Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Organimal Colloïdaal Zilver - Katten

Voor schone ogen, oren en huid bij jouw kat  zonder irritaties en nare bijwerkingen. Puur colloïdaal zilver (20ppm), van de hoogste kwaliteit.  Via uniek, niet chemisch proces vervaardigd. In tegenstelling tot vele andere aanbieders van colloïdaal zilver is dit echt zilverwater, geen ionisch zilver. Deeltjesgrootte zijn bepaald bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering.  100% natuurlijk, veilig, zonder kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Organimal Colloïdaal Zilver – Katten o.a.:

 • Hoge kwaliteit puur colloïdaal zilver
 • Ter ondersteuning van schone ogen
 • Ter ondersteuning van schone oren
 • Ter ondersteuning bij huidproblemen
 • Ter ondersteuning bij wondjes
 • Ter verzorging van wratten
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

€10.95
2 x €10.40
Je bespaart 5%
3 x €9.86
Je bespaart 10%
€22.95
2 x €21.80
Je bespaart 5%
3 x €20.66
Je bespaart 10%
Wissen
10.95 Op voorraad
 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en België
Reviews
Lees alle reviews

Wanneer
Bij problemen met vieze ogen, oren en bij huid/wondprobleempjes, wratten etc. Colloïdaal zilver wordt bij een breed scala aan situaties ingezet vanwege de eigenschappen van dit middel.

Voor wie
Organimal colloïdaal zilver mag langdurig extern worden toegepast bij alle katten van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor kittens.

Voor wie niet
Organimal colloïdaal zilver mag in principe in alle situaties gegeven worden. Niet inwendig gebruiken bij nierproblemen.

Gebruik
Organimal colloïdaal zilver is uitermate geschikt voor langdurige toepassing voor ogen, oren en huid. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw kat. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal colloïdaal zilver, de oorzaak te onderzoeken.  Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen.

I.v.m. wetgeving raden wij aan om Organimal colloïdaal zilver enkel en alleen extern te gebruiken. In het geval dat de problemen zich niet oplossen adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw kat al medische middelen gebruikt voor de specifieke problemen en je Organimal colloïdaal zilver wilt gebruiken. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering
Voor ogen: Dagelijks 4-6 x 2 druppels in het oog druppelen.

Voor oren: Dagelijks  4-6 x 3 druppels in het oor druppelen. Masseer daarna 1 minuut lang de gehoorgang aan de buitenkant van het oor. Doet dit van onder naar boven. Daarna de uitwendige gehoorgang schoonaken met watjes of een schone doek.

Voor wondjes en wratten: Dagelijks 4-5 x het wond/huid oppervlak geheel bedruppelen met de vloeistof.

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking. Let op: dit product kan minimaal een jaar bewaard worden. Echter, echt colloïdaal zilver reageert op lucht en dat kan invloed hebben op het clusteren van de zilverdeeltjes. Wanneer het zilverwater lange tijd niet gebruikt wordt en er zit nog veel lucht in het flesje, (bijvoorbeeld halfvol flesje) kan dat dus effect hebben op de clusters van de zilveratomen. Dit kun je voorkomen door het restant van het zilverwater over te gieten in een kleinere container zodat er minimaal lucht bij komt.

Ingrediënten
Gedestilleerd water, zilveratomen 20ppm (part per million)

Organimal colloïdaal zilver is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek,niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

Verpakking
Onze hersluitbare flesjes bevatten 20 en 50 ml. De 20 ml verpakking kan zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Organimal colloïdaal zilver heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur ( en smaak). Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling

Gedestilleerd water, Zilveratomen 20ppm (parts per million)

Organimal colloïdaal zilver is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek, niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

 

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Oren en ogen:  je kunt dit middel simpelweg in de oren en ogen druppelen. Het bijt niet en voelt alsof je gewoon water druppelt. Mocht druppelen erg vervelend zijn voor je kat kun je de vloeistof op een schone doek/watje druppelen en daarmee voorzichtig zo dicht mogelijk rondom de ogen en in de oorschelpen schoonmaken.
Voor andere toepassingen kun je gewoon lokaal druppelen. Als het te behandelen oppervlak vrij groot is adviseren wij onze Organimal Huidspray. Dit is hetzelfde middel maar dan met handige spray dop.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en toepassing en kan variëren van letterlijk een dag tot aan meerdere weken.
Dit middel kent vele toepassingen dus een algemene indicatie is moeilijk te geven.
Voor ogen en oren: De effecten zijn meestal binnen enkele dagen merkbaar maar geef colloïdaal zilver minimaal 1 tot 2 weken indien het gewenste resultaat niet binnen enkele dagen zichtbaar is. Ga maximaal 1 week door naar het behalen van de gewenste resultaten.
Bij ernstige of aanhoudende situaties adviseren wij dringend een dierenarts te bezoeken.
Voor andere toepassingen: De effecten zijn meestal binnen dagen tot weken zichtbaar maar indien nodig raden wij aan het minimaal 1 tot 2 maanden te gebruiken

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit verschilt per situatie en toepassing.
Voor ogen en oren adviseren wij een minimum van 7-10 dagen voor acute situaties. Wanneer het gewenste resultaat behaald is niet langer dan 1 week doorgaan. Wij raden af om dit als onderhoudsdosis te gebruiken. Indien nodig kun je gewoon weer opnieuw toepassen. Periodiek/preventief toepassen is mogelijk maar zou zich moeten beperken tot bijvoorbeeld 2 opeenvolgende dagen per maand.

Voor andere toepassingen is het afhankelijk van de zichtbare resultaten. Nadat de gewenste resultaten behaald zijn nog 1 week doorgaan. Een dagelijkse onderhoudsdosis zal niet nodig zijn. Periodiek/preventief toepassen is mogelijk maar zou zich moeten beperken tot enkele opeenvolgende dagen per maand.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor dit supplement bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw kat al medicijnen gebruikt.  

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij aan om de dierenarts te raadplegen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit middel toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij ook niet hoeft te betalen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

 1. Op
  door Joyce Stegeman

  Dit helpt echt voor je katten en het schild kosten bij de dierenarts 😃

 2. Op
  door Mo Warmerdam

  Superleuk, als de katten last hebben, gebruik ik t direct en met 2 dagen is t over

 3. Op
  door Anoniem

  Werkt goed.

 4. Op
  door Ghislaine

  Werkt goed bij het geïrriteerde oog van mijn kat

 5. Op
  door Anoniem

  Mooi product

 6. Op
  door aranka k.

  Snelle levering.

 7. Op
  door Anoniem

  Duim

 8. Op
  door Nadija E.

  Mijn kittens heeft al 6 maanden oog infectie. Heb via de dierenarts al verschillende medicijnen daarvoor en het is al veel beter maar is nog niet helemaal genezen. Omdat door haar zwakke immuunsysteem gaat ze heel haar leven last hebben van haar verschillende ziekte. Ik wauw dit product gebruiken colloidal zilver. En het werkt voor mijn kat. Ik heb intussen ook de dierenarts gebeld en die zeiden zolang het werkt moet ik het blijven gebruiken. Ben ontzettend blij.

 9. Op
  door Anoniem

  👍👍👍

 10. Op
  door Naomi

  Na een tip ben ik dit gaan proberen bij een Shih tzu met een beginnende oogontsteking. (Met spelen iets te ruw gegaan) Oogje kneep ze dicht en na 2 dagen 4 x per dag druppels zie ik nu al verschil. Het prikt niet en werkt echt super. Heb 50 ml besteld en zal zeker weer deze variant bestellen. Ipv voor elk probleem een ander flesje heb ik nu 1 flesje voor bijna alles. Echt een aanrader en heb het zelf geprobeerd in me oog te druppelen maar kan met zekerheid zeggen dit prikt niet !!! Wat ik vaak lees dit voelt als water in de oog dus veilig te gebuiken. Ik ben een zeer tevreden klant. Liefs Shih tzu Bradybunch

 11. Op
  door Marjon

  Prima

 12. Op
  door Brigitte

  Makkelijk toe te dienen en goed resultaat.

 13. Op
  door Tjieu Rulkens

  Correct verwerkt en afgehandeld

 14. Op
  door Fleur

  Werkt goed ontsmettend bij de chronisch ontstoken ogen van onze kat.

 15. Op
  door Simone

  Gebruik het voor mijn oudere kat die wat last kreeg van oormijt (gelukkig was ik er vroeg bij!). 6x druppelen per dag lukt echt niet bij mijn eigenwijze beestje maar nu na ruim een week 2x daags druppelen en oortjes schoonmaken, gaat het al veel beter (veel minder schudden met d'r koppie en mag de oortjes ook weer voorzichtig aaien) dus ik denk dat na nog een week de mijten verdwenen zullen zijn. Een aanrader dus!

 16. Op
  door Manon

  nog niet gebruikt dus neutraal qua sterren

 17. Op
  door Anoniem

  heeft geholpen bij onze kat

 18. Op
  door Monique

  oogirritatie was snel opgelost met deze druppeltjes

 19. Op
  door Claudia

  Werkt prima!

 20. Op
  door Sylvia

  Makkelijk te doseren en werkt supersnel. Ook bij hele jonge kittens.

 21. Op
  door Angeli

  Gekocht voor lichte oormijt bij mijn kittens en na een week waren hun oren weer helemaal mooi schoon! Werkt super! Ook voor mijn hondje gebruikt in haar ogen na 1 x al geen klachten meer.

 22. Op
  door Kim

  De beste natuurlijkste antibioticum die ik tot nu toe heb ervaren! Organimal verkoopt de echte (gelige kleur ipv waterige kleur)! Ook geven ze zeer kundig advies! Bij onze kat hebben we een fikse ontsteking in diepe wond (na sterilisatie operatie) er helemaal uitgekregen, en het heeft de wond mooi dicht laten groeien!

 23. Op
  door Michele De koning

  Moet het nog gaan gebruiken.

 24. Op
  door F E

  Heel fijn product, heeft enorm geholpen bij de oogklachten van mijn hond.

 25. Op
  door Anoniem

  De chronische middenoorontsteking van onze poes is genezen dankzij dit product. Dagelijks druppelen in het oor volstaat.

 26. Op
  door Anoniem

  Geen verschil zichtbaar bij mijn kat?!

 27. Op
  door Anoniem

  Het hielp al na een paar dagen.

 28. Op
  door Eric Schoorl

  Goed product. Heeft reeds na enkele dagen een zichtbaar effect. De ontstekingen zijn minder en de wondjes genezen bij mijn kat

 29. Op
  door Alice Van Tamelen

  Mijn poes had een ontstoken oog, schoongemaakt met uitgekookt water, ook druppels en ogentroost geprobeerd, niets hielp en het bleef vies. Colloïdaal zilver besteld en haar oog hier mee schoongemaakt; met twee dagen was het helemaal over!! Wat een geweldig middel!

 30. Op
  door A

  Snelle levering

 31. Op
  door Anoniem

  Prima voor oogjes en oortjes

 32. Op
  door Sytse Wassink

  Snelle levering, doet wat het moet doen. Dikke prima!

 33. Op
  door Nikki

  Het was moeizaam om 6x per dag toe te dienen, maar het oogje van de kat leek wel op te knappen na een paar dagen.

 34. Op
  door Helena D.

  Hele fijne producten, de oogirritaties bij mijn kitten zijn na 2 daagjes al aan het verbeteren

 35. Op
  door Willemijn

  Na diverse zalfjes van de dierenarts kwam de oogontsteking bij onze kat toch weer terug. Na 1 week dit product te hebben gebruikt was de uitvloeiing al verdwenen. We hebben 7 dagen 4 keer per dag gedruppeld en geven nu nog maar 2 keer per dag 2 druppels voor we helemaal stoppen. Prima product om standaard in huis te hebben.

 36. Op
  door Maryska Nastaly

  Colloidaal Zilverdruppels bij mijn Siamese kater voor oogontsteking toegepast en is nu veel beter. Ga mijn volgende flesje bestellen. Eerder 3 x anti-biotica van de dierenarts na consult geprobeerd, maar geen resultaat.

 37. Op
  door Anoniem

  slechts eenmaal in het oog van onze kat toegediend (2 druppels zoals voorgeschreven), gevolg: oog helemaal dichtgeplakt en rood. Uiteraard meteen gestopt en goed schoongemaakt, na een paar dagen was het gelukkig verdwenen. Maar hier dus geen succes, we zijn erg geschrokken! Poes had een klein beetje vies oogje dat niet over wilde gaan. Maar dit.. dit was 100 x erger dan het was. Dus of het zo geschikt is om in het oog toe te dienen?

 38. Op
  door esther g.

  Werkt goed bij de kittens

 39. Op
  door mech l.

  ik moet werkelijk zeggen het was een mooie ervaring eerst de oplossing toen postnl het pakje maar niet leverde en dan hetcolloidaal zilver daar ik de zalf nooit in de ogen van mijn kat kreeg bleven ze onstokken nu ik het een paar dagen gebruikt heb gaan de ogen eindelijk weer voorzichtig over dit samen met het voedings supplement voor oudere katten prima ben echt blij

 40. Op
  door Anoniem

  De oogontsteking van onze kat is nu goed aan het herstellen.

 41. Op
  door Irma Lopes

  Product helpt goed bij tranende oog poes

 42. Op
  door Gerda Becking

  Kat reageert er goed op en lijkt nu al te werken( paar dagen)

 43. Op
  door Violette M Koppers

  Mijn 16 jaar oude lieve kat had al ongeveer anderhalve maand last van een traanoog. Ik hield het schoon met gekookt water met een beetje zeezout. Maar het ging niet over. Toen zag ik dit middel op internet en heb het gelijk besteld. Ik gebruik het nu bijna een week, (alhoewel het de eerste dagen niet lukte het 6 keer per dag te doen) zie ik nu toch wel verbetering. Mijn kat vind het nu niet zo erg meer en ik ga ermee door, want het lijkt wel goed te helpen.

 44. Op
  door Anoniem

  Werking prima,

 45. Op
  door Frieda

  Werkt heel goed bij onze kater tegen chronische bronchitis.

 46. Op
  door Jaimie Gijsbers

  Werkt perfect wij zijn heel tevreden

 47. Op
  door Anoniem

  Fijn product

 48. Op
  door Henny z.

  Goed spul

 49. Op
  door Anoniem

  Ik gebruik nu Organimal colloïdaal zilver water anderhalve week en ik zie echt resultaat. Mijn hond heeft regelmatig ontstekingen aan haar linker oor deze bleef maar vuilen... Het is onmogelijk haar oor te druppelen... door alle ellende die ze heeft moeten door maken aan haar oren Is haar oor druppelen een traumatische ervaring voor haar ... ze trekt echt al haar registers open al ze maar enigszins vermoed dat haar oor of oren gedruppeld moet worden ... Dat is jammer nu doe ik flink wat druppels op een watje en brengt dat in haar oor. Dit accepteert ze gelukkig zonder problemen . Het genezings proces duurt zo wel langer omdat je niet echt diep kan komen maar elke dag gaat het vooruit ... Ik ben blij dat ik Organimal ben gaan gebruiken en dat het op mijn pad is gekomen. Ik heb het via internet en vond het wel spannend om het uit te proberen want ik had nog nooit van colloïdaal water gehoord Ik heb twee keer telefonisch contact gehad met de mensen van Organimal omdat ik vragen had , De mensen zijn erg aardig , nemen echt de tijd voor je en denken mee . Heb weer een flesje besteld

 50. Op
  door Anoniem

  Super

 51. Op
  door Pauline

  Ik zie vrij snel verschil, de ogen van mijn kat zijn veel minder vuil!

 52. Op
  door T

  Gewoon in ehbo doos voor mens en dier.

 53. Op
  door Anja Buist

  Goed spul. Oogjes blijven lang schoon

 54. Op
  door L.j. B.

  Goede productbeschijving, snelle levering

 55. Op
  door Anoniem

  Veilig product dat verlichting geeft!

 56. Op
  door Hans Van Eijk

  Perfect spul

 57. Op
  door Anoniem

  Kat heeft veel wondjes vanwege allergie. Dit houdt het goed schoon en ik zie al het één en ander langzaamaan genezen! Hopelijk zet dit door!

 58. Op
  door Lilian Peters

  Hoop het na de AB-kuur te gebruiken

 59. Op
  door Anoniem

  Dus, mijn kat heeft een ooglid beschadiging omdat hij een keer ruzie heeft gezocht met de verkeerde. Door deze beschadiging zijn er wat haartjes naar zijn oog gebogen. Hierdoor is zijn oogje altijd ontstoken als ik het niet dagelijks bijhoud met een washandje. Elke dag een lading troep eruit halen, het is best zielig. Een ooglid correctie kost even 400 euro. De dierenarts heeft wel eens wat spul voorgeschreven, maar dit maakt het erger. En toen kwam ik dit spul tegen... Wow, dit spul werkt en er zit geen chemische rotzooi in. Mijn kat is erg dankbaar en ik trouwens ook!

 60. Op
  door Kaat Scheurwater

  Ben benieuwd, net begonnen met druppelen bij onze Max Main coon, altijd last van geïrriteerde ogen

 61. Op
  door Anoniem

  Werkt hoed

 62. Op
  door Irene

  Uitstekende producten. Snelle verzending.

 63. Op
  door Bettie

  Dank jullie, Organimal !De colodial silver druppels in kat Jan's oog hebben wonderschoon hem geholpen te helen. Wat zijn wij (= ik +kat ,) daar blij mee. Hij ging vaak zitten als hij z'n oog gedruppeld wilde hebben en lekkere snack erna krijgt. Het gaat beter en hij gaat niet meer uit zichzelf zitten wachten om gedruppeld te worden. Hij voelde aan dat hij er beter van werd, neem ik aan.Hartelijk dank dat jullie er zijn. Dank namens kat Jan en Bettie

 64. Op
  door E Asjes

  Onze kat had een behoorlijke ontsteking aan het slijmvlies van onder ooglid, oog zat zelfs dichtgeplakt. Spoelingen met kamillethee hielpen niet. Na 2 dagen 6x twee druppels met colloïdaal zilver helemaal over!!!! Super blij, zonder antibiotica.

 65. Op
  door Nicole

  Paar keer gebruikt en de oogjes waren weer schoon en niet meer geïrriteerd. Heel fijn!

 66. Op
  door Petra

  Erg fijn product. Heb het gebruikt bij mijn kat om zijn steeds vieze oogjes schoon te houden. Ook vind ik het een prettig idee om altijd in huis te hebben vanwege de vele toepassingen.

 67. Op
  door Anoniem

  Volgens mij is dit een prima middel maar helaas werken ook deze druppels averechts bij onze poes. Jammer, ik hoopte dat dit natuurlijke middel haar ogen wel.rustig zouden krijgen.

 68. Op
  door H.A. J.

  Onze jonge kittens hadden behoorlijk last van onstoken oogjes. Na googelen kwamen we bij Organimal, die de juiste medicijnen had. Het heeft super geholpen. Bedankt.

 69. Op
  door Diana

  gebruik ik voor kittens met niesziekte om ogen schoon te houden

 70. Op
  door Anoniem

  top spul

 71. Op
  door Anoniem

  Super!! Mijn kitten had oogontsteking en het is al na 1 week weggegaan.

 72. Op
  door Femke

  Ik gebruik het anderhalve week en doe om de dag wat druppels in een oortje bij mijn 17 jaar oude kater. Minder dan de aangegeven dosering want hij vindt het echt niet fijn om hiervoor vastgehouden te worden. Ik heb het idee dat hij al minder met zijn oortje klappert.

 73. Op
  door Anoniem

  Makkelijk om oogjes van kat schoon te maken. Ontsteking werd snel minder.

 74. Op
  door Cathy

  Ogen zijn na 2 dgn al veel beter.

 75. Op
  door Op de Beeck Debora

  Werkt niet

 76. Op
  door Anoniem

  Het werkt echt al snel! Ik zie veel minder roodheid na 2 dagen. Alleen na een week te hebben te gebruik is het nog steeds niet helemaal over, dus we blijven nog even gebruiken.

 77. Op
  door Anoniem

 78. Op
  door Anoniem

  Voldoet aan verwachting

 79. Op
  door Karin
  Huisdier: Kat

  Wat een geweldig spul! Een van onze kittens (4weken oud) had een ontstoken oog, in 1 dag al resultaat!!

 80. Op
  door Eva

  Werkt zonder bijwerkingen

 81. Op
  door Jolanda

  het verzorgt de ogen, maar de traanstrepen verdwijnen niet

 82. Op
  door Patricia B.

  Werkt super! Na 2 dagen zichtbaar verbetering op het oog van mijn kater.

 83. Op
  door Jente

  Je moet erg vaak druppelen, dat is het enige nadeel :)

 84. Op
  door Willem Sosef
  Huisdier: Saar - Friese Stabij

  Super! Al na 1 dag resultaat: de wratten waren geslonken en na 3 dagen waren alle wratten weg. De wratten in de bek van Saar waren zo groot als haar eigen tanden (inmiddels 7 maanden en volwassen gebit) en haar hele bek zat er vol mee - onderin naast de tanden. Ze stonk enorm uit haar bek wat ook al na 1 dag verdwenen was. We zijn hier enorm blij mee en Saar ook!

 85. Op
  door Ronald

  Help goed bij onze Britse Kortharen

 86. Op
  door Sarah Z.

  Diervriendelijk

 87. Op
  door Jacquelien

  Werkt super goed, na aantal dagen al resultaat. Snelle levering en goede service

 88. Op
  door C M V.

  Ben heel blij dat ik de site van Organimal had gevonden. Heel behulpzaam te woord gestaan, nemen alle tijd. Het colloïdaal zilver doet zijn werk! De kat nam het zonder probleem in met een beetje voer.

 89. Op
  door Judith

  Ziet er goed en puur uit

 90. Op
  door Anoniem

  Prima product

 91. Op
  door Manon

  Kat reageert erg goed op deze druppels. De medicijnen van de dierenarts deden niets voor zijn ontstoken oog en met Colloïdaal Zilver was hij er binnen een week vanaf. Ook erg fijn dat de verzending via brievenbus post gaat!

 92. Op
  door Jasmijn de Boer

  De hond en een kitten hadden vieze oogjes, na drie dagen druppelen was het over!!

 93. Op
  door Helga

  Het hielp direct!

 94. Op
  door annemarie

  Ik ben blij met de oogdruppels voor mijn kat.

 95. Op
  door Anoniem

  Wondjes aan oor zijn zichtbaar minder aan het worden

 96. Op
  door Marianne

  Ik had heb dit gebruikt voor mn kat, samen met spul voor darmen en multivitaminen, dit omdat hij iets had en ik niet wist wat, at slecht, dunne ontlasting, werd mager etc. Niet naar de dierenarts gegaan omdat ik daar meestal op antibiotica kan rekenen en even aanzien. Dat kan ik zelf ook. Ik geef dit inwendig met water in pipetje als antibiotica, spul voor diaree en vitaminen voor het herstel. Het gaat gewoon goed . Ik gebruik dit maar 1x perdag, 4 druppels, voor aantal weken.hij is gewoon bijna de oude

 97. Op
  door Vanlunen

  goed alternatief voor antibiotica

 98. Op
  door Babette

  Wij gebruiken het voor ontstoken oogjes of oren of voor wondjes en voor verkoudheden.. heb het standaard in huis

 99. Op
  door Jo

  Fantastisch middel. Snelle levering

 100. Op
  door Ina

  Gebruik het in de waterfontein van mijn poezen. Wonden schoonmaken, ogen of oren.. wondermiddel!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 2 3 4 5

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.