• Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Organimal Propolis – Katten

114 beoordelingen

Ondersteunt jouw kat bij allergieën, luchtweg problemen, huidproblemen, darmproblemen, gebrekkige weerstand en veel meer. Dit uiterst veelzijdige supplement is speciaal afgestemd op jouw kat doordat het – in tegenstelling tot de meeste soorten propolis op basis van alcohol – is opgelost in water, wat de acceptatie enorm ten goede komt. Organimal propolistinctuur 10% op waterbasis wordt verkregen uit puur, hoogwaardig propolisextract en is 100% natuurlijk, veilig en vrij van kunstmatige en chemische toevoegingen. Ook onderscheidt Organimal Propolis zich doordat het enkel uit Europa afkomstig is. Zoals bij bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Propolis staat bekend als het geheim van de bijen. Bijen leven in volken tot wel 50.000 bij elkaar op een kluitje. Een goede bescherming tegen binnendringende ziektekiemen is daarom essentieel.

Tip: Organimal Propolis is onderdeel van het complete Organimal Allergiepakket.

Neem gerust contact met ons op indien je meer wilt weten over de enorm veelzijdige mogelijkheden van Organimal Propolis 10%. Ook staat het internet vol met informatie over de brede inzetbaarheid van dit unieke middel.

Gebruik Organimal Propolis – Katten o.a.:

 • Hoogwaardige propolis tinctuur op waterbasis
 • Ter ondersteuning van de luchtwegen
 • Ter ondersteuning van het afweersysteem
 • Ter ondersteuning bij allergieën
 • Ter ondersteuning bij huidproblemen
 • Ter ondersteuning van het darmstelsel
 • Ter ondersteuning van het gebit
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60 binnen Nederland en België
Payments Logos

Wanneer
Bij problemen met de luchtwegen, allergieën, huid, gebit en nog veel meer. Organimal Propolis wordt bij een breed scala aan situaties ingezet vanwege de unieke eigenschappen van dit middel.

*Let op! Bij allergie op de luchtwegen niet meteen de toegestane dosis gebruiken. Wij raden aan om dan eerst voorzichtig te testen om te zien of de reactie niet heftiger wordt.

Voor wie
Organimal Propolis mag langdurig intern en extern worden toegepast bij alle katten van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor kittens.

Voor wie niet
Organimal Propolis mag in principe in alle situaties gegeven worden.

Gebruik
Organimal Propolis is uitermate geschikt voor langdurige toepassing . Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij jouw kat. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Organimal Propolis, de oorzaak te onderzoeken.  Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen. In het geval dat de problemen zich niet oplossen adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw kat al medische middelen gebruikt voor de specifieke problemen en je Organimal Propolis wilt gebruiken. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering inwendig

Voor luchtwegen: Dagelijks eenmalig toedienen, voor hoeveelheid zie doseringstabel.

Voor allergieën: Dagelijks eenmalig toedienen, voor hoeveelheid zie doseringstabel.

Voor weerstand: Dagelijks eenmalig toedienen, voor hoeveelheid zie doseringstabel.

Voor darmen: Dagelijks eenmalig toedienen, voor hoeveelheid zie doseringstabel.

LichaamsgewichtDagelijkse dosis

0-3 kg

1 druppel per dag
3-6 kg2 druppels per dag
6-9 kg3 druppels per dag
9-12 kg4 druppels per dag

Dosering uitwendig

Voor huidproblemen en wondjes: Dagelijks eenmalig het te behandelen oppervlak geheel bedruppelen.

Voor gebit: Tandvlees en tanden inmasseren met Organimal Propolis. De kat  kan het zonder problemen doorslikken.

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in een luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal Propolis donker bewaren. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking. Let op: Organimal Propolis kan minimaal twee jaar bewaard worden.

Ingrediënten
Water 90% , Propolis 10%

De Organimal Propolis op waterbasis heeft geen verdere toevoegingen. Het heeft een propolis concentratie van 10% wat ruim voldoende is om effectief te zijn.

Verpakking
Onze hersluitbare flesjes bevatten 15 ml. en kunnen zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Organimal Propolis heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur ( en smaak). Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Water 90% , Propolis 10%

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Inwendig: Toedienen kan door de rechtstreeks in de bek te druppelen. Ook kun je er voor kiezen om de druppels door een beetje eten te verwerken. Een ander handigheidje voor wanneer je een slim weigeraartje hebt, is de propolis met water via een spuitje in het bekkie toedienen.
Gebit: Tandvlees en tanden inmasseren met Organimal Propolis. De kat kan het zonder problemen doorslikken. Als het tandvlees van jouw kat te pijnlijk is kun je een zacht, schoon kwastje gebruiken zodat het je kat geen druk op het tandvlees ervaart.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variëren van letterlijk dagen tot aan meerdere weken.
Ook is het afhankelijk van waarvoor het wordt toegepast.
In veel gevallen is enig effect al binnen enkele dagen merkbaar, maar bij uitblijven van het gewenste resultaat adviseren wij het minimaal 1 tot 2 maanden te gebruiken. 

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit verschilt per situatie en doel. Voor acute situaties adviseren wij een minimum van 10-14 dagen.
Vanwege de goede resultaten kiest men er vaak ook voor om dit als dagelijkse onderhoudsdosis te gebruiken. Dat is heel goed mogelijk. Toch adviseren wij om ook te kijken naar de achterliggende oorzaken en mogelijke oplossingen. In geval van onderhoudsdosering adviseren wij om na 2 maanden gebruik te stoppen om te kijken of het lichaam het weer op eigen kracht kan. Mocht het na het stoppen toch weer minder goed kan kun je gewoon weer beginnen met doseren.
Een periodieke onderhoudsdosis is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor dit supplement bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw kat al medicijnen gebruikt.  

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit supplement tenminste 2 maanden te geven. Ook mag je gerust twee weken lang de dosis verdubbelen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit supplement toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij ook niet hoeft te betalen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

114 beoordelingen voor Organimal Propolis – Katten

 1. Op Door Karen

  Gebruik nog tekort of het helpt tegen de irritatie van de bronchiën (vandaar 4 sterren). Deze was zichtbaar op de röntgenfoto. Onze Abessijn van 13 jaar had i.v.m. het regelmatig hoesten en af en toe niezen een kuur Doxybactin gekregen, maar ging hiervan braken. Na overleg met onze dierenarts Propolis gaan gebruiken. Na een week lijkt het of het los komt, doordat hij af en toe een roggelhoest heeft. Erg fijn en gerustellend dat je advies kunt vragen aan de dierenarts van Organimal.

 2. Op Door Nicole

  Tandvlees dagelijks hiermee masseren. Hopelijk gaat het helpen tegen ontsteking

 3. Op Door Lilly T.

  Onze Guus reageert er goed op.

 4. Op Door Yolanda

  Wonderbaarlijk genoeg heel snel verbetering bij mijn kat die erg verkoudenwas, ik raad het echt aan . Top

 5. Op Door Betsie R.

  Onze kat Lily heeft Felv, gebruik het voor tandvlees wat er rood uit ziet(ontstoken), en door dit te gebruiken wordt het in ieder geval niet erger.

 6. Op Door Laura

  Helaas accepteert mijn kater het niet, ook niet door het voer.

 7. Op Door Monique Deroeck

  Gaat mee naar Thailand voor drie geadopteerde katten daarna onze goede ervaringen hier!!!

 8. Op Door Elise

  Wat een fantastisch supplement is dit! Echt een aanrader. Mijn kat met allergie reageerd er heel goed op, de jeuk neemt binnen een aantal dagen af en haar vacht ziet er heel mooi uit.

 9. Op Door Manuela H.

  1 ster, omdat ik het niet echt kan uittesten, maar één kat van de 11 katten accepteert het en zij heeft verder geen klachten. 😅 Ik heb het haar alleen laten proberen, omdat de rest het direct weigerde. Het kreeg 0,0 aandacht.

  Ik proef zelf bijna alles wat ik mijn katten geef. 🫣 Zeker qua supplementen, maar de Propolis is dus echt SUPER ranzig. Voor katten die grotendeels “proeven” via geur en veel beter ruiken, zal dit bij weinig katten worden ingenomen vrees ik. 😰

  Wel jammer, want nu zit ik met een geopend flesje wat ik niet gebruik. Maarja, ook dat hoort bij dieren hebben. 🥰

 10. Op Door Anoniem

  .

 11. Op Door Ingrid Boot

  Kan er nog niet veel over zeggen, net mee begonnen voor mijn kat die erg hoest,gebruik nu prednoral,hoop dat de propolis gaat werken en de prednoral eraf kan.

 12. Op Door roskeyettykmaxxwitteebl

  ik geef het al jaren aan verschillende katten geeft toch werking ik heb veel vertrouwen in organimal
  zelfs klantenservice altijd correct
  ik heb veel opzoekwerk gedaan jaren geleden voor maxx met jammer genoeg leucose en ben op organimal uitgekomen en de producten die ik aangewezen kreeg hebben hem toch jaren sterk gehouden …… dank

 13. Op Door Melanie

  Geweldig spul! Al na één dag merkte ik verbetering bij mijn chronisch verkouden kat. Ik geef het middel preventief ook aan m’n hoogbejaarde kater. De smaak was voor allebei even wennen, maar met lekker nat kattenvoer eten ze het keurig op. Wat mij betreft een echte aanrader en wondermiddel! Ben al jaren op zoek naar een goede oplossing en heb eindelijk het ideale middel gevonden 🙏

 14. Op Door Liesbeth

  Te kort om te beoordelen

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen