Blaas & Nieren In Balans - Honden
34 reviews

Voor een optimale werking van de blaas en nieren van jouw hond zonder nare bijwerkingen. Dit uiterst effectieve kruidensupplement is een uitgebalanceerde samenstelling bestaande uit de meest essentiële ingrediënten die inwerken op het blaas-nier systeem van de hond. Het bevat o.a. hoogwaardig netelblad extract, heermoes poeder, solidago en vitamine C.  Het is 100% natuurlijk, veilig en bevat geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Blaas & Nieren In Balans – Honden o.a.:

 • Voor een goede blaasfunctie
 • Ter ondersteuning van de nierfunctie
 • Ter ondersteuning van urinewegen
 • Ter ondersteuning van een gezond mileu in de blaas
 • Ter ondersteuning van uitscheiding van afvalstoffen
 • veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Vanaf: 17.96

Geschikt voor honden tot 30kg

2 x €18.95
Je bespaart 5%
3 x €17.96
Je bespaart 10%
Vanaf: 31.46

Geschikt voor honden vanaf 30kg

2 x €33.20
Je bespaart 5%
3 x €31.46
Je bespaart 10%
Wissen
Vanaf: 17.96 Op voorraad
 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en België
Reviews

Wanneer
Bij behoefte aan ondersteuning op het gebied van blaas en nieren

Voor wie
Blaas en Nieren – In Balans mag langdurig worden gegeven aan alle honden  van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor puppies.

Voor wie niet
Niet gebruiken bij drachtige dieren tenzij het in overleg gaat met de dierenarts. N.b. Dit product is prima te gebruiken voor zogende en langdurig zwakke dieren.

Gebruik
Blaas en Nieren – in Balans is uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structurele onbalans bij je hond. In dat geval raden wij  aan om in aanvulling op Blaas en Nieren – in Balans, de oorzaak te onderzoeken. Zowel fysieke als mentale oorzaken kunnen de reden zijn van bepaalde symptomen.  Een dierenarts kan je hier eventueel bij helpen. Bij heftige situaties moet je altijd een dierenarts raadplegen. Doorgaans raden wij aan om Blaas en Nieren – in Balans  7 – 10 dagen toe te dienen. Indien de behoefte er is  mag je het gerust voor lange tijd toedienen.

Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw hond al medicijnen gebruikt en je wilt Blaas en Nieren – in Balans toedienen. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering
Dagelijks een halve tablet per 5 kg lichaamsgewicht. Indien wenselijk mag de dosis gedurende de eerste week verhoogd worden naar 2 keer per dag in plaats van 1 keer per dag. Wanneer jouw hondje lichter is dan 2,5 kg een kwart tablet toedienen.

LichaamsgewichtDagelijkse dosis
0-5 kg0,5 tablet per dag
5-10 kg1 tablet per dag
10-15 kg1,5 tablet per dag
15-20 kg2 tabletten per dag
20-25 kg2,5 tabletten per dag
25-30 kg3 tabletten per dag
30-35 kg3,5 tabletten per dag
35-40 kg4 tabletten per dag
40-45 kg4,5 tabletten per dag
45-50 kg5 tabletten per dag
50-55 kg5,5 tabletten per dag
55-60 kg6 tabletten per dag
60-65 kg6,5 tabletten per dag
65 kg >7 tabletten per dag

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Ingrediënten
Droog extract (4:1) van netelbladeren, Heermoes poeder, Solidago poeder, Vitamine C granules

Allergenen
Blaas en Nieren – in Balans  geen allergenen.

Verpakking
Ons hersluitbaar stazakje bevat 45 of 90 tabletten à 700mg. De speciale verpakking kan zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Blaas en Nieren – in Balans heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc.

Voedingssupplement
Blaas en Nieren – in Balans is een voedingssupplement en moet dus worden gebruikt als aanvullend diervoeder.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling

 • Droog extract (4:1) van netelbladeren
 • Heermoes poeder
 • Solidago poeder
 • Vitamine C granules

 

Analytische bestanddelen

 • Ruwe as: 6.55%
 • Ruw vet: 5.4%
 • Ruw eiwit: 0%
 • Ruwe celstof: 35%
 1. cora v.

  Lijkt prima voer,maar het lijkt erop dat onze hond een voedsel intolerantie heeft, we moeten nu eerst 6 weken een bepaald voer geven, maar na 2 weken eet hij weer niet Dus op zoek naar juiste voer

 2. Dianne

  Zijn nog maar net begonnen,dus kunnen er nog niet teveel over zeggen,hebben goede hoop dat het goed gaat komen

 3. Anoniem

  Allereerst wil ik jullie complimenteren met het product blaas & nieren in balans. Dit heeft onze hond heel goed geholpen! Na 2 weken ongeveer had hij op zijn kleed urine gelekt met daarbij allemaal korreltjes. Dit hebben we laten onderzoeken en dit bleek stukje blaassteen te zijn! hij had 2 blaassteentje maar lijkt er nu dus op dat door jullie product de steen is gaan vergruizen en misschien nu wel ook echt kwijt is! we laten over een tijdje een nieuwe echo maken om dit na te gaan. Daarbij plast hij veel minder en lijkt hij het nu ook op te kunnen houden! Dus dat is top.

 4. Gerard

  Eerste kuur gehad, direct resultaat

 5. monique

  Onze oude labrador had regelmatig blaasontsteking. Sinds we organimal voor blaas & nieren in balans geven houden we het onder controle.

 6. Lea Venneker

  Onze hond is bekend met blaasontsteking, heeft daar eerder anti-biotica voor gehad. Wilde nu echter de natuursupplementen proberen. Met positief resultaat!

 7. Pien
  Huisdier: Labradoodle
  Aandoening: Veel drinken en plassen

  Ivm veel drinken en daardoor ook veel grote plassen doen, en af en toe een plas in haar slaap, ben ik mijn doodle Organimal blaas en nier gaan geven. Ik geef het nu ruim twee weken en het lijkt er op dat het overmatige drinken af aan het nemen is. En haar plas gedrag lijkt zicht ook te stabiliseren. Mijn doodle heeft sinds ruim een week geen plas ongelukje in haar slaap gehad. Ik duim dat het de goede kant op gaat en blijft gaan.

 8. Eric

  Mijn hond heeft last van blaasgruis, af en toe last met plassen en nadruppelen met een beetje bloed bij de urine. Al enkele dagen na gebruik van dit product, in combinatie met rauw vlees om het zuurgehalte in de maag te verhogen, waren de klachten aanzienlijk verminderd. Nu, na enkele weken gebruik, zijn de klachten voor 95% weg.

 9. aad Heemskerk

  primaprodukt binnen 1week verholpen!!!!!!!!!

 10. Marion van der Pluijm

  Ik ben erg tevreden over dit product

 11. Marion

  Beste mensen van Organimal, Hierbij wil ik onze ervaring delen die wij hadden met het gebruik van blaas & nieren in Balans voor onze puppy-teef Bora van 4 maanden oud (Herder/Rottweiler). De voorgeschiedenis van Bora is het volgende: Nadat zij zindelijk bij ons het leven begon, begon ze na een paar weken ineens in huis te plassen. Op een bepaald moment ontdekten wij bloed in de urine en heb ik het laten onderzoeken bij de dierenarts. Daar bleek zij een grote hoeveelheid blaasgruis in de urine te hebben. Ik kreeg antibiotica mee en Urinary van Purina dieetvoeding. Na een week mocht zij weer normaal voedsel eten en ben ik overgestapt op FarmFood. Na een week was het blaasgruis weg, maar nog steeds bloed in de urine. Opvallend daarbij is dat haar leukocyten waardes ook hoog waren. Bij onderzoek in een laboratorium is geen bacterie gevonden en de dierenarts wist ook niet goed wat nu te doen. Vervolgend ben ik begonnen met Cranberry capsules voor honden en extra vitamine C met zink en brandnetelthee. Ik zag geen wezenlijk verschil in de waardes van de urine. Via een tip heb ik bij jullie de Blaas & Nieren in Balans besteld en geef ik haar 2x 700 mg. tabletten per dag. Gisteren heb ik haar urine weer bekeken (heb thuis strips voor mensen liggen) en opvallend is dat er geen bloed meer in zit en dat de leukocyten waardes verminderd zijn. Ik heb dus het idee dat dit goed werkt. Dat wilde ik even met jullie delen ;-) Hartelijke groet, Marion

 12. Johan

  5 sterren van mij! Mijn hond kan zijn plas nu goed ophouden! Bedankt Organimal :)

 13. Anoniem

  Zal geen kwaad doen maar het bleek dat onze hond geen problemen met haar nieren had wat ze aanvankelijk wel dachten

 14. J.v.d Berg

  Ik weet niet zeker of het wel werkt voor mijn Gambit. Dit is nu de derde dag en hij heeft moet nog steeds vaak kleine plasjes doen. Wel lijkt het een klein beetje of het plassen wat makkelijekr gaat. Dat lijkt vooral zo bij de plasje die na de eerste keer plassen komen. Ik zal het nog wat langer blijven geven om te zien of er nog verbetering komt.

 15. P. Davids

  Mijn hond Timor leek pijn te hebben bij het plassen en er was heel soms een druppeltje bloed te zien. Van de dierenarts antibiotica gekregen en het ging wel weg. Na ongeveer 3 weken kwam zag ik weer een druppeltje bloed. Direct maar Blaas en nieren in balans gegeven. Heb tot nu toe nog niet meer gezien maar moet het nog even wat langer bekijken. Zal het goed in de gaten houden. Ik laat nog weten hoe het verder gaat.

 16. Inge dijksma

  Heb het sinds 2 dagen gegeven. Lijkt of ze iets makkelijker plast, hoop dat het doorzet.

 17. Stephan Bolt

  Prima spul, werkt goed en top service. Bedankt!

 18. Familie Winter

  we hebben nu 5 dagen de tabletjes gegeven aan onze hond, de klachten lijken helemaal weg. Het is nog even aankijken maar so far so good.

 19. Debbie

  Onze hond heeft last van blaas poliepjes, oorzaak onbekend. Ik hoop hiermee de blaas te herstellen en een operatie te kunnen voorkomen.

 20. W Kuipers

  Ik druk half tablet plat tot poeder en meng het door zijn voer. Hij eet het gewoon op. Gelukkig!

 21. Edith Camus

  Na drie dagen plaste mijn reu geen bloed meer.

 22. Henk

  Het door ons bestelde middel heeft helaas niet geholpen bij onze 10 jarige, enigszins incontinente, Duitse Staande Langhaar. We gaan nu met hem naar de dienarts.

 23. Ano

  Snelle levering, werk goed!

 24. Gerda
  Huisdier: Markiesje
  Aandoening: Blaasontsteking

  Ze moest de laatste de laatste tijd erg veel plassen, zou een symptoom van blaasontsteking kunnen zijn. Een paar dagen nadat ik haar deze pillen heb gegeven lijkt het minder te worden, goed resultaat als ik het zo zie!

 25. Anoniem

  Wordt gretig als een snoepje gegeten, en na kleine week gebruik lijkt het alsof het wel wat doet. Gaat hier om een 11 jaar oude Engelse Bulldog, die veelvuldig drinkt en grote hoeveelheden plast. Baadt het niet, schaadt het niet. We gaan er nog gewoon mee door. Goed product!

 26. Erna
  Huisdier: Hond (Rottweiler)
  Aandoening: Blaasontsteking

  Na 2 AB kuren was de blaasontsteking weg maar nog steeds kristallen in haar urine. Kristallen zijn allemaal verdwenen. Plast nu weer normaal

 27. titia
  Huisdier: pablo
  Aandoening: binnen plassen

  pablo kon door blaasgruis zijn plas niet lang inhoude... nu gaat het stukke beter na een paar weken...

 28. Familie Janssen

  Goed product en snel ontvangen!

 29. R. Verbalen

  Erg goed geholpen door de klantenservice van organimal. Goed advies en zo bij dit produkt gekomen. Gister besteld en vandaag gekregen. Ben erg benieuwd

 30. J. Postuma

  De pillen die we voor onze kat hadden besteld (last van blaasgruis) gebruiken we sinds kort ook voor de hond, binnen een week van de (incontinentie) klachten af. Heel mooi om te zien dat dit zonder chemische rommel gewoon kan. Tevreden klant!!

 31. Simon

  11 jaar oude gecastreerde hond had (best veel) bloed in zijn urine. ik heb hem al eerder behandeld ivm blaasgruis. En wederom met succes!

 32. J. Klaassen

  Plasproblemen is iets waar Brutus al geruime tijd last van had. Blaasgruis en soms wat bloed in de urine. Na een week zie ik al wat verbetering... ik hoop dat dit doorzet... Ik ga het wel blijven gebruiken want zie een verschil.

 33. Sandra

  Hond reageert beter. Zit beter in haar vacht en plast meestal weer buiten in plaats van overal in huis.

 34. De heer de boer

  Ik ben tevreden met blaas en nieren in balans! Mijn hondje mikki heeft nu geen plasproblemen meer, binnen een week verbetering geconstateerd...Hij is pas 9 maanden en heeft al veel de dierenarts gezien voor onderzoeken...

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.