• Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Organimal Colloïdaal Zilver – Katten

193 beoordelingen

Voor schone ogen, oren en huid bij jouw kat  zonder irritaties en nare bijwerkingen. Puur colloïdaal zilver (20ppm), van de hoogste kwaliteit.  Via uniek, niet chemisch proces vervaardigd. In tegenstelling tot vele andere aanbieders van colloïdaal zilver is dit echt zilverwater, geen ionisch zilver. Deeltjesgrootte zijn bepaald bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering.  100% natuurlijk, veilig, zonder kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Tip: Liever Colloïdaal Zilver spray dan druppels?  Kies dan Organimal Huidspray Kat

Gebruik Organimal Colloïdaal Zilver – Katten o.a.:

 • Hoge kwaliteit puur colloïdaal zilver
 • Ter ondersteuning van schone ogen
 • Ter ondersteuning van schone oren
 • Ter ondersteuning bij huidproblemen
 • Ter ondersteuning bij wondjes
 • Ter verzorging van wratten
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60 binnen Nederland en België
Payments Logos

Wanneer
Bij problemen met vieze ogen, oren en bij huid/wondprobleempjes, wratten etc. Colloïdaal zilver wordt bij een breed scala aan situaties ingezet vanwege de eigenschappen van dit middel.

Voor wie
Organimal colloïdaal zilver mag langdurig extern worden toegepast bij alle katten van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor kittens.

Voor wie niet
Organimal colloïdaal zilver mag in principe in vrijwel alle situaties gegeven worden. Bij problemen met te weinig traanvocht is het niet aan te raden om deze druppels langdurig te gebruiken. Zilverwater bevat namelijk nanodeeltjes zilver en als deze deeltjes niet weggespoeld kunnen worden met traanvocht brengt dat wellicht een risico tot opstapeling met zich mee.

Niet inwendig gebruiken bij nierproblemen.

Gebruik
Organimal colloïdaal zilver is uitermate geschikt voor langdurige toepassing voor ogen, oren en huid (met uitzondering van lage traanvochtproductie).Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw kat. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal colloïdaal zilver, de oorzaak te onderzoeken.  Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen.

I.v.m. wetgeving raden wij aan om Organimal colloïdaal zilver enkel en alleen extern te gebruiken. In het geval dat de problemen zich niet oplossen adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw kat al medische middelen gebruikt voor de specifieke problemen en je Organimal colloïdaal zilver wilt gebruiken. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering
Voor ogen: Dagelijks 4-6 x 2 druppels in het oog druppelen.

Voor oren: Dagelijks  4-6 x 3 druppels in het oor druppelen. Masseer daarna 1 minuut lang de gehoorgang aan de buitenkant van het oor. Doet dit van onder naar boven. Daarna de uitwendige gehoorgang schoonaken met watjes of een schone doek.

Voor wondjes en wratten: Dagelijks 4-5 x het wond/huid oppervlak geheel bedruppelen met de vloeistof.

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking. Let op: dit product kan minimaal een jaar bewaard worden. Echter, echt colloïdaal zilver reageert op lucht en dat kan invloed hebben op het clusteren van de zilverdeeltjes. Wanneer het zilverwater lange tijd niet gebruikt wordt en er zit nog veel lucht in het flesje, (bijvoorbeeld halfvol flesje) kan dat dus effect hebben op de clusters van de zilveratomen. Dit kun je voorkomen door het restant van het zilverwater over te gieten in een kleinere container zodat er minimaal lucht bij komt.

Ingrediënten
Gedestilleerd water, zilveratomen 20ppm (part per million)

Organimal colloïdaal zilver is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek,niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

Verpakking
Onze hersluitbare flesjes bevatten 20 en 50 ml. De 20 ml verpakking kan zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Organimal colloïdaal zilver heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur ( en smaak). Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling

Gedestilleerd water, Zilveratomen 20ppm (parts per million)

Organimal colloïdaal zilver is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek, niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

 

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Oren en ogen:  je kunt dit middel simpelweg in de oren en ogen druppelen. Het bijt niet en voelt alsof je gewoon water druppelt. Mocht druppelen erg vervelend zijn voor je kat kun je de vloeistof op een schone doek/watje druppelen en daarmee voorzichtig zo dicht mogelijk rondom de ogen en in de oorschelpen schoonmaken.
Voor andere toepassingen kun je gewoon lokaal druppelen. Als het te behandelen oppervlak vrij groot is adviseren wij onze Organimal Huidspray. Dit is hetzelfde middel maar dan met handige spray dop.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en toepassing en kan variëren van letterlijk een dag tot aan meerdere weken.
Dit middel kent vele toepassingen dus een algemene indicatie is moeilijk te geven.
Voor ogen en oren: De effecten zijn meestal binnen enkele dagen merkbaar maar geef colloïdaal zilver minimaal 1 tot 2 weken indien het gewenste resultaat niet binnen enkele dagen zichtbaar is. Ga maximaal 1 week door naar het behalen van de gewenste resultaten.
Bij ernstige of aanhoudende situaties adviseren wij dringend een dierenarts te bezoeken.
Voor andere toepassingen: De effecten zijn meestal binnen dagen tot weken zichtbaar maar indien nodig raden wij aan het minimaal 1 tot 2 maanden te gebruiken

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit verschilt per situatie en toepassing.
Voor ogen en oren adviseren wij een minimum van 7-10 dagen voor acute situaties. Wanneer het gewenste resultaat behaald is niet langer dan 1 week doorgaan. Wij raden af om dit als onderhoudsdosis te gebruiken. Indien nodig kun je gewoon weer opnieuw toepassen. Periodiek/preventief toepassen is mogelijk maar zou zich moeten beperken tot bijvoorbeeld 2 opeenvolgende dagen per maand.

Voor andere toepassingen is het afhankelijk van de zichtbare resultaten. Nadat de gewenste resultaten behaald zijn nog 1 week doorgaan. Een dagelijkse onderhoudsdosis zal niet nodig zijn. Periodiek/preventief toepassen is mogelijk maar zou zich moeten beperken tot enkele opeenvolgende dagen per maand.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor dit supplement bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw kat al medicijnen gebruikt.  

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij aan om de dierenarts te raadplegen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit middel toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij ook niet hoeft te betalen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

193 beoordelingen voor Organimal Colloïdaal Zilver – Katten

 1. Op Door Lydia

  Wondjes lijken sneller te genezen

 2. Op Door Chantal Oorschot

  Hele fijne codiaal silver ..
  Werkt op alles .mijn kat had kale plekken en binnen een paar dagen zie ik al verbetering ..
  Geweldig spul

 3. Op Door Gaby

  Doe elke dag 1 druppel in het natvoer heb het pas in huis dus ben heel benieuwd ernaar 🙏🏼

 4. Op Door Anoniem

  Het doet zijn werk prima en is natuurlijk 🙂

 5. Op Door Anoniem

  Goed product

 6. Op Door Anoniem

  Gebruik ik al langer en ben er heel tevreden mee

 7. Op Door Anoniem

  Perfect!

 8. Op Door Manuela H.

  Werkt echt fantastisch! 🥳
  Ik gebruik dit, bij schrijven van deze review, pas 9 daagjes & voor verschillende dingen.

  1. Gebruikt voor de castratie wond die al flink was ontstoken (in 24 uur tijd 😱). Binnen 24uur zag je de wond al rustiger worden! Na 5 dagen was de wond pus vrij, dicht en niet meer rood & gezwollen.

  2. Gebruikt als oogdruppels bij oogontsteking (zie 3.) bij meerdere katten (ik heb er 11). 🙂 De Isathal – reguliere oogzalf – deed niet wat het moest doen. Na 3 dagen zalven zonder resultaat begonnen met colloïdaal zilverwater te druppelen.

  Binnen 3-4 dagen zijn de gezwollen, vuurrode & prut oogjes nog maar licht rood! 🥳Op dag 4-5 ziet het er bij de meeste al erg rustig uit. Voor de zekerheid nog een 5e/6e dagje door gedruppeld.

  3. Tegen niesziekte in gebruik, want niesziekte moeten ze uitzieken, maar met wat ondersteuning van de colloïdaal zilverwater zijn ze allemaal ontzettend opgeknapt wat betreft vieze neusjes, zwaar ademen en niezen. 🥳

  4. Als ontworming & detox. Hier zitten we nu midden in! De jongste katten (onder de één jaar) reageren er sterk op doormiddel van diarree. We gaan dag 4 met diarree in. Oftewel het werkt! Het lichaam begint zichzelf te reinigen en hopelijk zijn de spoelwormen geëlimineerd. 🫣

  5. Tegen muggenbulten (bij mezelf inderdaad). 🤣 De jeuk was direct weg! De roodheid die was ontstaan trok na 5 minuten weg en binnen 10 minuten was de “bult” ook verdwenen. 🥳

  6. Tegen wratjes / ontstoken talgklieren. Ook hier kan ik nog niet echt over uitweiden, want dit proberen we nu net 2 dagen. 🙂 Ik spray een beetje op de wrat/talgklier van de twee katten die dit hebben. Heel benieuwd naar het resultaat! 🥳Mijn man draagt een pleister met dit zilverwater op zijn wratje.

  Ik ben echt super tevreden! 👌🏻Het enige minpuntje is dat de flesjes (50ml) met 11 katten snel op gaan hahahaha. 🤣

  Groetjes, Manuela

 9. Op Door Manouk

  Sinds 1 jaar heeft mijn poes een auto-immuunziekte, waardoor bij haar het immuunsysteem niet meer optimaal werkt. Door stress krijgt zij sneller een oorontsteking. Deze behandel ik sindsdien met de troepvrije colloidaal zilver, het spul werkt! Maar je moet wel consistent zijn, het vergt wat langere behandeltijd dan misschien met een kuur of oordruppels van de reguliere dierenarts. Tevreden klant hier!

 10. Op Door Mijntje

  Topper! Helpt super goed bij licht ontstoken ogen van kat schoonmaken.

 11. Op Door Mariëtte

  De druppels helpen wel maar mijn kat vind het druppelen niet fijn. Hierdoor wordt het lastig aanbrengen, gebruik nu huidspray. Werkt veel beter.

 12. Op Door Anoniem

  Uitstekend!

 13. Op Door Anoniem

  Katertje had last van zijn oor. Een paar dagen gedruppeld en het heeft geholpen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen