• Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
dierenarts winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Organimal Colloïdaal Zilver – Honden

345 reviews

Voor schone ogen, oren en huid bij jouw hond zonder irritaties en nare bijwerkingen. Puur colloïdaal zilver (20ppm), van de hoogste kwaliteit.  Via uniek, niet chemisch proces vervaardigd. In tegenstelling tot vele andere aanbieders van colloïdaal zilver is dit echt zilverwater, geen ionisch zilver. Deeltjesgrootte zijn bepaald bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering.  100% natuurlijk, veilig, zonder kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Tip: Organimal Colloïdaal Zilver is onderdeel van het complete Snacks & Supplementen.

Gebruik Organimal Colloïdaal Zilver – Honden o.a.:

 • Hoge kwaliteit puur colloïdaal zilver
 • Ter ondersteuning van schone ogen
 • Ter ondersteuning van schone oren
 • Ter ondersteuning bij huidproblemen
 • Ter ondersteuning bij wondjes
 • Ter verzorging van wratten
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60 binnen Nederland en België
Payments Logos

Wanneer
Bij problemen met vieze ogen, oren en bij huid/wondprobleempjes, wratten etc. Colloïdaal zilver wordt bij een breed scala aan situaties ingezet vanwege uniek de eigenschappen van dit middel.

Voor wie
Organimal colloïdaal zilver mag langdurig extern worden toegepast bij alle honden van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor puppies.

Voor wie niet
Organimal colloïdaal zilver mag in principe in alle situaties gegeven worden. Niet inwendig gebruiken.

Gebruik
Organimal colloïdaal zilver is uitermate geschikt voor langdurige toepassing voor ogen, oren en huid. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw hond. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal colloïdaal zilver, de oorzaak te onderzoeken.  Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen. I.v.m. wetgeving raden wij aan om Organimal colloïdaal zilver enkel en alleen extern te gebruiken. In het geval dat de problemen zich niet oplossen adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw hond al medische middelen gebruikt voor de specifieke problemen en je Organimal colloïdaal zilver wilt gebruiken. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering
Voor ogen: Dagelijks 4-6 x 2 druppels in het oog druppelen.

Voor oren: Dagelijks  4-6 x 3 druppels in het oor druppelen. Masseer daarna 1 minuut lang de gehoorgang aan de buitenkant van het oor. Doet dit van onder naar boven. Daarna de uitwendige gehoorgang schoonaken met watjes of een schone doek.

Voor wondjes en wratten: Dagelijks 4-5 x het wond/huid oppervlak geheel bedruppelen met de vloeistof.

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking. Let op: dit product kan minimaal een jaar bewaard worden. Echter, echt colloïdaal zilver reageert op lucht en dat kan invloed hebben op het clusteren van de zilverdeeltjes. Wanneer het zilverwater lange tijd niet gebruikt wordt en er zit nog veel lucht in het flesje, (bijvoorbeeld halfvol flesje) kan dat dus effect hebben op de clusters van de zilveratomen. Dit kun je voorkomen door het restant van het zilverwater over te gieten in een kleinere container zodat er minimaal lucht bij komt.

Ingrediënten
Gedestilleerd water, Zilveratomen 20ppm (part per million)

Organimal colloïdaal zilver is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek, niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

Verpakking
Onze hersluitbare flesjes bevatten 20 en 50 ml. De 20 ml verpakking kan zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Organimal colloïdaal zilver heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur ( en smaak). Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Gedestilleerd water, Zilveratomen 20ppm (parts per million)

Organimal colloïdaal zilver is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek, niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

 

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Oren en ogen:  je kunt dit middel simpelweg in de oren en ogen druppelen. Het bijt niet en voelt alsof je gewoon water druppelt. Mocht druppelen erg vervelend zijn voor je hond kun je de vloeistof op een schone doek/watje druppelen en daarmee voorzichtig zo dicht mogelijk rondom de ogen en in de oorschelpen schoonmaken.
Voor andere toepassingen kun je gewoon lokaal druppelen. Als het te behandelen oppervlak vrij groot is adviseren wij onze Organimal Huidspray. Dit is hetzelfde middel maar dan met handige spray dop.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en toepassing en kan variëren van letterlijk een dag tot aan meerdere weken.
Dit middel kent vele toepassingen dus een algemene indicatie is moeilijk te geven.
Voor ogen en oren: De effecten zijn meestal binnen enkele dagen merkbaar maar geef colloïdaal zilver minimaal 1 tot 2 weken indien het gewenste resultaat niet binnen enkele dagen zichtbaar is. Ga maximaal 1 week door naar het behalen van de gewenste resultaten.
Bij ernstige of aanhoudende situaties adviseren wij dringend een dierenarts te bezoeken.
Voor andere toepassingen: De effecten zijn meestal binnen dagen tot weken zichtbaar maar indien nodig raden wij aan het minimaal 1 tot 2 maanden te gebruiken

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit verschilt per situatie en toepassing.
Voor ogen en oren adviseren wij een minimum van 7-10 dagen voor acute situaties. Wanneer het gewenste resultaat behaald is niet langer dan 1 week doorgaan. Wij raden af om dit als onderhoudsdosis te gebruiken. Indien nodig kun je gewoon weer opnieuw toepassen. Periodiek/preventief toepassen is mogelijk maar zou zich moeten beperken tot bijvoorbeeld 2 opeenvolgende dagen per maand.

Voor andere toepassingen is het afhankelijk van de zichtbare resultaten. Nadat de gewenste resultaten behaald zijn nog 1 week doorgaan. Een dagelijkse onderhoudsdosis zal niet nodig zijn. Periodiek/preventief toepassen is mogelijk maar zou zich moeten beperken tot enkele opeenvolgende dagen per maand.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor dit supplement bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw hond al medicijnen gebruikt.  

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij aan om de dierenarts te raadplegen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit middel toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij ook niet hoeft te betalen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

345 beoordelingen voor Organimal Colloïdaal Zilver – Honden

 1. Op door Alexandra

  Beschadigd kussentje van hondenpoot na behandeling weer genezen.

 2. Op door Patrick Somers

  Zending snel geleverd en goed product

 3. Op door Neltje Botermans

  De eerste zending ontving ik een klein flesje terwijl ik een grote had besteld. Gelukkig kreeg ik de grote alsnog! Dit is fijn spul voor de rode en jeukende oren van mijn hond. Ik heb de indruk dat het puur is en daarom zo goed werkt. Heb van alles geprobeerd.

 4. Op door anna w.

  Goede en snelle service en levering !

 5. Op door Eline

  Helpt hier goed tegen oorontstekingen.

 6. Op door Anita

  Snelle levering

 7. Op door Els Rinia

  gebruik drie maal in de week, met katoenen doekje de ogen en oren schoon te houden,

 8. Op door Isabelle p.

  Goed product

 9. Op door Marloes

  Colloïdaal zilver helpt heel goed bij de genezing van wondjes.

 10. Op door Rob T.

  Handige fles met druppelvormige en resultaat na enkele dagen al zichtbaar

 11. Op door Hennie

  Een fantastisch product. Na 3 dagen had ze al geen last meer van haar oog. En ik zag dat u meer goede producten heeft waar ik zeker gebruik van ga maken

 12. Op door JM

  Nog niet getest

 13. Op door Anoniem

  Geweldig produkt!

 14. Op door Anoniem

  Ik had goede hoop na alle positieve beoordelingen maar jammer genoeg hielp het niets bij mijn hondje, ogen oren en meerdere plekjes/wondjes

 15. Op door Sylvia

  Mijn hondje had ontstoken oog antibiotica zalf en week erna nog stukje wild vlees randje weg gesneden weer met antibiotica zalf gelukkig gaat het beter maar hij kreeg weer aldoor rommel uit zijn oogje dus dit nu proberen en aangezien mijn ander hondje zeer gestresst is en goed op gedrag in balans reageert heb ik hier ook vertrouwen in

 16. Op door Yvonne

  Ik voorkom en behandel milde oogontsteking bij de honden

 17. Op door Anoniem

  Gezien mijn vorige beoordeling , ben ik nog steeds super tevreden met het zilverwater , het doet echt zijn werk . Zijn oren , voeten/tenen ,vratjes en andere gekke plekjes .

 18. Op door Karin

  De bloedwrat aan het ooglid van mijn hond is verdwenen na 2 weken druppelen met colloïdaal zilver.

 19. Op door Rachelle

  Fijne werking

 20. Op door José Breetveld-Komen

  werkt goed voor de huid en het inwendige oor

 21. Op door Lucette Hofsteenge

  Help bij mijn hond erg goed. Dierenarts wist geen raad meer na verschillende druppels en zalf.

 22. Op door tineke Tiggeler

  helpt heel goed

 23. Op door Elisabeth T.

  Ik heb met dit produkt een wratje op de oogrand van mijn hond beetje bij beetje kunnen verwijderen.Top,want ze is te oud voor anesthesie.

 24. Op door ingrid spronken

  nog geen reactie , behalve dat de druppels gemakkelijk ‘wegrollen’ bij het aanbrengen op de wond. Verstuiver zou beter zijn .

 25. Op door Valery S.

  Echt een topper 5 dagen gebruikt omdat mijn reutje één voorhuid ontsteking had en resultaat mocht er zijn geen chemische troep voor nodig gehad de dierenarts was er zelfs erg over te spreken dat het verloop ervan enorm goed ging met dit product. Ook voor wonden bij onszelf en oogontsteking bij onszelf gebruikt en dit product werkte hier ook echt goed voor!

 26. Op door Gerlinda Hoogeboom

  Ik gebruik het nog te kort, zie nog niets gebeuren met de wrat tussen de tenen van mijn hond. Ik hoop dat dit nog gaat komen, Rome is tenslotte ook niet in 1 dag gebouwd.

 27. Op door Rudi Seynaeve

  ok

 28. Op door Michaela Spaanstra

  Fijn spul waar ik altijd een flesje voor eerste hulp bij ‘ongelukjes’ klaar heb staan

 29. Op door Patty Coenen

  Ben er heel tevreden over , mijn hond had ontstekingen op 2 pootjes . Na 2 dagen gebruiken zag ik al gelijk verbetering en nu is het bijna weg !

 30. Op door Valery

  Echt heel erg fijn product mijn reutje had een voorhuid ontsteking ben nu 4 dagen aan het behandelen gister controle dierenarts en het is zo goed als genezen!

  Ik heb nu zelf een oogontsteking dus ben het ook aan het gebruiken sinds gistermiddag en het is vandaag al voor de helft weg na 3 keer druppelen😀

 31. Op door Karin van Ham

  Wondermiddel! Het wratje op het ooglid van mijn hond dat steeds ging bloeden als hij zijn kop ergens tegenaan wreef, is zo goed als verdwenen. Geen oog irritatie meer na ongeveer 3 weken gebruik.

 32. Op door Anja

  Gebruik het voor beschadigd plekje bij het spelen

 33. Op door Karin

  Geweldig product moet men in huis hebben

 34. Op door Dennis Jan van der Meij

  top spul 🙂

 35. Op door N. Houkes

  Ik was sceptisch maar toch een flesje gekocht. Je wilt namelijk alles proberen en uitbreiding van het aantal wratjes voorkomen. Na 2,5 week druppelen werden de wratjes kleiner en na 3 weken weg. Ik raad het iedereen aan.

 36. Op door Lenie Hermans

  Gekocht voor de behandeling van pustvorming/ontsteking bij de ingang van het geslachtsdeel van onze 2 reuen. De aanschaf van de Organimal colloïdaal zilver honden is iets duurder dan de reguliere behandeling, maar prettiger voor de reu. Een aantal druppels zijn 2 tot 3 maal daags gebruikt. Na enkele dagen is er 100% verbetering bij 1 reu, bij de andere reu zie ik nog steeds een matig resultaat. Het flesje Organimal colloïdaal zilver werd al een dag na de bestelling bezorgd. Nu maar hopen dat het ook zo goed gaat werken bij de andere reu.

 37. Op door Rosali Henricus

  Ik ben helemaal tevreden mijn hond reageer goed op.

 38. Op door Maaike

  Gebruik het voor haar oogjes, lijkt iets te helpen, maar de ontsteking is helaas niet weg.

 39. Op door Jeanne Teunissen

  Goede service, of het werkt weet ik nog niet net pas bezig met druppelen

 40. Op door Anja K.

  Heel fijn spul,hond reageert er goed op

 41. Op door Rudi H.

  Goed

 42. Op door Anoniem

  Hond verdraagt de druppels goed

 43. Op door Mireille

  Onze redder in nood bij oorontsteking, geeft vrijwel direct rust in het oortje. Nu ook voor 1 oogje gebruikt, ook deze is aanzienlijk rustiger na druppelen. En geen rommel als anti biotica of andere chemische zalfjes, deze eigenlijk altijd in huis hebben(had hem ook alleen was deze over datum dus nogmaals besteld!

 44. Op door Marij Verbakel

  Ik kan er nog niets over zeggen, omdat ik het nog maar net gebruik voor mijn hond.

 45. Op door Danielle Rubingh

  Fantastisch product. Ik gebruik het preventief in de oorschelp van mijn hond, behandel er wondjes mee, prutoogjes zijn na 2 dagen weer schoon, bij teek verwijderen een paar druppels als nabehandeling waardoor er geen ontsteking of bultje omtstaat

 46. Op door Chantal Schenkel

  Werkt super

 47. Op door Els V.

  wordt goed verdragen

 48. Op door Anoniem

  Mijn lieve mannetje had ontstekingen bij alle 4 de pootjes , tussen de tenen , kon der ook niet vanaf blijven . Ik heb een paar dagen 2x per dag een druppel colloidaal zilverwater tussen de tenen gedaan , het is weg !!
  Dus zeker een aanrader .

 49. Op door Hans Van rooijen

  Zeer goed wrat was binnen twee dagen weg

 50. Op door Els Rinia

  voelt veilig met deze druppels ogen ook schoon te houden

 51. Op door Frans S.

  Goed werkende middel voor de hond met een huidallergie en wondjes.

 52. Op door Janice Sioen

  Doet zijn werking

 53. Op door margareth Van de kuil

  Prima ,het had al na de eerste x druppelen effect

 54. Op door Anoniem

  Na paar keer druppelen in de ogen al resultaat, goed product

 55. Op door Francis

  Noah had na 5 dagen geen last meer van zijn vieze oog

 56. Op door Louise

  Goed en snel geleverd, Mijn kat had ontstoken oog dat was met deze drubbels naar paar dagen weer de oude. En betaal baar . Ik ben tevreden en ook mijn kat👌

 57. Op door Esther Leijten

  Super spul, heeft mijn hond goed geholpen met haar oogjes en oortjes! Veel geprobeerd maar dit heeft haar echt geholpen met haar oog en oor ontstekingen, echt een aanrader 🙂 Werkt ook supergoed bij hotspots en andere wondjes.

 58. Op door Anoniem

  Het werkt heel goed bij mijn hond met zijn oortjes hij heeft telkens weer oorontsteking en nu dat ik dit gebruikt zie ik dat hij niet maar klappert met zijn oortjes iedergeval bij mijn hond werkt het

 59. Op door Jeroen

  Echt fantastisch goed spul! Ik gebruik het voor vanalles. Eczeem en jeuk bijna zo goed als onmiddellijk verdwenen. Momenteel gebruik ik het voor een wratje boven zijn poot.
  Het lijkt geconcentreerder dan het vorige flesje die ik ergens anders bestelde van een ander merk maar is dan ook wel iets duurder.

 60. Op door Anoniem

  Gaf na een paar keer behandelen veel rust en jeuk ging weg

 61. Op door Karolien

  De oogjes van mijn hond tranen minder

 62. Op door Miek

  Lijkt na 1 week al te helpen tegen de rode traanstreepjes bij onze malthezer

 63. Op door Anoniem

  algemeen goede info , kwalitatieve producten

 64. Op door Grietje Brouwer

  Uitstekend

 65. Op door Anoniem

  Aangeschaft voor een oogontsteking bij onze hond. Na enkele dagen al verbetering.

 66. Op door Monika

  Werkt super, ontstoken ogen zijn weer schoon

 67. Op door Anoniem

  Helpt bij oor en oogproblemen

 68. Op door Anoniem

  Geweldig middel. Ons hondje krijgt regelmatig onverklaarbare bulten op oogleden. Voorheen kreeg ze antibiotica en prednison, nu alleen dagelijks gedruppeld met zilverwater en bult is verdwenen.

 69. Op door Ben O.

  Werkt

 70. Op door Mieke

  Fijn middel. Echt in het oog druppelen lukt niet, maar even een natte hand erover wrijven wel. Meteen schonere ogen. Ook in het verleden gebruikt als anti wormmiddel

 71. Op door M.R Henricus

  Super heb alweer besteld ik wil niks anders voor mijn hond.

 72. Op door Bo

  Merk nog niet echt verschil

 73. Op door Catharina Kamstra

  Gebruikt bij wratjes op de lippen van onze Rottweiler. Binnen paar dagen waren ze weg.

 74. Op door Anoniem

  Het heeft voor mijn hondje helaas niks gedaan..

 75. Op door Anoniem

  Werkt goed

 76. Op door Jan Wauters

  werkt goed

 77. Op door Debby Zuidam

  Deze besteld en wonderbaarlijk goed ze had jeuk rode oren binnen paar dagen weg echt blij mee!
  Scheelt dokter kosten!

 78. Op door Louise Muilwijk

  Na een paar keer het gebruikt te hebben, zie ik al verbetering. Malika haar ogen zijn al schoner.
  Het is niet makkelijk om de oogdruppels toe te dienen,
  dat vraagt wel oefening en gewenning.

 79. Op door Silvia Bruin

  Na lang zoeken eindelijk iets gevonden dat werkt!

 80. Op door Natalie Hooiveld

  Ik was al bekend met colloïdaal zilver, niet van organimal. Super product, Gebruik het voor de oren van de honden. Je ziet na 1 dag al verbetering.

 81. Op door Nora D.

  Gebruikt tegen ontstoken oog, was na een paar dagen weg!

 82. Op door Marlies De Jong

  Super fijn om altijd in huis te hebben

 83. Op door Tracey V.

  Erg tevreden over t water, direct gebruikt voor de oogjes schoon te maken .

 84. Op door Daisy Day

  Werkt prima!

 85. Op door Cindy

  Geweldig spul gebruik het nu precies 24 uur en oogje van me kat ziet er veel beter uit super blij mee echt een aanrader!!!

 86. Op door Judith

  Voor de wrat en de oogontsteking van mijn hond heb ik het 10 dagen gebruikt. Helaas heeft het voor beiden niet geholpen. Daarom weer terug naar de dierenarts voor verder onderzoek.

 87. Op door Heleen

  Prima product, maar ik vind het druppelen in de ogen met een pipetje, niet handig. Ik had het liever in een druppelflesje gehad.

 88. Op door Natasja

  Zeer aangenaam! Absoluut aan te raden

 89. Op door Wanda D.

  Geneest snel

 90. Op door Marjo Logister

  Ben pas begonnen, dus kan het nog niet goed beoordelen. Merk wel dat hij minder jeuk heeft in zijn oor. Dus gewoon doorgaan..

 91. Op door Addo

  Prettig in gebruik

 92. Op door Sandra Hooiveld

  Heb de colloïdaal silver op 11 feb ontvangen ben nu 10 dagen aan het druppelen mijn Border had een flinke oorontsteking na 1 week antibiotica nog niet weg nu na 10 dagen druppelen 6x per dag zijn oren zien er fantastisch uit en met ondersteuning van de multi vitamine 2x per dag ben zeer tevreden zeker een aanrader

 93. Op door Anoniem

  Nog niet gebruikt. Mijn hond heeft soms viezigheid in de ogen. Daar is het goed om voor in te zetten.

 94. Op door Anoniem

  Goed spul ,ze heeft geen last meer van haar oren.

 95. Op door WI V.

  Lijkt enigszins te helpen

 96. Op door Jennie K.

  Super druppels

 97. Op door Yasmin

  Oren blijven nu lekker schoon

 98. Op door Renate Kort

  Onze Chico (Amerikaanse Stafford, 14jr.) heeft binnen 4 dagen geen last meer van zijn oortjes. Situatie: donker oorsmeer, jeuk, hitte in het oor. Hierdoor klapperen, schuren, hoofd scheef houden. 3 x 3 druppels per oor, per dag, hebben hem flink geholpen! We blijven het eens per week ter onderhoud gebruiken.

  Chico is weer blij, dus wij ook!

 99. Op door Liesbeth

  Helpt prima voor ontstoken ogen

 100. Op door Wilma Hendrikse – de Bruin

  Zowel voor hond als kat een wondermiddel tegen ontstekingen.

 101. Op door Daniëlle

  Ontsteking aan ogen is over

 102. Op door Anne

  Dit blijft een topproduct, welke ik altijd in huis heb. Wondjes, beginnende hotspots, ontstoken oogjes of zere oortjes, je kan het echt bij alles inzetten! Nu bij een hond met een likwond ingezet en het is in een week al bijna helemaal verdwenen (wel i.c.m. het likken te verminderen natuurlijk)

 103. Op door Patricia

  Mijn hondjes hebben geen last meer van een schilferige vacht.

 104. Op door Saskia

  Mijn hond van 1 jaar had een onrustig oog en na twee keer druppelen met colloidaal zilver lijkt het al wat rustiger te worden.

 105. Op door Ilze Kiina

  super goed geholpt voor mij engelse bulldog, beter dan antibiotik

 106. Op door Anoniem

  Boven verwachting, helemaal top. Gebruik het voor wratjes, kreeg van de dierenarts geen medicatie, zou ongeveer 6 weken duren. Nu met organimal bijna met twee weken weg.

 107. Op door Martine Gerdes Graat

  Na een week nog geen positief effect bij toedienen in verband met traanogen

 108. Op door Yolanda Bes

  Hoort in ieders ehbo box thuis, top produkt voor dier en mens!

