• Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Organimal Huidspray – Kat

52 beoordelingen

Voor een fantastische behandeling van vele huidproblemen zoals wondjes, hotspots, schimmels, gisten, mijten en meer, zonder irritaties en nare bijwerkingen. Organimal Huidspray is Puur colloïdaal zilver (20ppm), van de hoogste kwaliteit, in een handig spray flesje. Via uniek, niet chemisch proces vervaardigd. In tegenstelling tot vele andere aanbieders van colloïdaal zilver is dit echt zilverwater, geen ionisch zilver. Deeltjesgrootte zijn bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering.  100% natuurlijk, veilig, zonder kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Tip: Organimal Huidspray is onderdeel van het complete Organimal Hotspotpakket

Gebruik Organimal Huidspray – Kat o.a.:

 • Hoge kwaliteit puur colloïdaal zilver
 • Ter ondersteuning bij wondjes
 • Ter ondersteuning bij hotspots
 • Ter ondersteuning bij huidschimmels
 • Ter ondersteuning bij gisten
 • Ter ondersteuning bij mijten etc
 • Ter ondersteuning bij huidproblemen
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60 binnen Nederland en België
Payments Logos

Wanneer
Bij wonden, hotspots, schimmels, mijten en meer. Colloïdaal zilver wordt bij een breed scala aan situaties ingezet vanwege unieke eigenschappen van dit middel.

Voor wie
Organimal Huidspray mag langdurig extern worden toegepast bij alle katten van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor kittens.

Voor wie niet
Organimal Huidspray mag in principe in alle situaties gegeven worden.

Gebruik
Organimal Huidspray is uitermate geschikt voor langdurige toepassing. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw kat. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal Huidspray, de oorzaak te onderzoeken.  Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen. I.v.m. wetgeving raden wij aan om Organimal Huidspray enkel en alleen extern te gebruiken. In het geval dat de problemen zich niet oplossen adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw kat al medische middelen gebruikt voor de specifieke problemen en je Organimal Huidspray wilt gebruiken. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering
Wondjes/hotspots: Spuit Organimal Huidspray dagelijks 4 a 5 keer op de wond/geirriteerde huid en er omheen. Herhaal dit zolang de wond nog open is. Ga hiermee door tot aan 3 dagen nadat de wond dicht is.
Schimmels/mijten etc: Spuit Organimal Huidspray dagelijks 4 a 5 keer op de besmette huid en er omheen. Ga hiermee door tot aan 7 dagen nadat de besmetting niet meer zichtbaar is.

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking. Let op: dit product kan minimaal een jaar bewaard worden. Echter, echt colloïdaal zilver reageert op lucht en dat kan invloed hebben op het clusteren van de zilverdeeltjes. Wanneer het zilverwater lange tijd niet gebruikt wordt en er zit nog veel lucht in het flesje, (bijvoorbeeld halfvol flesje) kan dat dus effect hebben op de clusters van de zilveratomen. Dit kun je voorkomen door het restant van het zilverwater over te gieten in een kleinere container zodat er minimaal lucht bij komt.

Ingrediënten
Gedestilleerd water, Zilveratomen 20ppm (part per million)

Organimal Huidspray is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek, niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

Verpakking
Onze hersluitbare flesjes bevatten  50 ml. Deze verpakking kan helaas niet door de brievenbus dus er zal iemand aanwezig moeten zijn voor ontvangst. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen het pakketje te laten bezorgen op een afleverpunt van DHL.

Natuurproduct
Organimal Huidspray heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur ( en smaak). Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling

Gedestilleerd water, Zilveratomen 20ppm (parts per million)

Organimal Huidspray is echt en puur zilverwater zonder verdere toevoegingen. Het heeft een concentratie van 20ppm en is via een uniek, niet chemisch proces vervaardigd. Het eindproduct is van zeer hoge kwaliteit en is laboratorium getest. De deeltjesgrootte van dit atomische product wordt bepaald d.m.v. Dynamic Light Scattering. Het is dan ook echt colloïdaal zilver in tegenstelling tot het veel voorkomende “ionisch” zilverwater wat wordt gepresenteerd als colloïdaal zilver.

