Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Gedrag In Balans - Honden

Ontspant en brengt de rust weer terug zonder dat het jouw hond versuft. Dit uiterst effectieve natuursupplement is een uitgebalanceerde samenstelling bestaande uit de meest essentiële ingrediënten voor de gemoedstoestand van de hond. Het bevat o.a. hoogwaardige valeriaancitroenmelliseblad , L-tryptofaan, B vitamines en meer. Het is 100% natuurlijk, veilig en bevat geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Gedrag In Balans – Honden o.a.:

 • Ter ondersteuning bij stressgevoeligheid en stressvolle situaties
 • Ter bevordering van rust en ontspanning met behoud van alertheid en energie
 • Ter ondersteuning bij angst en agressie
 • Ter bevordering van de algehele gemoedstoestand
 • Ter ondersteuning van lichaam en geest
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

€19.95
45 tabletten - 400mg
2 x €18.95
Je bespaart 5%
3 x €17.96
Je bespaart 10%
€34.95
90 tabletten - 400mg
2 x €33.20
Je bespaart 5%
3 x €31.46
Je bespaart 10%
Wissen
19.95 Op voorraad
 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €60 binnen Nederland en België
Reviews
Lees alle reviews

Wanneer
Bij aanhoudende stressgevoeligheid en acute situaties

Voor wie
Gedrag – In Balans mag langdurig worden gegeven aan alle honden (tot 30 kg) van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor puppies.

Voor wie niet
Niet gebruiken bij drachtige, zogende en langdurig zwakke dieren.

Gebruik
Organimal Gedrag- in Balans is uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structureel  mentale onbalans bij jouw hond. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Gedrag- in Balans, de oorzaak te onderzoeken en eventueel te corrigeren met gedragstherapie. Indien een stressvolle situatie vooraf verwacht kan worden (bv vuurwerk of reizen) adviseren wij je om reeds 5 – 6 dagen van te voren te beginnen met het toedienen van de tabletten opdat er voldoende spiegel is opgebouwd in jouw hond. Na de stressbeleving het beste nog een aantal dagen doorgaan met het toedienen. Een hond moet enkele dagen herstellen na een acute stressbeleving.

Doorgaans raden wij aan om bij verwachte of onverwachte acute stresssituaties jouw hond gedurende 7 – 10 dagen Gedrag – in Balans toe te dienen. Bij aanhoudende mentale onbalans mag het continu gegeven blijven worden. In het geval dat jouw hond verhoogd stressgevoelig blijft adviseren wij je een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw hond al medicijnen gebruikt en je wilt Gedrag- In Balans toedienen. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering
Dagelijks een halve tablet per 5 kg lichaamsgewicht. Bij hele heftige acute stress mag de dosis gedurende 2-3 dagen verhoogd worden naar 2 keer per dag in plaats van 1 keer per dag. Indien jouw hondje lichter is dan 2,5 kg een kwart tablet toedienen.

LichaamsgewichtDagelijkse dosis
0-5 kg0,5 tablet per dag
5-10 kg1 tablet per dag
10-15 kg1,5 tablet per dag
15-20 kg2 tabletten per dag
20-25 kg2,5 tabletten per dag
25-30 kg3 tabletten per dag
30-35 kg3,5 tabletten per dag
35-40 kg4 tabletten per dag
40-45 kg4,5 tabletten per dag
45-50 kg5 tabletten per dag
50-55 kg5,5 tabletten per dag
55-60 kg6 tabletten per dag
60-65 kg6,5 tabletten per dag
65 kg >7 tabletten per dag

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Ingrediënten
Valeriaan wortel extract, Citroenmelisse blad extract, Rosmarinezuur, L-Tryptofaan, Vitamine B1 – Thiamine HCI, Vitamine B2 – Riboflavine, Vitamine B3 – Nicotinamide, Vitamine B6 – Pyridoxine HCI, Vitamine B9 – Foliumzuur, D – Pantothnate, Magnesium

Allergenen
Gedrag – In Balans bevat geen allergenen.

Verpakking
Ons hersluitbaar stazakje bevat 45 of 90 tabletten à 400mg. De speciale verpakking kan zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Gedrag – in Balans heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc.

Voedingssupplement
Gedrag – in Balans is een voedingssupplement en moet dus worden gebruikt als aanvullend diervoeder.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling

 • Valeriaan wortel extract
 • Citroenmelisse blad extract
 • Rosmarinezuur
 • L-Tryptofaan
 • Vitamine B1 – Thiamine HCI
 • Vitamine B2 – Riboflavine
 • Vitamine B3 – Nicotinamide
 • Vitamine B6 – Pyridoxine HCI
 • Vitamine B9 – Foliumzuur
 • Magnesium stearaat + citraat
 • D – Pantothnate

 

Analytische bestanddelen

 • Ruwe as: 8.5%
 • Ruw vet: 5,5%
 • Ruw eiwit: 7%
 • Ruwe vezel: 16%

Hoe kan ik dit het beste toedienen?
Toedienen kan door de tablet rechtstreeks in de bek te stoppen. Dit levert in de meeste gevallen geen problemen op. Mocht dat lastig gaan kun je er voor kiezen de tabletten te vermalen en door het eten te doen. Dit kan prima met brokken, al gaat het bij kieskeurige eters met natvoer vaak nog iets beter. Uiteraard kan het ook verstopt worden in een lekkere gezonde snack of lekkernij. Een ander handigheidje voor wanneer je een slim weigeraartje hebt, is de tablet vermalen en met water via een spuitje in het bekkie toedienen. Ook kun je een pillenschieter of een gezonde vorm van easypill overwegen.

Hoe lang duurt het voordat je effecten ziet?
Dat verschilt per geval en kan variëren van letterlijk dagen tot aan meerdere weken.
Ook is het afhankelijk van waarvoor het wordt toegepast.
Gedrag in Balans dient in het lichaam een peil op te bouwen waardoor je het maximale effect vaak pas na enkele weken kunt ervaren.
In veel gevallen is enig effect al binnen enkele dagen merkbaar, maar bij uitblijven van het gewenste resultaat adviseren wij het minimaal 1 tot 2 maanden te gebruiken. In het geval dat de noodzaak voor ondersteuning van te voren al bekend is (vuurwerk rond de jaarwisseling, een geplande reis of andere onrustgevende situatie) raden wij aan om al 10 dagen van te voren te beginnen met dit supplement.

Hoe lang moet je dit gebruiken?
Dit verschilt per situatie en doel. Wij adviseren een minimum van 10-14 dagen voor acute situaties.
Vanwege de goede resultaten kiest men er vaak ook voor om dit als dagelijkse onderhoudsdosis te gebruiken. Dat is heel goed mogelijk. Toch adviseren wij om ook te kijken naar de achterliggende oorzaken en mogelijke oplossingen. 

Mag dit in combinatie met medicijnen gebruikt worden?
Er zijn voor dit supplement bij ons geen contra indicaties met medicijnen bekend. Toch adviseren wij altijd de dierenarts te raadplegen als jouw hond al medicijnen gebruikt.  

Wat als ik geen verbetering zie door dit product?
Resultaten kunnen van verschillende factoren afhangen. Bij het uitblijven van de gewenste effecten raden wij om dit supplement tenminste 2 maanden te geven. Ook mag je gerust twee weken lang de dosis verdubbelen. Het is ook zeker verstandig om te kijken naar andere factoren die als oorzaak kunnen dienen. Neem gerust contact met ons op om samen met ons team van dierenartsen en specialisten om te kijken naar oplossingen op maat.

Wat als ik ontevreden ben met dit product?
Indien je na het proberen van dit supplement toch ontevreden bent geven wij je graag een volledige refund. Als wij jouw huisdier niet kunnen helpen vinden we dat jij ook niet hoeft te betalen.

Wat als ik nog (meer) vragen heb?
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden via e-mail en telefoon.
Je krijgt bij ons gratis dierenarts advies en we helpen je graag met al jouw vragen.
Klik hier om contact op te nemen via e-mail of bel ons op 052 474 5251

 • Indien het gewenste effect uitblijft kun je de eerste 2 weken gerust de dosis verdubbelen
 • Darmen in Balans maakt onderdeel uit van ons Darmpakket. Bekijk ons Darmpakket hier voor een meervoudige aanpak bij darmproblemen
 • Andere producten gericht op de darmen zijn o.a. Organimal Darmkruiden, Darmsnacks, Collageen en Zeewier Bio
 • Bekijk onze reviews van Gedrag in Balans om te zien hoe anderen dit supplement gebruiken
 • De tabletten kunnen ook worden fijngemalen en door voer worden gedaan of via een spuitje met water toegediend.
 1. Op
  door Lois

  Hond lijkt een stuk meer ontspannen, zeker midden op de dag. Erg blij met dit product, geeft meer rust!

 2. Op
  door Karin E.

  Ons kooikerhondje is vanaf haar geboorte angstig en heeft ook nog een aantal angstaanjagende dingen meegemaakt. Dat uit zich naast niet naar buiten durven, angst voor harde geluiden, honden en (in eerste instantie) mensen, ook in darmstoornissen (diarree, verstopping, 's nachts naar buiten moeten). Er is gedragstherapie gegeven, en uiteindelijk werd het beter met een dosering Prozac. Maar na verhuizing, 3 jaar geleden, kon de nieuwe dierenartsenpraktijk het steeds moeilijk leveren. Dus begon de ellende opnieuw. Door te googlen ontdekte ik "darmen in balans en gedrag in balans". Dit gebruiken we nu al een paar jaar. Als het even slechter gaat, verhogen we enkele dagen de dosering. Hoewel het een hond blijft met een gebruiksaanwijzing zijn we zeer tevreden over deze produkten.

 3. Op
  door Fam den Hertog

  Onze Bram vind deze pilletjes niet lekker. Maar je kunt ze heel goed fijn maken. Dan doen we het door zijn brokjes en eet hij het op. Dit gebruiken we al een tijd en merken dat hij minder gestresst is

 4. Op
  door Anoniem

  Onze hond is idd wat rustiger geworden geworden. Maar wel nog de gezellige hond gebleven.

 5. Op
  door Astrid

  We zien echt een verandering in gedrag. Lucky springt niet meer bij elk geluid buiten op.

 6. Op
  door Valery Sipkes

  Te vroeg om nog echt verbetering te zien

 7. Op
  door Anoniem

  Werkt super

 8. Op
  door Anoniem

  Wij hebben het idee dat onze hond er rustiger van wordt.

 9. Op
  door Anoniem

  Onze jonge reu is net even iets beter in toom te houden ;-)

 10. Op
  door ingrid m.

  Werkt prima!

 11. Op
  door Ricardo

  Helaas heeft het niet het gewenste effect wat ik had gehoopt zelfs niet met een dubbele dosis

 12. Op
  door Yolanda

  Ik vind dat het snel merkbaar is, onze bull is minder overprikkeld en pakt ook zn rustmomenten terwijl hij voorheen bleef stuiteren.

 13. Op
  door E.

  Mijn hond vindt het heel vies. In zo'n mate dat zelfs als ik het helemaal verpulver en het over iets heel lekkers strooi ze teleurgesteld staat te twijfelen, om het dan uiteindelijk in godsnaam maar met lange tanden op te eten. Ik zie na een kleine 2 weken gebruik ook nog niet echt een verschil in haar mate van rust, maar misschien is dat te snel. Ik koop het in elk geval niet opnieuw, het kost me teveel moeite om het erin te krijgen, helaas.

 14. Op
  door Stoyanka A.

  eIk ben zeer tevreden!Ga het zeker opnieuw bestellen!

 15. Op
  door Danielle Harms-Huppen

  Onze hond Logan zit erg hoog in zijn energie waardoor rusten vaak lastig is voor hem. Met de hond in balans supplementen gaat het een stuk beter.

 16. Op
  door Monique

  Ons hondje is echt rustiger en kan sneller uit een stressmoment gehaald worden!

 17. Op
  door Erna A.

  Bij mijn twee schrikachtige en onstabiele honden heeft het de scherpe randjes verwijdert waardoor ze beter benaderbaar zijn en ik tot ze door kan dringen en met hun training door kan gaan in stress volle situaties.

 18. Op
  door Betsy

  Mijn hondje is door deze tabletjes een stuk rustiger geworden, minder bang en reactief. En ze neemt vaker haar rust. Anders was ze heel rusteloos. Ik geef 2 halve tabletjes op een dag. S ochtends en S avonds.

 19. Op
  door Bianca D.

  Al na 1 week stuk rustiger. Slaat aan, maar blijft niet eindeloos blaffen

 20. Op
  door Anoniem

  Hond is veel relaxter

 21. Op
  door Petra Sieders

  Ik gebruik het nu 9 dagen. Ik merk dat mijn hond een stuk rustiger is in gedrag en toegeeft aan lekker liggen en slapen. Voor die tijd gaf hij zichzelf geen rust en liep in huis steeds achter mij aan. Ook buitenshuis nu meer gefocust. Ga het zeker opnieuw bestellen!! Zeer tevreden

 22. Op
  door Helma

  Helaas heeft het niet het gewenste effect bij onze hond

 23. Op
  door Ineke Den Hertog

  Onze Bram (boomer) heeft echt minder stress. Is rustiger zonder suf te zijn.

 24. Op
  door Tietie K.

  Onze Kyra was in het begin wat zenuwachtig en onrustig ik heb nu het idee dat ze wat rustiger is geworden de tijd zal het leren als ook zo blijft, ik ga het wel blijven geven ze eet het alsof het een snoepje is

 25. Op
  door Anoniem

  Mijn hond is iets rustiger doorheen de dag, maar blaft nog steeds veel. Waarschijnlijk ook zijn karakter dus dan helpen de pilletjes niet echt.

 26. Op
  door Fabienne

  Onze dwergpincher valt uit naar mensen tijdens wandelen en merk toch wat verschil dan met zonder de tabletten. Ik heb de 2 eerste dagen 2 tabletten gegeven nu 1 per dag, hopelijk beter haar dominatie thuis ook nog wat meer. Toch opmerkelijk verschil.

 27. Op
  door Aschwin van Diermen

  Fijn en makkelijk product om te geven. Meng het in zijn voer en hij eet het gewoon op. Hij heeft wat haaruitval door stress en dit producten helpt bij zijn stress en zijn haren lijken nu weer aan te groeien.

 28. Op
  door Diona

  Snel resultaat, hond kalmeert en is rustiger zonder sufheid (gebruikt voorafgaand aan lange autorit).

 29. Op
  door Nele

  Brengt rust bij ons angstige teefje en zorgt dat ze meer open staat om te leren

 30. Op
  door Shareen C.

  Werken super bij mijn drukke puber, neem vaker haar rust

 31. Op
  door Gerrie Van Hofwegen

  Spiky is al een stuk rustiger door het halve tabletje.

 32. Op
  door Margot Sier

  Onze hond was erg zenuwachtig steeds, vooral als er kleine veranderingen waren in oppas of bezoek. Als de agenda duidelijk is geeft dit haar ook meer rust!

 33. Op
  door Anoniem

  Omdat mijn hond een super gevoelig hondje is en snel overprikkeld is en ik niet gecharmeerd ben van chemische middelen, heb ik gekozen om Organimal Gedrag in balans - honden in te zetten. Na dit middel een aantal dagen, waarvan (Zoals op de gebruiksaanwijzing aangegeven) een paar dagen de dubbele dosis te hebben gebruikt, is er zienderogen verbetering. Hij is een stuk rustiger, maar wordt er niet suf van. Ik zou het een ieder aanraden of het in ieder geval eens te proberen....

