• Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Organimal Propolis – Honden

122 reviews

Ondersteunt jouw hond bij allergieën, luchtweg problemen, huidproblemen, darmproblemen, gebrekkige weerstand en veel meer. Dit uiterst veelzijdige supplement is speciaal afgestemd op jouw hond doordat het – in tegenstelling tot de meeste soorten propolis op basis van alcohol – is opgelost in water, wat de acceptatie enorm ten goed komt. Organimal propolistinctuur 10% wordt verkregen uit puur, hoogwaardig propolisextract en is 100% natuurlijk, veilig en vrij van kunstmatige en chemische toevoegingen. Ook onderscheidt Organimal Propolis zich doordat het enkel uit Europa afkomstig is. Zoals bij bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Propolis staat bekend als het geheim van de bijen. Bijen leven in volken tot wel 50.000 bij elkaar op een kluitje. Een goede bescherming tegen binnendringende ziektekiemen is daarom essentieel.

Neem gerust contact met ons op indien je meer wilt weten over de enorm veelzijdige mogelijkheden van Organimal Propolis 10%. Ook staat het internet vol met informatie over de brede inzetbaarheid van dit unieke middel.

Tip: Organimal Propolis is onderdeel van het complete Organimal Allergiepakket.

Gebruik Organimal Propolis – Honden o.a.:

 • Hoogwaardige propolis tinctuur op waterbasis
 • Ter ondersteuning van de luchtwegen
 • Ter ondersteuning van het afweersysteem
 • Ter ondersteuning bij allergieën
 • Ter ondersteuning bij huidproblemen
 • Ter ondersteuning van het darmstelsel
 • Ter ondersteuning van het gebit
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60 binnen Nederland en België
Payments Logos

Wanneer
Bij problemen met de luchtwegen, allergieën, huid, gebit en nog veel meer. Organimal Propolis wordt bij een breed scala aan situaties ingezet vanwege de unieke eigenschappen van dit middel.

Voor wie
Organimal Propolis mag langdurig intern en extern worden toegepast bij alle honden van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor puppies.

Voor wie niet
Organimal Propolis mag in principe in alle situaties gegeven worden.

Gebruik
Organimal Propolis is uitermate geschikt voor langdurige toepassing . Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw hond. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal Propolis, de oorzaak te onderzoeken.  Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen. In het geval dat de problemen zich niet oplossen adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw hond al medische middelen gebruikt voor de specifieke problemen en je Organimal Propolis wilt gebruiken. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering inwendig

Voor luchtwegen: Dagelijks eenmalig toedienen, voor hoeveelheid zie doseringstabel.

Voor allergieën: Dagelijks eenmalig toedienen, voor hoeveelheid zie doseringstabel.

Voor weerstand: Dagelijks eenmalig toedienen, voor hoeveelheid zie doseringstabel.

Voor darmen: Dagelijks eenmalig toedienen, voor hoeveelheid zie doseringstabel.

LichaamsgewichtDagelijkse dosis

0-3 kg

1 druppel per dag
3-6 kg2 druppels per dag
6-9 kg3 druppels per dag
9-12 kg4 druppels per dag
12-15 kg5 druppels per dag
15-18 kg6 druppels per dag
18-21 kg7 druppels per dag
21-24 kg8 druppels per dag
24-27 kg9 druppels per dag
27-30 kg10 druppels per dag

Dosering uitwendig

Voor huidproblemen en wondjes: Dagelijks eenmalig het te behandelen oppervlak geheel bedruppelen.

Voor gebit: Tandvlees en tanden inmasseren met Organimal Propolis. De hond kan het zonder problemen doorslikken.

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal Propolis donker bewaren. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking. Let op: Organimal Propolis kan minimaal twee jaar bewaard worden.

Ingrediënten
Water 88% , Propolis 10%, Ethanol 2%

De alcholvrije Organimal Propolis heeft geen verdere toevoegingen. Het heeft een propolis concentratie van 10% wat ruim voldoende is om effectief te zijn.

Verpakking
Onze hersluitbare flesjes bevatten 15 ml. en kan zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Organimal Propolis zilver heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur ( en smaak). Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Water 88% , Propolis 10%, Ethanol 2%

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Inwendig: Toedienen kan door de rechtstreeks in de bek te druppelen. Ook kun je er voor kiezen om de druppels door een beetje eten te verwerken. Een ander handigheidje voor wanneer je een slim weigeraartje hebt, is de propolis met water via een spuitje in het bekkie toedienen.
Gebit: Tandvlees en tanden inmasseren met Organimal Propolis. De hond kan het zonder problemen doorslikken. Als het tandvlees van jouw hond te pijnlijk is kun je een zacht, schoon kwastje gebruiken zodat het je hond geen druk op het tandvlees ervaart.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variëren van letterlijk dagen tot aan meerdere weken.
Ook is het afhankelijk van waarvoor het wordt toegepast.
In veel gevallen is enig effect al binnen enkele dagen merkbaar, maar bij uitblijven van het gewenste resultaat adviseren wij het minimaal 1 tot 2 maanden te gebruiken. 

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit verschilt per situatie en doel. Voor acute situaties adviseren wij een minimum van 10-14 dagen.
Vanwege de goede resultaten kiest men er vaak ook voor om dit als dagelijkse onderhoudsdosis te gebruiken. Dat is heel goed mogelijk. Toch adviseren wij om ook te kijken naar de achterliggende oorzaken en mogelijke oplossingen. In geval van onderhoudsdosering adviseren wij om na 2 maanden gebruik te stoppen om te kijken of het lichaam het weer op eigen kracht kan. Mocht het na het stoppen toch weer minder goed kan kun je gewoon weer beginnen met doseren.
Een periodieke onderhoudsdosis is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor dit supplement bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw hond al medicijnen gebruikt.  

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit supplement tenminste 2 maanden te geven. Ook mag je gerust twee weken lang de dosis verdubbelen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit supplement toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij ook niet hoeft te betalen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

122 beoordelingen voor Organimal Propolis – Honden

 1. Op Door Anja Reuvers

  Gekozen vanwege de jeuk waar onze hond last van heeft. De jeuk wordt minder maar verdwijnt niet. Bij het stoppen met dit middel komt de jeuk weer terug helaas.

 2. Op Door Els

  Het gebruik van de Propolis is veel te kort om er een waardering aan te geven . Over drie weken zou ik beter kunnen beoordelen of het werkzaam is .

 3. Op Door Chantal T.

  Top spul!

 4. Op Door Jolanda Ramaekers

  Iedere dag in zijn voedsel neemt mijn hond Nuki dit natuurlijk middel tot zich. En ik weet om de geweldige werking van propolis als natuurlijk “antibioticum”, hetgeen NIET de darmflora kapot maakt zoals de chemische troep. En naast bacterieën ook virussen te lijf gaat.

 5. Op Door Johan

  Extra ondersteuning voor de hetfst en winter die voor de deur staan. Hier helpt het ook om ooronstekingen te voorkomen.

 6. Op Door Barbara

  Super product. Onze hond had reeds 1,5j een talgkliercyste. De propolis heeft de cyste doen rijpen waardoor ze open gegaan is en al de smurrie eruit kwam. De wonde staat super mooi dankzij propolis . De cyste moet operatief verder verwijderd worden maar de wondzorg erna zal zeker met propolis gebeuren

 7. Op Door Petra

  Ik merk echt verschil als ik het wel of niet aan mijn hond geef! Het helpt mijn hond ook heel tegen jeuk en bijten!

 8. Op Door Alexandra

  Immuunsysteem van mijn hond een goede boost kunnen geven na een antibioticumkuur.

 9. Op Door Alexandra

  Werkt heel goed tegen huidproblemen.

 10. Op Door Tracey

  Perfect voor de luchtwegen ook volgens mijn dierenarts.

 11. Op Door Wendy Peeters

  Mijn hond had een lelijke hotspot en krabte enorm veel. Ik ben nu een week propolis samen met darmen in balans aan het geven en ik merk al een duidelijk verschil. Ze heeft ook terug energie en is veel vrolijker als voorheen.

 12. Op Door Gea

  Snel geleverd! Onze Beagle heeft elk voorjaar last van de pollen. Van alles geprobeerd, tabletten van de DA die niet hielpen en ook niet echt gezond zijn. Van mijn vriendin kreeg ik jullie naam door. Ik kwam de Propolis tegen, dit sprak mij aan omdat dit zou kunnen helpen bij haar allergie. Nu na 2 weken elke dag 5 druppels, zie ik dat ze veel minder krabt. Zij blij ik blij. Pijn is naar maar jeuk is zo vervelend… Ik weet nu wat ik ieder voorjaar ga gebruiken voor haar. Geen nare tabletten meer maar Propolis druppels. De jeuk bij Milou was best wel heftig. Wat ben ik blij dat ik deze besteld heb. Hou deze alsjeblieft in het assortiment. Ik ga ze zeker weer bestellen! Bedankt en een pootje van Milou 🐾

 13. Op Door Alexandra van Engelen

  Weet nog onvoldoende of het de teckel goed doet

 14. Op Door Ramona

  De jeuk is bijna weg geen rode ogen meer.

 15. Op Door Audrey

  Na 5 dagen een druppel per dag aan mijn hondje te geven zie ik al resultaat. Minder last van haar allergie, beter weerstand en is zij weer kalm. Super fijn!

 16. Op Door Karin

  Ik geef propolis nu ruim anderhalve maand ter ondersteuning van de weerstand vanwege luchtwegirritatie van mijn kat. Het hoesten werd na ongeveer 3 weken minder. Nu geeft hij af en toe nog een kuch, minder vaak en minder hevig.

 17. Op Door José Breetveld-Komen

  goed product en werkt goed voor een extra ondersteuning van de hond

 18. Op Door Isis Elkeleni

  Valt in de smaak maar zoals de andere producten gebruiken we deze nog maar een week dus moeten we nog even de werking afwachten.

 19. Op Door L.

  Lastig te zeggen hoe goed het werkt, hond niest wel nog soms, maar de jeuk lijkt vele malen minder. Wij geven dit wel veel liever dan pillen van de dierenarts, ivm gevoelige darmen.

 20. Op Door Martine

  Nog te vroeg om te zeggen of het helpt tegen de allergie bij ons hondje…

 21. Op Door Dave

  Mijn hond krijgt er helaas diarree van! Ik weet niet of dit een teken dat hij allergisch is aan propolis.

 22. Op Door Xandra Bosch

  Onze hond is licht astmatisch, schraapte zijn keel regelmatig, alsof hem in de keel wat in de weg zat . Gebruik nu Propolis en ben blij verrast dat het binnen een week stukken beter gaat, zo’n 80 procent verbetering, heel fijn!

 23. Op Door M luiten

  Een week gebruikt nu krabben helaas nog nier minder zal even contact opnemen of het langer gebruikt moet worden voor gewenste resultaat

 24. Op Door Alexandra zwienen

  Werkt prima voor vieze oogjes, na 3 dagen geen slijm meer in de ogen

 25. Op Door Maaike

  Weet niet zeker of het iets doet.

 26. Op Door Marlouke

  Fijn spul! Meerdere vriendinnen hebben deze al en zijn ook erg tevreden.

 27. Op Door P

  Mijn hond is allergies voor één plant die veel pollen produceert. Nu na 2 weken resultaat, vlekjes op der neus trekken weg. Wel nog af en toe een loopneus maar we zijn er ook tijdens de bloei (door bloedonderzoek) achter gekomen en mee begonnen. Het is voor veel dingen goed dus dit zal ze altijd door der omega 4 olie krijgen ter ondersteuning

 28. Op Door Anoniem

  Hond vindt het lekker

 29. Op Door Ellen

  Nog niet gebruikt dus geen idee echter tot op heden is alles van organimal top & een aanrader voor dieren! Ik kom nauwelijks meer bij de dierenarts, die vervolgens toch medicijnen meegeeft die zijn afweersysteem verminderen.. Daar heb ik hier geen last van! Dus:Top!

 30. Op Door rietje smit

  Ik ben heel blij dat ik Organimal ontdekt heb.
  Puur natuurlijk, je ziet wanneer je de producten gebruikt je honden kind er vanop knappen .
  Ik heb standaard de Propolis in huis voor alle doeleinden .
  En nu de darm snacks hij vind ze heerlijk en heeft er baat bij ..
  Tevreden klanten dus

 31. Op Door Nicoline Talsma

  Mijn witte poedel had traanstrepen en die zijn helemaal verdwenen sinds ik propolis gebruik

 32. Op Door Ramona

  De huid ziet er veel beter uit en het likken en krabben is veel minder geworden.

 33. Op Door Alexandra

  Mijn hond vind het lekker, en de pollenallergie wordt na 1 week minder.

 34. Op Door Ana W.

  Super

 35. Op Door Miek

  Ons malthezertje lijkt er nu al n beetje baat bij te hebben, minder aan de pootjes zitten en rode haartjes worden minder na 1 week gebruik

 36. Op Door Angelique Gul

  Sinds wij propolis gebruiken krabt en likt onze Staffort een heel stuk minder

 37. Op Door Angelique Gul

  Onze Engelse Staffort kamt al geruime tijd aan diverse allergieën met als resultaat veel jeuk, bijten en likken likken aan de pootjes. Iedere maand bij de dierenarts een injectie cytopoint met resultaat maar klachten komen met dezelfde vaart weer terug. Via tiktok Organimal ontdekt en advies gevraagd aan hun dierenarts. Nu twee dagen bezig met propolis en t werkt voortreffelijk, veel minder jeuk en eindelijk een relaxte hond.

 38. Op Door Nathalie

  Mijn hond gebruikt het nu ruim.1,5 week en ik merk nu al verschil.Ze niest en snurkt minder.

 39. Op Door Anoniem

  Mijn hond heeft veel minder jeuk,is levendiger en de fistel wordt kleiner.

 40. Op Door Natalie

  Fijn product, je ziet snel resultaat. Oren en ogen. Mijn labrador had al jaren last van natte ogen zag snel verbetering. Gebruik het samen met propolis voor de oren. En gebruik het ook voor wratjes. Super product.

 41. Op Door Wilma Hendrikse – de Bruin

  Voor onze hond werkelijk een wondermiddel in combinatie met de darmen in balans

 42. Op Door kelly

  Van een hond die veel krabde, nieste en last had van waterige ogen naar een blije hond die geen waterogen meer heeft, opmerkelijk veel minder niest en praktisch niet meer krabt. one happy doggy here

 43. Op Door Wim

  Met het makkelijke pipetje doe ik 4 druppels bij het eten. Ons hondje is er van opgeknapt en heeft meer weerstand opgebouwd.

 44. Op Door G.P v.

  Gebruik het voor het tandvlees van de hond. De hond moest een aantal tanden en kiezen trekken , maar deze propolis is geweldig . Had ik eerder moeten weten.

 45. Op Door Anja

  Goed product . Snelle levering. Goede informatie

 46. Op Door Florette Ponsen

  Pas mee begonnen maar zie nu al resultaat.

 47. Op Door Marloes van Gaal

  ruikt erg maar doet hopelijk zijn werk

 48. Op Door M.R Henricus

  Ik tevreden ike blij en mijn hond ook

 49. Op Door Det T.

  Gebruik het nog te kort om een verbetering te zien bij m,n kanjer Moon! Bijzondere hond met veel jeuk. De levering was super snel!

 50. Op Door Kim Reuvers

  Aangeschaft voor 1 hondje met allergieën en de ander voor tandproblemen

 51. Op Door Debbie Kap

  Na een uitgebreid advies gestart met dit product. Onze teckel, Bikkel, heeft een allergie en daardoor dus jeuk. Hiervoor Bikkel een homeopathische oplossing wat ook goed werkte, maar de alcohol in deze oplossing vond hij vreselijk. Dat moest ik met een spuitje in zijn bekje spuiten.
  Deze druppels doe ik over zijn voer, makkelijk en geen strijd. De overstap was zonder probleem en de allergie blijft onder controle!!

 52. Op Door Anne

  Ik geef het aan de ratjes ter ondersteuning van hun immuunsysteem en bevordering van de luchtwegen. Hoewel de substantie dik is, vinden ze het niet vies en eten ze het makkelijk op met een stukje fruit. Ik heb ze eigenlijk niet meer horen niezen of hoesten, tevreden dus!

 53. Op Door Corry De Man

  Ik gebruik de Propolis nu ruim een week voor ons hondje voor zijn aangeboren luchtwegaandoening, maar zie helaas nog weinig verschil. Toch gaan we er mee door, omdat ik bij andere reacties zie dat er soms na 2 weken pas een verbetering optreedt en ik in overleg met Organimal dan ook de toegestane toediening mag verhogen. Ik blijf hopen, maar moet zeggen al zoveel geprobeerd 🤔

 54. Op Door Marije

  Ben ik heel benieuwd naar!! Nog niet binnen ( post komt uit Nederland naar Spanje toe 🙂 )

 55. Op Door Suzan

  gebruikt in combinatie met andere middelen, goed resultaat

 56. Op Door Monique Weiden

  Mooi product

 57. Op Door Marta Branco

  Volgens mij goede spul en makkelijk te gebruiken.

 58. Op Door Lydia Boekholt

  Is nog sinds kort in gebruik.

 59. Op Door Olga

  Goed product. Wel goed mengen met vlees dat je hond graag eet.

 60. Op Door Anoniem

  Gekocht voor mijn oude labrador met allerhande klachtjes, ze lijkt er actiever en vrolijker van te worden.

 61. Op Door Anoniem

  Bijzonder hoe snel wij effect merkten bij onze hond

 62. Op Door Rob Veltman

  tot op dit moment na 1 week gebruik zien we nog geen verbetering helaas

 63. Op Door Blanca

  Ik heb alles geprobeerd ivm de jeuk die mijn hond heeft, ik heb een hondje uit het buitenland. Sinds ik propolis gebruik, merk ik dat ze minder jeuk heeft. Ik bevel dit zeker aan

 64. Op Door Marina

  Mijn hondje krijgt het pas een week maar toch zie ik al vooruitgang wat betreft haar huidje. Heel fijn.

 65. Op Door Michelle

  Goed product

 66. Op Door Brigitte

  Zichtbaar minder niesen.

 67. Op Door Gonny W.

  Lijkt goed te werken

 68. Op Door Sandra Noordzij

  Het geeft makkelijk. Alleen mijn hond moet erg aan de smaak wennen

 69. Op Door Eveline

  Veel baat bij gehad!

 70. Op Door Debbie

  De beschrijving klinkt hoopvol. Ga het vanaf morgen gebruiken ben heel benieuwd. Heel blij dat ik deze site tegen kwam.

 71. Op Door Anoniem

  Werkt goed bij allergie

 72. Op Door daniela zitter

  tessa en ik zijn er heeeeel erg blij mee , de jeuk is stuken minder vanaf de eerste dag

 73. Op Door Chantal

  Lijkt te werken, weerstand aan het opbouwen na AB kuur waardoor hij eigenlijk van het een in het andere verviel..

 74. Op Door Petra

  Ik gebruik deze druppels omdat mijn hond snel nerveus is en bijt op zijn poten. Ik merk echt verschil als ik vergeet nieuw te kopen en hij t een paar dagen niet heeft. Hij is minder bang zonder sloom te worden. Echt goed spul!!

 75. Op Door Anoniem

  Ben overtuigd van de werking. Alleen vindt onze hond de smaak niet oké maar daar heb ik inmiddels een oplossing voor gevonden. Is goed voor vele zaken dus praktisch om in huis te hebben

 76. Op Door Quirine

  Tot zover blij met dit product. Ik heb het idee dat het mijn hond ondersteund bij zijn longen. Makkelijk te geven met druppeltjes over het voer. Snelle levering.

 77. Op Door Mieke v.

  heeft even nodig maar begin hwt verschil nu te merken

 78. Op Door Anoniem

  Werkt perfect tegen oorontsteking.

 79. Op Door Jeanine Cox-Peters

  Het is echt geweldig

 80. Op Door Jan P.

  De allergie klachten van mijn hond Cody nemen na een week gebruik van Propolis af. Ik combineer Propolis met Multivitamine en Zalmolie. Werkt prima!

 81. Op Door Brenda V.

  Onze hond die uit het buitenland kwam had ontstoken tanden, kiezen en oog. Hij was te zwak voor antibiotica. Direct na gebruik al resultaat en na een week een totaal andere hond. Hij eet nu botjes en harde brokken. Fantastisch product!!

 82. Op Door Nick

  Top

 83. Op Door Sonja D.

  De Propolis kan ik aanbevelen.Ik gebruik hem voor het immuunsysteem voor mijn Franse Bulldog omdat hij gevoelige longen heeft.Ook gebruik ik hem terwijl voor zijn darmen ,samen met darmen in balans.Een aanrader!

 84. Op Door Christina Carleer

  Geef nog maar net…

 85. Op Door Dimphy Koevering

  Hopelijk helpt het tegen jeuk

 86. Op Door Anita S.

  Sinds ik deze druppels gebruik krabt mijn hond bijna niet meer en is zijn huid mooi rustig

 87. Op Door Willy R.

  Prima!,

 88. Op Door Myriam

  Onze Bossy heeft duidelijk minder last van jeuk en haar vacht krijgt meer glans, ze krijgt sinds 3 weken 6 druppels per dag en zien goed resultaat

 89. Op Door Perry Roelfs

  Huidirritatie is verdwenen.

 90. Op Door Nadia

  Een echte aanrader voor kleine en grote honden met een allergie. Werkt hier perfect.

 91. Op Door Ramona

  Gebruik het nu 1 week de klachten verminderen.

 92. Op Door Roos Jongen-Vrijmoet

  Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en was fijn en goed verzorgd

 93. Op Door Ton

  Goede aanvulling.

 94. Op Door T B.

  Ze vinden het niet echt lekker
  Maar doe wat met water in een spuitje en doe het zo voorzichtig in het bekje en dat lukt heel erg goed
  Of het goed voor ze is ?
  Das nog effe afwachten heb het net gekocht?

 95. Op Door Anoniem

  Nu een paar dagen in gebruik. Het vele likken en bijten aan de pootjes lijkt minder te worden.

 96. Op Door Willemijn van der Burgt

  Ben heel goed geholpen omtrend de propolis…of het heel goed werkt is nog even afwachten, ben er nog niet zolang mee begonnen, maar de service is fantastisch ze staan klaar met alles, advies.

 97. Op Door patrick-annick

  goed resultaat, na 1 week

 98. Op Door Ingrid

  Ik gebruik het nu twee weken tegen traanogen en omgevingsallergie. Ik heb het idee dat de klachten minder worden. Ik ga hier nog wel even mee door.

 99. Op Door M Smit

  Ik gebruik het nu bijna 2 weken voor het oor en merk dat het een heel stuk beter gaat ?
  Dus ga er zeker mee door .

 100. Op Door Erwin Jansen

  Vandaag mee begonnen,dus nog even afwachten

 101. Op Door Astrid Van den heuvel

  Nog te kort in gebruik voor beoordeling

 102. Op Door Nala V.

  Op tijd geleverd

 103. Op Door Anoniem

  Ruikt wel sterk. We geven het door het voer.

 104. Op Door Milou

  Werkt beduidend beter voor de huid. Helaas heeft mijn bulldog chronische klachten, probeer het samen met collidaalzilver water dus kan er nog geen volledige review over geven. Zeer tevreden met de service, fijn ingepakt in papier, milieubewust.

 105. Op Door Marc

  Kan nog niet zeggen wat het doet. Is nog tekort dag. Wel top service??

 106. Op Door Rolien

  Inmiddels ruim een week in gebruik en onze labradoodle reageert er super op!
  Veel minder jeuk inmiddels!

 107. Op Door Martine

  Onze hond heeft nu een prachtige, glanzende vacht!

 108. Op Door ingrid m.

  gezond, smakelijk en gemakkelijk toe te dienen

 109. Op Door Anoniem

  Super helpt heel goed tegen het hoesten van de hond

 110. Op Door M. Hazeleger

  Onze hond moet er nog aan wennen, helemaal vrij van jeuk is zij nog niet maar ze zit ook nog in de “inloop periode”

 111. Op Door Anja Buist

  Werkt goed voor wondjes

 112. Op Door Anoniem

  Propolis besteld voor de allergie en vind de hond behoorlijk vooruit gegaan,krabt zich bijna niet meer,hopelijk blijft dat ook zo!!! Susi ik n Bo

 113. Op Door Grietje Kuipers

  Gebruik het nu 1 week voor onze poedel zie nu al veranderingen van zware medicijnen naar deze druppels top dit!!

 114. Op Door Audrey Matterne

  Gebruikt om contact allergie en allergie van de luchtwegen te verhelpen hoest niet meer na 1 week gebruik.

 115. Op Door Corry Terlaak

  Dankzij jullie Propolis zijn mijn honden nu bijna vrij van huidklachten en jeuk!

 116. Op Door Kaat Scheurwater

  Vooral in gebruik bij de oren te reinigen en wondjes, ben heel tevreden

 117. Op Door J. Jetses

  Prima voorlichting en snelle bezorging.

 118. Op Door Desiree

  Vanalles geprobeerd voor onze kaninchen teckel tegen jeuk… Nu 10 dgn aan het gebruiken en ze begint minder te krabben… Hopelijk is dit blijvend… Dan zal ik zéker dit product aanbevelen!

 119. Op Door Lonneke P.

  Fijn voor de hond zijn weerstand ed

 120. Op Door Anja

  Mijn hond had erge jeukklachten. Deze klachten zijn zeker, na vijf weken gebruik, met 80% verminderd. Bijkomend voordeel: zijn traanstrepen, waar ik van alles aan heb gedaan maar zonder resultaat, zeker met 80% verminderd. En dat met 3 druppels p.d. op een voertje!

 121. Op Door Dick

  fijne spul. Wonden helen erg snel. Ik zag na 1 dag al resultaat

 122. Op Door Anoniem

  Snelle levering, het resultaat wacht ik nog even af

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen