Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Neem contact op

Puppypakket


Een goed begin

Natuurlijk wil jij de beste voeding voor jouw pup en daar horen ook snacks en supplementen bij. Daarom is een puppypakket een goede optie om te overwegen. Voordat je een verantwoorde keuze kunt maken, informeren wij je graag over de mogelijkheden. Waarom is een goede start zo belangrijk voor puppy’s? Welke puppypakketten zijn er allemaal? Lees vooral verder, wij geven je antwoord op deze vragen.

Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Belang goede start puppy’s

Als je een pup hebt gekocht, dan is het voor allemaal even wennen. Je pup komt ineens op een hele nieuwe plaats, geen broertjes of zusjes meer, hij heeft zijn moeder niet meer om zich heen en het zijn allemaal nieuwe mensen (en misschien ook dieren) en geuren. Geef de pup daarom de tijd om te wennen aan alle nieuwe indrukken. Er komt nogal wat op hem of haar af. Ze zijn nog maar zo klein en moeten daarom ook veel rusten. Geef je pup daarom van het begin af aan een eigen plek, zodat hij zich even terug kan trekken als hij wil rusten. Dit is ook de plaats waar jij je pupje neer kunt leggen als je hem niet in de gaten kunt houden of wanneer je pup toe is aan rust.

Goede kwaliteit snacks spelen een grote rol in het leven van puppy’s. Puppy’s hebben behoefte aan kauwen. Het is dan fijner dat je hen een kauwsnack kunt geven in plaats van dat zij in je meubels bijten. Je pup is volop in de groei en kan gevoelig reageren op voeding. Ook daarom wil je vast alleen het beste voor jouw hond. Natuurlijk wil je jouw hond ook goed opvoeden en trainen. Hiervoor kun je de trainer snacks uit het Organimal puppypakket zeer goed gebruiken. Al onze snacks zijn van de allerhoogste kwaliteit. Lees hier hoe Organimal SuperSnacks zich onderscheiden in kwaliteit. Zo draagt Organimal bij aan een goede start en ondersteuning van jouw pup.

Puppypakketten van Organimal

Organimal biedt verschillende pakketten voor jouw pup welke natuurlijk ook geschikt zijn voor jonge honden en kleine rassen.

  • Puppypakket – Snacks:

Dit pakket bevat kauwsnacks, trainer snacks en hypoallergene snacks; allemaal heerlijke traktaties! Het is het beste pure vlees van lokale herkomst.

  • Puppypakket – Snacks en Supplementen:

Dit pakket bestaat uit kauwsnacks, trainer snacks en hypoallergene snacks. Daarnaast bevat het supplementen die zijn bedoeld voor de beste start en ondersteuning van jouw pup of jonge hond.

  • Puppypakket – Supplementen:

Dit pakket bevat supplementen die zijn gericht op de meest voorkomende probleemgebieden bij pups en jonge honden. De supplementen dragen bij aan een goede start en ondersteuning. Je kunt hier verderop in dit artikel meer over lezen.

Het is belangrijk om te weten dat alle snacks van hoge kwaliteit zijn. Het is daarom ook verantwoord om dit aan je pup te geven. Doordat je een ruime keuze hebt uit onze pakketten, kun je zelf ervaren waar jouw hond het goed op doet. Als je merkt dat je pup bepaalde snacks lekker vindt, dan kun je deze vaker bestellen. Maak je hond in ieder geval blij met een verantwoord en lekker puppypakket, want kauwen is heel belangrijk. Niet alleen voor de tanden, maar ook voor de verdere groei en ontwikkeling. Daarnaast helpt het ontspannen en kan het stress verlichten.

Kraampakket hond, leuk om cadeau te doen

Misschien ben je wel op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die net een pup heeft gekregen. Een kraampakket voor de hond is dan een heel leuk idee. De puppypakketten van Organimal zijn hier zeker geschikt voor.  Met zo’n pakket geef je verscheidene gezonde en verantwoorde snacks (en supplementen), waar je de eigenaar en pup zeker een plezier mee doet. Je hebt verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen, maar een snackpakket gaat het sowieso goed doen bij de kleine drommel! Verras daarom de mensen om je heen die blij zijn met hun kleine viervoeter en geef hen een origineel cadeau. Een kraampakket voor een puppy is een bijzonder, waardevol en verantwoord cadeau voor de eigenaar en natuurlijk ook de pup.

Pups, aandoeningen en supplementen

Puppy’s zijn volop in de groei. Waar veel mensen misschien niet bij stilstaan is dat ze ook voldoende rust nodig hebben. Het is natuurlijk leuk om de hele dag met je pup te spelen en bezig te zijn, maar vergelijk het eens met een baby, die hebben ook voldoende rust nodig. Rust is van groot belang en speelt een grote rol bij de ontwikkeling en groei van je pup. Een pup kan te maken krijgen met diverse aandoeningen. Gelukkig is daar vaak wel wat aan te doen en kun je het (deels) voorkomen.

Waar moet je als eigenaar op letten als je een pup krijgt?

Een pup is nog klein en kwetsbaar. Ze kunnen daarom erg gevoelig reageren. Let dus goed op als je qua voeding gaat veranderen. Het beste kun je de eerste periode het voer wat de pup van de fokker meekrijgt thuis ook gewoon geven, dan heeft de pup al één verandering minder. Mocht je pup last krijgen van diarree bijvoorbeeld, of van de ontwormingstabletten die je moet geven, dan kun je supplementen inzetten om de darmen te herstellen. Dit kan fantastisch met Darmen in Balans uit het puppypakket van Organimal.

Als je pup last krijgt van ontstoken ogen of oren, dan kun je Colloïdaal Zilver geven. Dit zilverwater staat bekend om zijn antivirale en antibacteriële werking en behaalt zeer goede resultaten bij problematiek waar bacteriën en virussen een rol spelen.

Heeft de pup last van vacht- of huidproblemen? Dan kun je denken aan Zalmolie Plus, wat tevens ook goed werkt voor gewrichten en het cognitieve vermogen van de pup.

Goede voeding en meer..

Goede voeding is van belang voor je kleintje. Waarom? Als hij te snel groeit dan verhoogt het risico op bot- en gewrichtsproblemen. Overgewicht wil je dan ook vermijden omdat overbelasting zeker in deze levensfase voor problemen kan zorgen. Het is daarom raadzaam te kiezen voor uitgebalanceerde voeding. Het liefste zonder kunstmatige toevoegingen zoals geur-, kleur- en smaakstoffen, aangezien veel honden deze toevoegingen niet goed kunnen verdragen. Hetzelfde geldt trouwens voor granen.

Je zou kunnen kiezen voor graanvrije puppybrokken of vers vlees. In ons assortiment vind je gestoomde vleesworsten zonder granen en kunstmatige toevoegingen. Daarnaast is er de Vegamix met groenten, fruit en kruiden waarmee je de maaltijd kunt aanvullen. Zo geef je jouw pup de beste start.

Puppypakket, een goede keuze voor de pup en jezelf

Zoals je hebt kunnen lezen is een Organimal puppypakket een goede keuze. Je geeft niet alleen het beste aan jouw pup, ook doe je jezelf er een groot plezier mee. Wanneer jouw pup een heerlijke kauwsnack heeft, dan zal hij deze eerder pakken dan jouw meubels. Je kunt de snack ook iedere keer aanbieden als de hond ergens anders op gaat kauwen wat niet de bedoeling is. Zo leer je op een positieve manier aan wat er verlangd wordt van de pup. Een leuke leerschool voor beiden! Geniet vooral van het moment dat ze nog zo klein zijn, want voordat je het weet zijn ze groot. Dankzij een goede keuze voor een verantwoord puppypakket draag jij bij aan een goede ondersteuning van jouw opgroeiende pup.