 34. Op
  door Anne

  Onze hond uit Italië heeft veel stress gehad en dat moet slijten. Dit product ondersteunt heel goed en de hond is stabieler en herstelt goed van zijn trauma. Hij eet het als een snoepje. Hij krijgt de halve dosering. Niet suf verder. Echt een aanrader!

 35. Op
  door Chavelli

  Na 2 weken zag ik wat meer rust in onze hond

 36. Op
  door R.

  Hij is echt een stuk rustiger. En nu ze op zijn merk je pas echt verschil. Dus ik ga snel weer bestellen.

 37. Op
  door Gerda C.

  Mijn adoptie honden zijn na verloop van tijd rustiger in hun koppie geworden, heel fijn.

 38. Op
  door Anoniem

  Het duurt wel even voordat je iets merkt.

 39. Op
  door Anna

  10 dagen geleden begonnen met Gedrag in balans en Darmen in balans. We zijn er nog niet, gaan wel in vertrouwen verder met beide supplementen

 40. Op
  door Jennie M.

  Reageerd er goed op

 41. Op
  door JE P.

  Ik heb het idee dat ze wat minder onzeker is al

 42. Op
  door NADINE PHARAILDE DESCHROODER

  de periode is nog heel kort, maar we zien al een kleine verbetering

 43. Op
  door Debbie Timmermans

  Je merkt wel verschil maar de gespannenheid is groot bij mijn hond. Sneu hoor maar dit helpt al wel goed.

 44. Op
  door Chantal

  Ik gebruik het nog maar kort maar heb het idee dat het begint te werken.

 45. Op
  door Wendy Weijenbarg

  Wij zijn 4 dagen gekeden gestart met onze mango die supper druk is en erg trekt aan de riem niks kwam binnen kon niet rustig op de plaats blijven 24 uur in de weer maar na dit te proberen Ben ik om ze ligt op de plek loopt rustig mee na buiten en wil knuffelen dus we zien al zekerr resultaat dus wij zijn verkocht

 46. Op
  door Anne Marie

  prima spul

 47. Op
  door Coby S.

  Zeker resultaat geboekt.

 48. Op
  door Hans B.

  erkt goed

 49. Op
  door Valerie

  goed product, tevreden.

 50. Op
  door Karina

  Helaas gebruik ik het al een week maar zie geen veranderingen bij mijn hond😔

 51. Op
  door Anoniem

  Haalt de scherpe kantjes weg. Mijn hond lijkt soms rustiger te reageren voornamelijk met buiten wandelen.

 52. Op
  door Eveline

  Zien kleine verandering maar zijn net 1 week bezig. Ze is rustiger.

 53. Op
  door Nancy

  Echt een fijn product. Ons teckeltje is er kalmer mee en vindt wat meer rust, maar nog altijd met zijn eigen karaktertje 😊 voordien echte medicatie geprobeerd en was niet meer zichzelf. Met organimal wel 😊

 54. Op
  door Lieve

  Phalco ging helemaal door het lint na zijn castratie en kon na een maand de wonde nog niet met rust laten. Zijn gedrag kwam met het toedienen van dit supplement helemaal in balans. Binnen anderhalve maand verhuizen we, ga dit opnieuw toedienen zodat de overgang vlot zal verlopen. (phalco had zuurstoftekort bij de geboorte en heeft vocht rond zijn hersens...)

 55. Op
  door Nanette J.

  Heb het idee dat ze minder blaft hierdoor

 56. Op
  door Ingrid

  Werkt goed .

 57. Op
  door Anoniem

  Vanaf de tweede week begint het te werken zonder dat de hond er suf van wordt. Zeer tevreden

 58. Op
  door Maaike

  + Doet wat het beloofd. + Volledig op natuurlijke basis. + Geen vervelende bijwerkingen- Mijn hond vind de pillen erg onsmakelijk en vist ze zelfs nog uit een stukje worst / klodder pindakaas

 59. Op
  door Kristel H.

  Hondjes meer rust met oud en nieuw

 60. Op
  door Chantal

  Nou ik kan het niet geloven maar het werkt echt ze zijn rustiger blaffen minder kunnen weer allen even thuis zijn en dat in 1 week tijd echt geweldig heb hier geen spijt van aangezien dat mijn honden al een mooie leeftijd hebben

 61. Op
  door Stephanie

  Nu een week bezig, onze hond heeft verlatingsangst en de klachten verergeren alleen maar. Ook wil ze de pillen niet meer, ook tussen kaas en worst spuugt ze het uit. Toch wil ik nog even doorzetten om te kijken of het nog gaat verbeteren

 62. Op
  door Hans

  Onze hond van 20 kilo moet volgens de beschrijving 2,5 tabletten per dag maar omdat het gewenste resultaat uit bleef hebben wij dit verhoogd naar 8 ! tabletten per dag 4 weken lang. Helaas niet het gewenste resultaat, iedere hond reageert hier blijkbaar verschillend op.

 63. Op
  door Melanie Hoekstra

  Hond vindt t vreselijk vies maar heeft ook geen enkele verandering gebracht in gedrag.

 64. Op
  door Anne

  Mijn oudste hond, Benji, is altijd al wat reactief geweest, waar we hard aan hebben gewerkt. Sinds hij wat ouder wordt lijkt hij alleen soms te vergeten de juiste keuzes te maken, terwijl hij dat eigenlijk het liefste doet. Ik geef sinds 2 weken 4 tabletten per dag, hij weegt 38kg, en het product helpt hem echt om weer zijn rust te vinden, minder gefocust op kleine dingen en bovenal weer de goede keuzes te maken. Wij zijn erg blij met het product en ik heb gelijk een nieuwe verpakking gekocht! Ik ben van plan op zoek te gaan naar de beste onderhoudsdosis voor Benji.

 65. Op
  door Edmee

  Mijn hond heeft al na 2 dagen veel meer rust in zijn lijf. Zijn persoonlijkheid blijft heerlijk vrolijk maar het gestreste randje is er vanaf, dolblij!!

 66. Op
  door Sylvia Van Leeuwen

  Hier het zelfde nog even aankijken hoe het verder gaan

 67. Op
  door Caroline

  Zeer effectief, ik heb een jonge hobd die onzekerheidsproblemen heeft en verlatingsangst, maar sinds ik hem dit supplement geef, is hij echt al een stuk rustiger!

 68. Op
  door Yolanda Bes

  Net als alle andere produkten heel goed gewerkt na rouw, verlatingsangst en acceptatie nieuwe viervoeter.

 69. Op
  door Ed de Zeeuw

  Had weinig vertrouwen, maar niets is minder waar na een paar dagen was hij een stuk rustiger en gaat steeds beter. Snel weer bestellen

 70. Op
  door Marije

  Hier ben ik heel benieuwd naar, moet dit nog even afwachten omdat we net gestart zijn.

 71. Op
  door Angelique

  Na een poosje reageerde ze er erg goed op

 72. Op
  door linda

  Ik dacht probeer het eens voor mijn Jack Russel. En moet zeggen ik ben overtuigd

 73. Op
  door Anoniem

  Mijn hondje was gestresst en angstig geworden door het gedrag van mijn andere hond, maar enkele dagen nadat ze met “Gedrag in Balans” begonnen was, werd ze al rustiger en nu na enkele weken inname, heeft ze haar zelfvertrouwen weer terug en is zij weer duidelijk in balans. Ik ben tevreden.

 74. Op
  door Betsy

  Ik heb een idee dat het goed ondersteunt bij mijn hondje haar angsten. Ik heb even zonder geprobeerd en merk dat ze gelijk weer wat onzeker is.De jaarwisseling is ze ook goed doorgekomen.Voor mensen die twijfelen, het is zeker het proberen waard. Mijn hondje heeft er baat bij.

 75. Op
  door Karin O.

  Snelle levering! Goed product

 76. Op
  door N

  Natuurlijk middel voor wat extra rust wanneer nodig!

 77. Op
  door marc

  goed

 78. Op
  door Leny Boerma

  Na 2 zakjes tabletten ben ik nog niet overtuigd of het gedrag van onze hond erdoor veranderd is. Ze lijkt wat rustiger daarom gaan we er nog mee door.

 79. Op
  door Bertil Heus

  Onze hond lust deze snoepjes niet

 80. Op
  door Desy

  Of het komt door de verdamper in het stopcontact, mijn geduld of de pillen weet ik niet. Het gaat elke week een stukje beter met onze doodsbange Roemeen. Helaas zitten we in de vuurwerktijd, maar ik zie wel verbetering bij hem. Als de verdamper leeg is, zal ik merken of het goed blijft gaan.

 81. Op
  door Jos E.

  Onze hond komt uit Italië en is van nature al erg angstig en nu zeker met het vuurwerk. Al diverse (Chinese en holistische) middeltjes geprobeerd maar met weinig resultaat. Nu ruim 2 weken "Gedrag in balans" gegeven en de resultaten zijn echt opzienbarend. Hij is soms nog wel angstig , vooral als het knalt maar hij gaat weer mee naar buiten en in huis is hij steeds na een paar minuten weer rustig. Wij zijn er tot nu toe heel blij mee.

 82. Op
  door sandra haeyen

  Dit product heeft echt een goede invloed op Robbe zijn gedrag. Hij is merkelijk rustiger zonder dat ik hem daarvoor moet castreren. Een zeer goed alternatief voor zowel dier als baasje 👏

 83. Op
  door Loes Runge

  Mijn hond is wat rustiger geworden en niet meer zo bang voor harde knallen. Blijf het nog gebruiken in de hoop, dat het nog meer resultaat oplevert. Ze heeft het nu 15 dagen gebruikt

 84. Op
  door Fam T.

  Helpt prima

 85. Op
  door Jos Eras

  Super product. Onze hond komt uit Italië en heeft een permanent hoge stress factor en is daardoor erg angstig voor knallen en onweer. Ik heb al diverse middelen geprobeerd maar allemaal met matig tot geen echt resultaat. Gedrag in balans geef ik nu twee weken en de hond is veel minder bang, flink zelfs zo nu en dan, en hij komt veel stabieler op ons over. Hij blij, wij blij. Ik ga hier nog wel een tijdje mee door, vooral met oudjaar voor de boeg.

 86. Op
  door Els Van de velde

  de hond neemt de pilletjes zonder probleem en je merkt de rust terugkeren

 87. Op
  door Eva

  Topproduct! Onze Teckel van 2 jaar is niet meer zo zenuwachtig bij onvoorspelbare situaties en voelt hij zich sneller op zijn gemak. We kunnen beter tot hem doordringen en hem helpen als hij zich onzeker voelt. Eerst konden we het niet geloven, maar 2 weken duidelijk resultaat. Echt genieten nu!

 88. Op
  door Evalien De ruiter

  Werkt prima.

 89. Op
  door Benita

  Het ontspant waar ze anders zou willen vluchten voor harde geluiden. Het vuurwerkgeweld moet nog beginnen en kan pas in januari er dan iets mer over schrijven.

 90. Op
  door AnneMarie

  Na een week gebruik, lijkt het de pieken in zijn gedrag wat af te vlakken. Ga er zeker nog mee door!

 91. Op
  door Anoniem

  Onze hond lijkt iets rustiger, maar is ook loops geworden, dus nu beoordelen is een beetje lastig…

 92. Op
  door Remie

  Ruim een week krijgt mijn hond de supplementen van Organimal om hem straks door de stress van het vuurwerk bij de jaarwisseling heen te helpen.Vertrouwen in dat deze supplementen hem gaan helpen!

 93. Op
  door C Pereira

  Calms my dog a bit.

 94. Op
  door Angelique

  Snelle levering, ik heb het nog paar keer gegeven aan mijn hondje die net uit Spanje komt. maar met de stress van het adopteren en de komende oud en nieuw leek het mij goed om haar dit te gaan geven.

 95. Op
  door Sandra M.

  Ik merk al duidelijk verschil

 96. Op
  door mieke

  Neemt redelijk wat stress weg bij mijn honden nu er weer een pup bij is gekomen en ze weer even de rangorde moeten bepalen

 97. Op
  door Anoniem

  Nog niet gebruikt, maar ga ervan uit dat straks rond oudjaar mijn hondje iets minder schrikt van de knallen.

 98. Op
  door Anoniem

  Froukje heeft er baat bij, ze is rustiger geworden.

 99. Op
  door Kirsten

  Niet aangeschaft voor angstige hond, maar onze hond was ‘s avonds erg overprikkeld en bijterig en het lijkt inderdaad dat hij wat makkelijker ontspant door de supplementen.

 100. Op
  door Pascale

  Geef dit dagelijks aan mijn overgevoelige hond…het haalt de scherpe kantjes eraf,en geeft hem meer rust.

 101. Op
  door Emi Van Loock

  Goede morgen,onze dwergteckel 10 maand, Bruno is echt geholpen !!Hij heeft een panische angst opgelopen voor verkeer in het algemeen.Door ,gedrag in balans ,een opmerkelijke verbetering !!Hij en wij zijn echt blij met deze verbetering en hopen dat het zich verder doorzet!!E.Van Loock

 102. Op
  door Paul

  Voor mijn hond heeft "gedrag in balans"niet het minste resultaat. Spijtig! Geen ster!

 103. Op
  door Ton V.

  Ik geloofde het eerst niet maar het lijkt echt te helpen.

 104. Op
  door Ariënne

  Goede service, product gebruik ik nu 2 weken, kan er nog niet veel over zeggen, maar als mijn hond knallen hoort dan is de paniek minder, en kan ik hm corrigeren!

 105. Op
  door Naomi

  Sinds we de pilletjes geven aan onze rescue pup met felle angsten voor de buitenwereld merken we een groot verschil in haar gedrag. Natuurlijk zijn de angsten niet helemaal weg, maar ze blijft bereikbaar voor ons zodat we kunnen blijven trainen in moeilijke situaties zonder dat de paniek over neemt. De paniekreacties waarin ze enkel nog wilt vluchten en zich los wilt trekken zijn helemaal weg! Het heeft wel een goede week geduurd vooraleer we het verschil begonnen te merken waardoor wij op langere termijn blijven geven ipv de week die op de verpakking staat. Voor ons is dit dus een zeer fijn product en een aanrader om te proberen!

 106. Op
  door carla van beelen

  Ik merk wel verandering bij onze vince

 107. Op
  door Hans

  Heeft geen enkel effect op mijn hond

 108. Op
  door Anoniem

  Zeer tevreden .

 109. Op
  door Ingrid

  Tabletjes aangeschaft voor onze boomertje van 10 maanden. Voor gebruik was hij erg druk, veel blaffen, angstig. Nerveus hondje. Smorgens halve tablet en tegen de avond een halve en we merken echt verschil aan hem. Hij kan nu echt zijn slaapjes/ rustmomenten doen. Dus wij gaan hiermee door!

 110. Op
  door Monique K.

  ben net een week bezig , kan er nog weinig over zeggen, levering was goed

 111. Op
  door Yvette

  Het haalt de scherpe randjes er van af, ik blijf het nog even geven voorlopig.

 112. Op
  door Anita S.

  Prima producten en snel geleverd !

 113. Op
  door Paula

  Onze hond vindt de tabletjes lekker, ze eet ze gemakkelijk op. Ik vind haar ook rustiger tijdens de wandeling.

 114. Op
  door Marlou Steyns

  Dit werkt echt..een van mijn honden,beginnend puber voelde zich niet prettig in zijn vel.Hij kon zijn draai niet vinden,last van hormonen wat resulteerde in grommen tegen de anderen zogauw hij in een stressituatie kwam.Zo ook als hij zijn tuig om moest...Nu na enkele weken gebruik van gedrag in balans is hij veel relaxter en vriendelijker zonder dat hij suf is.

 115. Op
  door Eveline

  Een heel fijn en natuurlijk product, zeker aan te raden bij hoogsensitive honden of katten.

 116. Op
  door Hans M.

  Tess is een stuk rustiger geworden of het door organimal komt weten we niet maar ben blij dat we ermee gestart zijn

 117. Op
  door Joke

  Was snel geleverd en nu maar hopen dat mijn onrustige hond wat rustiger wordt. Ze krijgt nu 1 week de plilletjes

 118. Op
  door Emma Harlin

  Notice a difference in my reactive/ anxious Doberman after 1 week on tablets. Combined with balanced diet and training, lot more settled and consistent behaviour displayed

 119. Op
  door Anoniem

  Onze friese stabij heeft sinds de coronatijd moeite met alleen zijn en gaat slopen. Had al zylkene gegeven, dat helpt ook wel iets maar is erg duur. Organimal gedrag werkt beter. Ze is rustiger maar wel vrolijk en het is beter te betalen. Fijn voor ons en voor het hondje

 120. Op
  door Yvonne

  Zwakt zijn onrust af

 121. Op
  door F Meijer

  Onze Annabelle reageert goed op de gedrag in balans ze wordt beduidend rustiger. De triggers op straat zijn zijn er nog steeds daarvoor gaan we naar een gedragsdeskundige maar in huis wordt het al beter. Annabelle is een bullmastiff van 19 maanden oud. is met de fles groot gebracht en heeft niets van moeder geleerd.

 122. Op
  door Anoniem

  Werkt goed

 123. Op
  door Leny

  Ik heb de indruk dat mijn hond wat rustiger wordt. Om zeker te zijn ga ik er nog mee door.

 124. Op
  door Simone

  Ik heb dit geprobeerd met mijn twee reactieve honden en ik heb het idee dat de scherpe randjes eraf zijn. Ik blijf het nog even gebruiken.

 125. Op
  door ME Van Soeren Jansen

  Super middel heb voor 1 van onze katten ook kat in balans, we zijn zeer tevreden

 126. Op
  door Monique

  Onze hond wordt er rustiger van. Slaapt snachts weer prima, zij het bij ons. We gaan hier zeker nog wel even mee door! Vanwege een epileptische aanval durft hij ook overdag niet meer alleen te zijn. Hopelijk verbetert dit met de tijd.

 127. Op
  door Anoniem

  Of de tabletten werken weten we niet. Wat jammer dat de tabletten keihard zijn en bijna niet doormidden te breken of fijn te stampen zijn

 128. Op
  door Eva V.

  Werkt heel goed voor onze hond, minder angstig en wat relaxter.

 129. Op
  door Femke

  Het werkt echt! We hebben een labradoodle van bijna 2 jaar midden in zijn 2e puberteit en een soort waakse / angstige fase die al weken aanhoudt. Erg alert, blaft tegen alles wat voorbij het raam komt maar ook in het bos. Tevens bang voor alle honden die ook maar iets op een herder lijken omdat hij ooit is gebeten door een herder en die angst uitte zich steeds verder in grommen, blaffen etc. Nu zo’n 2 weken bezig (gebruik 2 tabletten voor 26 kilo) en het werkt! Hij is een stuk rustiger, reageert niet meer op alles wat beweegt of de bel en is minder waaks. Hij reageert zelfs minder heftig naar dezelfde herdershonden dus het werkt op meerdere vlakken. Top!

 130. Op
  door Sandra

  Deze werken erg goed,mijn oude hond van 13 kreeg steeds meer angsten voor geluiden door beginnende dementie,vooral snachts was ze heel onrustig, nu slaapt ze weer rustig de hele nacht...en verder echt niet suf maar gewoon relaxed ..super blij mee

 131. Op
  door Sabine

  Gemakkelijk toe te dienen . Onze prikkelgevoelige Engelse cocker spaniël is opmerkelijk rustiger!

 132. Op
  door Esther B.

  Twee angstige honden in de gastopvang, na een paar dagen merkte ik al positieve veranderingen.

 133. Op
  door Anneke

  Heb het nu 10 dagen gebruikt Hond is 20 kilo normaal begonnen met 2 per dag na 3 dagen was het net of ze nog drukker werd. De moed nog niet opgegeven nu 4 dag maar na 10 dagen zie ik nog geen verandering Geef de moed nog niet op Heb 3 verpakkingen gekocht En dat blijf ik nog even proberen Hoop dat het nog beter wordt

 134. Op
  door Wivine

  Het blaffen naar andere honden is volledig weg, maar Odille blaft nog steeds aanhoudend naar mensen. Dus hopend dat op dit vlak zijn rust ook terug mag komen.

 135. Op
  door Anoniem

  Wordt er wat rustiger van.

 136. Op
  door Anoniem

  Onze hond reageert er super goed op de angst is minder en reageert rustiger op vreemde mensen

 137. Op
  door Marjan

  Ik denk wel wat verbetering te zien in zijn gedrag, maar zou het nog iets langer moeten gebruiken.

 138. Op
  door Syl

  Nu een aantal dagen gebruikt, het helpt, hij is een stuk rustiger, van harte aan te bevelen.

 139. Op
  door Kimberly

  Fijne grote van pil om te geven. Merk na een week gebruik nog geen verandering

 140. Op
  door Anoniem

  Onze hond in na 10 dagen een stukje evenwichtiger geworden en niet meer zo angstig en onzeker.

 141. Op
  door Anoniem

  Helaas heeft het geen effect op mijn hond

 142. Op
  door IJM J.

  Voor onze hond werkt het niet ...

 143. Op
  door Marian V.

  Mr Quattro, Hollandse herder, is door het gebruik van gedrag in balans op korte tijd in positieve zin veranderd. Hij is niet loom maar rustig geworden en haalt niet meer uit naar voorbijkomende honden. Top product! ?

 144. Op
  door Marion

  Werkt zeer goed.

 145. Op
  door Leen W.

  Eerste indruk goed

 146. Op
  door Myriam

  Mijn hond kreeg na 6 dagen hevige diarree maar haar darmen kwamen wel tot rust

 147. Op
  door Dea

  helpt niet veel had er meer van verwacht

 148. Op
  door Marina

  Mijn hondje zit veel beter in haar velletje na gebruik van Gedrag in Balans.

 149. Op
  door Anoniem

  Onze hond is zeer gevoelig voor geluiden. Iedere ochtend krijgt ze 1 gedrag in balans tablet. Ze is nu rustiger. Bij een extra belastende dag, visite of bijvoorbeeld onweer, krijgt ze 2 tabletten. Wij zijn tevreden hoe ze hierop reageert.

 150. Op
  door Esther

  Bij gebruik van deze tabletjes oogt ze rustiger

 151. Op
  door Jacco Leijten

  We geven Flip onze gladharige dwerg teckel nu een maand de gedrag in balans tabletten. Hij is wat rustiger geworden en blaft minder naar alles en nog wat. Dus we gaan hier nog even mee door.

 152. Op
  door Yvonne Schoen

  Kan nog niet veel er over zeggen,pas begonnen.

 153. Op
  door Anoniem

  Ik geef dit supplement nu 4 weken en hond lijkt iets stabieler te worden.

 154. Op
  door Ingrid S.

  Snel makkelijk gegeten

 155. Op
  door Wil

  Gewoon goed

 156. Op
  door Zwanet

  Mijn hond was heel onrustig na de verhuizing. Wij zijn verhuisd naar een nieuwbouwwijk waar nu nog steeds gebouwd wordt. Hij reageerde op alles en moest blaffen om alles. Nu na een week dit gebruikt te hebben zie ik al verbetering. Hij reageert niet meer op de vrachtwagens die voorbij komen en de bouwvakkers die tegenover aan het werk zijn en lawaai maken. Hij lijkt nu al minder gespannen. Dus we gaan hier nog even mee door tot alle toestanden hier in de wijk voorbij zijn.

 157. Op
  door Marlies Spruit

  Ik denk dat het wel werkt alleen mijn hond gaat direct aan de diarree dus wel hebben na 3 dgn moeten stoppen. Diarree daarna gelijk weer gestopt na het staken… heel jammer. Niet geschikt voor honden met gevoelige darmen.

 158. Op
  door Dominique V.

  Zuivere ingrediënten en een natuurlijke oplossing.

 159. Op
  door Danielle K

  Wij hebben een onzekere jonge hond van 1,5 jaar in huis en gaven hem voorheen zylkene op advies van GT. Nadat hij chemische was gecastreerd werd zijn onzekerheid nog heftiger en kregen wij het idee dat de zylkene zijn werk niet meer deed. Via via bij organimal uitgekomen. Ga zeer goed advies besloten om dit te gaan proberen. In combinatie met darmen in balans. Sinds 2 weken zijn overgestapt op dit supplement en wat een verschil al. Veel relaxter, minder reactief, pakt zelf beter zijn rust, weer kunnen wandelen en beter kunnen trainen. En als klap op de vuurpijl, afgelopen weekend gewoon ontspannen een verjaardag kunnen vieren. Hond is ook totaal niet suf. Heel blij met dit supplement.

 160. Op
  door Jolanda

  Merk geen verschil

 161. Op
  door Greetje

  Ik heb een onzekere jonge hond , nu een week het product gedrag in balans geef ik en heb het idee dat ze iets relaxter is geworden maar ga nog langer door met dit product geven om te kijken hoe haar gedrag veranderd .

 162. Op
  door Anoniem

  Ze is iets rustiger geworden. Geef het nog wel niet zo lang.

 163. Op
  door Astrid Van den heuvel

  Dit middel werkt uitstekend bij mijn hond, hij is er wat rustiger van en we kunnen weer ontspannen wandelen

 164. Op
  door Anoniem

  Breken lastig doormidden (ik heb een kleine hond). Tot nu toe geen merkbaar effect.

 165. Op
  door Anoniem

  Voor een buitenlands hondje met angstproblemen. Maakt ineens grote stappen!

 166. Op
  door Martje

  Doet misschien wel iets maar ben niet heel erg overtuigd. Gebruik dit voor een wolfshond. Hij spuugt ze ook iedere keer weer uit als ik ze aan hem probeer te geven, dus tegenwoordig Verstop ik ze maar in het voer.

 167. Op
  door Anoniem

  Nog niet gebruikt maar binnenkort wel de bedoeling.

 168. Op
  door Anoniem

  Ik geef nog niet lang genoeg om resultaat te zien

 169. Op
  door Anoniem

  Goed

 170. Op
  door Lut Gythiel

  Onze puppy Yumi, een teefje, is nu 6 maanden. We voelden dat ze dikwijls geen blijf wist met zichzelf en na wat zelf proberen en verder zoeken kregen we via een gedragstherapeute te horen dat zij een 'reactieve' hond is; overgevoelig voor elke prikkel en nood aan een zéér regelmatige dagorde. Voor ons geen probleem maar niettegenstaande ons rustig en regelmatig leven bleef het frustrerend voor ons en zeker ook voor Yumi! Dus op zoek naar een zo natuurlijk mogelijk 'hulpmiddel'... "Gedrag in balans" neemt natuurlijk die reactiviteit niet zomaar weg maar eerlijk, na een paar dagen innemen voelden wij toch duidelijk een verschil: Yumi is veel rustiger en ontspannen. Mede daardoor zijn haar 'overdrive'-momenten sterk verminderd, zowel in frequentie als in hevigheid. Blij dat ik dit geprobeerd heb! ??

 171. Op
  door Anne-Marie

  Gemakkelijk te doseren, duidelijke aanwijzingen. Na ongeveer 5-6 dagen merkbaar verschil in gedrag bij oudere hond. De innerlijke onrust (dementie) is een stuk minder geworden. Niet alleen fijn voor hem, maar ook voor ons. Na bestelling snelle levering.

 172. Op
  door Netty

  Nog niet veel verandering , we hebben geduld;)!

 173. Op
  door Anoniem

  Onze hond vindt de smaak en geur van de pilletjes niet lekker.Kost telkens best veel moeite ze bij hem binnen te krijgen. Het is wel een prima produkt!

 174. Op
  door Anja

  Ons Hongaars straathond je heeft normaal veel stress en verlatingsangst. Daardoor plast ze in huis als we weg zijn. Van de dierenarts dure pillen gehad. Toen ik ging googlen kwam ik hieropuit. Na een kleine week proberen merk ik een veel rustige hond en heb ik nog geen plasjes gevonden. Ik ben goed tevreden. Fijn voor ons maatje

 175. Op
  door Lous

  Ik gebruik gedrag in balans al een aantal maanden. Ik had het aangeschaft voor de vuurwerkangst. Helaas is Ayda nog steeds heel erg angstig, nu ook nog voor veel andere geluiden.

 176. Op
  door Anoniem

  Onze hond is rustiger geworden, dit werd echt duidelijk nadat we weer gestopt waren met de tabletten. Nu weer gestart en weer duidelijk verschil merkbaar.

 177. Op
  door Frederike

  Ik heb het idee dat het mijn pup helpt om alles dat hij meemaakt rustig tegemoet te treden en te verwerken.

 178. Op
  door Mandy G.

  Het maakt zeker iets rustiger, maar trainen blijft noodzakelijk

 179. Op
  door Rita S.

  stress niveau is verlaagd

 180. Op
  door Anneke P.

  Hond is er iets kalmer door

 181. Op
  door Anoniem

  Mijn pup van 10 maanden is een stuk rustiger geworden.

 182. Op
  door Anoniem

  Werkt wel maar het duurt wel even

 183. Op
  door Anoniem

  Snelle levering, kan alleen nog geen oordeel over het product geven omdat ze de tabletten nog te kort gebruikt.

 184. Op
  door Mathilda Hoogendoorn-veldhuizen

  Ze is veel rustiger. Het werkt echt!

 185. Op
  door Anoniem

  snelle levering, eerste ervaring is positief

 186. Op
  door Yasho Van dijk

  Gaat weer goed met haar angst

 187. Op
  door Kim

  Helaas heeft het op onze hond geen effect....

 188. Op
  door Varadi M.

  werking snel merkbaar

 189. Op
  door Dorian S.

  Er gebruiken meerder producten en technieken voor onze pup, dit lijkt meer te werken dan andere producten die we geprobeerd hebben. Geen wondermiddel, maar lijkt te helpen.

 190. Op
  door Loes

  Tot nu toe goede ervaringen.!

 191. Op
  door Laury van Duijvenbode

  Onze witte herder ervoer veel stress tijdens wandelingen met onze uitlaatservice. Ze blafte ontzettend veel en wilde iedere hond telkens corrigeren. Een paar dagen nadat we begonnen waren met de pillen geven (3 per dag) was er duidelijk een verschil. Ze blaft veel minder en je ziet haar nu echt genieten van de wandelingen met de groepen ipv continue onder stress en spanning staan.

 192. Op
  door sandra n.

  ik was zelf nogal sceptisch, ik wist dat mijn engelse cocker spaniel, iets te kort kwam, door haar hysterische gedrag, tikje dwangmatig, maar vooral niet bereikbaar ik heb de dosering ietsje hoger ingezet ipv 3 halfjes 2 hele, en merkte na bijna een week grote verschillen, minder blaffen zonder rede, betere impulscontrole, beter in contact tijdens het trainen

 193. Op
  door Miranda

  Het haalt de randjes van het sterkte blaffen eraf

 194. Op
  door Anoniem

  Beter contact weer te krijgen in een door angst erop af moment, in de ren kan ik hem beter bereiken en draait hij om en kiest voor mij en zichzelf.

 195. Op
  door Helma

  Ben enorm blij mee.Ben het gaan proberen al even geleden, dacht merk ik iets,twijfelde . Daar kwam de dag en de balans was op.Dacht probeer iets anders, veel duurder ook nog.moest wat , maar wat een een drama , heb weer balans en nu het besef dat mijn hond er echt baat bij heeft,Super en een enorm fijn bedrijf,kan hem u aanraden.Klantenservice nog hartelijk dank.Toppp

 196. Op
  door Petra Rennings

  We gaan het proberen

 197. Op
  door Bea V.

  DE PILLEN HELPEN GOED

 198. Op
  door Karen

  Onze rusteloze Friese Stabij van 14 jaar en zo goed als doof waardoor ze altijd ‘aan’ staat en alles in de gaten houdt, reageert hier direct en bijzonder goed op! Begonnen met hoogste dosering en we gaan nu afbouwen ??

 199. Op
  door Jolanda

  Onze Beatle kroop onder de bank in de dag voor oud en nieuw door het knallen. We zijn 3 dagen voor oud en nieuw begonnen met deze pillen. Ze werd er een stuk rustiger van. Ze reageerde wel op de knallen, maar bleef rustig op de bank liggen. Dat hebben we in ieder geval gewonnen. Het enige nadeel is dat ze daarna heel erg last kreeg van diarree. Ik gebruik het nu alleen in stressmomenten, voor wat nodig is.

 200. Op
  door Angeliek

  Direct enig verschil in rust en focus.

 201. Op
  door Tieneke Samplonius

  Het had enigzins effect,er is getest rondom vuurwerktijd waar ze panisch voor is ook binnenshuis. Dus t was ook een heftige testcase.

 202. Op
  door Dana G.

  Ik ben erg blij, of liever gezegd mijn hond GinGin, is erg blij met deze tabletjes. Ik gebruik het in combinatie met colloïdaal zilver bij/ter voorkoming van hotspot.

 203. Op
  door Karin

  Mijn hond (golden retriever) is extreem bang voor vuurwerk. Begin al voor kerst met deze tabletten en het werkt! Veel geprobeerd in het verleden, weinig tot geen succes. Gedrag in Balans geeft hem wat hij nodig heeft. Wat ben ik blij. Aanrader !!!?

 204. Op
  door Anja M.

  Werkt zeer goed maar er zijn wel wat darmklachten met dunnere ontlasting

 205. Op
  door willem

  demi is inderdaad wat rustiger geworden

 206. Op
  door Carola Kneepkens

  Onze hond Kobus is erg gestresst dat uitte hij ook op ons ander hondje door hem dan aan te vallen Hij krijgt nu Balans 1 pilletje per dag en laat al een heel ander gedrag zien

 207. Op
  door Anoniem

  Halve dosering helpt na een paar dagen al!

 208. Op
  door Annie

  Werkt echt komt Hazel komt steeds meer uit zijn schulp. Ogen staan minder angstig, blik is opener en vriendelijker. Heerlijk

 209. Op
  door Anoniem

  Het lijkt er sterk op dat mijn nogal wilde en dominante hond rustiger is geworden en minder angstig.

 210. Op
  door Marian S.

  Makkelijk in te nemen bij honden

 211. Op
  door Astrid Van den heuvel

  Mijn hond is vaak onrustig en geef deze tabletten al een tijdje, ik merk dat hij rustiger is..ga hier zeker mee door. Geen bijwerkingen, prima product .

 212. Op
  door Kaya van Duinen

  Goed

 213. Op
  door Anje

  Niet het idee dat het helpt bij mijn hond

 214. Op
  door A D.

  Het heeft een aantal dagen nodig maar we hebben wel het idee dat onze hond hiervan rustiger wordt. We gaan er in iedergeval nog even mee door.

 215. Op
  door Silvia

  ik gebruik het product nog niet lang genoeg om echt een oordeel te kunnen vellen, maar het lijkt wel of de scherpe kantjes van de angst eraf zijn

 216. Op
  door Anoniem

  Ik merk niet meteen verschil, maar wel na een week gebruik. Mijn hond reageert rustiger op bepaalde prikkels.

 217. Op
  door B

  Na een week gebruik heb ik het idee dat onze hond al wat vrolijker wordt in huis

 218. Op
  door M Eerhardt

  Nog geen verbetering, jammer..te dure tabletten. Zonder ster geen verzending, daarom 1 ster

 219. Op
  door Hennie Derksen

  Werkt alleen 1 keer per dag is denk ik te weinig

 220. Op
  door Sybille Joniaux

  ik zie nog niet veel effect, maar ik ben pas bezig, dus ik geef het nog even door

 221. Op
  door Rick S.

  Ze reageert idd stukken minder heftig op het zware vuurwerk dat ze hier al het hele jaar door afsteken.

 222. Op
  door Renée

  mijn hond huppelt weer!

 223. Op
  door Renate

  Onze hond is veel kalmer en heeft minder stress?

 224. Op
  door Fabienne Decroubele

  Vindt goed maar moet er veel geven voor resultaat te hebben

 225. Op
  door P V.

  Merkte na een paar dagen al dat onze kleine boef minder angstig was van alle knallen buiten. Hij is rustiger en slaapt beter

 226. Op
  door C.S. Van der Zwaan

  Geen opmerkingen

 227. Op
  door Anoniem

  Ik gebruik het nu iets meer dan een week en ik kan nog niet zeggen of dit daadwerkelijk helpt. Mijn hond reageert nog steeds fel naar andere honden toe. Misschien duurt het bij mijn hond wat langer voordat je resultaat ziet.

 228. Op
  door Marlies

  Fijn dat er een natuurlijk product is dat helpt honden in balans te krijgen. Mijn herdermix is heel onzeker en blaft (joelt) over heel veel. Honden, als hij iets hoort, katten... Ben nu ongeveer een week bezig en zie nog niet echt verbetering. Heb de dosering opgehoogd en wil even wat langer afwachten in de hoop meer effect terug te zien!

 229. Op
  door Anoniem

  geef het nu 2 weken en ze is rustiger in gedrag blijft wel alert.

 230. Op
  door Kaat Scheurwater

  Werkt onmiddellijk, Lobke was na een kwartier veel rustiger

 231. Op
  door Nathalie

  Prima service, snelle, netjes verpakte, levering!

 232. Op
  door Anoniem

  met 2 tabletjes per dag is onze labrador weer in balans. Blijf hier zeker mee doorgaan.

 233. Op
  door Anoniem

  Geef het mijn hond nu 1week en ze begint al minder angstig te worden,viel mij echt op dus ik blijf het iedere dag doorgeven en hopelijk gaat het nog beter worden, heb al veel geprobeerd maar niets hielp dus ik ben nu al heel tevreden, groetjes Susi en Bo

 234. Op
  door Anoniem

  Zie nog geen verschil,gebruik het misschien nog te kort

 235. Op
  door Jolanda V.

  Ik vind het moeilijk te beoordelen of het door de tabletten 'Gedrag in Balans' komt, maar Sammy lijkt wat rustiger en vrolijker. Ik denk wel dat ik er nog mee door ga.

 236. Op
  door Roel K.

  Doet wat het moet doen. Hond is rustiger en dat doet hem goed

 237. Op
  door Anja

  Mijn Cavalier gebruikt dit nu ruim 4 weken! Écht een topprodukt. De scherpe kanten van zijn hele dag alert zijn, zijn er af! Hij zoekt zelf nu meer zijn rust. Hij is echt minder hyper kan zijn prikkels nu beter verwerken.

 238. Op
  door C

  Haalt de scherpste randjes eraf bij reactieve en ietwat angstige jonge mechelaar, zorgt voor meer rust in zijn kop (zonder dat hij sloom wordt).

 239. Op
  door Marianne

  Ik zie heel langzaam een heel klein beetje verandering, maar had er meer van verwacht.

 240. Op
  door Anoniem

  Werkt onwijs goed voor onze reu, om zijn rust te vinden net na een verhuizing

 241. Op
  door Radboud

  Werkt goed. Rustig zonder sloom te zijn.

 242. Op
  door Jessica

  Het hondje van mijn moeder moest vanwege een ongeluk op stel en sprong naar ons. Geschrokken, opeens andere omgeving en andere hond die niet direct zijn beste vriend is. Met gedrag in balans vond hij snel bij ons de rust en inmiddels gaat het weer goed met hem.

 243. Op
  door Luc Aerts

  Nog te recent (minder dan een week) om een degelijke mening te vormen.

 244. Op
  door Silvia Lutgert

  Zeer tevreden, hond is veel relaxter.

 245. Op
  door Isabelle

  pas gestart, nog moeilijk in te schatten of het werkt

 246. Op
  door Stephanie

  Goede kwaliteit supplementen en een rustigere hond, vooral 's nachts.

 247. Op
  door Bianca

  Merk dat de hond wat stabieler is geeft het nog kort

 248. Op
  door Mirjam

  Eerste keer gebruikt en we kunnen zeggen dat het werkt.

 249. Op
  door Anoniem

  Ik heb het idee dat mijn hond wat minder heftig reageert op voor haar stressvolle situaties. Het is voor nu nog even zoeken welke dosering bij haar het beste resultaat zou hebben

 250. Op
  door Anoniem

  Momenteel een dikke week bezig met de pilletjes bij onze Mechelse herder. Bumper was behoorlijk nerveus, vandaar dat we hiermee zijn begonnen. We hebben het idee dat het nog even wat meer in moet werken, maar beginnen kleine veranderingen te zien in gedrag, hij wordt wel iets rustiger in zijn gedrag. Nu verder afwachten wat de lange termijn werking zal zijn.

 251. Op
  door J. v.

  Na een week zijn absoluut de scherpe kantjes er vanaf om tegen elke kat te blaffen tijdens het uitlaten. Of blaffen tegen voorbijgangers. Mijn hond is niet suf met het gebruik van " gedrag in balans ". Soms een pauze inlassen en je ziet het verschil.

 252. Op
  door Anoniem

  Onze kooiker reageerde op veel dingen, vaak uit angst, een zenuwachtig hondje. Geef het nu twee-en-een halve week, meteen met dubbele dosis begonnen, daarna 2 tabletten per dag (hij moet eigenlijk 1,5) en je merkt al verschil: hij is een stuk minder angstig, minder blaffen, en heeft meer zijn rust. Hij is meer Zen! ? Hier ga ik mee door. Meng het wel door wat yoghurt want zo eet hij de tabletjes niet.

 253. Op
  door R

  Gebruik het nog niet lang en weet daarom niet hoelang het duurt voordat je merkt dat het helpt.

 254. Op
  door Anoniem

  Na ophoging lijkt het wat te doen. Nog wel erg kort begonnen

 255. Op
  door Jose

  Ik kan er nog weinig over zeggen want ik gebruik het nog maar pas ander halve week !! Denk dat het toch meer tijd nodig heeft

 256. Op
  door Cathy

  Nog niet getest

 257. Op
  door Anoniem

  Ik merk bij mijn hond langzaam na 1 week, dat haar gedrag veranderd, van happen/bijten tijdens stress naar rustig en lief.

 258. Op
  door Hanneke

  Musya is een buitenlands hondje, ze is buiten heel angstig, ze schrikt van bepaalde geluiden en onverwachte bewegingen. Ze gebruikt deze medicatie nu 10 dagen en het lijkt langzaam aan beter te gaan. Ze wordt er niet suf van, ze is nog steeds even alert en lekker speels. Wij blijven er nog een poosje meer door gaan!

 259. Op
  door Catharina C.

  Voor de eerste keer besteld. Ons hondje heeft verlatingsangst. Geef haar sinds een goede week Balans-Honden. Vind dat ze al rustiger is.

 260. Op
  door Cora

  Hondjes zijn wel rustiger eind van de dag neemt dat dan weer af.

 261. Op
  door Birgul Deniz

  Perfecte pillen mijn hond is rustiger

 262. Op
  door Anoniem

  We zijn er pas mee begonnen dus z'n spiegel moet nog opgebouwd hebben. We geven het nog even de tijd.

 263. Op
  door Angéla Heijn

  Heb t idee dat de hond wat minder onrustig is

 264. Op
  door Frieds

  Mijn hond gebruikt het nu ruim een week. Ik merk dat hij al wat minder schrikkerig is. Het is natuurlijk het begin, dus hoop echt dat het zo blijft doorgaan.

 265. Op
  door Anoniem

  Nog maar een ruime week in gebruik maar onze corgi lijkt er voorzichtig wat rustiger (en niet suf!) van te worden. Hopelijk neemt het effect nog iets toe bij langer gebruik dan zijn we zeer tevreden!

 266. Op
  door Peter

  Hond reageert zeer snel en is duidelijk relaxter

 267. Op
  door D Koevering

  het helpt zichtbaar,mijn hond is rustiger en relaxter

 268. Op
  door Jackie Bastiaenen

  Mijn beagle, die erg angstig WAS, is dat nu stukken minder ! Na een week is het verschil echt te merken !

 269. Op
  door Marjan

  Onze hond sliep erg onrustig. 's Nachts vaak blaffen en op sommige momenten erg zenuwachtig. We geven Gedrag Balans nu 2 maanden en stoppen hier niet meer mee. Hij slaapt op een enkele nacht na heerlijk rustig en ik merk dat hij meer ontspannen is!

 270. Op
  door Anoniem

  Onze hond is vrolijker na inname van deze tabletten

 271. Op
  door Anoniem

  De hond us rustiger

 272. Op
  door Evelien P.

  Hond is door ouder worden (denk minder zicht en horen) wat sneller onrustig en uit z’n doen. Ook in de nacht niet meer doorslapen. Met deze tabletten (halve tablet geef ik in de avond) is hij overdag veel meer ontspannen en slaapt ‘s nachts weer door. Ik ben erg tevreden.

 273. Op
  door Fleur

  Lijkt na 1.5 week daadwerkelijk zijn vruchten af te werpen! Wij gebruiken wel een iets hogere dosering dan aangegeven

 274. Op
  door Teun de Wilde

  Een fijn product waarop we moeten vertrouwen dat het werkt bij onze hond.

 275. Op
  door Yvonne v.d.kloof

  We geven dit aan onze zeer gestre??te buitenlandse hond. Heb wel het idee dat de ruwe kantjes er wat af zijn

 276. Op
  door Anoniem

  tevreden over het product

 277. Op
  door Mari??tte van Iersel-Haans

  Nog niet echt opvallend resultaat, kan nog komen bij langer gebruik.

 278. Op
  door Luc Brusselaers

  effect was/is inderdaad positief!

 279. Op
  door Annick

  Mijn honden zijn niet meer zo stressig als er bezoek komt

 280. Op
  door Petra

  Sinds ca 2 weken geef ik mijn hondje Buddy nu deze tabletten en ik begin iets van verbetering te zien. Ik ben wel van plan om ermee door te gaan. Even kijken wat het op de lange termijn gaat doen.

 281. Op
  door Petra

  Erg tevreden!

 282. Op
  door Anoniem

  Prima en uitvoerige informatie, specifiek over de klachten van onze hond. Nu hij Gedrag in Balans een paar weken heeft gebruikt, hebben we het idee dat hij wat rustiger reageert.

 283. Op
  door Wendy

  Als pup was mijn boxer al erg onrustig en gestrest, plaste vaak zomaar van zich af en blafte snachts veel. Sinds ik gedrag balans gebruik is hij veel rustiger.

 284. Op
  door Dhr van Baalen

  We zagen na een week verbetering. Hond is een stuk minder gespannen

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 2 3 4 5

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.