Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Organimal Colloïdaal Zilver - Katten
61 reviews

Voor schone ogen, oren en huid bij jouw kat  zonder irritaties en nare bijwerkingen. Puur colloïdaal zilver (20ppm), van de hoogste kwaliteit.  Via uniek, niet chemisch proces vervaardigd. In tegenstelling tot vele andere aanbieders van colloïdaal zilver is dit echt zilverwater, geen ionisch zilver. Deeltjesgrootte zijn bepaald bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering.  100% natuurlijk, veilig, zonder kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Organimal Colloïdaal Zilver – Katten o.a.:

 • Hoge kwaliteit puur colloïdaal zilver
 • Ter ondersteuning van schone ogen
 • Ter ondersteuning van schone oren
 • Ter ondersteuning bij huidproblemen
 • Ter ondersteuning bij wondjes
 • Ter verzorging van wratten
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

10.95
2 x €10.40
Je bespaart 5%
3 x €9.86
Je bespaart 10%
22.95
2 x €21.80
Je bespaart 5%
3 x €20.66
Je bespaart 10%
Wissen
10.95 Op voorraad
 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en België
Reviews

Wanneer
Bij problemen met vieze ogen, oren en bij huid/wondprobleempjes, wratten etc. Colloïdaal zilver wordt bij een breed scala aan situaties ingezet vanwege de eigenschappen van dit middel.

Voor wie
Organimal colloïdaal zilver mag langdurig extern worden toegepast bij alle katten van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor kittens.

Voor wie niet
Organimal colloïdaal zilver mag in principe in alle situaties gegeven worden. Niet inwendig gebruiken bij nierproblemen.

Gebruik
Organimal colloïdaal zilver is uitermate geschikt voor langdurige toepassing voor ogen, oren en huid. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw kat. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal colloïdaal zilver, de oorzaak te onderzoeken.  Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen.

I.v.m. wetgeving raden wij aan om Organimal colloïdaal zilver enkel en alleen extern te gebruiken. In het geval dat de problemen zich niet oplossen adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw kat al medische middelen gebruikt voor de specifieke problemen en je Organimal colloïdaal zilver wilt gebruiken. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering
Voor ogen: Dagelijks 4-6 x 2 druppels in het oog druppelen.

Voor oren: Dagelijks  4-6 x 3 druppels in het oor druppelen. Masseer daarna 1 minuut lang de gehoorgang aan de buitenkant van het oor. Doet dit van onder naar boven. Daarna de uitwendige gehoorgang schoonaken met watjes of een schone doek.

Voor wondjes en wratten: Dagelijks 4-5 x het wond/huid oppervlak geheel bedruppelen met de vloeistof.

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking. Let op: dit product kan minimaal een jaar bewaard worden. Echter, echt colloïdaal zilver reageert op lucht en dat kan invloed hebben op het clusteren van de zilverdeeltjes. Wanneer het zilverwater lange tijd niet gebruikt wordt en er zit nog veel lucht in het flesje, (bijvoorbeeld halfvol flesje) kan dat dus effect hebben op de clusters van de zilveratomen. Dit kun je voorkomen door het restant van het zilverwater over te gieten in een kleinere container zodat er minimaal lucht bij komt.

Ingrediënten
Gedestilleerd water, zilveratomen 20ppm (part per million)

Organimal colloïdaal zilver is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek,niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

Verpakking
Onze hersluitbare flesjes bevatten 20 en 50 ml. De 20 ml verpakking kan zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Organimal colloïdaal zilver heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur ( en smaak). Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling

Gedestilleerd water, Zilveratomen 20ppm (parts per million)

Organimal colloïdaal zilver is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek, niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

 

 1. Op
  door Anoniem

  De oogontsteking van onze kat is nu goed aan het herstellen.

 2. Op
  door Irma Lopes

  Product helpt goed bij tranende oog poes

 3. Op
  door Gerda Becking

  Kat reageert er goed op en lijkt nu al te werken( paar dagen)

 4. Op
  door Violette M Koppers

  Mijn 16 jaar oude lieve kat had al ongeveer anderhalve maand last van een traanoog. Ik hield het schoon met gekookt water met een beetje zeezout. Maar het ging niet over. Toen zag ik dit middel op internet en heb het gelijk besteld. Ik gebruik het nu bijna een week, (alhoewel het de eerste dagen niet lukte het 6 keer per dag te doen) zie ik nu toch wel verbetering. Mijn kat vind het nu niet zo erg meer en ik ga ermee door, want het lijkt wel goed te helpen.

 5. Op
  door Anoniem

  Werking prima,

 6. Op
  door Frieda

  Werkt heel goed bij onze kater tegen chronische bronchitis.

 7. Op
  door Jaimie Gijsbers

  Werkt perfect wij zijn heel tevreden

 8. Op
  door Anoniem

  Fijn product

 9. Op
  door Henny z.

  Goed spul

 10. Op
  door Anoniem

  Ik gebruik nu Organimal colloïdaal zilver water anderhalve week en ik zie echt resultaat. Mijn hond heeft regelmatig ontstekingen aan haar linker oor deze bleef maar vuilen... Het is onmogelijk haar oor te druppelen... door alle ellende die ze heeft moeten door maken aan haar oren Is haar oor druppelen een traumatische ervaring voor haar ... ze trekt echt al haar registers open al ze maar enigszins vermoed dat haar oor of oren gedruppeld moet worden ... Dat is jammer nu doe ik flink wat druppels op een watje en brengt dat in haar oor. Dit accepteert ze gelukkig zonder problemen . Het genezings proces duurt zo wel langer omdat je niet echt diep kan komen maar elke dag gaat het vooruit ... Ik ben blij dat ik Organimal ben gaan gebruiken en dat het op mijn pad is gekomen. Ik heb het via internet en vond het wel spannend om het uit te proberen want ik had nog nooit van colloïdaal water gehoord Ik heb twee keer telefonisch contact gehad met de mensen van Organimal omdat ik vragen had , De mensen zijn erg aardig , nemen echt de tijd voor je en denken mee . Heb weer een flesje besteld

 11. Op
  door Anoniem

  Super

 12. Op
  door Pauline

  Ik zie vrij snel verschil, de ogen van mijn kat zijn veel minder vuil!

 13. Op
  door T

  Gewoon in ehbo doos voor mens en dier.

 14. Op
  door Anja Buist

  Goed spul. Oogjes blijven lang schoon

 15. Op
  door L.j. B.

  Goede productbeschijving, snelle levering

 16. Op
  door Anoniem

  Veilig product dat verlichting geeft!

 17. Op
  door Hans Van Eijk

  Perfect spul

 18. Op
  door Anoniem

  Kat heeft veel wondjes vanwege allergie. Dit houdt het goed schoon en ik zie al het één en ander langzaamaan genezen! Hopelijk zet dit door!

 19. Op
  door Lilian Peters

  Hoop het na de AB-kuur te gebruiken

 20. Op
  door Anoniem

  Dus, mijn kat heeft een ooglid beschadiging omdat hij een keer ruzie heeft gezocht met de verkeerde. Door deze beschadiging zijn er wat haartjes naar zijn oog gebogen. Hierdoor is zijn oogje altijd ontstoken als ik het niet dagelijks bijhoud met een washandje. Elke dag een lading troep eruit halen, het is best zielig. Een ooglid correctie kost even 400 euro. De dierenarts heeft wel eens wat spul voorgeschreven, maar dit maakt het erger. En toen kwam ik dit spul tegen... Wow, dit spul werkt en er zit geen chemische rotzooi in. Mijn kat is erg dankbaar en ik trouwens ook!

 21. Op
  door Kaat Scheurwater

  Ben benieuwd, net begonnen met druppelen bij onze Max Main coon, altijd last van geïrriteerde ogen

 22. Op
  door Anoniem

  Werkt hoed

 23. Op
  door Irene

  Uitstekende producten. Snelle verzending.

 24. Op
  door Bettie

  Dank jullie, Organimal ! De colodial silver druppels in kat Jan's oog hebben wonderschoon hem geholpen te helen. Wat zijn wij (= ik +kat ,) daar blij mee. Hij ging vaak zitten als hij z'n oog gedruppeld wilde hebben en lekkere snack erna krijgt. Het gaat beter en hij gaat niet meer uit zichzelf zitten wachten om gedruppeld te worden. Hij voelde aan dat hij er beter van werd, neem ik aan. Hartelijk dank dat jullie er zijn. Dank namens kat Jan en Bettie

 25. Op
  door E Asjes

  Onze kat had een behoorlijke ontsteking aan het slijmvlies van onder ooglid, oog zat zelfs dichtgeplakt. Spoelingen met kamillethee hielpen niet. Na 2 dagen 6x twee druppels met colloïdaal zilver helemaal over!!!! Super blij, zonder antibiotica.

 26. Op
  door Nicole

  Paar keer gebruikt en de oogjes waren weer schoon en niet meer geïrriteerd. Heel fijn!

 27. Op
  door Petra

  Erg fijn product. Heb het gebruikt bij mijn kat om zijn steeds vieze oogjes schoon te houden. Ook vind ik het een prettig idee om altijd in huis te hebben vanwege de vele toepassingen.

 28. Op
  door Anoniem

  Volgens mij is dit een prima middel maar helaas werken ook deze druppels averechts bij onze poes. Jammer, ik hoopte dat dit natuurlijke middel haar ogen wel.rustig zouden krijgen.

 29. Op
  door H.A. J.

  Onze jonge kittens hadden behoorlijk last van onstoken oogjes. Na googelen kwamen we bij Organimal, die de juiste medicijnen had. Het heeft super geholpen. Bedankt.

 30. Op
  door Diana

  gebruik ik voor kittens met niesziekte om ogen schoon te houden

 31. Op
  door Anoniem

  top spul

 32. Op
  door Anoniem

  Super!! Mijn kitten had oogontsteking en het is al na 1 week weggegaan.

 33. Op
  door Femke

  Ik gebruik het anderhalve week en doe om de dag wat druppels in een oortje bij mijn 17 jaar oude kater. Minder dan de aangegeven dosering want hij vindt het echt niet fijn om hiervoor vastgehouden te worden. Ik heb het idee dat hij al minder met zijn oortje klappert.

 34. Op
  door Anoniem

  Makkelijk om oogjes van kat schoon te maken. Ontsteking werd snel minder.

 35. Op
  door Cathy

  Ogen zijn na 2 dgn al veel beter.

 36. Op
  door Op de Beeck Debora

  Werkt niet

 37. Op
  door Anoniem

  Het werkt echt al snel! Ik zie veel minder roodheid na 2 dagen. Alleen na een week te hebben te gebruik is het nog steeds niet helemaal over, dus we blijven nog even gebruiken.

 38. Op
  door Anoniem

 39. Op
  door Anoniem

  Voldoet aan verwachting

 40. Op
  door Karin
  Huisdier: Kat

  Wat een geweldig spul! Een van onze kittens (4weken oud) had een ontstoken oog, in 1 dag al resultaat!!

 41. Op
  door Eva

  Werkt zonder bijwerkingen

 42. Op
  door Jolanda

  het verzorgt de ogen, maar de traanstrepen verdwijnen niet

 43. Op
  door Patricia B.

  Werkt super! Na 2 dagen zichtbaar verbetering op het oog van mijn kater.

 44. Op
  door Jente

  Je moet erg vaak druppelen, dat is het enige nadeel :)

 45. Op
  door Willem Sosef
  Huisdier: Saar - Friese Stabij

  Super! Al na 1 dag resultaat: de wratten waren geslonken en na 3 dagen waren alle wratten weg. De wratten in de bek van Saar waren zo groot als haar eigen tanden (inmiddels 7 maanden en volwassen gebit) en haar hele bek zat er vol mee - onderin naast de tanden. Ze stonk enorm uit haar bek wat ook al na 1 dag verdwenen was. We zijn hier enorm blij mee en Saar ook!

 46. Op
  door Ronald

  Help goed bij onze Britse Kortharen

 47. Op
  door Sarah Z.

  Diervriendelijk

 48. Op
  door Jacquelien

  Werkt super goed, na aantal dagen al resultaat. Snelle levering en goede service

 49. Op
  door C M V.

  Ben heel blij dat ik de site van Organimal had gevonden. Heel behulpzaam te woord gestaan, nemen alle tijd. Het colloïdaal zilver doet zijn werk! De kat nam het zonder probleem in met een beetje voer.

 50. Op
  door Judith

  Ziet er goed en puur uit

 51. Op
  door Anoniem

  Prima product

 52. Op
  door Manon

  Kat reageert erg goed op deze druppels. De medicijnen van de dierenarts deden niets voor zijn ontstoken oog en met Colloïdaal Zilver was hij er binnen een week vanaf. Ook erg fijn dat de verzending via brievenbus post gaat!

 53. Op
  door Jasmijn de Boer

  De hond en een kitten hadden vieze oogjes, na drie dagen druppelen was het over!!

 54. Op
  door Helga

  Het hielp direct!

 55. Op
  door annemarie

  Ik ben blij met de oogdruppels voor mijn kat.

 56. Op
  door Anoniem

  Wondjes aan oor zijn zichtbaar minder aan het worden

 57. Op
  door Marianne

  Ik had heb dit gebruikt voor mn kat, samen met spul voor darmen en multivitaminen, dit omdat hij iets had en ik niet wist wat, at slecht, dunne ontlasting, werd mager etc. Niet naar de dierenarts gegaan omdat ik daar meestal op antibiotica kan rekenen en even aanzien. Dat kan ik zelf ook. Ik geef dit inwendig met water in pipetje als antibiotica, spul voor diaree en vitaminen voor het herstel. Het gaat gewoon goed . Ik gebruik dit maar 1x perdag, 4 druppels, voor aantal weken.hij is gewoon bijna de oude

 58. Op
  door Vanlunen

  goed alternatief voor antibiotica

 59. Op
  door Babette

  Wij gebruiken het voor ontstoken oogjes of oren of voor wondjes en voor verkoudheden.. heb het standaard in huis

 60. Op
  door Jo

  Fantastisch middel. Snelle levering

 61. Op
  door Ina

  Gebruik het in de waterfontein van mijn poezen. Wonden schoonmaken, ogen of oren.. wondermiddel!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 2 3 4 5

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.