Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Organimal Propolis - Honden

Ondersteunt jouw hond bij allergieën, luchtweg problemen, huidproblemen, darmproblemen, gebrekkige weerstand en veel meer. Dit uiterst veelzijdige supplement is speciaal afgestemd op jouw hond doordat het – in tegenstelling tot de meeste soorten propolis op basis van alcohol – is opgelost in water, wat de acceptatie enorm ten goed komt. Organimal propolistinctuur 10% wordt verkregen uit puur, hoogwaardig propolisextract en is 100% natuurlijk, veilig en vrij van kunstmatige en chemische toevoegingen. Ook onderscheidt Organimal Propolis zich doordat het enkel uit Europa afkomstig is. Zoals bij bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Propolis staat bekend als het geheim van de bijen. Bijen leven in volken tot wel 50.000 bij elkaar op een kluitje. Een goede bescherming tegen binnendringende ziektekiemen is daarom essentieel.

Neem gerust contact met ons op indien je meer wilt weten over de enorm veelzijdige mogelijkheden van Organimal Propolis 10%. Ook staat het internet vol met informatie over de brede inzetbaarheid van dit unieke middel.

Gebruik Organimal Propolis – Honden o.a.:

 • Alcholvrije hoogwaardige propolis tinctuur
 • Ter ondersteuning van de luchtwegen
 • Ter ondersteuning van het afweersysteem
 • Ter ondersteuning bij allergieën
 • Ter ondersteuning bij huidproblemen
 • Ter ondersteuning van het darmstelsel
 • Ter ondersteuning van het gebit
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

€14.95

Geschikt voor kleine en grote honden

2 x €14.20
Je bespaart 5%
3 x €13.46
Je bespaart 10%
Wissen
14.95 Op voorraad
 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en België
Reviews
Lees alle reviews

Wanneer
Bij problemen met de luchtwegen, allergieën, huid, gebit en nog veel meer. Organimal Propolis wordt bij een breed scala aan situaties ingezet vanwege de unieke eigenschappen van dit middel.

Voor wie
Organimal Propolis mag langdurig intern en extern worden toegepast bij alle honden van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor puppies.

Voor wie niet
Organimal Propolis mag in principe in alle situaties gegeven worden.

Gebruik
Organimal Propolis is uitermate geschikt voor langdurige toepassing . Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw hond. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal Propolis, de oorzaak te onderzoeken.  Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen. In het geval dat de problemen zich niet oplossen adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw hond al medische middelen gebruikt voor de specifieke problemen en je Organimal Propolis wilt gebruiken. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering inwendig

Voor luchtwegen: Dagelijks eenmalig toedienen, voor hoeveelheid zie doseringstabel.

Voor allergieën: Dagelijks eenmalig toedienen, voor hoeveelheid zie doseringstabel.

Voor weerstand: Dagelijks eenmalig toedienen, voor hoeveelheid zie doseringstabel.

Voor darmen: Dagelijks eenmalig toedienen, voor hoeveelheid zie doseringstabel.

LichaamsgewichtDagelijkse dosis
0-3 kg1 druppel per dag
3-6 kg2 druppels per dag
6-9 kg3 druppels per dag
9-12 kg4 druppels per dag
12-15 kg5 druppels per dag
15-18 kg6 druppels per dag
18-21 kg7 druppels per dag
21-24 kg8 druppels per dag
24-27 kg9 druppels per dag
27-30 kg10 druppels per dag

Dosering uitwendig

Voor huidproblemen en wondjes: Dagelijks eenmalig het te behandelen oppervlak geheel bedruppelen.

Voor gebit: Tandvlees en tanden inmasseren met Organimal Propolis. De hond kan het zonder problemen doorslikken.

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal Propolis donker bewaren. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking. Let op: Organimal Propolis kan minimaal twee jaar bewaard worden.

Ingrediënten
Water 88% , Propolis 10%, Ethanol 2%

De alcholvrije Organimal Propolis heeft geen verdere toevoegingen. Het heeft een propolis concentratie van 10% wat ruim voldoende is om effectief te zijn.

Verpakking
Onze hersluitbare flesjes bevatten 15 ml. en kan zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Organimal Propolis zilver heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur ( en smaak). Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Water 88% , Propolis 10%, Ethanol 2%

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Inwendig: Toedienen kan door de rechtstreeks in de bek te druppelen. Ook kun je er voor kiezen om de druppels door een beetje eten te verwerken. Een ander handigheidje voor wanneer je een slim weigeraartje hebt, is de propolis met water via een spuitje in het bekkie toedienen.
Gebit: Tandvlees en tanden inmasseren met Organimal Propolis. De hond kan het zonder problemen doorslikken. Als het tandvlees van jouw hond te pijnlijk is kun je een zacht, schoon kwastje gebruiken zodat het je hond geen druk op het tandvlees ervaart.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variëren van letterlijk dagen tot aan meerdere weken.
Ook is het afhankelijk van waarvoor het wordt toegepast.
In veel gevallen is enig effect al binnen enkele dagen merkbaar, maar bij uitblijven van het gewenste resultaat adviseren wij het minimaal 1 tot 2 maanden te gebruiken. 

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit verschilt per situatie en doel. Voor acute situaties adviseren wij een minimum van 10-14 dagen.
Vanwege de goede resultaten kiest men er vaak ook voor om dit als dagelijkse onderhoudsdosis te gebruiken. Dat is heel goed mogelijk. Toch adviseren wij om ook te kijken naar de achterliggende oorzaken en mogelijke oplossingen. In geval van onderhoudsdosering adviseren wij om na 2 maanden gebruik te stoppen om te kijken of het lichaam het weer op eigen kracht kan. Mocht het na het stoppen toch weer minder goed kan kun je gewoon weer beginnen met doseren.
Een periodieke onderhoudsdosis is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor dit supplement bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw hond al medicijnen gebruikt.  

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit supplement tenminste 2 maanden te geven. Ook mag je gerust twee weken lang de dosis verdubbelen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit supplement toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij ook niet hoeft te betalen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

 1. Op
  door M.R Henricus

  Ik tevreden ike blij en mijn hond ook

 2. Op
  door Det T.

  Gebruik het nog te kort om een verbetering te zien bij m,n kanjer Moon! Bijzondere hond met veel jeuk. De levering was super snel!

 3. Op
  door Kim Reuvers

  Aangeschaft voor 1 hondje met allergieën en de ander voor tandproblemen

 4. Op
  door Debbie Kap

  Na een uitgebreid advies gestart met dit product. Onze teckel, Bikkel, heeft een allergie en daardoor dus jeuk. Hiervoor Bikkel een homeopathische oplossing wat ook goed werkte, maar de alcohol in deze oplossing vond hij vreselijk. Dat moest ik met een spuitje in zijn bekje spuiten. Deze druppels doe ik over zijn voer, makkelijk en geen strijd. De overstap was zonder probleem en de allergie blijft onder controle!!

 5. Op
  door Anne

  Ik geef het aan de ratjes ter ondersteuning van hun immuunsysteem en bevordering van de luchtwegen. Hoewel de substantie dik is, vinden ze het niet vies en eten ze het makkelijk op met een stukje fruit. Ik heb ze eigenlijk niet meer horen niezen of hoesten, tevreden dus!

 6. Op
  door Corry De Man

  Ik gebruik de Propolis nu ruim een week voor ons hondje voor zijn aangeboren luchtwegaandoening, maar zie helaas nog weinig verschil. Toch gaan we er mee door, omdat ik bij andere reacties zie dat er soms na 2 weken pas een verbetering optreedt en ik in overleg met Organimal dan ook de toegestane toediening mag verhogen. Ik blijf hopen, maar moet zeggen al zoveel geprobeerd 🤔

 7. Op
  door Marije

  Ben ik heel benieuwd naar!! Nog niet binnen ( post komt uit Nederland naar Spanje toe :) )

 8. Op
  door Suzan

  gebruikt in combinatie met andere middelen, goed resultaat

 9. Op
  door Monique Weiden

  Mooi product

 10. Op
  door Marta Branco

  Volgens mij goede spul en makkelijk te gebruiken.

 11. Op
  door Lydia Boekholt

  Is nog sinds kort in gebruik.

 12. Op
  door Olga

  Goed product. Wel goed mengen met vlees dat je hond graag eet.

 13. Op
  door Anoniem

  Gekocht voor mijn oude labrador met allerhande klachtjes, ze lijkt er actiever en vrolijker van te worden.

 14. Op
  door Anoniem

  Bijzonder hoe snel wij effect merkten bij onze hond

 15. Op
  door Rob Veltman

  tot op dit moment na 1 week gebruik zien we nog geen verbetering helaas

 16. Op
  door Blanca

  Ik heb alles geprobeerd ivm de jeuk die mijn hond heeft, ik heb een hondje uit het buitenland. Sinds ik propolis gebruik, merk ik dat ze minder jeuk heeft. Ik bevel dit zeker aan

 17. Op
  door Marina

  Mijn hondje krijgt het pas een week maar toch zie ik al vooruitgang wat betreft haar huidje. Heel fijn.

 18. Op
  door Michelle

  Goed product

 19. Op
  door Brigitte

  Zichtbaar minder niesen.

 20. Op
  door Gonny W.

  Lijkt goed te werken

 21. Op
  door Sandra Noordzij

  Het geeft makkelijk. Alleen mijn hond moet erg aan de smaak wennen

 22. Op
  door Eveline

  Veel baat bij gehad!

 23. Op
  door Debbie

  De beschrijving klinkt hoopvol. Ga het vanaf morgen gebruiken ben heel benieuwd. Heel blij dat ik deze site tegen kwam.

 24. Op
  door Anoniem

  Werkt goed bij allergie

 25. Op
  door daniela zitter

  tessa en ik zijn er heeeeel erg blij mee , de jeuk is stuken minder vanaf de eerste dag

 26. Op
  door Chantal

  Lijkt te werken, weerstand aan het opbouwen na AB kuur waardoor hij eigenlijk van het een in het andere verviel..

 27. Op
  door Petra

  Ik gebruik deze druppels omdat mijn hond snel nerveus is en bijt op zijn poten. Ik merk echt verschil als ik vergeet nieuw te kopen en hij t een paar dagen niet heeft. Hij is minder bang zonder sloom te worden. Echt goed spul!!

 28. Op
  door Anoniem

  Ben overtuigd van de werking. Alleen vindt onze hond de smaak niet oké maar daar heb ik inmiddels een oplossing voor gevonden. Is goed voor vele zaken dus praktisch om in huis te hebben

 29. Op
  door Quirine

  Tot zover blij met dit product. Ik heb het idee dat het mijn hond ondersteund bij zijn longen. Makkelijk te geven met druppeltjes over het voer. Snelle levering.

 30. Op
  door Mieke v.

  heeft even nodig maar begin hwt verschil nu te merken

 31. Op
  door Anoniem

  Werkt perfect tegen oorontsteking.

 32. Op
  door Jeanine Cox-Peters

  Het is echt geweldig

 33. Op
  door Jan P.

  De allergie klachten van mijn hond Cody nemen na een week gebruik van Propolis af. Ik combineer Propolis met Multivitamine en Zalmolie. Werkt prima!

 34. Op
  door Brenda V.

  Onze hond die uit het buitenland kwam had ontstoken tanden, kiezen en oog. Hij was te zwak voor antibiotica. Direct na gebruik al resultaat en na een week een totaal andere hond. Hij eet nu botjes en harde brokken. Fantastisch product!!

 35. Op
  door Nick

  Top

 36. Op
  door Sonja D.

  De Propolis kan ik aanbevelen.Ik gebruik hem voor het immuunsysteem voor mijn Franse Bulldog omdat hij gevoelige longen heeft.Ook gebruik ik hem terwijl voor zijn darmen ,samen met darmen in balans.Een aanrader!

 37. Op
  door Christina Carleer

  Geef nog maar net...

 38. Op
  door Dimphy Koevering

  Hopelijk helpt het tegen jeuk

 39. Op
  door Anita S.

  Sinds ik deze druppels gebruik krabt mijn hond bijna niet meer en is zijn huid mooi rustig

 40. Op
  door Willy R.

  Prima!,

 41. Op
  door Myriam

  Onze Bossy heeft duidelijk minder last van jeuk en haar vacht krijgt meer glans, ze krijgt sinds 3 weken 6 druppels per dag en zien goed resultaat

 42. Op
  door Perry Roelfs

  Huidirritatie is verdwenen.

 43. Op
  door Nadia

  Een echte aanrader voor kleine en grote honden met een allergie. Werkt hier perfect.

 44. Op
  door Ramona

  Gebruik het nu 1 week de klachten verminderen.

 45. Op
  door Roos Jongen-Vrijmoet

  Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en was fijn en goed verzorgd

 46. Op
  door Ton

  Goede aanvulling.

 47. Op
  door T B.

  Ze vinden het niet echt lekker Maar doe wat met water in een spuitje en doe het zo voorzichtig in het bekje en dat lukt heel erg goed Of het goed voor ze is ? Das nog effe afwachten heb het net gekocht?

 48. Op
  door Anoniem

  Nu een paar dagen in gebruik. Het vele likken en bijten aan de pootjes lijkt minder te worden.

 49. Op
  door Willemijn van der Burgt

  Ben heel goed geholpen omtrend de propolis...of het heel goed werkt is nog even afwachten, ben er nog niet zolang mee begonnen, maar de service is fantastisch ze staan klaar met alles, advies.

 50. Op
  door patrick-annick

  goed resultaat, na 1 week

 51. Op
  door Ingrid

  Ik gebruik het nu twee weken tegen traanogen en omgevingsallergie. Ik heb het idee dat de klachten minder worden. Ik ga hier nog wel even mee door.

 52. Op
  door M Smit

  Ik gebruik het nu bijna 2 weken voor het oor en merk dat het een heel stuk beter gaat ? Dus ga er zeker mee door .

 53. Op
  door Erwin Jansen

  Vandaag mee begonnen,dus nog even afwachten

 54. Op
  door Astrid Van den heuvel

  Nog te kort in gebruik voor beoordeling

 55. Op
  door Nala V.

  Op tijd geleverd

 56. Op
  door Anoniem

  Ruikt wel sterk. We geven het door het voer.

 57. Op
  door Milou

  Werkt beduidend beter voor de huid. Helaas heeft mijn bulldog chronische klachten, probeer het samen met collidaalzilver water dus kan er nog geen volledige review over geven. Zeer tevreden met de service, fijn ingepakt in papier, milieubewust.

 58. Op
  door Marc

  Kan nog niet zeggen wat het doet. Is nog tekort dag. Wel top service??

 59. Op
  door Rolien

  Inmiddels ruim een week in gebruik en onze labradoodle reageert er super op! Veel minder jeuk inmiddels!

 60. Op
  door Martine

  Onze hond heeft nu een prachtige, glanzende vacht!

 61. Op
  door ingrid m.

  gezond, smakelijk en gemakkelijk toe te dienen

 62. Op
  door Anoniem

  Super helpt heel goed tegen het hoesten van de hond

 63. Op
  door M. Hazeleger

  Onze hond moet er nog aan wennen, helemaal vrij van jeuk is zij nog niet maar ze zit ook nog in de "inloop periode"

 64. Op
  door Anja Buist

  Werkt goed voor wondjes

 65. Op
  door Anoniem

  Propolis besteld voor de allergie en vind de hond behoorlijk vooruit gegaan,krabt zich bijna niet meer,hopelijk blijft dat ook zo!!! Susi ik n Bo

 66. Op
  door Grietje Kuipers

  Gebruik het nu 1 week voor onze poedel zie nu al veranderingen van zware medicijnen naar deze druppels top dit!!

 67. Op
  door Audrey Matterne

  Gebruikt om contact allergie en allergie van de luchtwegen te verhelpen hoest niet meer na 1 week gebruik.

 68. Op
  door Corry Terlaak

  Dankzij jullie Propolis zijn mijn honden nu bijna vrij van huidklachten en jeuk!

 69. Op
  door Kaat Scheurwater

  Vooral in gebruik bij de oren te reinigen en wondjes, ben heel tevreden

 70. Op
  door J. Jetses

  Prima voorlichting en snelle bezorging.

 71. Op
  door Desiree

  Vanalles geprobeerd voor onze kaninchen teckel tegen jeuk… Nu 10 dgn aan het gebruiken en ze begint minder te krabben… Hopelijk is dit blijvend… Dan zal ik zéker dit product aanbevelen!

 72. Op
  door Lonneke P.

  Fijn voor de hond zijn weerstand ed

 73. Op
  door Anja

  Mijn hond had erge jeukklachten. Deze klachten zijn zeker, na vijf weken gebruik, met 80% verminderd. Bijkomend voordeel: zijn traanstrepen, waar ik van alles aan heb gedaan maar zonder resultaat, zeker met 80% verminderd. En dat met 3 druppels p.d. op een voertje!

 74. Op
  door Dick

  fijne spul. Wonden helen erg snel. Ik zag na 1 dag al resultaat

 75. Op
  door Anoniem

  Snelle levering, het resultaat wacht ik nog even af

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 2 3 4 5

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.