 109. Op door Angelique Roelofs

  Geweldig spul! Onze hond flipperde al een tijd met z’n oren en ging minder horen. Ook was hij soms onstabiel. Wij dachten dat het bij de leeftijd hoorde (16.5 jaar oud). Op de website van organimal vonden we deze druppels. Na 3 dagen flipperde hij niet meer en hoort hij weer goed. De stabiliteit word ook beter. Jammer dat we dit niet eerder wisten.

 110. Op door Kristel

  Prima service

 111. Op door Zuo

  Onze frenchie had een oorontsteking en hadden een product van de dierenarts gekregen. We zijn dan naar deze omgeschakeld en het is nu genezen. Dus het kan natuurlijk aan de combi liggen hiervan maar het heeft het ook niet erger gemaakt. Aangezien onze frenchie heel gevoelig is en hier goed op reageerde.

 112. Op door marc

  Werkt perfect. Voor ons en de hond.

 113. Op door Sasja Jassies

  Mijn hond had weken last v wat gele viezigheid in zijn oogjes, deze druppels hebben al na 3 dagen het probleem verholpen!

 114. Op door Inge Selten

  Wratjes op de lip van mijn hond zijn na een week gebruiken van de druppels bijna weg! Super blij mee

 115. Op door Eveline Greve

  Mijn hond had een wrat die in 2 weken tijd 1.5 cm diameter had gekregen. De dierenarts wilde deze verwijderen onder narcose en laten opsturen voor onderzoek met een kostenplaatje van 400 euro. Internet bracht me bij colloïdaal zilver en ik ben blij dat ik het geprobeerd heb. Ik smeer het sinds een week 2 keer daags erop en de wrat is zachter geworden, gestopt met groeien en begint zwart te worden aan de randjes. Het is nog niet weg maar ik heb goede hoop dat dit middel zijn werk zal doen. Merci!

 116. Op door Sabrina

  Gebruik het voor zowel oor als huid bij allergische hond. In oor reageert hij heel goed op, stopt binnen een paar dagen al met schudden van z’n hoofd.

 117. Op door Ramona

  Top product

 118. Op door Anoniem

  Werkt goed tegen wrat van onze hond

 119. Op door Rudi H.

  Helpt goed bij wondjes

 120. Op door Benita

  Geweldig product wat wij gebruiken voor onze hond wanner zij vieze oogjes heeft en/of gevoelige geïrriteerde oortjes. Na 2-3 dagen alles weer genezen.

 121. Op door C Pereira

  It works!

 122. Op door Sophie

  Help echt voor mijn Hond dank jullie

 123. Op door Manon

  Nog maar kort in gebruik maar lijkt nu al wel te helpen voor de oren van mijn hond.

 124. Op door Jess Manhoef

  Ik ben vorig jaar begonnen met druppelen vanwege papillomatose bij de nieuwe pup. En preventief voor de rest van de roedel. Zeer snel verdwenen de wratten in haar bek en de anderen hebben nergens last van gehad.. zo kon het socialiseren voorrang krijgen en heeft zij niet afgezonderd hoeven zitten vanwege besmettingsgevaar. Zeer tevreden!

 125. Op door To

  Ze had jeuk aan haar ogen en schuurde ze kaal, dat wordt zienderogen minder.

 126. Op door Sylvia

  Ik heb dit supplement gebruikt voor 1 van mijn paarden voor een huidaandoening en heeft zeker bijgedragen aan herstel.

 127. Op door Lydia Boekholt

  Nog maar kort in gebruik.

 128. Op door Olga

  Zeer goed voor wondjes te ontsmetten. Geen ontsteking gehad van de wondjes aan zijn onderlip na de operatieve verwijdering van de wratjes.

 129. Op door Anoniem

  Werkt goed. Allergie plekje snel weer beter

 130. Op door Sylvia van Kimmenade

  Super blij ermee

 131. Op door Anoniem

  Eerste indruk is positief,zeker makkelijk te gebruiken

 132. Op door Els R.

  Het beste middel om ogen en oren schoonmaken en houden, en mijn Lhasa apso laat het zondermeer toe

 133. Op door Juliëtte

  Nog niet gebruikt

 134. Op door wally setz

  onze hond had een plek onder haar borst en likte en krabde daar zodat het steeds erger werk. we hebben de zilver druppels besteld en zijn daarmee begonnen….ook een shirtje aangetrokken omdat ze ander nog steeds eraan likte en we zagen zeer snel verbetering. nu, na twee weken is het zo goed als genezen.

 135. Op door Eric Geyssens

  Na 8 dagen gebruik van Organimal Colloïdaal Zilver zien wij geen verbetering aan de ogen van onze labrador Max, zelfs in tegendeel, het lijkt nog te verergeren.
  Hopelijk komt er snel beterschap want wij hebben 3 x 50 ml aangekocht en wanneer er geen beterschap komt, is dit wel een dure aanbesteding.
  Ook hebben wij langer moeten wachten op de levering dan vermeld op de site, maar dit ligt misschien aan de firma die het pakket moest leveren.

 136. Op door Loes

  Sinds ik dit gebruik voor mijn honden,gaat het een stuk beter.!

 137. Op door Hilly

  helpt bij oorproblemen

 138. Op door Joke Van den Bovenkamp

  Ik gebruik dit regelmatig voor wondjes schoonmaken

 139. Op door Joke

  Super te vrede, mijn hond had n vies oog, na n paar dagen druppelen al zichtbaar verbetering 😊

 140. Op door Mm Daamen

  Goed product

 141. Op door Anoniem

  Vooralsnog positief

 142. Op door gilberte Vandeuren

  Helpt zeer goed tegen de oogontsteking van onze retriever. Nog niet helemaal genezen maar véél beter!

 143. Op door Beate

  Onze basset (lange hangende oren en lange oorgangen) heeft sinds 6 maanden (mars 2022) last van oditis (3 keer behandeling met antibiotikadruppels gekregen, bij 2 dierenartsten geweest) en doch kwam es altijd weer terug. zijn ooren waren bijna dicht en rood en veel oorzmeer. Blijkbaar komen de antibioticadruppels ook via het bloed in de darmen terecht. Zijn ontlastingen zijn te vocht. Ben met antibiotikadruppels gestopt en Ik geef nu al 5 dagen de oordruppels (met silver bestanddeel) en het is meeteen beter geworden. Een oor is bijna perfect de andere nog iets rood maar bijna geen oorzmeer meer. Zalmolie (omega 3 druppels op eten) geef ik sinds 9 dagen voor het vacht en de huid. Hier heb ik nog geen verschil gezien. Zinds 5 dagen geef ik ook probiotica (pilletjes in zijn voeding) voor de darmen en zijn ontlasting is beter. Alle produkte zijn van Organimal. Ik was zo blij dat die produkte echt de volgende dag er al waren.

 144. Op door Patrick Gyesbreghs

  Te snel om nu al te oordelen

 145. Op door Anoniem

  goed product. wat goed helpt tegen tussenteenontsteking

 146. Op door Anoniem

  Makkelijk toe doenbaar en werkt snel

 147. Op door Anoniem

  Snelle levering werkte snel bij een rood oog ,nu in de oren begonnen.

 148. Op door Tyka G.

  Ontstoken oogje genas goed en dat zonder antibiotica, top!

 149. Op door Dina D.

  Na twee weken gebruik moesten we voor inentingen en controle van de oren van Boris (labrador) naar de DA. Ze was zeer tevreden over de oren, Boris heeft vaak/veel last van zijn oren. Ze waren mooi schoon dit keer. Boris krijgt 2x daags in elk oor 3 druppels, na het inwrijven maken we zijn oorschelpen schoon met een doekje waarop we 2 druppels doen.

 150. Op door Michelle

  Ideaal om altijd in huis te hebben

 151. Op door Ellie Kortsmit

  Hij heeft minder last van zijn infectie. Daar ben ik heel blij mee

 152. Op door Diana A.

  Werkt goed, zeer tevreden.

 153. Op door Brigitte

  Makkelijk toe te dienen en goed resultaat.

 154. Op door Essie Matulessy-Gobels

  Uitmuntend. Werkt ontzettend snel. Binnen 1 dag al resultaat.

 155. Op door May Van Gaans

  Het gaat redelijk goed maar is helemaal nog niet over

 156. Op door Anoniem

  Ik gebruik het nog niet zo lang, dus kan eigenlijk nog niet echt een oordeel geven, tot nu toe heeft het geen effect voor de oogjes en wratten en ik heb het nu 2 weken in gebruik.

 157. Op door Anja

  Geweldig resultaat. Heel blij mee. Vooral mijn rottweiler met ontstoken ogen. Kan het zeker aanbevelen.

 158. Op door Bart

  Snelle levering; gekocht voor de irritatie aan de oren van mijn hond; heeft tot nu toe helaas niet geholpen

 159. Op door Anoniem

  Werkt super goed, bij ontstoken ogen en vieze oortjes.

 160. Op door Mireille

  Na weken bij de dierenarts te zijn geweest mbt oorontsteking; eerst 4 wkn anti bacterieel middel zonder anti biotica, daarna 10 dagen met anti biotica, besloten colloidaal zilver druppels te gaan gebruiken. En Viola, het is rustig id de oortjes. Na een paar dagen al minder rood en vies. Enige is dat het kleine beetje vuil(oorsmeer) dat aan het oor zelf zit(niet in gehoorgang) lastig of niet weg te krijgen is. Hier zou ik graag nog een ‘oplossing’ 🙂 voor weten. Een zacht reinigings middel dat wel het kleine beetje smeer dat er zit weg kan halen. Ik doe nu dagelijks nog 1x 3 drupppels in beide oortjes om zo hopelijk te onderhouden binnenin.

 161. Op door Mandy

  Oorontsteking behoort tot verleden tijd

 162. Op door Roos Z.

  Een goed en prima middel voor de ogen en oren, gaat al veel beter met onze hond.

 163. Op door Nathalie V.

  Onze Billy, mops van 9 jaar begon een oogontsteking te krijgen. 3 dagen de druppels ingedaan en oogontsteking weg. Superproduct!!!

 164. Op door An

  Handig product!

 165. Op door Daphne

  Wratten worden kleiner

 166. Op door Astrid

  Ben nu een week de wond op het oor aan het druppelen en zie het snel verbeteren.

 167. Op door Herman Wauters

  werkt

 168. Op door Chantal

  Goede berichten erover, ik kan het nog niet echt goed beoordelen..ben het pas net gaan gebruiken voor een wrat in zijn oor..

 169. Op door Hans van Leeuwen

  ideaal voor ontstoken oogjes en jeuk oren…

 170. Op door Mo w.

  Top spul, werkt hoed en snel resultaat

 171. Op door Anoniem

  Prima produkt !

 172. Op door Astrid W.

  Werkt perfect en snel op geïrriteerd oog van mijn honden.

 173. Op door Carin

  Mijn hondje had ontstoken oogjes. Na drie keer druppelen was het al een stuk minder. De derde en vierde dag nog een keer gedruppeld en de ontsteking was weg. Deze houd ik in de doggy-EHBO.

 174. Op door Sabine

  Onze galgo had elke keer ontstoken ogen. Nu druppelen we haar ogen na een dagje spelen bij daycare en blijven haar oogjes netjes schoon. Wanneer ze wat irritatie heeft of soeppogen een paar dagen druppelen en weer verdwenen.

 175. Op door Nellie Hacking

  bedankt voor de snelle levering!

 176. Op door sandra c.

  Na alles te hebben geprobeerd eindelijk nu oogjes onder controle.

 177. Op door Miranda Van den Broek

  Werkt perfect voor de ogen
  Onze shiba heeft vaak traanogen en dan jeuk maar met dit is het snel over

 178. Op door Ilona

  Werk goed en snel

 179. Op door Anoniem

  Prima.

 180. Op door Anoniem

  Snelle levering, prima service

 181. Op door Jolanda B.

  De huid van mijn hond., knapt er zienderogen van op. En minder jeuk.

 182. Op door Ad en Louise van der Schans

  Super blij met de collodiaal druppels …
  Nu met alle graspollen in de tuin , toch wel last van ontstoken ogen bij onze Beren ?
  Na een paar dagen deze druppels gebruikt te hebben weer schone ogen ..
  Druppel nu 1x per dag en zo hou ik het onder controle …

 183. Op door Cg F.

  Wekt super

 184. Op door Natascha

  Ik gebruik het voor de hotspot bij akita en kmoe zeggen is al zeer veel verbetert in 4 dagen

 185. Op door Marlies S.

  Super spul! Gebruik het voor vieze oogjes, oren en wondjes.

 186. Op door Marry

  Onze hond had kale plekken gekregen, van een insecten beet. 2 x per dag gedruppeld, na een week zie je nieuwe haren terug komen. Helemaal top.

 187. Op door Anoniem

  werkt goed en is mooi helder geel

 188. Op door Diana P.

  Nog niet gebruikt, had het aangeschaft in geval van nood.

 189. Op door Anoniem

  De service van Organimal is niets op aan te merken,, prima. Snelle levering. Ik kocht oordruppels met colloïdaal zilver. Helaas heeft dit produkt voor mijn hondje niks gedaan. Dus helaas morgen toch nog naar de dierenarts.

 190. Op door Marjon J.

  Ik heb colloidaal zilver gebruik op de hotspot bij onze hond, en ben laaiend enthousiast! Na anderhalve week crème van de dierenarts te hebben gesmeerd ging het wel iets beter maar niet wat ik gedacht had.
  Nadat ik collodiaal zilver heb gebruikt ging de hotspot met sprongen vooruit. Collodiaal zilver zit nu standaard in de EHBO kit. Ik heb het ook al bij mezelf gebruikt.

 191. Op door Hj Spieard

  Moet wel even inwerken voor de resultaten

 192. Op door Jolanda R.

  Ons hondje likt altijd aan 1 voetkussentje waardoor deze helemaal rood en dik is geworden, Sinds we dit gebruiken is het bijna helemaal genezen. Ze likt nog wel aan haar pootje, maar het is goed te behandelen hiermee.

 193. Op door Samira

  Mijn hond had 2 hotspots. Het is prettig spul om op de huid te smeren. De hond bleef van de plekken af waardoor het de tijd kreeg om te helen.

 194. Op door Carin

  Super product!
  Dit middel gaat standaard in de doggy-bag. Na 2 x 2 druppels ( bij een beginnende oogontsteking), zie ik al dat het werkt.

 195. Op door Anoniem

  Gebruik het nu een week. Heb het idee dat het al wel iets werkt. Alleen vind mijn hond het vervelend. Ik doe de 3 druppels per keer op de gok, want kan het in de ‘strijd’ niet goed zien.

