Jacquelien

  Werkt super goed, na aantal dagen al resultaat. Snelle levering en goede service

 20. C M V.

  Ben heel blij dat ik de site van Organimal had gevonden. Heel behulpzaam te woord gestaan, nemen alle tijd. Het colloïdaal zilver doet zijn werk! De kat nam het zonder probleem in met een beetje voer.

 21. Judith

  Ziet er goed en puur uit

 22. Anoniem

  Prima product

 23. Manon

  Kat reageert erg goed op deze druppels. De medicijnen van de dierenarts deden niets voor zijn ontstoken oog en met Colloïdaal Zilver was hij er binnen een week vanaf. Ook erg fijn dat de verzending via brievenbus post gaat!

 24. Jasmijn de Boer

  De hond en een kitten hadden vieze oogjes, na drie dagen druppelen was het over!!

 25. Helga

  Het hielp direct!

 26. annemarie

  Ik ben blij met de oogdruppels voor mijn kat.

 27. Anoniem

  Wondjes aan oor zijn zichtbaar minder aan het worden

 28. Marianne

  Ik had heb dit gebruikt voor mn kat, samen met spul voor darmen en multivitaminen, dit omdat hij iets had en ik niet wist wat, at slecht, dunne ontlasting, werd mager etc. Niet naar de dierenarts gegaan omdat ik daar meestal op antibiotica kan rekenen en even aanzien. Dat kan ik zelf ook. Ik geef dit inwendig met water in pipetje als antibiotica, spul voor diaree en vitaminen voor het herstel. Het gaat gewoon goed . Ik gebruik dit maar 1x perdag, 4 druppels, voor aantal weken.hij is gewoon bijna de oude

 29. Vanlunen

  goed alternatief voor antibiotica

 30. Babette

  Wij gebruiken het voor ontstoken oogjes of oren of voor wondjes en voor verkoudheden.. heb het standaard in huis

 31. Jo

  Fantastisch middel. Snelle levering

 32. Ina

  Gebruik het in de waterfontein van mijn poezen. Wonden schoonmaken, ogen of oren.. wondermiddel!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.