• Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliĆ«n (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
dierenarts winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Organimal Vlooien en Teken – Katten

48 reviews

Voor een kat vrij van vlooien en teken zonder nare bijwerkingen. Dit uiterst effectieve natuurproduct is een uitgebalanceerde samenstelling bestaande uit de meest essentiƫle ingrediƫnten toepasbaar bij vlooien en teken bij katten. Het is 100% natuurlijk, veilig en bevat geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Geheel vrij van toxische stoffen en dus geen risico op nevenschade. Het bevat een mix van het zeer effectieve diatomeeƫnaarde en neem. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Tip: Organimal Vlooien en Teken is onderdeel van het complete Huidparasieten Pakket.

Gebruik Organimal Vlooien en Teken – Katten o.a.:

 • Bij vlooien op de kat en in de omgeving
 • Ter preventie van vlooien
 • Ter preventie van teken
 • Bij luizen op de kat en in de omgeving
 • Ter preventie van luizen
 • Bij overlast van ander ongedierte
 • Geen resistentie
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediƫnten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

2 x €16.10
Je bespaart 5%
3 x €15.26
Je bespaart 10%
 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf ā‚¬60 binnen Nederland en BelgiĆ«
Payments Logos

Wanneer
Bij overlast van ongedierte zoals o.a. vlooien, teken en luizen. Vanwege de 100% natuurlijke ingrediƫnten zeer goed inzetbaar ter preventie van ongedierte. Ook kunnen vlooien en teken geen resistentie opbouwen tegen dit middel.

Voor wie
Organimal Vlooien en Teken mag langdurig worden gegeven aan alle katten van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor kittens. .

Voor wie niet
Organimal Vlooien en Teken mag in principe in alle situaties gegeven worden. Contact met de bek en/of wondje is geen enkel probleem

Gebruik
Organimal Vlooien en Teken is uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Wij raden het zelfs aan om dit preventief aan te brengen op uw kat en omgeving.
Let op: Bij overmatig inademen van dit poeder kan het lichte irritatie veroorzaken aan ogen, slijmvliezen en luchtwegen vanwege uitdroging. Gebruik het voorzichtig rondom de kop van je huisdier.Ā Ā 

Bij besmetting: Poeder de kat 3 keer per week in zijn geheel in. Poeder ook de omgeving van de kat in (alle stoffen voorwerpen in huis inclusief zijn mand). Herhaal dit voor een periode van 2 weken. Stofzuig het gehele huis met regelmaat om de eitjes en larven van het ongedierte te verwijderen.

Preventief: Poeder de kat in zijn geheel in met nadruk op de nek en staart en eventuele andere plekken waar de vacht het dikst is. Poeder ook de omgeving van de kat in (alle stoffen voorwerpen in huis inclusief zijn mand). Herhaal dit proces 1 keer per 2 weken.

Dosering
Poeder de kat in zijn geheel in. Poeder ook de omgeving van de kat in (alle stoffen voorwerpen in huis inclusief zijn mand).

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal productenĀ zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Samenstelling
Diatomeeƫnaarde, Neem

Allergenen
Allergenen onbekend

Verpakking
Ons hersluitbare flesje bevat 80 gram. De verpakking kan helaas niet door de brievenbus dus er zal iemand aanwezig moeten zijn voor ontvangst.

Natuurproduct
Organimal Vlooien en Teken heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

 • DiatomeeĆ«naarde
 • Neem

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Toedienen kan eenvoudig door de te behandelen huid en vacht te bepoederen. Bij besmettingen eerst het gehele lichaam inpoederen, als mede de omgeving zoals mand en objecten. Preventief kun je er voor kiezen om enkel de nek, staart en eventueel andere gebieden waar de vacht het dikst is.
Let op: Bij overmatig inademen van dit poeder kan het lichte irritatie veroorzaken aan ogen, slijmvliezen en luchtwegen vanwege uitdroging. Gebruik het voorzichtig rondom de kop van je huisdier.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variĆ«ren van letterlijk een dag tot aan meerdere weken. Ook is het afhankelijk van waarvoor het wordt toegepast. In veel gevallen is enig effect al binnen dagen merkbaar, maar bij uitblijven van het gewenste resultaat adviseren wij het minimaal 1Ā  maand te gebruiken.Ā 

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit kan per situatie verschillen. Bij besmettingen dien je dit middel tenminste 2 weken tot aan een maand te gebruiken. Ook raden wij sterk aan om dit middel preventief te blijven gebruiken. Vlooienpreventie voorkomt de inzet van onnodige chemische middelen op je kat.
Natuurlijk kun je ook kiezen voor periodiek onderhoud.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor dit supplement bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw kat al medicijnen uitwendig gebruikt.Ā Ā 

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit supplement tenminste 2 maanden te geven. Ook mag je gerust frequenter beppoederen dan wordt aanbevolen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit supplement toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij ook niet hoeft te betalen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

48 beoordelingen voor Organimal Vlooien en Teken – Katten

 1. Op door Anoniem

  Eerst even wennen maar al haar plekjes zijn weg.

 2. Op door Mariska

  Middel heeft goed geholpen bij vlooien.

 3. Op door Lia

  Onze kat heeft een vlooienallergie en is allergisch voor alle vlooienbestrijdings middelen. Deze poeder helpt perfect. Een paar keer de kat in de poeder gezet. Geen vlooi en geen allergie meer.

 4. Op door Debby

  Mijn kat vindt het niet fijn om ingepoederd te worden, dus ik doe steeds een beetje en hoop dat het preventief werkt.

 5. Op door Anoniem

  Nog niet gebruikt

 6. Op door T Bijvoet

  Makkelijk toe te diennen

 7. Op door Annemarie K.

  Makkelijk aan te brengen. De beschrijving is duidelijk. Ik gebruik het nu net 2 weken omdat ik 2 jonge kittens heb wilde ik diervriendelijke producten en niet de gangbare chemische. Vooralsnog werkt het denk ik wel. Ik gebruik om de dag wel een vlooien kam voor de zekerheid. Maar geen vlo gevonden nog.

 8. Op door Ruud Brands

  Na het in poederen geen vlooien meer gezien,eerste keer vond de poes het niet zo leuk,maar nu gaat het beter,makkelijk om te gebruiken…

 9. Op door Martje

  Ik heb onze kat nu 1 keer ingepoederd en nu, ruim een week later, heb ik nog geen teken gevonden. Voorzichtige conclusie: het lijkt erop dat de poeder echt teken weert. Zoals bij alle katten, ging het poederen niet helemaal gewillig. Maar door snel, doch met beleid in te smeren (in de hand en dan in de vacht wrijven) is het ons gelukt. Aan het eind van zo een beproeving werkt een versnapering altijd goed!

 10. Op door Ria Harms

  Kat helemaal poederen van top tot teen gaat mij niet lukken. Zie dan voor de kat ook geen verbetering. Buitenkat poeder waait er zo weer af. Voor mij deze niet meer

 11. Op door Rebka Netsere

  Werkt goed

 12. Op door Anoniem

  Goed

 13. Op door lenie O.

  Ik heb de poeder nog niet uitgeprobeerd, maar ben heel blij dat ik iets alternatiefs kan gebruiken voor die agressieve middelen tegen vlooien en teken

 14. Op door Nienke Vijfschaft Koetsier

  Blij dat ik de kittens veilig kan ontvlooien

 15. Op door Isabelle

  Nog niet gebruikt

 16. Op door Elly

  Werkt goed vind het wel lastig om te beoordelen of ik genoeg poeder gebruik

 17. Op door Anoniem

  Werkt beter dan ik had verwacht. Was wat skeptisch over gifvrije middelen maar wilde het toch proberen. Mijn kat laat zich prima inpoederen en sindsdien ook gee vlooi meer gezien

 18. Op door jolanda

  Het werkt helemaal niet .ik vind het zeker geen aanrader voor dat geld

 19. Op door Vlinder

  Ik hoopte oprecht dat het zou helpen….maar helaas moet ik zeggen
  Dat me dat tegen valt, het doet niet veel

  Sorry Gr vlin

 20. Op door Ibrahim

  Zeer ideaal vlooienpoeder, werkt echt perfect. Ik strooi het overal waar mijn katten liggen.

 21. Op door M V.

  Poederen is onhandig; het is ook onduidelijk hoeveel je moet gebruiken. Zodra er een spray is krijgt die mijn voorkeur. Over de werking kan ik niets zeggen; ik gebruik het ter preventie. Mijn kat heeft in haar 3 voorgaande jaren nooit vlooien gehad. Haar eerste teek liep ze recent op, vandaar dat ik een middel zocht. Heb altijd anti-vlooi/teek in huis, maar omdat ik haar geen gif wil geven bleef dat spul in de kast. Ben daarom wel blij met dit middel, maar zou nog blijer zijn als ik wist hoe grondig ik moet poederen.
  Omdat ik dus geen idee van de werking heb geef ik 3 sterren, maar het zouden er 5 of zelfs ook 1 kunnen zijn.

 22. Op door Karin

  Werkt goed voor mijn katten. Wel regelmatig herhalen

 23. Op door Irene

  Effectieve vlooienbestrijding. Dieren en huis vlooivrij. Katten accepteren poeder beter dan druppels. Manden ook gedaan. Een vlooivrije slaapplaats.

 24. Op door Thabita

  Onze kat is rustig, en wij vinden het fijn dat er geen chemische middelen in zitten

 25. Op door Els L.

  Aangenaam in gebruik voor mij en de mijn kitten.

 26. Op door Linda

  Nog niet geprobeerd

 27. Op door Lucia

  Her werk goed maar Gioia vind niet lekker,mijn alternatieve is: ik strooi op de grond (ik heb oud hout vloer) met een zachte doeken verspreid ik de poeder, een half uur op de grond laat leggen, daarna ga ik rond met stofzuiger. Tot nu toe een uitstekend resultaat, ik zie Gioia niet meer krabben? p.s. ik woon op begane grond met tuin,

 28. Op door Anoniem

  Ik ben mega dankbaar dat er een natuurlijk product is dat werkt en niet de katten telkens met pipetjes moet behandelen waar allemaal chemische troep in zit

 29. Op door Anoniem

  Mijn 2 katten hebben niet een super goede weerstand en ik krijg nog niet de vlooien onder controle met behulp van dit middel.