 196. Op door Nick

  Werkt goed en snel

 197. Op door Anoniem

  Super product, echte aanrader

 198. Op door Monique de Jong-Smit

  Het is een goed middel voor de oogjes van mijn 12 jaar oude Shih-Tzu. Het is ook redelijk makkelijk toe te dienen met het pipetje. Tot nu toe helpt het , alleen moet je het consequent een aantal keren toedienen per dag.

 199. Op door Janneke Brandt

  Uitstekend middel

 200. Op door Louise M.

  Had dit gebruikt voor de ontstoken voorhuid van mijn hond, met ongeveer een week was het weg. Het prikt niet, brand niet, Rafi ging er gewoon voor liggen en de druppeltjes doen gewoon zijn werk. En je schijnt dit ook voor ontstoken oogjes en oortjes te gebruiken, dit gaat mee op vakantie in het ehbo-doosje!

 201. Op door Ellen

  Onze hond vond de druppels volgens mij prikken in zijn ogen. Hij liep er echt voor weg. Terwijl hij ogen schoon laten maken wel goed vond. Of het geholpen heeft die 2 x dat het gelukt is om zijn ogen te druppelen, is moeilijk te zeggen.

 202. Op door Jolanda

  Makkelijk in gebruik, schone oogjes.

 203. Op door Birgit M.

  Ik heb het nog niet gebruikt ;)!

 204. Op door YMA Lucas

  Top product! Binnen 3 dagen oogontsteking op zijn retour!

 205. Op door Anoniem

  Onzr hond had oormijt, we hebbeb dit 4 dagen gebruikt en onze hond heeft nu helemaal schone oren!

 206. Op door Jolanda van Otterloo

  mijn hondje had wat ontstoken oogjes, dat gaat nu weer goed zonder troep te gebruiken.

 207. Op door Carolien

  veilig en zuinig in gebruik

 208. Op door Anoniem

  Nog niet gebruikt

 209. Op door Elja

  Fijn product.

 210. Op door Anoniem

  Snelle service

 211. Op door Anoniem

  Mijn hond had een allergisch reactie in haar rechter oog , oog was dik na paar druppels van geweldig medicijn is haar oog weer beter . Ik ben blij mee , ik raad die druppels aan .

 212. Op door Roos Kampinga

  Werkt goed!

 213. Op door Anoniem

  De geïrriteerde plek op de huid van onze hond werd vrij snel verzacht mede dankzij dit product.

 214. Op door Miriam

  Geen vieze oogjes meer!

 215. Op door Marianne G.

  Deze druppels zorgen direct dat de viezigheid uit het oog verdwijnt.

 216. Op door Anoniem

  Goed. Maar lastig om in de ogen van mn hond te krijgen. Lukt beter met een spuitflesje.

 217. Op door Nicole

  Ogen lijken minder afscheiding te hebben

 218. Op door Zwanet

  Door al dat zand van de afgelopen tijd, heeft mijn hond een oogontsteking gekregen. Hij wreef met zijn poot in zijn oog en daardoor werd het steeds erger. Na enkele dagen druppelen was de wond geheeld en de ontsteking weg. Nu geen last meer. Super spul.

 219. Op door Anneke van Staalduinen

  Ik gebruik deze druppels nog niet echt dus nog geen mening

 220. Op door Anoniem

  Great produkt!I used for the infection in my dogs eyes!In 1 day everything was over…!Works good,its natural,easy to use…Thank you!!!

 221. Op door Petra H.

  Na een antibioticumkuur en zalf van de dierenarts was de oogontsteking bij onze teckel nog niet helemaal over. Nu ziet het oog er helemaal normaal uit na een weekje regelmatig druppelen met de zilverdruppels. De oortjes ook maar meegenomen en die zijn heel schoon terwijl ik die normaal elke paar dagen moet reinigen.

 222. Op door Kelly Hekking

  Helemaal top ! Baal dat ik niet gelijk meer heb besteld.
  Traanstrepen bij mijn Cream kleur bulldog al aanzienlijk minder , z’n oren eindelijk echt een keer schoon en de plek van de chronische tussenteen ontsteking op z’n poot ziet er beduidend beter uit dan normaal.

 223. Op door Anoniem

  Geweldig veel minder jeuk

 224. Op door Anoniem

  Snelle en correcte levering

 225. Op door Nikita H.

  Volgens mij goed spul en heeft het geholpen. Alleen drama om in te doen, er mag best bij staan dat het de ogen erg droog maakt (bij mezelf geprobeere) en dus niet super prettig is voor de hond. Dus een ooggel na een uurtje is wel fijn voor de hond.

 226. Op door Herma

  Mijn St.-Bernard heeft allergische conjunctivitis en we waren al een tijd bezig met zalf enz., geen verbetering. Ik bestelde dus colloidaal zilver en reeds na 1 dag was duidelijke verbetering te zien en nu zijn de ogen zo goed als normaal. Nu gebruik ik het ook voor de oren van mijn andere teef. Ik ben nog echt onder de indruk van het product. Dikke merci….

 227. Op door robert n.

  Helpt helaas niet voor de ontstoken ogen van mijn hond

 228. Op door Jolanda Pater

  Ingezet bij 1 van mijn honden als natuurlijke antibiotica en bij de ander die een geïrriteerd oor had.
  Ben er heel tevreden over ,het oor was zo over en de ander hoefde nu niet de reguliere antibiotica

 229. Op door Perry Roelfs

  Zien is geloven

 230. Op door Tanja

  Prima spul denk ik, gebruik het om de oortjes schoon te maken.

 231. Op door Marion

  werkt effectief en gelukkig geen antibiotica nodig gehad

 232. Op door M De Best

  Snel geleverd , hond klapperde al snel niet meer met haar oren

 233. Op door Philine

  Prima druppels voor de ogen van onze hond.

 234. Op door A T.

  Werkt geweldig, oogontsteking is verholpen

 235. Op door Jolanda D.

  Binky, mijn hond, kreeg plotseling een rare plek op zijn rug, inclusief kleine wratten. Op dit moment behandel ik het met colloïdaal zilver (nadat twee keer medicatie van de dierenarts de situatie juist verergerde) en heel langzaam verbeterd zich nu de huid. Gewoon met geduld doorgaan. Het zal een paar weken duren voordat het waarschijnlijk grotendeels opgelost zal zijn.

 236. Op door Monique L.

  Eigenlijk besteld voor de hond maar uiteindelijk gebruikt bij konijn met ontstoken oog en naderhand ook oor. Ogen is helemaal over. En hetgeen wat wond was om het oog was zo weg.. inmiddels wel aan het 2e flesje voor de oren maar ook dat is bijna weg..en dat oor was behoorlijk onstoken en wond.

 237. Op door Nala V.

  Op tijd geleverd

 238. Op door Nikè

  Het product zelf geeft inderdaad snel verlichting bij haar wat ontstoken ogen maar ik vind de pipet niet fijn werken; lastig doseren bij een hond die moeilijk doet met druppelen; je kan niet dichtbij de ogen komen zonder bang te zijn haar te raken terwijl ze uit je grip probeert te wringen. Een rubber tuutje was fijner geweest.

 239. Op door Mercedes

  Geweldig product

 240. Op door Karin

  Ik gebruik het nu een kleine week bij Zenna, zij heeft haar traanbuizen dicht en daardoor veel viezigheid in haar ogen. Iedere dag maak ik haar ogen schoon. Dat is nogal een klus, vaak aangekoekt, ondanks iedere dag schoonmaken. Ik druppel 2x per dag 2 druppels en zie duidelijk verschil! Het schoonmaken ’s morgens is nu zo klaar. Echt een aanrader.

 241. Op door Anoniem

  Aangeschaft ivm oogontsteking: werkt snel en goed

 242. Op door Anoniem

  Makkelijk doseren

 243. Op door Roos

  Gebruikt bij een hotspot en perfect resultaat. Stimuleert de genezing en vermindert pijn en jeuk. Bij andere hond gebruikt tegen oorontsteking. Helpt goed en snel. Zeer tevreden.

 244. Op door Anoniem

  De huid wordt er wel rustiger van.

 245. Op door Astrid

  Oogontsteking (hond) met 2 dagen over. Perfect. Handige toediening met pipet. En ruim voldoende over voor meerdere keren te gebruiken. Blij dat ik dit ontdekt heb.

 246. Op door Annick

  Top

 247. Op door Jeanine

  onze hond haar oogjes zijn wel verbeterd, maar nog niet volledig gedaan.

 248. Op door H.C. A.

  Nog maar pas begonnen maar het lijkt te helpen, de oogafscheiding bij mijn hond wordt minder

 249. Op door Monique Meens

  Ideaal bij kriebels in de oren.

 250. Op door weckx raymond

  behandeling nog bezig

 251. Op door [email protected]

  werk geweldig heb het voor de hond gekocht had veel last van oren krabben en kopschudden elke 2 maanden dierenarts 85 euro per keer na 2 dagen druppelen niet meer krabben en kopschudden hij speelt weer meer en is heel blij mijn portemonnee is ook blij geweldig gebruik het nog even 1 keer per dag ga het zeker blijven gebruiken in de toekomst

 252. Op door Ibe

  Mijn hond heeft enorme last van droge ogen en vieze slijmen in haar ogen. Na een paar gebruiken zag ik al direct verbetering!

 253. Op door Herman Ahrens

  Na tijden van oogproblemen door waarschijnlijk een haartje of vuil heb ik gekozen voor colodiaal silver om het te behandelen nou het is nu over,en de ogen tranen niet meer erg fijn.En de hond oogt veel fitter,en meteen en wrijft niet meer in zn oogjes.

 254. Op door Anoniem

  Werkt erg goed voor de ogen van mijn hondje.

 255. Op door Linda

  Nog niet geprobeerd

 256. Op door Sjillie Ter Beek

  Onze hond had altijd last van zijn oren, vaak naar de dierenarts voor medicatie en weer uitspuiten van zijn oren. Nu heeft hij zijn oren helemaal schoon en hij klappert niet meer. Hij en ik zijn er ontzettend blij mee.

 257. Op door Maike Bohm

  Geweldig

 258. Op door magdalena

  goed werkzame druppels, gemakkelijk te doseren

 259. Op door Nancy V.

  Goed spul

 260. Op door Bozena

  Wij gebruiken deze product voor zijn huid en help did voor onze hond.

 261. Op door Anna

  Werkte niet bij mijn hond deed pijn met druppelen. Gemeld en geld terug gehad. Goede service.

 262. Op door Dana G.

  Gebruik dit in combinatie met ‘gedrag in balans’. Mijn hond wordt/is er blij van ??

 263. Op door Anne

  De druppels zijn waarschijnlijk heel goed, maar helaas houdt mijn hond niet van de druppels in zijn ogen.

 264. Op door Audrey de Jong

  goed middel

 265. Op door Anoniem

  Werkt prima. Fijn om in huis te hebben zodat er direkt gehandeld kan worden indien nodig. Breed toepasbaar.

 266. Op door Lieve

  Zichtbaar beterschap !

 267. Op door Anoniem

  Goed voor het schoonmaken van de oren en ogen

 268. Op door Roy S.

  Werkt goed

 269. Op door Esther N.

  Binnen 2 dagen is de oogontsteking weg bij m’n hondje met 2x per dag druppelen

 270. Op door Anoniem

  Super tevreden

 271. Op door Rini

  Alhoewel ik de druppels nog maar kort gebruik zie ik bij Levi een verbetering, er komt minder viezigheid uit zijn oren en krabt beduidend minder, dus vooralsnog tevreden al zullen we het even vol moeten houden, Levi heeft min of meer een chronisch oorprobleem, wat hij al had toen hij bij ons kwam, gelukkig gaat het al vele malen beter dan in het begin en nu weer een stukje beter.

 272. Op door Michaela Spaanstra

  Werkt fijn bij huid ‘aandoeningen’

 273. Op door Angela

  Werkt goed bij mijn pub die last had van rode oogjes

 274. Op door Anoniem

  Werkt goed

 275. Op door Mieke J.

  Oogontsteking en na een paar dagen gebruik van colloidaal zilver volledig genezen.

 276. Op door Arnold Van der Goot

  Spul werkt snel in de ogen van de hond.

 277. Op door Ans Van Ingen

  Het werkt echt ben er blij mee en de hond ook ?

 278. Op door Anoniem

  Ik gebruik het bij mijn hond en katten zowel voor de oogjes als de oren. Bevalt prima.

 279. Op door Marjolein M.

  Werkt goed bij geïrriteerde huid en oren

 280. Op door Jolanda V.

  Grote wrat op poot lijkt uit te drogen, maar is nog niet weg na plm 21 dagen gebruik.

 281. Op door Rolien

  De druppels nu een week in gebruik en de hotspots verdwijnen. Ook het wratje aangestipt en zichtbare verkleining.
  Goede en juiste info op jullie site! Blij met jullie producten het doet wat het ‘ moet’ doen!

 282. Op door D Barends

  na dagelijks aanstippen volledig verdwenen echt super

 283. Op door Maddy

  Super ?

 284. Op door André

  Ongelooflijk maar waar, werkt super!

 285. Op door Marion Dortangs

  Heel fijn artikel in in glas mijn hond en ik zijn er heel blij mee fijn in gebruik!!

 286. Op door Debby

  Werk zeer goed .
  Liep lang te sukkelen bij dierenarts maar, het gaat nu heel goed met z’n oogjes.

 287. Op door Nancy

  Erg goed spul.

 288. Op door JM K.

  ben net begonnen, moet nog even afwachten

 289. Op door Maud

  Perfecte levering en de hond vindt het helemaal niet erg als we z’n oog druppelen.

 290. Op door Marian O.

  kort in gebruik, lijkt eindelijk te verbeteren

 291. Op door Barack sifan van der Rande

  Wederom goede kwaliteit en snel geleverd

 292. Op door Bianca

  Altijd goed

 293. Op door Isabel

  Oogje van mijn hondje werd slechter na gebruik. Ik ben na drie dagen gestopt. Erg jammer!

 294. Op door H H.

  Werkt goed, onze morris heeft geen last meer van zijn oren, beter dan antibiotica

 295. Op door Anoniem

  Ogen waren ontstoken door al het rennen door het hoge gras. Met colloidaal zilver helemaal opgelost.

 296. Op door Evelyn van Zijl

  Skye heeft een hele vervelende hotspot gehad die met antibiotica en antibiotica zalf ook niet over ging.
  Met zilverwater werd het met een paar dagen al beter.
  Nu had hij er weer een, gelijk met zilverwater begonnen en gelukkig heel snel en mooi geheeld.
  Echt super spul!

 297. Op door Annelies

  Goed middel

 298. Op door Anoniem

  Werkt super! Beter dan wat de dierenarts had voorgeschreven

 299. Op door M. Z.

  Gebruik het nu n week of 2 . Je ziet per dag verbetering aan de ogen van onze hond. Hij heeft een chronisch tekort aan traanvocht. Blijf het zeker gebruiken!

 300. Op door Narda Willems

  Je kunt het echt overal voor gebruiken,super spul

 301. Op door Lotte Hager

  Na verschillende oogdruppels van de dierenarts te hebben geprobeerd (waardoor allergische reactie) heb ik dit flesje voor mijn kat besteld. Hij had ontstoken oogjes en dit ging nergens mee over…Binnen een week druppelen waren zijn oogjes weer helemaal normaal.

 302. Op door Ria

  Twee dagen druppelen en mijn hondje had weer een mooie frisse blik

 303. Op door Karolina H.

  Ook goed product

 304. Op door Hennie

  Fantastisch spul voor de hond bij wondjes en ontstoken ogen.
  Gebruik het al jaren en het werkt gewoon???

 305. Op door Anoniem

  prima spul

 306. Op door Esther

  1 hond had van 1 oor last. Steeds een soppig geluid en kwam veel vuil uit.
  Paar keer de druppels gebruikt en ze heeft geen last meer. Mooi schoon zijn haar oren weer.

 307. Op door Anoniem

  Super de hond voelt zich een stuk beter

 308. Op door Anoniem

  Prima product en snel verzonden

 309. Op door Anoniem

  Snelle levering

 310. Op door Anoniem

  prima

 311. Op door Y.C.

  Oogjes blijven mooi helder en de jeuk is minder

 312. Op door Danny

  Retour aangemeld nooit meer iets gehoord

  Antwoord van Organimal Klantenservice

  Beste Danny, blijkbaar is er iets fout gegaan tijdens het retourproces van jouw order. We hebben je een e-mail gestuurd en zullen zo snel mogelijk het bedrag terugstorten aangezien we een 100% tevredenheidsgarantie hebben.

 313. Op door Inge Steenbeek

  nog niet nodig gehad, wel achter da hand voor `noodgevallen`

 314. Op door Anoniem

  Nog niet heel lang gebruikt voor de oren van onze hond, maar merken al wel resultaat, heel fijn. We gaan ermee door.

 315. Op door Lydiane

  De produkten vind ik al goed helpen zeer goed ,en de service heel vriendelijk en snelle levering ga zeker hier nog veel bestellen.voor mij dieren .mvrgrt lydiane

 316. Op door Anoniem

  x

 317. Op door Anke

  Onze hond had weer een lichte oogontsteking. Wat werkt dit fijn! Binnen enkele dagen is het zichtbaar verbeterd. Geen jeuk, nog een beetje droge afscheiding in haar ooghoeken. Ik heb het middel niet in de ogen gedruppeld, dat is bij haar niet te doen. Ik heb de druppels op een watje gedaan, dat werkt hier prima.

 318. Op door J.

  Fijn product!

 319. Op door Petra D.

  Snelle levering!

 320. Op door Daphne

  Ideaal om oren en ogen mee te reinigen

 321. Op door Angelique

  Zeer tevreden over de oogdruppels, na eerste gebruik meteen al minder rood en daarna alleen maar beter.

 322. Op door Sandra L.

  Het is makkelijk in gebruik maar ik zie wel iets verbetering bij de hond (kale plek op zijn staart ) maar ik ben pas ermee begonnen dus even aan kijken nog.

 323. Op door Annet Kuper

  ontstoken oogje van onze pup was na 2 dagen verdwenen. Erg blij!

 324. Op door JFC S.

  Onze hond had ontsteking tussen zijn poot, kwam na operatie terug, bleef pus uitkomen. Met colloidaal zilver 2x daags 4 druppels nu al maanden rustig! Geen ontsteking meer gehad aan zijn poot, bultje is bijna verdwenen.

 325. Op door Paul S.

  Werkte goed bij ontstoken oog van mijn hond. Veel goedkoper dan bezoek bij een dierenarts!

 326. Op door L L.

  Werkt niet bij wratten

 327. Op door Ben

  Helpt goed voor de ogen!

 328. Op door Vera

  Ja ik raad iedereen het aan ! Heel tevreden !

 329. Op door Hilda

  Ik heb het nu 5 dagen gebruikt voor ontstoken ogen van mijn hond. Ik dacht een mooie goedkope oplossing maar denk er over om toch naar de dierenarts te gaan. De ene keer gaat het wel beter dan de andere keer probeer het nog een paar dagen

 330. Op door Annelies J.

  het werkt prima, ben zeer tevreden!!

 331. Op door Dani??lle

  Geweldig product binnen een paar dagen is het wratje van mijn hond al geslonken zeker een aanrader om in huis te hebben ook voor eventueel andere wondjes.

 332. Op door Anoniem

  De huid herstelt zichtbaar. Zeer tevreden.

 333. Op door Carla

  Binnen 2 dagen resultaat. De onrustige oren werden weer normaal.

 334. Op door Anoniem

  Gebruik het nog maar een weekje maar zie dat de ogen schoner worden. Het lijkt er wel op dat je het moet blijven gebruiken want iets verslappen en ze worden weer viezer.

 335. Op door C. van den Berg

  Prima spul , en mijn vriendin heeft er 4 bestelt , omdat je dan korting krijgt !
  En snelle verzending

 336. Op door Annick

  mijn hond schudde soms met haar hoofd. En met collo??daal zilver is het verholpen

 337. Op door Evelien P.

  Zorgt voor snelle verlichting van atopische klachten

 338. Op door Xenia

  Goed spul!

 339. Op door Patricia

  Ik heb het gekocht om een wratje te behandelen bij mijn hond. Het zal even duren voordat het helemaal weg is, maar na een paar dagen zie ik al verschil. Het wratje is minder rood en al geslonken.

 340. Op door Bert Molema

  Nog niet gebruikt, het multi vitamine preparaat werkt al

 341. Op door anoniem

  Beste, ik gebruik nu sinds 3 dagen colloidaal zilver voor de oogjes van mijn chihuahua. Ik zie duidelijk verbetering. Haar oogjes tranen veel minder. Mijn vraag is of ik dit ook bij een konijn kan gebruiken? Ons konijn heeft ook 1 oogje wat steeds traant. Ik heb hier van onze dierenarts al zalf voor gekregen maar dat hielp maar even. Mag ik dit colloidaal zilver ook voor mijn konijn gebruiken? Zo ja, welke dosis?

 342. Op door Piet

  Goedemiddag, Vanmiddag een pakketje van jullie ontvangen en tot onze grote verrassing zaten er 2 flesjes zilverwater in. Hartelijk dank daarvoor, het komt zeker van pas. Onze hond, bijna 14 jaar, heeft sinds enige tijd een aantal grote wratten waarvan eentje boven haar oog. We gebruiken het zilverwater voor de wratten en vooral voor het reinigen van de ogen..Mvg Piet

 343. Op door Thamara

  Toegediend zoals beschreven Bij mijn Franse bull, oog was naar 2 dagen druppelen niet meer ontstoken en slijmerig. Daarnaast werkt het goed bij de traanplekjes schoon te houden en bij teveel traanvocht 1 drupje in ieder oog toedienen en het tranen is stukken minder.. heel blij met dit flesje ?????

 344. Op door Viony Elling

  Na een dag of 4 zag ik verbetering tav het ontstoken oog.
  Snelle levering duidelijke beschrijving hoe te gebruiken en hoelang

 345. Op door Jo

  Fantastisch middel. Snelle levering

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
dierenarts winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen