Klantenreacties

Naam: Hellen
Huisdier:
Aandoening:

Mijn Maine Coon van 5 maanden heeft patella luxatie. Ik hoop met dit supplement de ontwikkeling van zijn botten te ondersteunen. Hij vindt het erg lekker, dus toedienen gaat super eenvoudig

Naam: Anoniem
Huisdier:
Aandoening:

Wordt gretig als een snoepje gegeten, en na kleine week gebruik lijkt het alsof het wel wat doet. Gaat hier om een 11 jaar oude Engelse Bulldog, die veelvuldig drinkt en grote hoeveelheden plast. Baadt het niet, schaadt het niet. We gaan er nog gewoon mee door. Goed product!

Naam: Sandra
Huisdier:
Aandoening:

Mijn kat gebruikt de pillen nu 1 1/2 week, ik merk dat de ontlasting iets beter is maar nog niet helemaal goed ik ga nog rustig even door

Naam: Suus
Huisdier:
Aandoening:

Aanrader tegen dunne ontlasting

Naam: jill van orsouw
Huisdier:
Aandoening:

Na enkele dagen zagen we al verschil, fijn product!

Naam: Erna
Huisdier: Hond (Rottweiler)
Aandoening: Blaasontsteking

Na 2 AB kuren was de blaasontsteking weg maar nog steeds kristallen in haar urine. Kristallen zijn allemaal verdwenen. Plast nu weer normaal

Naam: Jack
Huisdier: Pug
Aandoening: Overweight

My pug Luke has a bit overweight, he doesn’t love walks like I want him to be :) Now with these drubs I notice that he get his old body back! Thank you

Naam: A. Bokma
Huisdier: newfoundlander
Aandoening: Diarree

Ik geef mijn hond – Darmen In Balans voor Grote Honden – en het helpt echt. Zoals anderen ook al schrijven moet je wel even geduld hebben. Natuurlijk is het de volgende dag nog niet voorbij, maar na een paar dagen zie je duidelijk verbetering en na een week ziet het er echt goed uit. Als je zo’n grote hond, als een Newfoundlander hebt, die uit elke plas wil drinken en ook elke dag op z’n minst natte voeten in een sloot, vijver of vaart wil halen, dan heeft hij gauw last van diarree. Ik blijf dan ook nu zo nu en dan Organimal Darmen in Balans geven.

Naam: A. Bokma
Huisdier: Newfoundlander
Aandoening: Diarree

Ik geef mijn hond - Darmen In Balans voor Grote Honden – en het helpt echt. Zoals anderen ook al schrijven moet je wel even geduld hebben. Natuurlijk is het de volgende dag nog niet voorbij, maar na een paar dagen zie je duidelijk verbetering en na een week ziet het er echt goed uit. Als je zo’n grote hond, als een Newfoundlander hebt, die uit elke plas wil drinken en ook elke dag op z’n minst natte voeten in een sloot, vijver of vaart wil halen, dan heeft hij gauw last van diarree. Ik blijf dan ook nu zo nu en dan Organimal Darmen in Balans geven.

Naam: Familie de Jong
Huisdier: Labrador
Aandoening: Ontstoken tandvlees

Snelle levering! Onze lieve labrador heeft/had ontstoken tandvlees, maar voordat wij naar de dierenarts gaan willen eerst dit proberen. Het smeren van het spul leek eerst een uitdaging maar het is goed te doen en Max ziet het als een extra kroel-momentje. Merk nu al dat hij minder ruikt uit z’n bek en makkelijker eet (4 dagen) De dierenarts is waarschijnlijk niet meer nodig! Scheelt weer kosten 😝😜

Naam: titia
Huisdier: pablo
Aandoening: binnen plassen

pablo kon door blaasgruis zijn plas niet lang inhoude... nu gaat het stukke beter na een paar weken...

Naam: Marinus
Huisdier: Shih Tzu
Aandoening: Last van gewrichten

Mijn dirk is wat ouder en deze had last bij rennen. Na het geven van de Botten en gewrichten in balans rent hij veel soepeler. Dit duurt natuurlijk wel altijd even om echt in te werken.

Naam: S. Rook
Huisdier: Jack russel
Aandoening: Pijnlijke gewrichten en minder soepel lopen

Dit werkt echt super voor mijn hondje Jasper. Ik merk nu na 2 weken dat hij echt veel soepeler is met uitlaten en veel minder last heeft.

Naam: J. Klaassen
Huisdier: Hond Brutus
Aandoening: blaasgruis en bloed in urine

Plasproblemen is iets waar Brutus al geruime tijd last van had. Blaasgruis en soms wat bloed in de urine. Na een week zie ik al wat verbetering… ik hoop dat dit doorzet… Ik ga het wel blijven gebruiken want zie een verschil.

Naam: K. Verbrugge
Huisdier: Kater
Aandoening: Blaasgruis

Het plassen ging al een poos niet makkelijk bij Joris (kater). Hij had last van gruis. Na 2 weken is dit nu verleden tijd. Erg fijn eindelijk resultaat te zien! Bovendien erg mooi verpakt en snel verzonden.

Naam: D. Van kampen
Huisdier: Kater
Aandoening: Stramme en pijnlijke gewrichten kater

Snel verzonden en gemakkelijk te geven door pillen fijn te malen. Na een week of anderhalf zie ik echt goed resultaat. Onze mila lijkt weer als nieuw zo actief en soepel

Naam: D. Jansen
Huisdier: Jack russel
Aandoening: Dominant en schiet snel in de stress

onze hond Jack is af en toe erg stresserig en drm ook snel dominant naar mijn vriendin. Ze was soms beetje bang dat hij zou bijten ondanks dat jack klein is. Na een week de gedrag in balans tabletten is hij rustiger en minder dominant. Ik ben tevreden met het resultaat.

Naam: J. van Meer
Huisdier: Hond maxie
Aandoening: Weinig drinken en diaree

Ik was bezorgd dat Maxie last an uitdroging zou krijgen omat ze diaree had en weinig dronk. Ik heb contact met Organimal opgenomen en heb snel en duidelijk antwoord gehad. Ik heb de pillen inmiddels binnen en heb Maxie zonet een pil gegeven. (gisteren besteld trouwens) Gelukkig nam ze het makkelijk in. Nu afwachten of het werkt. Dit laat ik nog weten. Alvast bedankt Organimal voor de goede service.

Naam: J. Kersies
Huisdier: Golden retriever
Aandoening: Diarree

Erg blij met maag darm in balans , na een paar dagen zag ik al verschil en de diarree is over. Ga het nog wel doorgeven zoals aanbevolen door Organimal. Vriendelijk groet J. Kersies

Naam: Marion
Huisdier: Britse korthaar
Aandoening: Ruzie met andere kat in ons huis (veel stress)

Onze kat maakte steeds ruzie met onze andere kat, erg agressief en blazen. Wij denken dat dit komt doordat wij een nieuwe kat erbij genomen hebben. De kat lijkt rustiger nu na een week, en ze hebben stukken minder ruzie met elkaar. Tot zover erg happy!

Naam: Ahmed
Huisdier: Poes Mila
Aandoening: Slecht eten en dunne poep

Goede product moest wel even wat moeite doen om pilletje te geven aan Mila, ff organimal gemaild en gaven mij informatie hoe beste te geven. zo ging het prima!

Naam: G v.d. Heide
Huisdier: Duitse herder (Boris)
Aandoening: Erg dunne ontlasting

Geachte Organimal, erg bedankt voor de snelle levering en na mijn werk had ik product volgende dag al op de mat. Heb het product nu 5 dagen gegeven en zie echt een verschil in zijn ontlasting! Hij eet ook veel beter nu.

Naam: B. Van Lunteren
Huisdier: Poes
Aandoening: Angstige poes

Product kwam volgende dag in huis, netjes verpakt. Mijn poes lijkt minder gestrests na enkele dagen, het is afwachten hoe het verder gaat, maar tot zo ver tevreden

Naam: H. Lagerberg
Huisdier: Kat - maine coon
Aandoening: Erg gestrest

Mijn kat max is vaak erg angstig als we naar de dierenarts moeten. Ik geef hem de Gedrag in balans voor katten pillen al een langere periode en ik merk echt dat hij zich rustiger en minder gestrest voelt. Soms werd hij ineens heel erg druk en vloog de kamer door, nu is hij speels druk en niet meer gestrest druk. Dus ik heb wel het idee dat dit goed werkt. Ook bij de dierenarts ging het beter de afgelopen keer. Het zal nooit zijn lievelingsuitje worden haha.

Portrait image
Naam: Suzanne
Huisdier: Hond (Maltezer)
Aandoening: Diarree

Ben heel blij met Maag Darm in Balans van Organimal. werkte echt super. De diarree van trixie was al binnen 2 dagen duidelijk verbeterd en vanaf dag 3 was het volledig weg. Toppie!

Portrait image
Naam: Sonja
Huisdier: Hond (New Foundlander)
Aandoening: Diarree en scheten

Dunja had al 5 dagen ofzo diarree en het ging niet over. Nadat ik Maag en Darm in Balans had gegeven was ze gelukkig heel snel beter. De diarree was al over voordat de dosering advies periode voorbij was maar ik heb het voor de zekerheid toch maar afgemaakt omdat het toch natuurlijk is en geen kwaad kan. Organimal bedankt.

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

  • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
  • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
  • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
  • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
  • Doorgaans stukken voordeliger dan de dierenarts.
  • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.