Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Organimal Mijt & Luis - Katten

Voor een kat vrij van huidparasieten zonder nare bijwerkingen. Dit uiterst effectieve natuurproduct is een uitgebalanceerde samenstelling bestaande uit de meest essentiële ingrediënten toepasbaar bij huidparasieten bij katten. Het is 100% natuurlijk, veilig en bevat geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Geheel vrij van toxische stoffen en dus geen risico op nevenschade. Het bevat een mix van etherische oliën zoals Neemolie, Pepermuntolie en Lavendelolie. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Organimal Mijt & Luis – Katten o.a.:

 • Bij huidparasieten op de kat en in de omgeving
 • Ter preventie van mijt
 • Ter preventie van luizen
 • Bij overlast van ander ongedierte
 • Geen resistentie
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

€21.95
2 x €20.85
Je bespaart 5%
3 x €19.76
Je bespaart 10%
Wissen
21.95 Op voorraad
 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en België
Reviews
Lees alle reviews

Wanneer
Bij overlast van ongedierte zoals o.a. luizen en mijt.  Vanwege de 100% natuurlijke ingrediënten zeer goed inzetbaar ter preventie van ongedierte.

Voor wie
Organimal Mijt & Luis mag langdurig worden gegeven aan alle katten van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor kittens.

Voor wie niet
Organimal Mijt & Luis mag in principe in alle situaties gegeven worden. Contact met de bek en/of wondje is geen enkel probleem

Gebruik
Organimal Mijt & Luis is uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Wij raden het zelfs aan om dit preventief aan te brengen op uw kat en omgeving. Strijk de vacht omhoog zodat de huid zichtbaar wordt. Spuit het dier 3 keer per week (om de dag) in zijn geheel in. Spuit ook de omgeving van het dier in (alle stoffen voorwerpen inclusief de mand). Herhaal dit proces totdat het ongedierte weg is.

Wijze van bewaren en houdbaarheid
Koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Samenstelling
Gedestilleerd water, Neemolie, Pepermuntolie, Lavendelolie, Tijmolie, Salieolie

Allergenen
Allergenen onbekend

Verpakking
De sprayflacon bevat 250ml. De verpakking kan helaas niet door de brievenbus dus er zal iemand aanwezig moeten zijn voor ontvangst.

Natuurproduct
Organimal Mijt & Luis heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

 • Gedestilleerd water
 • Neemolie
 • Pepermuntolie
 • Lavendelolie
 • Tijmolie
 • Salieolie

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Toedienen kan eenvoudig door het te behandelen huidoppervlak en vacht te besproeien. Indien nodig de vacht uit de weg duwen of kort knippen.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variëren van letterlijk een dag tot aan meerdere weken. Ook is het afhankelijk van waarvoor het wordt toegepast. In veel gevallen is enig effect al binnen dagen merkbaar, maar bij uitblijven van het gewenste resultaat adviseren wij het minimaal 2  maanden te gebruiken. 

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit kan per situatie verschillen. Bij het behandelen van ongedierte dien je tot minstens een week na de laatste zichtbare sporen van het ongedierte door te gaan. Gezien de aard van de problematiek is het meestal niet nodig om een onderhoudsdosis te hanteren wanneer het probleem verholpen is. Bij het herhaaldelijk terugkomen van ongedierte kan dit wel gewenst zijn.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor dit supplement bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw kat al medicijnen uitwendig gebruikt.  

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit supplement tenminste 2 maanden te geven. Ook mag je gerust frequenter sproeien dan wordt aanbevolen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit supplement toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij ook niet hoeft te betalen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

 1. Op
  door Caroline C.

  Nog niet gebruikt

 2. Op
  door Alexa

  Fijne geur en ze lijkt minder last te hebben van vlooien en luizen

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 2 3 4 5

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.