 

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Toedienen kan eenvoudig door het te behandelen huidoppervlak te besproeien. Indien nodig de vacht eromheen uit de weg duwen of kort knippen.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variëren van letterlijk een dag tot aan meerdere weken. Ook is het afhankelijk van waarvoor het wordt toegepast. In veel gevallen is enig effect al binnen dagen merkbaar, maar bij uitblijven van het gewenste resultaat adviseren wij het minimaal 2  maanden te gebruiken. 

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit kan per situatie verschillen. Voor het behandelen van wondjes adviseren wij door te gaan tot de wond gedicht is.
Bij het behandelen van ongedierte dien je tot minstens een week na de laatste zichtbare sporen van het ongedierte door te gaan.
Gezien de aard van de problematiek is het meestal niet nodig om een onderhoudsdosis te hanteren wanneer het probleem verholpen is. Bij het herhaaldelijk terugkomen van ongedierte kan dit wel gewenst zijn.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor dit supplement bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw kat al medicijnen uitwendig gebruikt.  

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit supplement tenminste 2 maanden te geven. Ook mag je gerust frequenter sproeien dan wordt aanbevolen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit supplement toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij ook niet hoeft te betalen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

52 beoordelingen voor Organimal Huidspray – Kat

 1. Op Door Mariëtte

  Mijn kat heeft een soort allergie bij zijn ogen. Had eerst de druppels dat vond hij niet fijn. Deze spray is een stuk makkelijker op te brengen en hij heeft bijna geen last meer van zijn allergie.

 2. Op Door Loes

  De hotspot is mooi droog geworden door de huidspray. Tip: gebruik een pipet om de olie aan te brengen.

 3. Op Door Anoniem

  De spray doet wat het belooft. Binnen enkele dagen zie je al resultaat.

 4. Op Door Anoniem

  Dit werkt zo goed bij onze 6 jarige poes. Zij heeft altijd last van haar kin wat volgens de dierenarts een allergie is en al 3 jaar kreeg zei hier corticosteroïden voor waar zij erg suf van werd en gebrek aan eetlust van kreeg. Onlangs kreeg zij een ernstige alvleesklier ontsteking en moesten wij stoppen met alle medicatie. Gelukkig knapte zij op en ik dacht dit moet anders. Ik wilde haar op een natuurlijke manier helpen. Na 2 dagen sprayen zag haar vacht er al zoveel beter uit en ze krabde veel minder. Dit product is zeker het proberen waard en is handig in het gebruik. Ik heb het in combinatie met probiotica en zalmolie gebruikt, nu 10 dagen en het gaat stukken beter met onze poes. Heel blij mee!

 5. Op Door Bertha

  Gemakkelijk in gebruik voor kleine wondjes

 6. Op Door Martha V.

  Fijne spray.

 7. Op Door Anoniem

  Werkt prima

 8. Op Door Jennifer

  De huid met korstjes lijkt na een paar dagen echt wel beter te worden bij de kat. Maar de GOUDEN TIP voor katten eigenaren: gebruik niet het sprayflesje maar giet het over in een PIPETflesje, zo kan je al inmasserend druppels tussen de vacht laten vallen. Geen gedoe met angst voor spray geluid van de kat en je kunt het veel beter op de huid zelf krijgen. Kat plezier, baasje plezier.

 9. Op Door Annemieke A.

  Ik gebruik de spray nog te kort om echt resultaten te zien. Helaas heb ik wel gemerkt dat het flesje zo op is. Mijn kat heeft korsten op haar rug van kop tot staart en als je dan 4x per dag moet sprayen is het flesje zo op. Ik zal nu minstens 2 of 3 flesjes moeten bijbestellen want ik wil er wel mee doorgaan. De dierenartsen hebben tot nu toe geen oplossing gegeven.

 10. Op Door Anoniem

  Na een week nog geen verbetering zichtbaar. Helaas, ik had gehoopt dat dit goed zou werken.

 11. Op Door Wilma Kool

  Binnen een week waren de bultjes weg nu nog afwachten of het weg blijft,Ik ga een paar dagen door voor de zekerheid.

 12. Op Door elsbeth koppelman

  Nog uitproberen

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen