Klantenreacties

Naam: Marion
Huisdier:
Aandoening:

Beste mensen van Organimal, Hierbij wil ik onze ervaring delen die wij hadden met het gebruik van blaas & nieren in Balans voor onze puppy-teef Bora van 4 maanden oud (Herder/Rottweiler). De voorgeschiedenis van Bora is het volgende: Nadat zij zindelijk bij ons het leven begon, begon ze na een paar weken ineens in huis te plassen. Op een bepaald moment ontdekten wij bloed in de urine en heb ik het laten onderzoeken bij de dierenarts. Daar bleek zij een grote hoeveelheid blaasgruis in de urine te hebben. Ik kreeg antibiotica mee en Urinary van Purina dieetvoeding. Na een week mocht zij weer normaal voedsel eten en ben ik overgestapt op FarmFood. Na een week was het blaasgruis weg, maar nog steeds bloed in de urine. Opvallend daarbij is dat haar leukocyten waardes ook hoog waren. Bij onderzoek in een laboratorium is geen bacterie gevonden en de dierenarts wist ook niet goed wat nu te doen. Vervolgend ben ik begonnen met Cranberry capsules voor honden en extra vitamine C met zink en brandnetelthee. Ik zag geen wezenlijk verschil in de waardes van de urine. Via een tip heb ik bij jullie de Blaas & Nieren in Balans besteld en geef ik haar 2x 700 mg. tabletten per dag. Gisteren heb ik haar urine weer bekeken (heb thuis strips voor mensen liggen) en opvallend is dat er geen bloed meer in zit en dat de leukocyten waardes verminderd zijn. Ik heb dus het idee dat dit goed werkt. Dat wilde ik even met jullie delen ;-) Hartelijke groet, Marion

Ga naar product
Naam: Marinus
Huisdier: Shih Tzu
Aandoening: Last van gewrichten

Mijn dirk is wat ouder en deze had last bij rennen. Na het geven van de Botten en gewrichten in balans rent hij veel soepeler. Dit duurt natuurlijk wel altijd even om echt in te werken.

Naam: S. Rook
Huisdier: Jack russel
Aandoening: Pijnlijke gewrichten en minder soepel lopen

Dit werkt echt super voor mijn hondje Jasper. Ik merk nu na 2 weken dat hij echt veel soepeler is met uitlaten en veel minder last heeft.

Naam: J. Klaassen
Huisdier: Hond Brutus
Aandoening: blaasgruis en bloed in urine

Plasproblemen is iets waar Brutus al geruime tijd last van had. Blaasgruis en soms wat bloed in de urine. Na een week zie ik al wat verbetering… ik hoop dat dit doorzet… Ik ga het wel blijven gebruiken want zie een verschil.

Naam: K. Verbrugge
Huisdier: Kater
Aandoening: Blaasgruis

Het plassen ging al een poos niet makkelijk bij Joris (kater). Hij had last van gruis. Na 2 weken is dit nu verleden tijd. Erg fijn eindelijk resultaat te zien! Bovendien erg mooi verpakt en snel verzonden.

Naam: D. Van kampen
Huisdier: Kater
Aandoening: Stramme en pijnlijke gewrichten kater

Snel verzonden en gemakkelijk te geven door pillen fijn te malen. Na een week of anderhalf zie ik echt goed resultaat. Onze mila lijkt weer als nieuw zo actief en soepel

Naam: Fam Buren
Huisdier: Hond
Aandoening: Overgewicht

???Luie?? Louie heeft last van overgewicht, is constant aan het zoeken naar eten. We zijn nu ongeveer 1.5 week bezig met de druppels en we merken dat hij minder zoekt en bedelt. We hebben ervoor gekozen om het ???di??ten?? te doen in combinatie met minder eten en meer bewegen. Heb er heel veel vertrouwen in! Vooral omdat we al verbetering zien

Naam: M. W.
Huisdier:
Aandoening:

Na weken van eindeloos blaffen als we niet thuis waren, is onze Joy eindelijk rustig. En toch heel alert en speels. Superfijn dit.

Naam: Willem Jan Touw
Huisdier:
Aandoening:

Werkt snel en is eenvoudig in te nemen door de hond

Naam: Mel en Fre
Huisdier: Bud
Aandoening: Stink scheten

Bud stonk! Zijn scheten waren de ergste, maar na een weekje bijna geen last meer van! Was ik nou maar eerder begonnen..

Naam: Jacqueline Cnossen
Huisdier:
Aandoening:

Goedwerkende tabletten. Na een paar dagen al betere ontlasting en veel minder stinkwinden. Erg blij mee. Tabletten wilde mijn hond niet los opeten maar door het voer geen probleem.

Naam: Marja H.
Huisdier:
Aandoening:

Mijn hond is wel iets rustiger. Maar ik geef hem 1 pil per dag en voor oud en nieuw ga ik pas over op 2.

Naam: Andre Deneer
Huisdier:
Aandoening:

Werkt prima!

Naam: Joanne Kane
Huisdier:
Aandoening:

Onze hond loopt stukken beter sinds het gebruik van botten en gewrichten in balans

Naam: Els H.
Huisdier:
Aandoening:

Nog maar net een week bezig, is wel iets rustiger aan het worden ben wel meer gaan gebruiken.

Naam: D. Jansen
Huisdier: Jack russel
Aandoening: Dominant en schiet snel in de stress

onze hond Jack is af en toe erg stresserig en drm ook snel dominant naar mijn vriendin. Ze was soms beetje bang dat hij zou bijten ondanks dat jack klein is. Na een week de gedrag in balans tabletten is hij rustiger en minder dominant. Ik ben tevreden met het resultaat.

Naam: J. van Meer
Huisdier: Hond maxie
Aandoening: Weinig drinken en diaree

Ik was bezorgd dat Maxie last an uitdroging zou krijgen omat ze diaree had en weinig dronk. Ik heb contact met Organimal opgenomen en heb snel en duidelijk antwoord gehad. Ik heb de pillen inmiddels binnen en heb Maxie zonet een pil gegeven. (gisteren besteld trouwens) Gelukkig nam ze het makkelijk in. Nu afwachten of het werkt. Dit laat ik nog weten. Alvast bedankt Organimal voor de goede service.

Naam: J. Kersies
Huisdier: Golden retriever
Aandoening: Diarree

Erg blij met maag darm in balans , na een paar dagen zag ik al verschil en de diarree is over. Ga het nog wel doorgeven zoals aanbevolen door Organimal. Vriendelijk groet J. Kersies

Naam: Marion
Huisdier: Britse korthaar
Aandoening: Ruzie met andere kat in ons huis (veel stress)

Onze kat maakte steeds ruzie met onze andere kat, erg agressief en blazen. Wij denken dat dit komt doordat wij een nieuwe kat erbij genomen hebben. De kat lijkt rustiger nu na een week, en ze hebben stukken minder ruzie met elkaar. Tot zover erg happy!

Naam: Ahmed
Huisdier: Poes Mila
Aandoening: Slecht eten en dunne poep

Goede product moest wel even wat moeite doen om pilletje te geven aan Mila, ff organimal gemaild en gaven mij informatie hoe beste te geven. zo ging het prima!

Naam: Elly - DCN geleidehonden
Huisdier:
Aandoening:

Ik heb twee werkende honden (geleidehonden) verbluffend, een hond was op het nipje nog levend na darmlediging bij dierenarts door die idioten die leverworts met rattengif in het gras leggen. Daarna bleef hond hangen in herstel ik heb mijn oude werkpaard weer terug die zichzelf weer is. Energievol als altijd en happy. Iedereen moet zo'n zakje in huis hebben.... De ander was al wat langer kwakkelende : geen diarree meer, weer energie voor 10 en ik kan weer fijn lange en nieuwe routes lopen in bijna snelwandel tempo en dat binnen een paar dagen

Naam: Joanne Kane
Huisdier:
Aandoening:

Onze hond is rustiger en meer ontspannen sinds het toedienen van deze tabletjes.

Naam: Karel Van der Hoeven
Huisdier:
Aandoening:

Prima tabletten als je serieus de bijsluiter volgt

Naam: Anoniem
Huisdier:
Aandoening:

Goed product. De ontlasting van mijn hond is met gebruik van Organimal darmen in balans veel beter! Tegenwoordig heb ik Organimal standaard in huis!

Naam: Willeke
Huisdier:
Aandoening:

Zeer tevreden! Al binnen enkele dagen was de zeer dunne ontlasting van de rottweiler van mijn vader al veranderd in een vaste ontlasting. Overigens wat ????k heel prettig is, dat de hond deze tabletten lekker vindt en er niet op kan wachten om ze in te nemen!

Naam: Irma
Huisdier:
Aandoening:

Mijn hond krijgt nu al maanden iedere dag 3 tabletten 'Gedrag in Balans' en ik ben er nog altijd uitermate tevreden over.

Naam: Lisa
Huisdier:
Aandoening:

Ze is een stuk rustiger met onweer!! En sowieso minder bang, dus een succes!

Naam: Karel Van der Hoeven
Huisdier:
Aandoening:

Werkt prima ? zonder gekke bijwerkingen

Naam: Yvonne
Huisdier:
Aandoening:

werkt prima mijn hondje is niet meer zo bang voor geluiden .hij kijkt alleen en rent niet meer weg

Naam: E. de Bruijn
Huisdier: Jack Russell
Aandoening: Hyper gedrag

Onze Jack russell vertoonde stress en hypergedrag dat zich uitte door krabbelen en druk zijn vooral als er mensen op visite zijn. Door organimal is hij rustiger en ook minder onzeker naar andere honden toe. Wij zijn tevreden !

Naam: Anoniem
Huisdier:
Aandoening:

Heb dit nu een ruime week aan onze hyper leonberger van 9 maanden gegeven en het lijkt wel iets te helpen. Dus ik ga er mee door want ik denk dat ik na nog een week pas kan zien of het zijn werk doet. Hoop het echt want ik heb al zoveel geprobeerd.

Naam: Irma
Huisdier:
Aandoening:

Na een dag of vijf 3 dragees per dag te hebben gegeven, werd mijn witte herder een stuk rustiger en zelfs buiten gehoorzamer (minder afgeleid door externe prikkels). Goed voor haar darmen die snel van slag zijn, maar ook zoveel rustiger voor haarzelf. Heel blij met het resultaat.

Naam: Ilja
Huisdier:
Aandoening:

Organimal werkt goed om je hond te kalmeren, alleen elke hond reageert anders. Mijn hond heeft iets meer per dag nodig dan de dosering aangeeft, maar het belangrijkste is dat het werkt!

Naam: Karin
Huisdier:
Aandoening:

Merk wel verschil

Naam: Inez
Huisdier: Franse bulldog
Aandoening: Iets met zn darmen denk ik

De pillen lijken wel te helpen want Moochi (mijn hond)? liet absurd veel scheten en als hij moest poepen dan zag je letterlijk wat hij had gegeten dus toen zag ik al gelijk dat er iets niet goed was. Nu heb ik hem sinds een week op Darmen in balans en is het scheetjes laten veel minder geworden. De geur is ook wat dragelijker en ook lijkt het of zijn eten beter verteerd wordt. Ben benieuwd of het de komende dagen nog verder verbetert. Ik ben al vast heel tevreden als het zo blijft.

Naam: Jaap
Huisdier:
Aandoening:

Snow bleef maar niezen en niezen en ik dacht serieus al dat het te maken moest hebben met haar weerstand/immuunsysteem! Soms zat ze ook helemaal te trillen. Ik heb het besteld en volgens mij werkt het want ze doet het veel minder vaak?

Naam: Mark benuhal
Huisdier: Golden retriever
Aandoening: Old dog

Fast delivery and great results. Thanks a lot!?

Naam: Levi
Huisdier:
Aandoening:

My Siberian Husky has been out of control lately. I think he has a lot of stress cause we weren't allowed to touch him. After we gave him these pills he seemed to loosen up a little so I'm really grateful that he's slowly going back to his old self.

Naam: Anita d.B
Huisdier: Markiesje
Aandoening: Ouderdom/sufheid

Mijn man is met Pablo naar de dierenarts geweesd en die zeiden dat zijn sufheid en het snel moe zijn komt doordat hij al wat ouder is en dat we er niks aan konden doen. We wilden dat niet geloven en ik ben dus zelf even gaan kijken. Jullie product blijkt wel te helpen, want hij slaapt niet meer zo veel als eerst dat is niet negatief want ik heb het gevoel dat hij nu wat fitter is. Dus bij deze wil ik jullie bedanken. Anita

Naam: D. de Vries
Huisdier: Hond
Aandoening: Stijfjes

Weet niet zkr waar het door komt maar Max lijkt wel weer een beetje los te komen IK heb een idee dat het goed werkt.

Naam: Gerda Breukel
Huisdier: jack russel
Aandoening: Oud hondje

Goed resultaat. Na poosje is hij actiever en kijk ook stukken helderder uit zijn ogen. Minder moe valt ook op. Wil zelf weer meer dingen doen zoals stukken wandelen en neemt zelf initiatief. Lange tijd niet gezien.

Naam: anoniem
Huisdier: Gijsje
Aandoening: kwakkelen met weerstand

Gijs heeft al maanden lang last van een slechte weerstand dingen zoals minder energie beetje humeurig en soms beetje ziek en heb daarom multivitamine gehaald omdat ik denk dat hij dit nodig heeft. Het resultaat tot zover is dat hij actiever lijkt na 2 weken.

Naam: Fam P??tger
Huisdier: Golden retriever
Aandoening: Oudje

Onze lieve Jack wordt bijna 8 en we merken dat alles een stuk moeizamer gaat. Hij krijgt al een tijdje brokken voor senior. En dit leek ons een goede aanvulling. Hij hapt de pillen weg als snoepjes!

Naam: Anoniem
Huisdier:
Aandoening:

Wordt gretig als een snoepje gegeten, en na kleine week gebruik lijkt het alsof het wel wat doet. Gaat hier om een 11 jaar oude Engelse Bulldog, die veelvuldig drinkt en grote hoeveelheden plast. Baadt het niet, schaadt het niet. We gaan er nog gewoon mee door. Goed product!

Naam: Suus
Huisdier:
Aandoening:

Aanrader tegen dunne ontlasting

Naam: jill van orsouw
Huisdier:
Aandoening:

Na enkele dagen zagen we al verschil, fijn product!

Naam: Erna
Huisdier: Hond (Rottweiler)
Aandoening: Blaasontsteking

Na 2 AB kuren was de blaasontsteking weg maar nog steeds kristallen in haar urine. Kristallen zijn allemaal verdwenen. Plast nu weer normaal

Naam: Jack
Huisdier: Pug
Aandoening: Overweight

My pug Luke has a bit overweight, he doesn???t love walks like I want him to be :) Now with these drubs I notice that he get his old body back! Thank you

Naam: A. Bokma
Huisdier: newfoundlander
Aandoening: Diarree

Ik geef mijn hond ??" Darmen In Balans voor Grote Honden ??" en het helpt echt. Zoals anderen ook al schrijven moet je wel even geduld hebben. Natuurlijk is het de volgende dag nog niet voorbij, maar na een paar dagen zie je duidelijk verbetering en na een week ziet het er echt goed uit. Als je zo???n grote hond, als een Newfoundlander hebt, die uit elke plas wil drinken en ook elke dag op z???n minst natte voeten in een sloot, vijver of vaart wil halen, dan heeft hij gauw last van diarree. Ik blijf dan ook nu zo nu en dan Organimal Darmen in Balans geven.

Naam: A. Bokma
Huisdier: Newfoundlander
Aandoening: Diarree

Ik geef mijn hond - Darmen In Balans voor Grote Honden ??" en het helpt echt. Zoals anderen ook al schrijven moet je wel even geduld hebben. Natuurlijk is het de volgende dag nog niet voorbij, maar na een paar dagen zie je duidelijk verbetering en na een week ziet het er echt goed uit. Als je zo???n grote hond, als een Newfoundlander hebt, die uit elke plas wil drinken en ook elke dag op z???n minst natte voeten in een sloot, vijver of vaart wil halen, dan heeft hij gauw last van diarree. Ik blijf dan ook nu zo nu en dan Organimal Darmen in Balans geven.

Naam: titia
Huisdier: pablo
Aandoening: binnen plassen

pablo kon door blaasgruis zijn plas niet lang inhoude... nu gaat het stukke beter na een paar weken...

Naam: G v.d. Heide
Huisdier: Duitse herder (Boris)
Aandoening: Erg dunne ontlasting

Geachte Organimal, erg bedankt voor de snelle levering en na mijn werk had ik product volgende dag al op de mat. Heb het product nu 5 dagen gegeven en zie echt een verschil in zijn ontlasting! Hij eet ook veel beter nu.

Naam: B. Van Lunteren
Huisdier: Poes
Aandoening: Angstige poes

Product kwam volgende dag in huis, netjes verpakt. Mijn poes lijkt minder gestrests na enkele dagen, het is afwachten hoe het verder gaat, maar tot zo ver tevreden

Naam: H. Lagerberg
Huisdier: Kat - maine coon
Aandoening: Erg gestrest

Mijn kat max is vaak erg angstig als we naar de dierenarts moeten. Ik geef hem de Gedrag in balans voor katten pillen al een langere periode en ik merk echt dat hij zich rustiger en minder gestrest voelt. Soms werd hij ineens heel erg druk en vloog de kamer door, nu is hij speels druk en niet meer gestrest druk. Dus ik heb wel het idee dat dit goed werkt. Ook bij de dierenarts ging het beter de afgelopen keer. Het zal nooit zijn lievelingsuitje worden haha.

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

  • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
  • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
  • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
  • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
  • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.