• Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Organimal Multivitamine – Katten

49 reviews

Een zeer effectieve aanvulling op het dieet van de kat bij o.a. lage weerstand of beweging met hoge intensiteit. Ook zeer geschikt voor kittens. Dit uiterst effectieve voedingssupplement is zorgvuldig samengesteld en hoog geconcentreerd. Het is 100% natuurlijk, veilig en bevat geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Tip: Organimal Multivitamine is onderdeel van het complete Organimal Weerstandpakket.

Gebruik Organimal Multivitamine – Katten o.a.:

 • Ter ondersteuning van de algehele weerstand
 • Ter ondersteuning bij schadelijke invloeden van buitenaf
 • Bij veelvuldig actief bewegen
 • Ter aanvulling van vitaminen en mineralen op het dieet
 • Ter ondersteuning bij herstel na medische ingreep
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60 binnen Nederland en België
Payments Logos

Wanneer
Ter ondersteuning bij een slechte algehele weerstand.  Bij vitamine en mineralentekort in het dieet. Voor katten die slecht eten of op dieet zijn.  Ter ondersteuning bij herstel na operatie. Voor katten met een hoge intensiteit van beweging. Voor oudere katten.

Voor wie
Organmal Multivitamine mag herhaaldelijk worden gegeven aan alle katten van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor kittens.

Voor wie niet
Organimal Multivitamine is niet geschikt voor drachtige katten. Wanneer jouw kat al medicijnen gebruikt dient u eerst te informeren bij de dierenarts.

Gebruik
Organimal Multivitamine  is uitermate geschikt voor herhaaldelijk en langdurig gebruik. Zeer geschikt als aanvulling op het dieet.

Dosering
Dagelijks een halve tablet per 5 kg lichaamsgewicht.

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Ingrediënten
Ijzer (II) chelaat, Koper (aminozuurchelaat), Calcium iodate monohydraat, Mangaan chelaat, Zink chelaat, Vitamine A, Cholecalciferol, Organisch selenium, Vitamine E, Vitamin B1, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B12, Vitamine D3, Foliumzuur, Vitamine K3, Biotine

Verpakking
Ons hersluitbaar stazakje bevat 45 tabletten à 700mg. De speciale verpakking kan zo door de brievenbus dus u hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Organimal Multivitamine heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc.

Voedingssupplement
Organimal Multivitamine is een voedingssupplement en moet dus worden gebruikt als aanvullend diervoeder.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling

 • Ijzer (II) chelaat
 • Koper (aminozuurchelaat)
 • Calcium iodate monohydraat
 • Mangaan chelaat
 • Zink chelaat
 • Vitamine A
 • Cholecalciferol
 • Organisch selenium
 • Vitamine E
 • Vitamin B1
 • Vitamine B2
 • Vitamine B3
 • Vitamine B5
 • Vitamine B6
 • Vitamine B12
 • Vitamine D3
 • Foliumzuur
 • Vitamine K3
 • Biotine

 

Analytische bestanddelen

 • Ruw eiwit 1%
 • Ruw vet 3.2%
 • Ruwe as 15.4%
 • Ruwe celstof 14.1%

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Toedienen kan door de tablet rechtstreeks in de bek te stoppen. Dit levert in de meeste gevallen geen problemen op. Mocht dat lastig gaan kun je er voor kiezen de tabletten te vermalen en door het eten te doen. Dit kan prima met brokken, al gaat het bij kieskeurige eters met natvoer vaak nog iets beter. Uiteraard kan het ook verstopt worden in een lekkere gezonde snack of lekkernij. Een ander handigheidje voor wanneer je een slim weigeraartje hebt, is de tablet vermalen en met water in een spuitje in het bekkie toedienen. Ook kun je een pillenschieter of een gezonde vorm van easypill overwegen.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variëren van enkele weken tot aan maanden. 
Ook is het afhankelijk van waarvoor het wordt toegepast. Bij uitblijven van het gewenste effect adviseren wij het minimaal 3 maanden te gebruiken. 

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit verschilt per situatie en doel. Voor acute situaties – zoals bv bij meermaals hoge inspanning of herstel- raden wij aan dit minimaal een maand te gebruiken. Verder is dit een typisch supplement dat je structureel gebruikt voor een dagelijkse onderhoudsdosis.
Een periodieke onderhoudsdosis is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor dit supplement bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw kat al medicijnen gebruikt.  

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit supplement tenminste 3 maanden te geven. Ook mag je gerust twee weken lang de dosis verdubbelen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit supplement toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij dat geld beter kunt gebruiken voor het zoeken naar andere oplossingen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

49 beoordelingen voor Organimal Multivitamine – Katten

 1. Op Door Anoniem

  Ben tevreden

 2. Op Door Anoniem

  Mijn oude kat krijgt dit al ruim een jaar. Is goed tot poeder te maken en wordt met wat natvoer zo opgegeten. Ze doet het tot nu toe goed. Weet natuurlijk niet of ze zonder de multivitamines ook goed zou hebben gedaan.

 3. Op Door leony

  Senior kat word actieve, vacht word zachter en mooier

 4. Op Door Sabine S.

  Ze lusten het niet.
  Ik maal het en meng het door hun vlees of blikvoer maar ze laten het staan

 5. Op Door Anoniem

  Wordt goed opgegeten door het natvoer heen. Of het werkt, is lastig te beoordelen.

 6. Op Door Anoniem

  Goed spul. Maar ook dit lust mijn kat niet door het natvoer.

 7. Op Door Janneke B.

  Het is fijn dat het er is en de samenstelling lijkt goed. Het grote nadeel is het naar binnen krijgen. Beide katten vinden de pilletjes niet lekker en bij halvering verpulvert het pilletje vaak.

 8. Op Door Roelfien Kuiper

  Voor onze kat Casey die chronisch niesziekte heeft werken deze heel goed. Samen met Lysine zorgt het er voor dat haar weerstand goed blijft en ze minder last van heeft. Ze snottert af en toe wel wat maar niet zo extreem als het is geweest. Helpt echt voor de weerstand.

 9. Op Door Monique

  Tevreden

 10. Op Door Rebka Netsere

  Werkt goed

 11. Op Door Carolien

  Ik kan nog niet beoordelen of mijn katten hiervan gezonder worden maar ik vind een goed multivitamine zonder rare toevoegingen heel belangrijk voor ze.

 12. Op Door Anoniem

  Ik gebruik het als supplement ter versterkingen van het immuunsysteem voor mijn poes.

 13. Op Door Kelly

  Goede samenstelling die mijn kat heeft geholpen bij het herstellen van een zware operatie.

 14. Op Door Anoniem

  Als ik het door het eten meng, eten de katten niet

 15. Op Door Marije

  Merk heel veel verschil met het stukje herstel na wonden, heelt goed en geen last van lage weerstand waardoor ze gevoeliger zijn voor vlooien of wormpjes.

 16. Op Door Anoniem

  Aangeschaft voor een kat met chronisch gesnotter en geproest. Is alleen over tijdens gebruik van antibiotica. Dus nu dit maar eens proberen. Nu 2 weken in gebruik. Merk nog niet echt verschil, kan nog komen. Lastige van deze pillen is dat ze vrij groot zijn. Bij deze kat moet ik het helaas in de keel stoppen.
  Geef het ook, fijngestampt in sausje, aan mijn hoogbejaarde Devon, in combinatie met PEA. Zij lijkt wat actiever en makkelijker te bewegen.

 17. Op Door Kim H.

  Geen idee eigenlijk. Termijn is te kort. Vitamines zijn altijd fijn. 4 sterren omdat het natuurlijk is!! Suepr blij. Geef ze nu aan mn oudere kat dus is nog te vroeg om echt veel te merken. Lijkt wel prima hoor alleen beetje grote pillen. Wil best later review updaten hoor.

 18. Op Door Nikki Schol

  Erg tevreden met het product, ik combineer het met andere supplementen van Organimal, en de katten zien er zichtbaar beter uit.

 19. Op Door Jeannet

  Goed product

 20. Op Door Tineke

  Gebruik het nu ongeveer een week voor een kitten en een oude kat beide met kwakkelende gezondheid, en beide zijn weer levendig de kitten speel weer , en de oudere kat poets zichzelf weer en beide zien er ook beter uit.
  Vitamine werken goed 👍

 21. Op Door Betsie R.

  Onze kat Lily heeft leukemie, weinig weerstand (niezen) hoop dat dit weerstand beetje verhoogt tesamen met zalmolie van jullie

 22. Op Door Roanne D.

  Goede vitaminen, kan deze zelf ingeven en dat gaat goed.

 23. Op Door Ellen Korsuize

  Goeie producten zit geen troep in

 24. Op Door Belgin Akbal

  Ik vind het goed dat deze vitamines verkrijgbaar zijn, maar ik vind het jammer dat het een tablet is en niet vloeibaar.

 25. Op Door Ann

  Redelijk grote tabletten maar laten zich gemakkelijk pletten, meg ik door vers voer

 26. Op Door Tslil

  Het blijkt te helpen met het immuunsysteem van onze kat.

 27. Op Door Annemarie

  Snelle levering, luchtdichtstrip van de verpakking werkt goed. Ik dien het nu een week toe en zie al resultaten. Totale ervaring met Organimal is prima.

 28. Op Door J.

  Ook al is een van mijn katten behoorlijk kieskeurig, door het eten is geen probleem.

 29. Op Door Adina

  Nu een weeke geleden de product gekrijgen en aan mij 2 katten gegeven. De tabletten zijn best groot zo ik breek ze in twee. Ik maak ze heel fijn tussen twee lepels drukken en ik meeng ze heel goed in de vloeibare snacks . Bij een kat werkt goed, ze merkt niet. Bij de oudere kat, ze merkt dat iets klopt niet met de snacks. Zo ik neem op vinger de paapje en ik laat ze mijn vinger likken. Tot nu werkt zo, nu afwachten of ze in trapt voor langere tijd. Ik heb dit product gekocht want de oudere kat braakt heel waak per week. Tot nu in een week alleen 1 keer braak gevonden. Wat ik merk is dat weel werkt. Bij een kat glans de haaren en is vital. Bij de andere minder braaksel. Nu de hele packet geven en wachten of écht werkt voor altijd of niet?

 30. Op Door Monique

  zeer tevreden ,mijn hondje had diaree en onrustige darmen ,sinds hij dit gebruikt gaat het goed

 31. Op Door Astrid G.

  Ik merk direct meer energie bij mij katten als ik ze de vitaminen geef! Stamp de pilletjes fijn en meng ze door het natvoer, werkt perfect

 32. Op Door Charlotte

  Goed

 33. Op Door Lucia

  Gioia was actieve maar nu is nog meer actieve maar rustiger

 34. Op Door Iris

  Makkelijk te delen en te verpulveren. Ik geef dit icm met Propolis gemengd door wat katten yoghurt. Ik geef het pas 1 week aan mijn kat met chronische niesziekte. Wat het op de langere termijn doet voor haar weet ik nog niet, maar tot op heden zijn de klachten niet erger geworden.

 35. Op Door Pauline

  Geen pretje om te geven maar mijn kat niest minder en zit duidelijker beter in zijn vel. Ik had al van alles geprobeerd maar dit lijkt moenteel het beste te werken!

 36. Op Door Anoniem

  Het is denk ik wel goed om multivitamine te geven. Alleen zijn de pillen wel groot, ik moet het verbrokkelen.

 37. Op Door Denise

  Mijn kat reageert er goed op

 38. Op Door Anoniem

  Goed

 39. Op Door Lennart Obdam

  Onze kat sterkt goed aan

 40. Op Door Petra

  Mijn kat komt er snel aan als ik de tabletten in stukjes breek om ze aan hem te geven. Hij eet ze dan ook snel op. Erg fijn die extra vitaminen.

 41. Op Door Arianne van Rij

  Prima te verpulveren en door het eten te doen, mijn katis er een stuk van opgeknapt!

 42. Op Door C. H.

  product zoals beloofd, vlotte verzending. Dierenvrienden voor dierenvrienden! Ook interessante onderwerpen in nagestuurde mails.

 43. Op Door Gertruda Schobben

  Nog niet echt duidelijk daar het in dit geval wat te vroeg is om al te beoordelen

 44. Op Door Loes

  Moeilijk om het effect van vitamines te beoordelen natuurlijk. Maar de tabletten zijn goed te breken en per kwart kan ik ze verstoppen in een stukje vlees.

 45. Op Door Anoniem

  Jammer dat mijn kat ze niet als bv een snoepje/snackje opeet. Erg groot voor kat

 46. Op Door Ploni Linde van der

  Mijn kat zie je er goed van opknappen. Je ziet het goed aan haar vacht

 47. Op Door Marianne

  Mijn kat at tijd heel erg slecht, had dunne ontlasting ,dat duurde een tijdje waa ik iets voor had gegeven, maar jij bleef kwakkelen, toen bedacht ik dit te kopen, multi vitamine, omdat hij van pure tekorten ook zn eten niet meer waardeerde, en na 1 week voelt zich ie zich beter, speelteet en eet zelfs brokjes, kortom, zonder de juiste mineralen is er geen levenslust. Dat is er nu duidelijk heel erg op vooruitgegaan! , dit produkt voor katten ben ik nergens anders tegengekomen als hier

 48. Op Door Linda Boon

  Een eerste indruk kun je maar ????n keer maken en die van jullie is echt heel goed!
  Heel erg bedankt voor jullie super aardige reactie en de goede service! De 10% coupon ga ik zeker gebruiken voor een volgende bestelling!
  Hartelijke groet,
  Linda Boon

 49. Op Door P. Harmsen

  Na enkele weken is ze minder vaak verkouden, minder vieze ogen. Ik vermeng de gestampte tabletten door natvoer en doe daarna in magnetron. Werkt prima.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen