Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Gedrag In Balans - Honden
164 reviews

Ontspant en brengt de rust weer terug zonder dat het jouw hond versuft. Dit uiterst effectieve natuursupplement is een uitgebalanceerde samenstelling bestaande uit de meest essentiële ingrediënten voor de gemoedstoestand van de hond. Het bevat o.a. hoogwaardige valeriaancitroenmelliseblad , L-tryptofaan, B vitamines en meer. Het is 100% natuurlijk, veilig en bevat geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Gedrag In Balans – Honden o.a.:

 • Ter ondersteuning bij stressgevoeligheid en stressvolle situaties
 • Ter bevordering van rust en ontspanning met behoud van alertheid en energie
 • Ter ondersteuning bij angst en agressie
 • Ter bevordering van de algehele gemoedstoestand
 • Ter ondersteuning van lichaam en geest
 • Veilig in gebruik

Het assortiment van Organimal is met de grootste zorg samengesteld door ervaren dierenartsen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Organimal maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Deel Organimal met jouw vrienden:

19.95

Geschikt voor honden tot 30kg

2 x €18.95
Je bespaart 5%
3 x €17.96
Je bespaart 10%
34.95

Geschikt voor honden vanaf 30kg

2 x €33.20
Je bespaart 5%
3 x €31.46
Je bespaart 10%
Wissen
19.95 Op voorraad
 • Gratis & gemakkelijk achteraf betalen
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en België
Reviews

Wanneer
Bij aanhoudende stressgevoeligheid en acute situaties

Voor wie
Gedrag – In Balans mag langdurig worden gegeven aan alle honden (tot 30 kg) van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor puppies.

Voor wie niet
Niet gebruiken bij drachtige, zogende en langdurig zwakke dieren.

Gebruik
Organimal Gedrag- in Balans is uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structureel  mentale onbalans bij jouw hond. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Gedrag- in Balans, de oorzaak te onderzoeken en eventueel te corrigeren met gedragstherapie. Indien een stressvolle situatie vooraf verwacht kan worden (bv vuurwerk of reizen) adviseren wij je om reeds 5 – 6 dagen van te voren te beginnen met het toedienen van de tabletten opdat er voldoende spiegel is opgebouwd in jouw hond. Na de stressbeleving het beste nog een aantal dagen doorgaan met het toedienen. Een hond moet enkele dagen herstellen na een acute stressbeleving.

Doorgaans raden wij aan om bij verwachte of onverwachte acute stresssituaties jouw hond gedurende 7 – 10 dagen Gedrag – in Balans toe te dienen. Bij aanhoudende mentale onbalans mag het continu gegeven blijven worden. In het geval dat jouw hond verhoogd stressgevoelig blijft adviseren wij je een dierenarts te raadplegen. Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw hond al medicijnen gebruikt en je wilt Gedrag- In Balans toedienen. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

Dosering
Dagelijks een halve tablet per 5 kg lichaamsgewicht. Bij hele heftige acute stress mag de dosis gedurende 2-3 dagen verhoogd worden naar 2 keer per dag in plaats van 1 keer per dag. Indien jouw hondje lichter is dan 2,5 kg een kwart tablet toedienen.

LichaamsgewichtDagelijkse dosis
0-5 kg0,5 tablet per dag
5-10 kg1 tablet per dag
10-15 kg1,5 tablet per dag
15-20 kg2 tabletten per dag
20-25 kg2,5 tabletten per dag
25-30 kg3 tabletten per dag
30-35 kg3,5 tabletten per dag
35-40 kg4 tabletten per dag
40-45 kg4,5 tabletten per dag
45-50 kg5 tabletten per dag
50-55 kg5,5 tabletten per dag
55-60 kg6 tabletten per dag
60-65 kg6,5 tabletten per dag
65 kg >7 tabletten per dag

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Ingrediënten
Valeriaan wortel extract, Citroenmelisse blad extract, Rosmarinezuur, L-Tryptofaan, Vitamine B1 – Thiamine HCI, Vitamine B2 – Riboflavine, Vitamine B3 – Nicotinamide, Vitamine B6 – Pyridoxine HCI, Vitamine B9 – Foliumzuur, D – Pantothnate, Magnesium

Allergenen
Gedrag – In Balans bevat geen allergenen.

Verpakking
Ons hersluitbaar stazakje bevat 45 of 90 tabletten à 400mg. De speciale verpakking kan zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Gedrag – in Balans heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc.