 30. Op door Veronica

  Werk niet. Mijn kat had niet veel vlooien en daarom had ik voor een natuurlijk middel gekozen. Op de site staat duidelijk dat niet allen preventief is maar het kan ook worden gebruikt als de kat vlooien heeft. Maar blijkbaar is niet zoals het zegt! nu zit de kat vol met stof maar zonder resultaat

 31. Op door Denise

  Werkt super snel

 32. Op door Rina

  Tevreden over de werking van het poeder,alleen lastig op de katten aan te brengen.

 33. Op door Melissa

  Nadat we het hadden besteld om preventief aan te brengen vonden we tot onze verbazing ineens daadwerkelijk vlooien. Gelukkig waren ze snel weer vertrokken na een aantal keer aanbrengen. Het aanbrengen zelf is een gematig succes. De eerste keer ging het redelijk omdat ze nog niet door had wat er gebeurde maar de keren erna liep ze er voor weg.

 34. Op door Diana

  gebruik het ook voor geĆÆrriteerd en rode huid van mijn hondje helpt perfect

 35. Op door Anoniem

  Service is prima, helaas bleek de poes allergisch voor het product en heeft ze nu kale plekken en korstjes in haar nek.

 36. Op door Chantal B.

  Voor onze poes die ziek is van chemische middelen, dit middel gegeven. Het werkt! Aangenaam produkt ook voor de kat! Voor een schootkat of een poes die lekker lang blijft liggen is de poederdoos misschien een optie. Voor onze vooral buitenkat die geen schootkat is, was het aanbrengen een ganse operatie! Poeder in een vlak schaaltje gedaan, dan haren gekamd en aanbrengen. Tip: kam met poeder erin en poeder doorheen tanden uitdrukken op de huid!

 37. Op door Suleika V.

  Ik heb het 1 x geprobeerd, mijn lieve poes werd er enorm boos van. Ze blies naar me en alles… Als ik dit 3 x per week moet doen… ?

 38. Op door Karin

  Volwassen poes poederen valt niet mee. Wel fijn product, effect is nog niet bekend.

 39. Op door Anoniem

  absoluut top product
  na 1 dag heb ik de poezen niet Ć©Ć©n zien krabben
  gemakkelijk aan te brengen

 40. Op door Anoniem

  Heb ik nog niet gebruikt.

 41. Op door Joke Knijn

  Erg moeilijk om mijn katten te poederen…ze schrikken zich dood…ik had liever een spray gehad. Gebruik het ook niet meer. Vriendelijke groet

  Antwoord van Organimal Klantenservice

  Beste Joke,
  Bedankt voor je feedback. We gaan zeker kijken of we naast het poeder ook een spray kunnen ontwikkelen op basis van dezelfde ingrediƫnten. We hebben een 100% tevredenheidsgarantie. Onze klantenservice heeft je een e-mail gestuurd zodat je je geld terug kan krijgen.

 42. Op door Anoniem

  Prettig in gebruik, voor de katten zelf geen ongename geur.. Tot nu toe schijnt het poeder te werken, ben benieuwd hoe lang dit stand houdt!

 43. Op door Anoniem

  Doet zijn werk goed! Mijn kitten kan ik wel helemaal inpoederen. Mijn kater laat het helaas niet helemaal toe. Maar ik zal het product zeker blijven gebruiken voor ons kitten.

 44. Op door Anne

  Zocht naar een middel dat minder giftig was dan die pipetjes voor in de nek. Dat spul vind ik echt te chemisch, kat likte er ook veel van op en was een halve dag ongelukkig over die troep in zijn vacht. Dit poeder is tot nu toe top! Kat vindt het geen probleem en vindt het zelfs semi lekker om achteraf uit zijn vacht te likken, gelukkig kan dat met dit middel geen kwaad. Ik gebruik het nu preventief, dus tijd zal leren of het ook echt effectief werkt. Het poeder ruikt een beetje kruidig (als thee?) en de vacht voelt een halve dag wat stoffig aan. Als het goed werkt en hij vlo vrij blijft ben ik zeker blij!

 45. Op door Patrick Port

  1e week 2x behandeld en de vlooien waren weg.

 46. Op door Annemarie Masselman

  We gebruiken dit produkt nog te kort om te kunnen zeggen of het echt werkt.

 47. Op door Marjolein

  Werkt perfect, had al een aantal natuurlijke middelen gebruikt, maar alleen dit werkte.

 48. Op door Dinie Kamferbeek

  We hadden behoorlijk wat vlooien met onze nieuwe kitten in huis. Dit middel hebben we gebruikt en ook de omgeving behandeld en we zijn er nu vanaf.. nadeel is wel dat je na het aanbrengen even moet stofzuigen šŸ™‚

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliĆ«n (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
dierenarts winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen