• Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Gedrag In Balans – Katten

130 beoordelingen

Ontspant en brengt de rust weer terug zonder dat het jouw kat versuft. Dit uiterst effectieve natuursupplement is een uitgebalanceerde samenstelling bestaande uit de meest essentiële ingrediënten voor de gemoedstoestand van de kat. Het bevat o.a. hoogwaardige valeriaancitroenmelliseblad , L-tryptofaan, B vitamines en meer. Het is 100% natuurlijk, veilig en bevat geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Gedrag In Balans – Katten o.a.:

 • Ter ondersteuning bij stressgevoeligheid en stressvolle situaties
 • Ter bevordering van rust en ontspanning met behoud van alertheid en energie
 • Ter ondersteuning bij angst en agressie
 • Ter bevordering van de algehele gemoedstoestand
 • Ter ondersteuning van lichaam en geest
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60 binnen Nederland en België
Payments Logos

Wanneer
Bij aanhoudende stressgevoeligheid en acute en stress situaties.

Voor wie
Gedrag- In Balans mag langdurig worden gegeven aan alle katten van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor kittens.

Voor wie niet
Niet gebruiken bij drachtige, zogende en langdurig zwakke dieren.

Gebruik
Organimal Gedrag- in Balans is uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structureel  mentale onbalans bij jouw kat. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Gedrag- in Balans, de oorzaak te onderzoeken en eventueel te corrigeren met gedragstherapie.

Indien een stressvolle situatie vooraf verwacht kan worden (bv vuurwerk of reizen) adviseren wij je om reeds 5 – 6 dagen van te voren te beginnen met het toedienen van de tabletten opdat er voldoende spiegel is opgebouwd in de kat. Na de stressbeleving het beste nog een aantal dagen doorgaan met het toedienen. Een kat moet enkele dagen herstellen na een acute stressbeleving.

Doorgaans raden wij aan om bij verwachte of onverwachte acute stresssituaties jouw kat gedurende 7 – 10 dagen Gedrag – in Balans toe te dienen. Bij aanhoudende mentale onbalans mag het continu gegeven blijven worden. In het geval dat jouw kat verhoogd stressgevoelig blijft adviseren wij je een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw kat al medicijnen gebruikt en je wilt Gedrag- In Balans toedienen. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering
Dagelijks een halve tablet per 5 kg lichaamsgewicht. De gemiddelde kat weegt tussen de 3,6 en 4,5kg. Je mag jouw kat met dit gewicht gerust een halve tablet geven. Bij hevige onbalans mag de dosis gedurende 2-3 dagen verhoogd worden met nog een kwart tablet. Indien jouw katje lichter is dan 2,5 kg een kwart tablet toedienen.

LichaamsgewichtDagelijkse dosis

0 - 2,5 kg

0,25 tablet per dag
2,5 - 5 kg0,5 tablet per dag
5 - 7,5 kg1 tablet per dag
7,5 – 10 kg1,25 tablet per dag

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Ingrediënten
Valeriaan wortel extract, Citroenmelisse blad extract, Rosmarinezuur, L-Tryptofaan, Vitamine B1 – Thiamine HCI, Vitamine B2 – Riboflavine, Vitamine B3 – Nicotinamide, Vitamine B6 – Pyridoxine HCI, Vitamine B9 – Foliumzuur, D – Pantothnate, Magnesium

Verpakking
Ons hersluitbaar stazakje bevat 45 tabletten à 400mg. De speciale verpakking kan zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Gedrag – in Balans heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc.

Voedingssupplement
Gedrag – in Balans is een voedingssupplement en moet dus worden gebruikt als aanvullend diervoeder.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling

 • Valeriaan wortel extract
 • Citroenmelisse blad extract
 • Rosmarinezuur
 • L-Tryptofaan
 • Vitamine B1 – Thiamine HCI
 • Vitamine B2 – Riboflavine
 • Vitamine B3 – Nicotinamide
 • Vitamine B6 – Pyridoxine HCI
 • Vitamine B9 – Foliumzuur
 • Magnesium stearaat + citraat
 • D – Pantothnate

 

Analytische bestanddelen

 • Ruwe as: 8.5%
 • Ruw vet: 5,5%
 • Ruw eiwit: 7%
 • Ruwe vezel: 16%

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Toedienen kan door de tablet rechtstreeks in de bek te stoppen. Dit levert in de meeste gevallen geen problemen op. Mocht dat lastig gaan kun je er voor kiezen de tabletten te vermalen en door het eten te doen. Dit kan prima met brokken, al gaat het bij kieskeurige eters met natvoer vaak nog iets beter. Uiteraard kan het ook verstopt worden in een lekkere gezonde snack of lekkernij. Een ander handigheidje voor wanneer je een slim weigeraartje hebt, is de tablet vermalen en met water via een spuitje in het bekkie toedienen. Ook kun je een pillenschieter of een gezonde vorm van easypill overwegen.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variëren van letterlijk dagen tot aan meerdere weken.
Ook is het afhankelijk van waarvoor het wordt toegepast.
Gedrag in Balans dient in het lichaam een peil op te bouwen waardoor je het maximale effect vaak pas na enkele weken kunt ervaren.
In veel gevallen is enig effect al binnen enkele dagen merkbaar, maar bij uitblijven van het gewenste resultaat adviseren wij het minimaal 1 tot 2 maanden te gebruiken. In het geval dat de noodzaak voor ondersteuning van te voren al bekend is (vuurwerk rond de jaarwisseling, een geplande reis of andere onrustgevende situatie) raden wij aan om al 10 dagen van te voren te beginnen met dit supplement.

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit verschilt per situatie en doel. Wij adviseren een minimum van 10-14 dagen voor acute situaties.
Vanwege de goede resultaten kiest men er vaak ook voor om dit als dagelijkse onderhoudsdosis te gebruiken. Dat is heel goed mogelijk. Toch adviseren wij om ook te kijken naar de achterliggende oorzaken en mogelijke oplossingen. 

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor dit supplement bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw kat al medicijnen gebruikt.  

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit supplement tenminste 2 maanden te geven. Ook mag je gerust twee weken lang de dosis verdubbelen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit supplement toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij ook niet hoeft te betalen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

130 beoordelingen voor Gedrag In Balans – Katten

 1. Op Door Anoniem

  Geen effect

 2. Op Door Mandy K.

  Wij hebben sinds een week of 5 een nieuw katje erbij, uit het asiel. Zij is ondanks alle goede kennismakingen met onze oude kater (16 jr.) toch regelmatig een blaas en grom aan het doen zodra onze kater in de buurt komt bij haar, of zij ineens te dichtbij hem in de buurt komt en ze hem nog niet had gezien.
  Door ze allebei een half pilletje per dag te geven, is het blazen (en dus toch de stress van het moeten binnen blijven) een stúk minder. Was het eerst 6 keer blazen op een avond, is dat nu nog maar 1 keer blazen en begroeten ze elkaar vaker met hun neusje zonder gedoe.

 3. Op Door Anoniem

  .

 4. Op Door Henny van Gerwen

  dit werkt bij mijn gestresste poes

 5. Op Door c p aanraad

  kat heeft af en toe wat last van stress en plast dan op rare plekken
  door dit te geven is dit wel verminderd helaas is het niet helemaal weg

 6. Op Door Anoniem

  Gemengd in hun eten nemen ze dit goed op.

 7. Op Door Anoniem

  De katten zijn er gelukkig niet vies van.

 8. Op Door Iris ❤️ Van Noesel Sillevis Smitt

  Dit werkt voor ons. Onze poezen waren altijd zo lief voor elkaar. Zusjes met een problematische start/uit verwaarloosd nest, vier jaar oud. Ze waren onafscheidelijk, sliepen altijd op één kussen.
  Drie maanden geleden bleken ze ‘s nacht verschrikkelijk met elkaar te hebben gevochten, waarschijnlijk vanwege buurkatten voor het raam/ omgekeerde agressie. Helaas was daarmee de relatie verpest en vlogen ze elkaar steeds in de haren.
  De dierenarts adviseerde er één uit huis te plaatsen, terecht, want het zorgde voor veel stress bij beide katten én bij ons. Vanwege de kinderen zochten we nog wanhopig naar andere oplossingen. Ook omdat ze allebei naar ons toe juist lief en aanhankelijk bleven. Zo kwamen we uit bij Organimal.
  We gaven eerst alleen ‘s middags een halve tablet per kat, fijngestampt en vermengd met wat natvoer. We lieten de katten nooit samen zonder toezicht. Het ging beter, maar niet super. Nog veel blazen, staren en angst.
  Sinds een paar weken hebben we de dosis verhoogd. We geven ieder een hele tablet, nu vermengd met drie druppels zalmolie van Organimal en op de nuchtere maag ‘s ochtends.

  Dit klinkt raar maar ze lijken sindsdien ALLES vergeten, ze zijn weer zoals ze altijd waren. Ze begroeten elkaar, wassen elkaar, spelen samen en liggen overdag weer bij elkaar. We houden hen ‘s nachts nog gescheiden en ze krijgen apart van elkaar eten.
  Onze katten zijn niet zwaar genoeg voor een hele tablet, ik wil hier niet promoten katten een hele tablet te geven, maar onze situatie was extreem en wij zijn dolgelukkig met deze uitwerking.

 9. Op Door Anoniem

  Kat is stuk rustiger geworden. Vecht niet meer met buurtkatten. Pilletje makkelijk toe te dienen verstopt in stukje zalmmousse. Tot nu toe tevreden.

 10. Op Door Inge B.

  We hebben het onze kat 1 week gegeven, maar hij werd er juist extra onrustig van. Extra waakzaam, extra likken. Zijn er mee gestopt, want dit vond ik zielig. Hij at het wel op, dus dat is wel positief.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen
 • Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld.
 • Voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Zo kun je jouw huisdier snel helpen.
 • 100% Tevredenheidsgarantie! Krijg van ons een volledige terugbetaling, zelfs als het supplement al aangebroken is.
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen