Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Organimal Colloïdaal Zilver - Honden

Voor schone ogen, oren en huid bij jouw hond zonder irritaties en nare bijwerkingen. Puur colloïdaal zilver (20ppm), van de hoogste kwaliteit.  Via uniek, niet chemisch proces vervaardigd. In tegenstelling tot vele andere aanbieders van colloïdaal zilver is dit echt zilverwater, geen ionisch zilver. Deeltjesgrootte zijn bepaald bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering.  100% natuurlijk, veilig, zonder kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Organimal Colloïdaal Zilver – Honden o.a.:

 • Hoge kwaliteit puur colloïdaal zilver
 • Ter ondersteuning van schone ogen
 • Ter ondersteuning van schone oren
 • Ter ondersteuning bij huidproblemen
 • Ter ondersteuning bij wondjes
 • Ter verzorging van wratten
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

10.95
2 x €10.40
Je bespaart 5%
3 x €9.86
Je bespaart 10%
22.95
2 x €21.80
Je bespaart 5%
3 x €20.66
Je bespaart 10%
Wissen
10.95 Op voorraad
 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en België
Reviews
Lees alle reviews

Wanneer
Bij problemen met vieze ogen, oren en bij huid/wondprobleempjes, wratten etc. Colloïdaal zilver wordt bij een breed scala aan situaties ingezet vanwege uniek de eigenschappen van dit middel.

Voor wie
Organimal colloïdaal zilver mag langdurig extern worden toegepast bij alle honden van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor puppies.

Voor wie niet
Organimal colloïdaal zilver mag in principe in alle situaties gegeven worden. Niet inwendig gebruiken.

Gebruik
Organimal colloïdaal zilver is uitermate geschikt voor langdurige toepassing voor ogen, oren en huid. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw hond. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal colloïdaal zilver, de oorzaak te onderzoeken.  Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen. I.v.m. wetgeving raden wij aan om Organimal colloïdaal zilver enkel en alleen extern te gebruiken. In het geval dat de problemen zich niet oplossen adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw hond al medische middelen gebruikt voor de specifieke problemen en je Organimal colloïdaal zilver wilt gebruiken. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering
Voor ogen: Dagelijks 4-6 x 2 druppels in het oog druppelen.

Voor oren: Dagelijks  4-6 x 3 druppels in het oor druppelen. Masseer daarna 1 minuut lang de gehoorgang aan de buitenkant van het oor. Doet dit van onder naar boven. Daarna de uitwendige gehoorgang schoonaken met watjes of een schone doek.

Voor wondjes en wratten: Dagelijks 4-5 x het wond/huid oppervlak geheel bedruppelen met de vloeistof.

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking. Let op: dit product kan minimaal een jaar bewaard worden. Echter, echt colloïdaal zilver reageert op lucht en dat kan invloed hebben op het clusteren van de zilverdeeltjes. Wanneer het zilverwater lange tijd niet gebruikt wordt en er zit nog veel lucht in het flesje, (bijvoorbeeld halfvol flesje) kan dat dus effect hebben op de clusters van de zilveratomen. Dit kun je voorkomen door het restant van het zilverwater over te gieten in een kleinere container zodat er minimaal lucht bij komt.

Ingrediënten
Gedestilleerd water, Zilveratomen 20ppm (part per million)

Organimal colloïdaal zilver is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek, niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

Verpakking
Onze hersluitbare flesjes bevatten 20 en 50 ml. De 20 ml verpakking kan zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Organimal colloïdaal zilver heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur ( en smaak). Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Gedestilleerd water, Zilveratomen 20ppm (parts per million)

Organimal colloïdaal zilver is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek, niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

 

 1. Op
  door Anoniem

  Prima.

 2. Op
  door Anoniem

  Snelle levering, prima service

 3. Op
  door Jolanda B.

  De huid van mijn hond., knapt er zienderogen van op. En minder jeuk.

 4. Op
  door Ad en Louise van der Schans

  Super blij met de collodiaal druppels … Nu met alle graspollen in de tuin , toch wel last van ontstoken ogen bij onze Beren 🐻 Na een paar dagen deze druppels gebruikt te hebben weer schone ogen .. Druppel nu 1x per dag en zo hou ik het onder controle …

 5. Op
  door Cg F.

  Wekt super

 6. Op
  door Natascha

  Ik gebruik het voor de hotspot bij akita en kmoe zeggen is al zeer veel verbetert in 4 dagen

 7. Op
  door Marlies S.

  Super spul! Gebruik het voor vieze oogjes, oren en wondjes.

 8. Op
  door Marry

  Onze hond had kale plekken gekregen, van een insecten beet. 2 x per dag gedruppeld, na een week zie je nieuwe haren terug komen. Helemaal top.

 9. Op
  door Anoniem

  werkt goed en is mooi helder geel

 10. Op
  door Diana P.

  Nog niet gebruikt, had het aangeschaft in geval van nood.

 11. Op
  door Anoniem

  De service van Organimal is niets op aan te merken,, prima. Snelle levering. Ik kocht oordruppels met colloïdaal zilver. Helaas heeft dit produkt voor mijn hondje niks gedaan. Dus helaas morgen toch nog naar de dierenarts.

 12. Op
  door Marjon J.

  Ik heb colloidaal zilver gebruik op de hotspot bij onze hond, en ben laaiend enthousiast! Na anderhalve week crème van de dierenarts te hebben gesmeerd ging het wel iets beter maar niet wat ik gedacht had. Nadat ik collodiaal zilver heb gebruikt ging de hotspot met sprongen vooruit. Collodiaal zilver zit nu standaard in de EHBO kit. Ik heb het ook al bij mezelf gebruikt.

 13. Op
  door Hj Spieard

  Moet wel even inwerken voor de resultaten

 14. Op
  door Jolanda R.

  Ons hondje likt altijd aan 1 voetkussentje waardoor deze helemaal rood en dik is geworden, Sinds we dit gebruiken is het bijna helemaal genezen. Ze likt nog wel aan haar pootje, maar het is goed te behandelen hiermee.

 15. Op
  door Samira

  Mijn hond had 2 hotspots. Het is prettig spul om op de huid te smeren. De hond bleef van de plekken af waardoor het de tijd kreeg om te helen.

 16. Op
  door Anoniem

  Gebruik het nu een week. Heb het idee dat het al wel iets werkt. Alleen vind mijn hond het vervelend. Ik doe de 3 druppels per keer op de gok, want kan het in de ‘strijd’ niet goed zien.

 17. Op
  door Nick

  Werkt goed en snel

 18. Op
  door Anoniem

  Super product, echte aanrader

 19. Op
  door Monique de Jong-Smit

  Het is een goed middel voor de oogjes van mijn 12 jaar oude Shih-Tzu. Het is ook redelijk makkelijk toe te dienen met het pipetje. Tot nu toe helpt het , alleen moet je het consequent een aantal keren toedienen per dag.

 20. Op
  door Janneke Brandt

  Uitstekend middel

 21. Op
  door Louise M.

  Had dit gebruikt voor de ontstoken voorhuid van mijn hond, met ongeveer een week was het weg. Het prikt niet, brand niet, Rafi ging er gewoon voor liggen en de druppeltjes doen gewoon zijn werk. En je schijnt dit ook voor ontstoken oogjes en oortjes te gebruiken, dit gaat mee op vakantie in het ehbo-doosje!

 22. Op
  door Ellen

  Onze hond vond de druppels volgens mij prikken in zijn ogen. Hij liep er echt voor weg. Terwijl hij ogen schoon laten maken wel goed vond. Of het geholpen heeft die 2 x dat het gelukt is om zijn ogen te druppelen, is moeilijk te zeggen.

 23. Op
  door Jolanda

  Makkelijk in gebruik, schone oogjes.

 24. Op
  door Birgit M.

  Ik heb het nog niet gebruikt ;)!

 25. Op
  door YMA Lucas

  Top product! Binnen 3 dagen oogontsteking op zijn retour!

 26. Op
  door Anoniem

  Onzr hond had oormijt, we hebbeb dit 4 dagen gebruikt en onze hond heeft nu helemaal schone oren!

 27. Op
  door Jolanda van Otterloo

  mijn hondje had wat ontstoken oogjes, dat gaat nu weer goed zonder troep te gebruiken.

 28. Op
  door Carolien

  veilig en zuinig in gebruik

 29. Op
  door Anoniem

  Nog niet gebruikt

 30. Op
  door Elja

  Fijn product.

 31. Op
  door Anoniem

  Snelle service

 32. Op
  door Anoniem

  Mijn hond had een allergisch reactie in haar rechter oog , oog was dik na paar druppels van geweldig medicijn is haar oog weer beter . Ik ben blij mee , ik raad die druppels aan .

 33. Op
  door Roos Kampinga

  Werkt goed!

 34. Op
  door Anoniem

  De geïrriteerde plek op de huid van onze hond werd vrij snel verzacht mede dankzij dit product.

 35. Op
  door Miriam

  Geen vieze oogjes meer!

 36. Op
  door Marianne G.

  Deze druppels zorgen direct dat de viezigheid uit het oog verdwijnt.

 37. Op
  door Anoniem

  Goed. Maar lastig om in de ogen van mn hond te krijgen. Lukt beter met een spuitflesje.

 38. Op
  door Nicole

  Ogen lijken minder afscheiding te hebben

 39. Op
  door Zwanet

  Door al dat zand van de afgelopen tijd, heeft mijn hond een oogontsteking gekregen. Hij wreef met zijn poot in zijn oog en daardoor werd het steeds erger. Na enkele dagen druppelen was de wond geheeld en de ontsteking weg. Nu geen last meer. Super spul.

 40. Op
  door Anneke van Staalduinen

  Ik gebruik deze druppels nog niet echt dus nog geen mening

 41. Op
  door Anoniem

  Great produkt!I used for the infection in my dogs eyes!In 1 day everything was over...!Works good,its natural,easy to use...Thank you!!!

 42. Op
  door Petra H.

  Na een antibioticumkuur en zalf van de dierenarts was de oogontsteking bij onze teckel nog niet helemaal over. Nu ziet het oog er helemaal normaal uit na een weekje regelmatig druppelen met de zilverdruppels. De oortjes ook maar meegenomen en die zijn heel schoon terwijl ik die normaal elke paar dagen moet reinigen.

 43. Op
  door Kelly Hekking

  Helemaal top ! Baal dat ik niet gelijk meer heb besteld. Traanstrepen bij mijn Cream kleur bulldog al aanzienlijk minder , z’n oren eindelijk echt een keer schoon en de plek van de chronische tussenteen ontsteking op z’n poot ziet er beduidend beter uit dan normaal.

 44. Op
  door Anoniem

  Geweldig veel minder jeuk

 45. Op
  door Anoniem

  Snelle en correcte levering

 46. Op
  door Nikita H.

  Volgens mij goed spul en heeft het geholpen. Alleen drama om in te doen, er mag best bij staan dat het de ogen erg droog maakt (bij mezelf geprobeere) en dus niet super prettig is voor de hond. Dus een ooggel na een uurtje is wel fijn voor de hond.

 47. Op
  door Herma

  Mijn St.-Bernard heeft allergische conjunctivitis en we waren al een tijd bezig met zalf enz., geen verbetering. Ik bestelde dus colloidaal zilver en reeds na 1 dag was duidelijke verbetering te zien en nu zijn de ogen zo goed als normaal. Nu gebruik ik het ook voor de oren van mijn andere teef. Ik ben nog echt onder de indruk van het product. Dikke merci....

 48. Op
  door robert n.

  Helpt helaas niet voor de ontstoken ogen van mijn hond

 49. Op
  door Jolanda Pater

  Ingezet bij 1 van mijn honden als natuurlijke antibiotica en bij de ander die een geïrriteerd oor had. Ben er heel tevreden over ,het oor was zo over en de ander hoefde nu niet de reguliere antibiotica

 50. Op
  door Perry Roelfs

  Zien is geloven

 51. Op
  door Tanja

  Prima spul denk ik, gebruik het om de oortjes schoon te maken.

 52. Op
  door Marion

  werkt effectief en gelukkig geen antibiotica nodig gehad

 53. Op
  door M De Best

  Snel geleverd , hond klapperde al snel niet meer met haar oren

 54. Op
  door Philine

  Prima druppels voor de ogen van onze hond.

 55. Op
  door A T.

  Werkt geweldig, oogontsteking is verholpen

 56. Op
  door Jolanda D.

  Binky, mijn hond, kreeg plotseling een rare plek op zijn rug, inclusief kleine wratten. Op dit moment behandel ik het met colloïdaal zilver (nadat twee keer medicatie van de dierenarts de situatie juist verergerde) en heel langzaam verbeterd zich nu de huid. Gewoon met geduld doorgaan. Het zal een paar weken duren voordat het waarschijnlijk grotendeels opgelost zal zijn.

 57. Op
  door Monique L.

  Eigenlijk besteld voor de hond maar uiteindelijk gebruikt bij konijn met ontstoken oog en naderhand ook oor. Ogen is helemaal over. En hetgeen wat wond was om het oog was zo weg.. inmiddels wel aan het 2e flesje voor de oren maar ook dat is bijna weg..en dat oor was behoorlijk onstoken en wond.

 58. Op
  door Nala V.

  Op tijd geleverd

 59. Op
  door Nikè

  Het product zelf geeft inderdaad snel verlichting bij haar wat ontstoken ogen maar ik vind de pipet niet fijn werken; lastig doseren bij een hond die moeilijk doet met druppelen; je kan niet dichtbij de ogen komen zonder bang te zijn haar te raken terwijl ze uit je grip probeert te wringen. Een rubber tuutje was fijner geweest.

 60. Op
  door Mercedes

  Geweldig product

 61. Op
  door Karin

  Ik gebruik het nu een kleine week bij Zenna, zij heeft haar traanbuizen dicht en daardoor veel viezigheid in haar ogen. Iedere dag maak ik haar ogen schoon. Dat is nogal een klus, vaak aangekoekt, ondanks iedere dag schoonmaken. Ik druppel 2x per dag 2 druppels en zie duidelijk verschil! Het schoonmaken 's morgens is nu zo klaar. Echt een aanrader.

 62. Op
  door Anoniem

  Aangeschaft ivm oogontsteking: werkt snel en goed

 63. Op
  door Anoniem

  Makkelijk doseren

 64. Op
  door Roos

  Gebruikt bij een hotspot en perfect resultaat. Stimuleert de genezing en vermindert pijn en jeuk. Bij andere hond gebruikt tegen oorontsteking. Helpt goed en snel. Zeer tevreden.

 65. Op
  door Anoniem

  De huid wordt er wel rustiger van.

 66. Op
  door Astrid

  Oogontsteking (hond) met 2 dagen over. Perfect. Handige toediening met pipet. En ruim voldoende over voor meerdere keren te gebruiken. Blij dat ik dit ontdekt heb.

 67. Op
  door Annick

  Top

 68. Op
  door Jeanine

  onze hond haar oogjes zijn wel verbeterd, maar nog niet volledig gedaan.

 69. Op
  door H.C. A.

  Nog maar pas begonnen maar het lijkt te helpen, de oogafscheiding bij mijn hond wordt minder

 70. Op
  door Monique Meens

  Ideaal bij kriebels in de oren.

 71. Op
  door weckx raymond

  behandeling nog bezig

 72. Op
  door [email protected]

  werk geweldig heb het voor de hond gekocht had veel last van oren krabben en kopschudden elke 2 maanden dierenarts 85 euro per keer na 2 dagen druppelen niet meer krabben en kopschudden hij speelt weer meer en is heel blij mijn portemonnee is ook blij geweldig gebruik het nog even 1 keer per dag ga het zeker blijven gebruiken in de toekomst

 73. Op
  door Ibe

  Mijn hond heeft enorme last van droge ogen en vieze slijmen in haar ogen. Na een paar gebruiken zag ik al direct verbetering!

 74. Op
  door Herman Ahrens

  Na tijden van oogproblemen door waarschijnlijk een haartje of vuil heb ik gekozen voor colodiaal silver om het te behandelen nou het is nu over,en de ogen tranen niet meer erg fijn.En de hond oogt veel fitter,en meteen en wrijft niet meer in zn oogjes.

 75. Op
  door Anoniem

  Werkt erg goed voor de ogen van mijn hondje.

 76. Op
  door Linda

  Nog niet geprobeerd

 77. Op
  door Sjillie Ter Beek

  Onze hond had altijd last van zijn oren, vaak naar de dierenarts voor medicatie en weer uitspuiten van zijn oren. Nu heeft hij zijn oren helemaal schoon en hij klappert niet meer. Hij en ik zijn er ontzettend blij mee.

 78. Op
  door Maike Bohm

  Geweldig

 79. Op
  door magdalena

  goed werkzame druppels, gemakkelijk te doseren

 80. Op
  door Nancy V.

  Goed spul

 81. Op
  door Bozena

  Wij gebruiken deze product voor zijn huid en help did voor onze hond.

 82. Op
  door Anna

  Werkte niet bij mijn hond deed pijn met druppelen. Gemeld en geld terug gehad. Goede service.

 83. Op
  door Dana G.

  Gebruik dit in combinatie met 'gedrag in balans'. Mijn hond wordt/is er blij van 👊😉

 84. Op
  door Anne

  De druppels zijn waarschijnlijk heel goed, maar helaas houdt mijn hond niet van de druppels in zijn ogen.

 85. Op
  door Audrey de Jong

  goed middel

 86. Op
  door Anoniem

  Werkt prima. Fijn om in huis te hebben zodat er direkt gehandeld kan worden indien nodig. Breed toepasbaar.

 87. Op
  door Lieve

  Zichtbaar beterschap !

 88. Op
  door Anoniem

  Goed voor het schoonmaken van de oren en ogen

 89. Op
  door Roy S.

  Werkt goed

 90. Op
  door Esther N.

  Binnen 2 dagen is de oogontsteking weg bij m'n hondje met 2x per dag druppelen

 91. Op
  door Anoniem

  Super tevreden

 92. Op
  door Rini

  Alhoewel ik de druppels nog maar kort gebruik zie ik bij Levi een verbetering, er komt minder viezigheid uit zijn oren en krabt beduidend minder, dus vooralsnog tevreden al zullen we het even vol moeten houden, Levi heeft min of meer een chronisch oorprobleem, wat hij al had toen hij bij ons kwam, gelukkig gaat het al vele malen beter dan in het begin en nu weer een stukje beter.

 93. Op
  door Michaela Spaanstra

  Werkt fijn bij huid ‘aandoeningen’

 94. Op
  door Angela

  Werkt goed bij mijn pub die last had van rode oogjes

 95. Op
  door Anoniem

  Werkt goed

 96. Op
  door Mieke J.

  Oogontsteking en na een paar dagen gebruik van colloidaal zilver volledig genezen.

 97. Op
  door Arnold Van der Goot

  Spul werkt snel in de ogen van de hond.

 98. Op
  door Ans Van Ingen

  Het werkt echt ben er blij mee en de hond ook 👍

 99. Op
  door Anoniem

  Ik gebruik het bij mijn hond en katten zowel voor de oogjes als de oren. Bevalt prima.

 100. Op
  door Marjolein M.

  Werkt goed bij geïrriteerde huid en oren

 101. Op
  door Jolanda V.

  Grote wrat op poot lijkt uit te drogen, maar is nog niet weg na plm 21 dagen gebruik.

 102. Op
  door Rolien

  De druppels nu een week in gebruik en de hotspots verdwijnen. Ook het wratje aangestipt en zichtbare verkleining. Goede en juiste info op jullie site! Blij met jullie producten het doet wat het ‘ moet’ doen!

 103. Op
  door D Barends
  Huisdier: Hond

  na dagelijks aanstippen volledig verdwenen echt super

 104. Op
  door Maddy
  Huisdier: Hond

  Super 👍

 105. Op
  door André

  Ongelooflijk maar waar, werkt super!

 106. Op
  door Marion Dortangs

  Heel fijn artikel in in glas mijn hond en ik zijn er heel blij mee fijn in gebruik!!

 107. Op
  door Debby

  Werk zeer goed . Liep lang te sukkelen bij dierenarts maar, het gaat nu heel goed met z'n oogjes.

 108. Op
  door Nancy

  Erg goed spul.

 109. Op
  door JM K.

  ben net begonnen, moet nog even afwachten

 110. Op
  door Maud

  Perfecte levering en de hond vindt het helemaal niet erg als we z'n oog druppelen.

 111. Op
  door Marian O.

  kort in gebruik, lijkt eindelijk te verbeteren

 112. Op
  door Barack sifan van der Rande

  Wederom goede kwaliteit en snel geleverd

 113. Op
  door Bianca

  Altijd goed

 114. Op
  door Isabel

  Oogje van mijn hondje werd slechter na gebruik. Ik ben na drie dagen gestopt. Erg jammer!

 115. Op
  door H H.

  Werkt goed, onze morris heeft geen last meer van zijn oren, beter dan antibiotica

 116. Op
  door Anoniem

  Ogen waren ontstoken door al het rennen door het hoge gras. Met colloidaal zilver helemaal opgelost.

 117. Op
  door Evelyn van Zijl

  Skye heeft een hele vervelende hotspot gehad die met antibiotica en antibiotica zalf ook niet over ging. Met zilverwater werd het met een paar dagen al beter. Nu had hij er weer een, gelijk met zilverwater begonnen en gelukkig heel snel en mooi geheeld. Echt super spul!

 118. Op
  door Annelies

  Goed middel

 119. Op
  door Anoniem

  Werkt super! Beter dan wat de dierenarts had voorgeschreven

 120. Op
  door M. Z.

  Gebruik het nu n week of 2 . Je ziet per dag verbetering aan de ogen van onze hond. Hij heeft een chronisch tekort aan traanvocht. Blijf het zeker gebruiken!

 121. Op
  door Narda Willems

  Je kunt het echt overal voor gebruiken,super spul

 122. Op
  door Lotte Hager
  Huisdier: Kat

  Na verschillende oogdruppels van de dierenarts te hebben geprobeerd (waardoor allergische reactie) heb ik dit flesje voor mijn kat besteld. Hij had ontstoken oogjes en dit ging nergens mee over...Binnen een week druppelen waren zijn oogjes weer helemaal normaal.

 123. Op
  door Ria

  Twee dagen druppelen en mijn hondje had weer een mooie frisse blik

 124. Op
  door Karolina H.

  Ook goed product

 125. Op
  door Hennie

  Fantastisch spul voor de hond bij wondjes en ontstoken ogen. Gebruik het al jaren en het werkt gewoon🤗👍🏼

 126. Op
  door Anoniem

  prima spul

 127. Op
  door Esther

  1 hond had van 1 oor last. Steeds een soppig geluid en kwam veel vuil uit. Paar keer de druppels gebruikt en ze heeft geen last meer. Mooi schoon zijn haar oren weer.

 128. Op
  door Anoniem

  Super de hond voelt zich een stuk beter

 129. Op
  door Anoniem

  Prima product en snel verzonden

 130. Op
  door Anoniem

  Snelle levering

 131. Op
  door Anoniem

  prima

 132. Op
  door Y.C.

  Oogjes blijven mooi helder en de jeuk is minder

 133. Op
  door Danny

  Retour aangemeld nooit meer iets gehoord

  Antwoord van Organimal Klantenservice Beste Danny, blijkbaar is er iets fout gegaan tijdens het retourproces van jouw order. We hebben je een e-mail gestuurd en zullen zo snel mogelijk het bedrag terugstorten aangezien we een 100% tevredenheidsgarantie hebben.

 134. Op
  door Inge Steenbeek

  nog niet nodig gehad, wel achter da hand voor `noodgevallen`

 135. Op
  door Anoniem

  Nog niet heel lang gebruikt voor de oren van onze hond, maar merken al wel resultaat, heel fijn. We gaan ermee door.

 136. Op
  door Lydiane

  De produkten vind ik al goed helpen zeer goed ,en de service heel vriendelijk en snelle levering ga zeker hier nog veel bestellen.voor mij dieren .mvrgrt lydiane

 137. Op
  door Anoniem

  x

 138. Op
  door Anke

  Onze hond had weer een lichte oogontsteking. Wat werkt dit fijn! Binnen enkele dagen is het zichtbaar verbeterd. Geen jeuk, nog een beetje droge afscheiding in haar ooghoeken. Ik heb het middel niet in de ogen gedruppeld, dat is bij haar niet te doen. Ik heb de druppels op een watje gedaan, dat werkt hier prima.

 139. Op
  door J.

  Fijn product!

 140. Op
  door Petra D.

  Snelle levering!

 141. Op
  door Daphne

  Ideaal om oren en ogen mee te reinigen

 142. Op
  door Angelique

  Zeer tevreden over de oogdruppels, na eerste gebruik meteen al minder rood en daarna alleen maar beter.

 143. Op
  door Sandra L.

  Het is makkelijk in gebruik maar ik zie wel iets verbetering bij de hond (kale plek op zijn staart ) maar ik ben pas ermee begonnen dus even aan kijken nog.

 144. Op
  door Annet Kuper

  ontstoken oogje van onze pup was na 2 dagen verdwenen. Erg blij!

 145. Op
  door JFC S.

  Onze hond had ontsteking tussen zijn poot, kwam na operatie terug, bleef pus uitkomen. Met colloidaal zilver 2x daags 4 druppels nu al maanden rustig! Geen ontsteking meer gehad aan zijn poot, bultje is bijna verdwenen.

 146. Op
  door Paul S.

  Werkte goed bij ontstoken oog van mijn hond. Veel goedkoper dan bezoek bij een dierenarts!

 147. Op
  door L L.

  Werkt niet bij wratten

 148. Op
  door Ben

  Helpt goed voor de ogen!

 149. Op
  door Vera

  Ja ik raad iedereen het aan ! Heel tevreden !

 150. Op
  door Hilda

  Ik heb het nu 5 dagen gebruikt voor ontstoken ogen van mijn hond. Ik dacht een mooie goedkope oplossing maar denk er over om toch naar de dierenarts te gaan. De ene keer gaat het wel beter dan de andere keer probeer het nog een paar dagen

 151. Op
  door Annelies J.

  het werkt prima, ben zeer tevreden!!

 152. Op
  door Dani??lle

  Geweldig product binnen een paar dagen is het wratje van mijn hond al geslonken zeker een aanrader om in huis te hebben ook voor eventueel andere wondjes.

 153. Op
  door Anoniem

  De huid herstelt zichtbaar. Zeer tevreden.

 154. Op
  door Carla

  Binnen 2 dagen resultaat. De onrustige oren werden weer normaal.

 155. Op
  door Anoniem

  Gebruik het nog maar een weekje maar zie dat de ogen schoner worden. Het lijkt er wel op dat je het moet blijven gebruiken want iets verslappen en ze worden weer viezer.

 156. Op
  door C. van den Berg

  Prima spul , en mijn vriendin heeft er 4 bestelt , omdat je dan korting krijgt ! En snelle verzending

 157. Op
  door Annick

  mijn hond schudde soms met haar hoofd. En met collo??daal zilver is het verholpen

 158. Op
  door Evelien P.

  Zorgt voor snelle verlichting van atopische klachten

 159. Op
  door Xenia

  Goed spul!

 160. Op
  door Patricia

  Ik heb het gekocht om een wratje te behandelen bij mijn hond. Het zal even duren voordat het helemaal weg is, maar na een paar dagen zie ik al verschil. Het wratje is minder rood en al geslonken.

 161. Op
  door Bert Molema

  Nog niet gebruikt, het multi vitamine preparaat werkt al

 162. Op
  door anoniem
  Huisdier: chihuahua

  Beste, ik gebruik nu sinds 3 dagen colloidaal zilver voor de oogjes van mijn chihuahua. Ik zie duidelijk verbetering. Haar oogjes tranen veel minder. Mijn vraag is of ik dit ook bij een konijn kan gebruiken? Ons konijn heeft ook 1 oogje wat steeds traant. Ik heb hier van onze dierenarts al zalf voor gekregen maar dat hielp maar even. Mag ik dit colloidaal zilver ook voor mijn konijn gebruiken? Zo ja, welke dosis?

 163. Op
  door Piet
  Huisdier: Hond

  Goedemiddag, Vanmiddag een pakketje van jullie ontvangen en tot onze grote verrassing zaten er 2 flesjes zilverwater in. Hartelijk dank daarvoor, het komt zeker van pas. Onze hond, bijna 14 jaar, heeft sinds enige tijd een aantal grote wratten waarvan eentje boven haar oog. We gebruiken het zilverwater voor de wratten en vooral voor het reinigen van de ogen..Mvg Piet

 164. Op
  door Thamara

  Toegediend zoals beschreven Bij mijn Franse bull, oog was naar 2 dagen druppelen niet meer ontstoken en slijmerig. Daarnaast werkt het goed bij de traanplekjes schoon te houden en bij teveel traanvocht 1 drupje in ieder oog toedienen en het tranen is stukken minder.. heel blij met dit flesje ?????

 165. Op
  door Viony Elling

  Na een dag of 4 zag ik verbetering tav het ontstoken oog. Snelle levering duidelijke beschrijving hoe te gebruiken en hoelang

 166. Op
  door Vanlunen

  goed alternatief voor antibiotica

 167. Op
  door Babette

  Wij gebruiken het voor ontstoken oogjes of oren of voor wondjes en voor verkoudheden.. heb het standaard in huis

 168. Op
  door Jo

  Fantastisch middel. Snelle levering

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 2 3 4 5

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.