Voedingssupplement
Gedrag – in Balans is een voedingssupplement en moet dus worden gebruikt als aanvullend diervoeder.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Samenstelling

 • Valeriaan wortel extract
 • Citroenmelisse blad extract
 • Rosmarinezuur
 • L-Tryptofaan
 • Vitamine B1 – Thiamine HCI
 • Vitamine B2 – Riboflavine
 • Vitamine B3 – Nicotinamide
 • Vitamine B6 – Pyridoxine HCI
 • Vitamine B9 – Foliumzuur
 • Magnesium stearaat + citraat
 • D – Pantothnate

 

Analytische bestanddelen

 • Ruwe as: 8.5%
 • Ruw vet: 5,5%
 • Ruw eiwit: 7%
 • Ruwe vezel: 16%
 1. Op
  door Marlies Spruit

  Ik denk dat het wel werkt alleen mijn hond gaat direct aan de diarree dus wel hebben na 3 dgn moeten stoppen. Diarree daarna gelijk weer gestopt na het staken… heel jammer. Niet geschikt voor honden met gevoelige darmen.

 2. Op
  door Dominique V.

  Zuivere ingrediënten en een natuurlijke oplossing.

 3. Op
  door Jolanda

  Merk geen verschil

 4. Op
  door Greetje

  Ik heb een onzekere jonge hond , nu een week het product gedrag in balans geef ik en heb het idee dat ze iets relaxter is geworden maar ga nog langer door met dit product geven om te kijken hoe haar gedrag veranderd .

 5. Op
  door Anoniem

  Ze is iets rustiger geworden. Geef het nog wel niet zo lang.

 6. Op
  door Astrid Van den heuvel

  Dit middel werkt uitstekend bij mijn hond, hij is er wat rustiger van en we kunnen weer ontspannen wandelen

 7. Op
  door Anoniem

  Breken lastig doormidden (ik heb een kleine hond). Tot nu toe geen merkbaar effect.

 8. Op
  door Anoniem

  Voor een buitenlands hondje met angstproblemen. Maakt ineens grote stappen!

 9. Op
  door Martje

  Doet misschien wel iets maar ben niet heel erg overtuigd. Gebruik dit voor een wolfshond. Hij spuugt ze ook iedere keer weer uit als ik ze aan hem probeer te geven, dus tegenwoordig Verstop ik ze maar in het voer.

 10. Op
  door Anoniem

  Nog niet gebruikt maar binnenkort wel de bedoeling.

 11. Op
  door Anoniem

  Ik geef nog niet lang genoeg om resultaat te zien

 12. Op
  door Anoniem

  Goed

 13. Op
  door Lut Gythiel

  Onze puppy Yumi, een teefje, is nu 6 maanden. We voelden dat ze dikwijls geen blijf wist met zichzelf en na wat zelf proberen en verder zoeken kregen we via een gedragstherapeute te horen dat zij een 'reactieve' hond is; overgevoelig voor elke prikkel en nood aan een zéér regelmatige dagorde. Voor ons geen probleem maar niettegenstaande ons rustig en regelmatig leven bleef het frustrerend voor ons en zeker ook voor Yumi! Dus op zoek naar een zo natuurlijk mogelijk 'hulpmiddel'... "Gedrag in balans" neemt natuurlijk die reactiviteit niet zomaar weg maar eerlijk, na een paar dagen innemen voelden wij toch duidelijk een verschil: Yumi is veel rustiger en ontspannen. Mede daardoor zijn haar 'overdrive'-momenten sterk verminderd, zowel in frequentie als in hevigheid. Blij dat ik dit geprobeerd heb! 😊👍

 14. Op
  door Anne-Marie

  Gemakkelijk te doseren, duidelijke aanwijzingen. Na ongeveer 5-6 dagen merkbaar verschil in gedrag bij oudere hond. De innerlijke onrust (dementie) is een stuk minder geworden. Niet alleen fijn voor hem, maar ook voor ons. Na bestelling snelle levering.

 15. Op
  door Netty

  Nog niet veel verandering , we hebben geduld;)!

 16. Op
  door Anoniem

  Onze hond vindt de smaak en geur van de pilletjes niet lekker.Kost telkens best veel moeite ze bij hem binnen te krijgen. Het is wel een prima produkt!

 17. Op
  door Anja

  Ons Hongaars straathond je heeft normaal veel stress en verlatingsangst. Daardoor plast ze in huis als we weg zijn. Van de dierenarts dure pillen gehad. Toen ik ging googlen kwam ik hieropuit. Na een kleine week proberen merk ik een veel rustige hond en heb ik nog geen plasjes gevonden. Ik ben goed tevreden. Fijn voor ons maatje

 18. Op
  door Lous

  Ik gebruik gedrag in balans al een aantal maanden. Ik had het aangeschaft voor de vuurwerkangst. Helaas is Ayda nog steeds heel erg angstig, nu ook nog voor veel andere geluiden.

 19. Op
  door Anoniem

  Onze hond is rustiger geworden, dit werd echt duidelijk nadat we weer gestopt waren met de tabletten. Nu weer gestart en weer duidelijk verschil merkbaar.

 20. Op
  door Frederike

  Ik heb het idee dat het mijn pup helpt om alles dat hij meemaakt rustig tegemoet te treden en te verwerken.

 21. Op
  door Mandy G.

  Het maakt zeker iets rustiger, maar trainen blijft noodzakelijk

 22. Op
  door Rita S.

  stress niveau is verlaagd

 23. Op
  door Anneke P.

  Hond is er iets kalmer door

 24. Op
  door Anoniem

  Mijn pup van 10 maanden is een stuk rustiger geworden.

 25. Op
  door Anoniem

  Werkt wel maar het duurt wel even

 26. Op
  door Anoniem

  Snelle levering, kan alleen nog geen oordeel over het product geven omdat ze de tabletten nog te kort gebruikt.

 27. Op
  door Mathilda Hoogendoorn-veldhuizen

  Ze is veel rustiger. Het werkt echt!

 28. Op
  door Anoniem

  snelle levering, eerste ervaring is positief

 29. Op
  door Yasho Van dijk

  Gaat weer goed met haar angst

 30. Op
  door Kim

  Helaas heeft het op onze hond geen effect....

 31. Op
  door Varadi M.

  werking snel merkbaar

 32. Op
  door Dorian S.

  Er gebruiken meerder producten en technieken voor onze pup, dit lijkt meer te werken dan andere producten die we geprobeerd hebben. Geen wondermiddel, maar lijkt te helpen.

 33. Op
  door Loes

  Tot nu toe goede ervaringen.!

 34. Op
  door Laury van Duijvenbode

  Onze witte herder ervoer veel stress tijdens wandelingen met onze uitlaatservice. Ze blafte ontzettend veel en wilde iedere hond telkens corrigeren. Een paar dagen nadat we begonnen waren met de pillen geven (3 per dag) was er duidelijk een verschil. Ze blaft veel minder en je ziet haar nu echt genieten van de wandelingen met de groepen ipv continue onder stress en spanning staan.

 35. Op
  door sandra n.

  ik was zelf nogal sceptisch, ik wist dat mijn engelse cocker spaniel, iets te kort kwam, door haar hysterische gedrag, tikje dwangmatig, maar vooral niet bereikbaar ik heb de dosering ietsje hoger ingezet ipv 3 halfjes 2 hele, en merkte na bijna een week grote verschillen, minder blaffen zonder rede, betere impulscontrole, beter in contact tijdens het trainen

 36. Op
  door Miranda

  Het haalt de randjes van het sterkte blaffen eraf

 37. Op
  door Anoniem

  Beter contact weer te krijgen in een door angst erop af moment, in de ren kan ik hem beter bereiken en draait hij om en kiest voor mij en zichzelf.

 38. Op
  door Helma

  Ben enorm blij mee.Ben het gaan proberen al even geleden, dacht merk ik iets,twijfelde . Daar kwam de dag en de balans was op.Dacht probeer iets anders, veel duurder ook nog.moest wat , maar wat een een drama , heb weer balans en nu het besef dat mijn hond er echt baat bij heeft,Super en een enorm fijn bedrijf,kan hem u aanraden.Klantenservice nog hartelijk dank.Toppp

 39. Op
  door Petra Rennings

  We gaan het proberen

 40. Op
  door Bea V.

  DE PILLEN HELPEN GOED

 41. Op
  door Karen

  Onze rusteloze Friese Stabij van 14 jaar en zo goed als doof waardoor ze altijd ‘aan’ staat en alles in de gaten houdt, reageert hier direct en bijzonder goed op! Begonnen met hoogste dosering en we gaan nu afbouwen 🤞🏻

 42. Op
  door Jolanda

  Onze Beatle kroop onder de bank in de dag voor oud en nieuw door het knallen. We zijn 3 dagen voor oud en nieuw begonnen met deze pillen. Ze werd er een stuk rustiger van. Ze reageerde wel op de knallen, maar bleef rustig op de bank liggen. Dat hebben we in ieder geval gewonnen. Het enige nadeel is dat ze daarna heel erg last kreeg van diarree. Ik gebruik het nu alleen in stressmomenten, voor wat nodig is.

 43. Op
  door Angeliek

  Direct enig verschil in rust en focus.

 44. Op
  door Tieneke Samplonius

  Het had enigzins effect,er is getest rondom vuurwerktijd waar ze panisch voor is ook binnenshuis. Dus t was ook een heftige testcase.

 45. Op
  door Dana G.

  Ik ben erg blij, of liever gezegd mijn hond GinGin, is erg blij met deze tabletjes. Ik gebruik het in combinatie met colloïdaal zilver bij/ter voorkoming van hotspot.

 46. Op
  door Karin

  Mijn hond (golden retriever) is extreem bang voor vuurwerk. Begin al voor kerst met deze tabletten en het werkt! Veel geprobeerd in het verleden, weinig tot geen succes. Gedrag in Balans geeft hem wat hij nodig heeft. Wat ben ik blij. Aanrader !!!?

 47. Op
  door Anja M.

  Werkt zeer goed maar er zijn wel wat darmklachten met dunnere ontlasting

 48. Op
  door willem

  demi is inderdaad wat rustiger geworden

 49. Op
  door Carola Kneepkens

  Onze hond Kobus is erg gestresst dat uitte hij ook op ons ander hondje door hem dan aan te vallen Hij krijgt nu Balans 1 pilletje per dag en laat al een heel ander gedrag zien

 50. Op
  door Anoniem

  Halve dosering helpt na een paar dagen al!

 51. Op
  door Annie

  Werkt echt komt Hazel komt steeds meer uit zijn schulp. Ogen staan minder angstig, blik is opener en vriendelijker. Heerlijk

 52. Op
  door Anoniem

  Het lijkt er sterk op dat mijn nogal wilde en dominante hond rustiger is geworden en minder angstig.

 53. Op
  door Marian S.

  Makkelijk in te nemen bij honden

 54. Op
  door Astrid Van den heuvel

  Mijn hond is vaak onrustig en geef deze tabletten al een tijdje, ik merk dat hij rustiger is..ga hier zeker mee door. Geen bijwerkingen, prima product .

 55. Op
  door Kaya van Duinen

  Goed

 56. Op
  door Anje

  Niet het idee dat het helpt bij mijn hond

 57. Op
  door A D.

  Het heeft een aantal dagen nodig maar we hebben wel het idee dat onze hond hiervan rustiger wordt. We gaan er in iedergeval nog even mee door.

 58. Op
  door Silvia

  ik gebruik het product nog niet lang genoeg om echt een oordeel te kunnen vellen, maar het lijkt wel of de scherpe kantjes van de angst eraf zijn

 59. Op
  door Anoniem

  Ik merk niet meteen verschil, maar wel na een week gebruik. Mijn hond reageert rustiger op bepaalde prikkels.

 60. Op
  door B

  Na een week gebruik heb ik het idee dat onze hond al wat vrolijker wordt in huis

 61. Op
  door M Eerhardt

  Nog geen verbetering, jammer..te dure tabletten. Zonder ster geen verzending, daarom 1 ster

 62. Op
  door Hennie Derksen

  Werkt alleen 1 keer per dag is denk ik te weinig

 63. Op
  door Sybille Joniaux

  ik zie nog niet veel effect, maar ik ben pas bezig, dus ik geef het nog even door

 64. Op
  door Rick S.

  Ze reageert idd stukken minder heftig op het zware vuurwerk dat ze hier al het hele jaar door afsteken.

 65. Op
  door Renée

  mijn hond huppelt weer!

 66. Op
  door Renate

  Onze hond is veel kalmer en heeft minder stress🥰

 67. Op
  door Fabienne Decroubele

  Vindt goed maar moet er veel geven voor resultaat te hebben

 68. Op
  door P V.

  Merkte na een paar dagen al dat onze kleine boef minder angstig was van alle knallen buiten. Hij is rustiger en slaapt beter

 69. Op
  door C.S. Van der Zwaan

  Geen opmerkingen

 70. Op
  door Anoniem

  Ik gebruik het nu iets meer dan een week en ik kan nog niet zeggen of dit daadwerkelijk helpt. Mijn hond reageert nog steeds fel naar andere honden toe. Misschien duurt het bij mijn hond wat langer voordat je resultaat ziet.

 71. Op
  door Marlies

  Fijn dat er een natuurlijk product is dat helpt honden in balans te krijgen. Mijn herdermix is heel onzeker en blaft (joelt) over heel veel. Honden, als hij iets hoort, katten... Ben nu ongeveer een week bezig en zie nog niet echt verbetering. Heb de dosering opgehoogd en wil even wat langer afwachten in de hoop meer effect terug te zien!

 72. Op
  door Anoniem

  geef het nu 2 weken en ze is rustiger in gedrag blijft wel alert.

 73. Op
  door Kaat Scheurwater

  Werkt onmiddellijk, Lobke was na een kwartier veel rustiger

 74. Op
  door Nathalie

  Prima service, snelle, netjes verpakte, levering!

 75. Op
  door Anoniem

  met 2 tabletjes per dag is onze labrador weer in balans. Blijf hier zeker mee doorgaan.

 76. Op
  door Anoniem

  Geef het mijn hond nu 1week en ze begint al minder angstig te worden,viel mij echt op dus ik blijf het iedere dag doorgeven en hopelijk gaat het nog beter worden, heb al veel geprobeerd maar niets hielp dus ik ben nu al heel tevreden, groetjes Susi en Bo

 77. Op
  door Anoniem

  Zie nog geen verschil,gebruik het misschien nog te kort

 78. Op
  door Jolanda V.

  Ik vind het moeilijk te beoordelen of het door de tabletten 'Gedrag in Balans' komt, maar Sammy lijkt wat rustiger en vrolijker. Ik denk wel dat ik er nog mee door ga.

 79. Op
  door Roel K.

  Doet wat het moet doen. Hond is rustiger en dat doet hem goed

 80. Op
  door Anja

  Mijn Cavalier gebruikt dit nu ruim 4 weken! Écht een topprodukt. De scherpe kanten van zijn hele dag alert zijn, zijn er af! Hij zoekt zelf nu meer zijn rust. Hij is echt minder hyper kan zijn prikkels nu beter verwerken.

 81. Op
  door C

  Haalt de scherpste randjes eraf bij reactieve en ietwat angstige jonge mechelaar, zorgt voor meer rust in zijn kop (zonder dat hij sloom wordt).

 82. Op
  door Marianne

  Ik zie heel langzaam een heel klein beetje verandering, maar had er meer van verwacht.

 83. Op
  door Anoniem

  Werkt onwijs goed voor onze reu, om zijn rust te vinden net na een verhuizing

 84. Op
  door Radboud

  Werkt goed. Rustig zonder sloom te zijn.

 85. Op
  door Jessica

  Het hondje van mijn moeder moest vanwege een ongeluk op stel en sprong naar ons. Geschrokken, opeens andere omgeving en andere hond die niet direct zijn beste vriend is. Met gedrag in balans vond hij snel bij ons de rust en inmiddels gaat het weer goed met hem.

 86. Op
  door Luc Aerts

  Nog te recent (minder dan een week) om een degelijke mening te vormen.

 87. Op
  door Silvia Lutgert

  Zeer tevreden, hond is veel relaxter.

 88. Op
  door Isabelle

  pas gestart, nog moeilijk in te schatten of het werkt

 89. Op
  door Stephanie

  Goede kwaliteit supplementen en een rustigere hond, vooral 's nachts.

 90. Op
  door Bianca

  Merk dat de hond wat stabieler is geeft het nog kort

 91. Op
  door Mirjam

  Eerste keer gebruikt en we kunnen zeggen dat het werkt.

 92. Op
  door Anoniem

  Ik heb het idee dat mijn hond wat minder heftig reageert op voor haar stressvolle situaties. Het is voor nu nog even zoeken welke dosering bij haar het beste resultaat zou hebben

 93. Op
  door Anoniem

  Momenteel een dikke week bezig met de pilletjes bij onze Mechelse herder. Bumper was behoorlijk nerveus, vandaar dat we hiermee zijn begonnen. We hebben het idee dat het nog even wat meer in moet werken, maar beginnen kleine veranderingen te zien in gedrag, hij wordt wel iets rustiger in zijn gedrag. Nu verder afwachten wat de lange termijn werking zal zijn.

 94. Op
  door J. v.

  Na een week zijn absoluut de scherpe kantjes er vanaf om tegen elke kat te blaffen tijdens het uitlaten. Of blaffen tegen voorbijgangers. Mijn hond is niet suf met het gebruik van " gedrag in balans ". Soms een pauze inlassen en je ziet het verschil.

 95. Op
  door Anoniem

  Onze kooiker reageerde op veel dingen, vaak uit angst, een zenuwachtig hondje. Geef het nu twee-en-een halve week, meteen met dubbele dosis begonnen, daarna 2 tabletten per dag (hij moet eigenlijk 1,5) en je merkt al verschil: hij is een stuk minder angstig, minder blaffen, en heeft meer zijn rust. Hij is meer Zen! 😃 Hier ga ik mee door. Meng het wel door wat yoghurt want zo eet hij de tabletjes niet.

 96. Op
  door R

  Gebruik het nog niet lang en weet daarom niet hoelang het duurt voordat je merkt dat het helpt.

 97. Op
  door Anoniem

  Na ophoging lijkt het wat te doen. Nog wel erg kort begonnen

 98. Op
  door Jose

  Ik kan er nog weinig over zeggen want ik gebruik het nog maar pas ander halve week !! Denk dat het toch meer tijd nodig heeft

 99. Op
  door Cathy

  Nog niet getest

 100. Op
  door Anoniem

  Ik merk bij mijn hond langzaam na 1 week, dat haar gedrag veranderd, van happen/bijten tijdens stress naar rustig en lief.

 101. Op
  door Hanneke

  Musya is een buitenlands hondje, ze is buiten heel angstig, ze schrikt van bepaalde geluiden en onverwachte bewegingen. Ze gebruikt deze medicatie nu 10 dagen en het lijkt langzaam aan beter te gaan. Ze wordt er niet suf van, ze is nog steeds even alert en lekker speels. Wij blijven er nog een poosje meer door gaan!

 102. Op
  door Catharina C.

  Voor de eerste keer besteld. Ons hondje heeft verlatingsangst. Geef haar sinds een goede week Balans-Honden. Vind dat ze al rustiger is.

 103. Op
  door Cora

  Hondjes zijn wel rustiger eind van de dag neemt dat dan weer af.

 104. Op
  door Birgul Deniz

  Perfecte pillen mijn hond is rustiger

 105. Op
  door Anoniem

  We zijn er pas mee begonnen dus z'n spiegel moet nog opgebouwd hebben. We geven het nog even de tijd.

 106. Op
  door Angéla Heijn

  Heb t idee dat de hond wat minder onrustig is

 107. Op
  door Frieds

  Mijn hond gebruikt het nu ruim een week. Ik merk dat hij al wat minder schrikkerig is. Het is natuurlijk het begin, dus hoop echt dat het zo blijft doorgaan.

 108. Op
  door Anoniem

  Nog maar een ruime week in gebruik maar onze corgi lijkt er voorzichtig wat rustiger (en niet suf!) van te worden. Hopelijk neemt het effect nog iets toe bij langer gebruik dan zijn we zeer tevreden!

 109. Op
  door Peter

  Hond reageert zeer snel en is duidelijk relaxter

 110. Op
  door D Koevering

  het helpt zichtbaar,mijn hond is rustiger en relaxter

 111. Op
  door Jackie Bastiaenen

  Mijn beagle, die erg angstig WAS, is dat nu stukken minder ! Na een week is het verschil echt te merken !

 112. Op
  door Marjan

  Onze hond sliep erg onrustig. 's Nachts vaak blaffen en op sommige momenten erg zenuwachtig. We geven Gedrag Balans nu 2 maanden en stoppen hier niet meer mee. Hij slaapt op een enkele nacht na heerlijk rustig en ik merk dat hij meer ontspannen is!

 113. Op
  door Anoniem

  Onze hond is vrolijker na inname van deze tabletten

 114. Op
  door Anoniem

  De hond us rustiger

 115. Op
  door Evelien P.

  Hond is door ouder worden (denk minder zicht en horen) wat sneller onrustig en uit z’n doen. Ook in de nacht niet meer doorslapen. Met deze tabletten (halve tablet geef ik in de avond) is hij overdag veel meer ontspannen en slaapt ‘s nachts weer door. Ik ben erg tevreden.

 116. Op
  door Fleur

  Lijkt na 1.5 week daadwerkelijk zijn vruchten af te werpen! Wij gebruiken wel een iets hogere dosering dan aangegeven

 117. Op
  door Teun de Wilde

  Een fijn product waarop we moeten vertrouwen dat het werkt bij onze hond.

 118. Op
  door Yvonne v.d.kloof

  We geven dit aan onze zeer gestre??te buitenlandse hond. Heb wel het idee dat de ruwe kantjes er wat af zijn

 119. Op
  door Anoniem

  tevreden over het product

 120. Op
  door Mari??tte van Iersel-Haans

  Nog niet echt opvallend resultaat, kan nog komen bij langer gebruik.

 121. Op
  door Luc Brusselaers

  effect was/is inderdaad positief!

 122. Op
  door Annick

  Mijn honden zijn niet meer zo stressig als er bezoek komt

 123. Op
  door Petra

  Sinds ca 2 weken geef ik mijn hondje Buddy nu deze tabletten en ik begin iets van verbetering te zien. Ik ben wel van plan om ermee door te gaan. Even kijken wat het op de lange termijn gaat doen.

 124. Op
  door Petra

  Erg tevreden!

 125. Op
  door Anoniem

  Prima en uitvoerige informatie, specifiek over de klachten van onze hond. Nu hij Gedrag in Balans een paar weken heeft gebruikt, hebben we het idee dat hij wat rustiger reageert.

 126. Op
  door Wendy

  Als pup was mijn boxer al erg onrustig en gestrest, plaste vaak zomaar van zich af en blafte snachts veel. Sinds ik gedrag balans gebruik is hij veel rustiger.

 127. Op
  door Dhr van Baalen

  We zagen na een week verbetering. Hond is een stuk minder gespannen

 128. Op
  door M. W.

  Na weken van eindeloos blaffen als we niet thuis waren, is onze Joy eindelijk rustig. En toch heel alert en speels. Superfijn dit.

 129. Op
  door Hannie Zwiers

  Heb het sinds 1.5 week in huis en is dus te kort voor een beoordeling

 130. Op
  door Marja H.

  Mijn hond is wel iets rustiger. Maar ik geef hem 1 pil per dag en voor oud en nieuw ga ik pas over op 2.

 131. Op
  door Joanne Kane

  Hond is een stuk rustiger na gebruik van gedrag in balans. Het duurde even voordat het aan leek te slaan, ongeveer 8 weken. Het verschil in gedrag is echter aanzienlijk.

 132. Op
  door Els H.

  Nog maar net een week bezig, is wel iets rustiger aan het worden ben wel meer gaan gebruiken.

 133. Op
  door Joanne Kane

  Onze hond is rustiger en meer ontspannen sinds het toedienen van deze tabletjes.

 134. Op
  door Irma

  Mijn hond krijgt nu al maanden iedere dag 3 tabletten 'Gedrag in Balans' en ik ben er nog altijd uitermate tevreden over.

 135. Op
  door Lisa

  Ze is een stuk rustiger met onweer!! En sowieso minder bang, dus een succes!

 136. Op
  door M. van der Meer
  Huisdier: Hond Pip

  Pip (14 maanden) krijgt nu langere tijd deze pilletjes, Het haalt de scherpe kantjes van haar onzekere ( blaf) gedrag af. Ze kan daardoor beter leren om te gaan emt de situaties die haar stress geven. We zetten het voorlopig nog voort. De dosering die ze nodig heeft is wel meer dan voorgeschreven,

 137. Op
  door Yvonne

  werkt prima mijn hondje is niet meer zo bang voor geluiden .hij kijkt alleen en rent niet meer weg

 138. Op
  door Karin

  Onze Sam heeft er baat bij

 139. Op
  door Marianne

  Ben 1,5 week bezig met deze pilletjes. Merk nog niet heel veel verschil. Als er mensen bij mij het huis verlaten gaat pip nog steeds in de stress. We gaan nog even door en hopen op verbetering.

 140. Op
  door Michel S.

  Gebruik het sinds 1 week voor onze nerveuze witte herder. Geen wonder pillen, maar helpt hem wel wat rustiger te zijn op vakantie in een vreemde omgeving.

 141. Op
  door Petra d.

  Onze DJ (lhasa-apso reu van 9,5 jr) doet al jaren de haren van zijn broertje in de nek kaal vreten. Gebeurt altijd als wij weg zijn. Soms gaat het een tijdje goed en dan opeens ben je 5 min boven en dan ligt er weer een giga pluk haar. Jules heeft alweer een aardige bos haar in nek en achterhoofd die bij zijn staartjes gevoegd kunnen worden. Na ik schat 7 jr eindelijk !!!! En in de auto is hij ook een stuk rustiger . Eerder kwam hij continu kijken nu blijft hij veel meer liggen.

 142. Op
  door E. de Bruijn
  Huisdier: Jack Russell

  Onze Jack russell vertoonde stress en hypergedrag dat zich uitte door krabbelen en druk zijn vooral als er mensen op visite zijn. Door organimal is hij rustiger en ook minder onzeker naar andere honden toe. Wij zijn tevreden !

 143. Op
  door Anoniem

  Heb dit nu een ruime week aan onze hyper leonberger van 9 maanden gegeven en het lijkt wel iets te helpen. Dus ik ga er mee door want ik denk dat ik na nog een week pas kan zien of het zijn werk doet. Hoop het echt want ik heb al zoveel geprobeerd.

 144. Op
  door Irma

  Na een dag of vijf 3 dragees per dag te hebben gegeven, werd mijn witte herder een stuk rustiger en zelfs buiten gehoorzamer (minder afgeleid door externe prikkels). Goed voor haar darmen die snel van slag zijn, maar ook zoveel rustiger voor haarzelf. Heel blij met het resultaat.

 145. Op
  door Ilja

  Organimal werkt goed om je hond te kalmeren, alleen elke hond reageert anders. Mijn hond heeft iets meer per dag nodig dan de dosering aangeeft, maar het belangrijkste is dat het werkt!

 146. Op
  door Karin

  Merk wel verschil

 147. Op
  door Lize
  Huisdier: Lize

  Mijn labrador sprong alle kanten op en ik kom hem niet meer aan.. Nu is hij gelukkig niet meer zo hyper

 148. Op
  door Levi

  My Siberian Husky has been out of control lately. I think he has a lot of stress cause we weren't allowed to touch him. After we gave him these pills he seemed to loosen up a little so I'm really grateful that he's slowly going back to his old self.

 149. Op
  door Diana V Bavel

  Ik vind het echt goed, mijn hondje is een stuk rustiger erdoor

 150. Op
  door Sanne
  Huisdier: Jack russel

  Hope is erg angstig en bang, vooral met uitlaten was het een hele uitdaging verder dan de tuin te komen. Nu ze deze pilletjes krijgt gaat het veel makkelijker, het is geen straf meer voor haar.

 151. Op
  door D. Jansen
  Huisdier: Jack russel

  onze hond Jack is af en toe erg stresserig en drm ook snel dominant naar mijn vriendin. Ze was soms beetje bang dat hij zou bijten ondanks dat jack klein is. Na een week de gedrag in balans tabletten is hij rustiger en minder dominant. Ik ben tevreden met het resultaat.

 152. Op
  door Jojanneke
  Huisdier: Jack Russel

  Een maand geleden begonnen met het geven van Gedrag Balans. Na een aantal slechte ervaringen was mijn hond heel erg bang voor andere honden. Ik merk dat hij nu veel relaxter is en minder bang

 153. Op
  door F.Vinke

  Ik heb een hele bange hond, schrikt erg snel en bang in nieuw omgevingen. Sinds 1 maand gebruik ik nu Gedrag in Balans en hij is een stuk meer ontspannen. Absolute aanrader!!

 154. Op
  door Henk Nijs

  Pillen werkte niet snel, duurde een aantal dagen voordat ik een effect zag

 155. Op
  door M. van woerden

  Max werd altijd erg onrustig als er andere honden in de buurt kwamen. Ik geeft max nu enkele weken de gedrag in balans tabletjes waarop hij goed lijkt te reageren. Ik vind hem rustiger en minder gestresst.

 156. Op
  door S. Buurema

  Na een poosje dit gegeven te hebben lijkt mijn grote vriend veel rustiger! Vind dit een fijne vooruitgang!

 157. Op
  door Bram

  Snelle levering en makkelijk te geven aan mijn hondje. Heb goede verwachtingen. Het is nog wat te vroeg om echt wat te kunnen zeggen voor mij. So far so good.

 158. Op
  door Jan Rietman

  Het product was volgende dag in huis en zeer makkelijk te geven in wat lekkers. Ik ben nu enkele dagen bezig dus kan nog niet helemaal zeggen of het al werkt aangezien de spiegel moet worden opgebouwd. Tot zover erg tevreden!

 159. Op
  door Evelien

  Onze hond kwam uit het asiel en is erg onrustig, vooral als er visite is. Sinds het gebruik van Gedrag in Balans is het stukken beter

 160. Op
  door J. Spijkerman

  Mijn hondje Peter is erg bang voor vuurwerk. Elk jaar weer doodsbang... gelukkig dit jaar minder na het geven van gedrag in balans. We zijn er begin december mee begonnen en dat werkte zo prima. Happy happy!

 161. Op
  door Mevr. Kosters

  stressreactie na verhuizing.. zie na paar dagen al enige verbetering

 162. Op
  door M. Vermeulen

  Mijn Chihuahua is vaak bang wanneer er visite komt, deze raakte in de stress vrijwel direct als de deurbel ging. Soms ook plassen op de grond zo bang. Na aan het begin een hogere dosis gedrag in balans, zoals aangegeven, nu verlaagd omdat ze stukken meer relaxed is. Geweldig!

 163. Op
  door D. Jansen

  onze hond Jack is af en toe erg stresserig en drm ook snel dominant naar mijn vriendin. Ze was soms beetje bang dat hij zou bijten ondanks dat jack klein is. Na een week de gedrag in balans tabletten is hij rustiger en minder dominant. Ik ben tevreden met het resultaat.

 164. Op
  door Ingmar

  Rond oud en nieuw wordt onze Max (golden retriever) helemaal gek van die knallen van het vuurwerk. Daarom hadden wij Gedrag in balans besteld, om hem wat te kalmeren. Ik moet zeggen dat dit nu veel beter ging... hiervoor blaffen en echt gek worden... nu reageerde hij wel , maar niet zo angstig. Als we het op deze manier kunnen doen ben ik blij!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 2 3 4 5

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.