Inloggen
Nieuw bij Organimal?
Maak een account aan en profiteer van de vele voordelen.
  • Nooit meer jouw gegevens invoeren
  • Controleer de status van jouw bestelling
  • Helder orderoverzicht
Winnie

Dierenarts advies nodig?

Ik help je graag verder met al je vragen

Neem contact op

Klantenreacties

Onze senior hond heeft al een half jaar een Chronische ontsteking. Van de ene pijnstiller naar de andere pijnstiller, naar allerlei "natuurlijke" middelen. Niks hielp. Veel snot, veel inversed sneezing en helaas konden de artsen na 2000 euro niet veel meer zeggen dan: helaas, we kunnen niets doen. Met dosis scepsis afgelopen Donderdag PEA besteld. Vrijdag binnen. Zaterdag een nieuwe oudere hond terug. Wat een verandering. Van lusteloos, moe en ziek in 1 a 2 dagen naar actief, speels en goede blik in de ogen. Had ik dit maar eerder geweten. De ontsteking gaat niet meer weg, maar ik heb een mooi kerstkado gehad!

Ga naar product

Er is zoveel veranderd.De katjes zijn blij, blijven in en om het huis, ze spelen met van alles, klimmen in de bomen en komen geregeld binnen om een knuffel te halen. Inmiddels is het bange katje veranderd in een diva die graag knuffelt( af en toe nog wel schrikachtig door haar eigen enthousiasme) en ik kan haar volop aaien. Ik ben zo blij voor ze dat ik mede door Organimal, ze nu kan zien wie ze zijn. Lieve speelse katjes die ik graag om me heen heb. En blijkbaar zien ze mij ook graag..??Ik heb daarom ook geen nieuwe voorraad Gedrag in Balans nodigNatascha van Organimal, ik ben je heel erg dankbaar voor je nuchtere adviezen. Je heb me er geweldig doorheen geloodst.Groot compliment voor je menselijke benadering. Ik ben je voor altijd dankbaar. Het is groot kantelpunt geweest. Wat een bijzondere ervaring om iemand te spreken die je zonder eigen belang bij staat. ?

Ga naar product

Ik ben zooo blij met de tabletten blaas en nieren die ik besteld heb voor Roxy, een teefje shitzu van 12 jaar. Ze had al vanaf December bij haar laatste plas steeds, bloed erbij. Ben naar de dierenarts geweest. Ik moest urine opvangen en dat moest onderzocht worden. Ze dachten aan blaasontsteking. Ze heeft zelfs 2x een kuur gehad van 10 dagen. En het ging niet over. Misschien was ze wel loops. Maar ik vond nergens bloed. Toen heb ik jullie gezien op internet. Ik heb 1 week geleden die tabletten besteld. Afgelopen Dinsdag heb ik ze al ontvangen. Direct begonnen met 1 tablet per dag. En donderdag zag ik verbetering komen. Ze was zo blij ineens en speels. En ze hoefde niet veel meer te plassen. En mijn man en ik zijn natuurlijk ook blij!! Dus het werkt perfect.

Ga naar product

Beste mensen van Organimal,Hierbij wil ik onze ervaring delen die wij hadden met het gebruik van blaas & nieren in Balans voor onze puppy-teef Bora van 4 maanden oud (Herder/Rottweiler).De voorgeschiedenis van Bora is het volgende: Nadat zij zindelijk bij ons het leven begon, begon ze na een paar weken ineens in huis te plassen. Op een bepaald moment ontdekten wij bloed in de urine en heb ik het laten onderzoeken bij de dierenarts. Daar bleek zij een grote hoeveelheid blaasgruis in de urine te hebben. Ik kreeg antibiotica mee en Urinary van Purina dieetvoeding. Na een week mocht zij weer normaal voedsel eten en ben ik overgestapt op FarmFood. Na een week was het blaasgruis weg, maar nog steeds bloed in de urine. Opvallend daarbij is dat haar leukocyten waardes ook hoog waren. Bij onderzoek in een laboratorium is geen bacterie gevonden en de dierenarts wist ook niet goed wat nu te doen. Vervolgend ben ik begonnen met Cranberry capsules voor honden en extra vitamine C met zink en brandnetelthee. Ik zag geen wezenlijk verschil in de waardes van de urine. Via een tip heb ik bij jullie de Blaas & Nieren in Balans besteld en geef ik haar 2x 700 mg. tabletten per dag.Gisteren heb ik haar urine weer bekeken (heb thuis strips voor mensen liggen) en opvallend is dat er geen bloed meer in zit en dat de leukocyten waardes verminderd zijn. Ik heb dus het idee dat dit goed werkt.Dat wilde ik even met jullie delen 😉Hartelijke groet,Marion

Ga naar product

werkt perfect

Ga naar product

Ik heb dit supplement gekocht voor mijn puppy omdat hij last had van diarree, de dierenarts vond ook geen oorzaak, éénmaal hij het supplement kreeg was er snel verbetering, ik ga het voorlopig nog efkes door blijven geven daar het een natuurlijk product is en ik lees dat het zeer goed te gebruiken is voor langere tijd en als onderhoudsdosering. Misschien ga ik geleidelijk overschakelen van 2 pilletjes naar 1 . Verder ben ik zeer tevreden over de vlotte verzending ...

Ga naar product

Werkt goed bij artrose

Ga naar product

Onze honden hebben artrose in de rug. ze konden moeilijk wandelingen van 1,5 uur lopen zonder de volgende dag pijn te hebben. We gebruiken nu een dikke week botten en gewrichten en merken nu zichtbaar verschil. Ze kunnen wat beter vooruit met lopen na een lange wandeling.

Ga naar product

Onze boerderij kater had last van blaas problemen. Gelukkig kwam ik organimal blaas en nieren online tegen. We zijn gestart met een dubbele dosis voor enkele dagen daarna een halve tablet. Al snel knapte de kater op.

Ga naar product

Huisdier: Katten
Aandoening: bloed bij de ontlasting
Het gaat nu steeds beter met de ontlasting. Geen diarree meer gelukkig

Ga naar product

Huisdier: Labradoodle
Aandoening: Geen
Multivitamine gekocht omdat ik vond dat in de brokken die mijn hond kreeg niet voldoende aanwezig was. Na een maandje is zn vacht er zichtbaar op vooruit gegaan.Verder heeft organimal een uitstekende service! Vriendelijke en meedenkende medewerkers en snelle levering! Allen het achteraf betalen vind ik wat omslachtig. Dat verdiend wat mij betreft een verbetering.Groetjes baasje van Bobo

Ga naar product

Onze Duitse herder gebruikt het nu 2 weken en hij heeft een stuk minder last. We kunnen weer lange stukken wandelen!

Ga naar product

Fijn dat dit ook bestaat voor honden

Ga naar product

Onze malteser gaat er goed op

Ga naar product

Snelle levering en effectief

Ga naar product

Doet zijn werk goed! Mijn kitten kan ik wel helemaal inpoederen. Mijn kater laat het helaas niet helemaal toe. Maar ik zal het product zeker blijven gebruiken voor ons kitten.

Ga naar product

Ben dit gaan geven omdat mijn kat de andere weigert te accepteren en diverse producten zoals verdamper in het stopcontact geen verbetering laten zien. Heb het idee dat ze wel relaxter wordt van de kruiden, ze doet niet altijd meer lelijk tegen mijn andere kat. En ze eet het gewoon door natvoer heen zonder problemen. Nog even tijdje doorgaan, gebruik het nu ongeveer 10 dagen.

Ga naar product

ontstoken oogje van onze pup was na 2 dagen verdwenen. Erg blij!

Ga naar product

5 sterren van mij! Mijn hond kan zijn plas nu goed ophouden! Bedankt Organimal 🙂

Ga naar product

Mijn hond loopt veel beter sinds ik haar deze tabletjes geef

Ga naar product

Zocht naar een middel dat minder giftig was dan die pipetjes voor in de nek. Dat spul vind ik echt te chemisch, kat likte er ook veel van op en was een halve dag ongelukkig over die troep in zijn vacht. Dit poeder is tot nu toe top! Kat vindt het geen probleem en vindt het zelfs semi lekker om achteraf uit zijn vacht te likken, gelukkig kan dat met dit middel geen kwaad. Ik gebruik het nu preventief, dus tijd zal leren of het ook echt effectief werkt. Het poeder ruikt een beetje kruidig (als thee?) en de vacht voelt een halve dag wat stoffig aan. Als het goed werkt en hij vlo vrij blijft ben ik zeker blij!

Ga naar product

Zelf gebruik is al enige tijd PEA en heb nooit geweten dat het ook beschikbaar was voor honden. Nu gebruiken we het samen :). Zie duidelijk verschil bij mijn 10 jarige hond. Lopen gaat een stuk soepeler!

Ga naar product

Onze labrador moest even wennen aan deze brok omdat hij geen geperste brok gewend was. Maar hij smult er nu elke dag van. Prima voer!

Ga naar product

Onze hond is vrolijker na inname van deze tabletten

Ga naar product

Het herstel van onze hond is versneld door deze tabletten

Ga naar product

Onze hond had ontsteking tussen zijn poot, kwam na operatie terug, bleef pus uitkomen. Met colloidaal zilver 2x daags 4 druppels nu al maanden rustig! Geen ontsteking meer gehad aan zijn poot, bultje is bijna verdwenen.

Ga naar product

De hond us rustiger

Ga naar product

Hond is door ouder worden (denk minder zicht en horen) wat sneller onrustig en uit z’n doen. Ook in de nacht niet meer doorslapen. Met deze tabletten (halve tablet geef ik in de avond) is hij overdag veel meer ontspannen en slaapt ‘s nachts weer door. Ik ben erg tevreden.

Ga naar product

Huisdier: Hond
Aandoening: Scheetjes, zachte ontlasting
Na 1 week het gewenste resultaat

Ga naar product

Het innemen gaat makkelijk, zo door de brokken, na anderhalve week begin ik te zien dat mijn hond soepeler opstaat en loopt, zelfs nu het weer kil en nat is. Iets minder handig vind ik de dosering...1,0 tbl per 10 kg. Dus met een flinke hond sta je al gauw 3,5-4 tbl af te tellen.

Ga naar product

Hond smult ervan. Prima brok!

Ga naar product

het is een goed product en de buikvan mijn hondje is minder dik en zachter geworden

Ga naar product

Werkte goed bij ontstoken oog van mijn hond. Veel goedkoper dan bezoek bij een dierenarts!

Ga naar product

Mijn kleine hondje krijgt zo alles binnen aan vit en mineralen om gezond te blijven. Top. Snelle levering. Netjes en duurzaam verpakt.

Ga naar product

Werkt perfect , en dat zonder chemische toevoegingen .

Ga naar product

Super spul. Ik was best sceptisch of 't wel zou werken, maar erg tevreden over. Binnen 2 dagen zag ik al verbetering. Ik hoop dat er in de toekomst grotere verpakkingen komen, gezien ik 2 katten heb die erg gevoelige maag/darm systemen hebben. En samen hebben ze 5 pillen per dag nodig, dus dat tikt dan aan.

Ga naar product

Prima product

Ga naar product

Mijn kat zie je er goed van opknappen. Je ziet het goed aan haar vacht

Ga naar product

Werkte perfect

Ga naar product

Gaat erin als koek. Wel vaker ontlasting.

Ga naar product

Huisdier: Hond
Aandoening:
Onze hond is erg gevoelig op zijn darmen, zijn ontlasting was steeds te zacht of echt diarree . Nu blijkt dat hij niet alles kan verdragen qua voeding + dat hij ook nog eens ontstekingsremmer nodig had i.v.b. Prostaat problemen. Ik gebruik nu een week darmen in balans en inmiddels is zijn ontlasting is al een stuk beter en heeft ook geen borrelende darmen meer. Zeker een aanrader !

Ga naar product

Onze hond vindt het voer nu 10x lekkerder met deze olie erover. Zn vacht ziet er beter uit en heb ook het idee dat hij fitter is

Ga naar product

Onze hond is heel erg in de rui en kreeg ook schilfers op haar huid. Door de multivitaminen zijn de schilfers helemaal weg en dat in 1,5 week tijd. Super product!

Ga naar product

Toegediend zoals beschreven Bij mijn Franse bull, oog was naar 2 dagen druppelen niet meer ontstoken en slijmerig. Daarnaast werkt het goed bij de traanplekjes schoon te houden en bij teveel traanvocht 1 drupje in ieder oog toedienen en het tranen is stukken minder.. heel blij met dit flesje ?????

Ga naar product

Van alles geprobeerd voor onze poes van 16. Ze heeft artrose aan haar rug en heupjes en loopt soms moeilijk. De standaard pijnstillers zoals novacam werken wel maar die geef ik liever niet omdat het troep is. Na verschillende natuurlijke dingen te hebben geprobeerd die ze weigert te eten nu toch een product gevonden dat ze accepteert ??n nog veel fijner wat lijkt te werken! Ze werd na een paar dagen al bewegelijker en rent nu af en toe weer in een gekke bui. Ik ben er super blij mee!

Ga naar product

Na een dag of 4 zag ik verbetering tav het ontstoken oog. Snelle levering duidelijke beschrijving hoe te gebruiken en hoelang

Ga naar product

Honden zijn er dol op. Vacht wordt een stuk mooier.

Ga naar product

In plaats van een stugge vacht met roos, heeft onze Retriever nu een zachte, glanzende schone vacht.

Ga naar product

Zijn vacht herstelt zich, en hij vindt het zelfs lekker over zijn eten.

Ga naar product

We hebben de indruk dat het bij ons hondje echt wel goed werkt ; heeft sedert het gebruik ervan nog geen problemen meer gehad met zijn bewegingsstelsel.

Ga naar product

Ons hondje ging vrij abrupt seniel gedrag vertonen. Sinds ze de pillen slikt, lijkt het weer een stuk minder te zijn 🙂

Ga naar product

gezond voor mijn kat en makkelijk te geven

Ga naar product

onze hond laat minder vieze scheten sinds wij dit gebruiken ook merk ik dat zijn ontlasting er beter uitziet.. minder slijmerig

Ga naar product

Als mijn hond iets verkeerd heeft gegeten dan heeft ze dunne stoelgang. Als ik dan darmen in balans geef. Merk ik direct verbetering met de stoelgang.

Ga naar product

Ik geef mijn kat nu al een week lang een halve tablet per dag. Ze lijkt wat rustiger, maar of dit ook echt zo is zal moeten blijken. Ik blijf het voorlopig wel door geven.

Ga naar product

Goede service en vriendelijke mensen

Ga naar product

Wij hebben een verwaarloosde raskat opgevangen. Hij bleef maar last houden van diarree, hadden al van alles geprobeerd. Ik geef hem nu sinds 4 dagen de ???darmen in balans??? en het gaat iedere dag iets beter. Dus ben hier heel blij mee!

Ga naar product

Werkt tot nu toe nog perfect bij mijn Maine coon, ze is super chill.

Ga naar product

goed alternatief voor antibiotica

Ga naar product

Wij gebruiken het voor ontstoken oogjes of oren of voor wondjes en voor verkoudheden.. heb het standaard in huis

Ga naar product

Huisdier: Hond
Aandoening: Roos en dof
Sinds we deze olie gebruiken glanst de vacht weer helemaal! Ze ziet er zo gezond uit!

Ga naar product

Had dit als test meegekregen , ik zie echt een mooie gloed over Jack zijn vacht. Tot zover ziet het er goed uit.

Ga naar product

Gebruik het in de waterfontein van mijn poezen. Wonden schoonmaken, ogen of oren.. wondermiddel!

Ga naar product

Noesje had best vaak diarree. Niet heel heftig maar je zag toch dat het niet helemaal goed zat. Na een hele fijn medewerken gesproken te hebben heb ik haar op de probiotica van darmen in balans gezet en heb in overleg met de medewerker ook de voeding van Noesje aangepast. Ik heb nu al 4 maanden geen diarree gezien. Ik gebruik de darmen in balans pillen die ik nog over heb gewoon als onderhoudsdosis. Probitotica is altijd wel goed om geregeld toe te dienen. Je doet heel lang met zo'n zakje

Ga naar product

Snel geleverd en makkelijk te geven! Ontlasting lijkt al stukken beter na een paar dagen.

Ga naar product

Mijn kater begint echt ouder te worden en daarbij namen ook de kwaaltjes die erbij kwamen kijken toe. Hij lijkt wat makkelijker te bewegen en is wat speelser dan voorheen.

Ga naar product

Mijn herder van 8 jaar werd minder soepel met bewegen. Na 1.5 weken zag ik verbetering in hoe makkelijk hij weer achter de bal aan kon. Dat is waar ik het voor doe!

Ga naar product

Ik was erg fijn geholpen per mail, veel duidelijke uitleg en dat vond ik erg fijn. Producten snel ontvangen en geef het nu 2 dagen. Makkelijk te vermalen door natvoer.

Ga naar product

Duurde even voordat het echt een duidelijk affect had, maar nu stukken beter dan voorheen en pas een week begonnen! Lijkt erg goed zo ver

Ga naar product

Als pup was mijn boxer al erg onrustig en gestrest, plaste vaak zomaar van zich af en blafte snachts veel. Sinds ik gedrag balans gebruik is hij veel rustiger.

Ga naar product

We zagen na een week verbetering. Hond is een stuk minder gespannen

Ga naar product

Wel prijzig, maar doeltreffend. Onze labrador had last van zeer dunne ontlasting. Na 3 dagen zagen we verschil.

Ga naar product

Huisdier: Hond
Aandoening: Overgewicht
???Luie?? Louie heeft last van overgewicht, is constant aan het zoeken naar eten. We zijn nu ongeveer 1.5 week bezig met de druppels en we merken dat hij minder zoekt en bedelt. We hebben ervoor gekozen om het ???di??ten?? te doen in combinatie met minder eten en meer bewegen. Heb er heel veel vertrouwen in! Vooral omdat we al verbetering zien

Huisdier: Kat
Aandoening: Vlooien
Heel fijn! Geen vlo meer te zien! Ondanks deze zachte winter.

Ga naar product

Het middel werkt! Wat een opluchting.

Ga naar product

Deze pillen werken echt prima bij mijn oude kat. Na alle antibiotica van de dierenarts te hebben geprobeerd, blijkt dit voor haar het beste.

Ga naar product

Na weken van eindeloos blaffen als we niet thuis waren, is onze Joy eindelijk rustig. En toch heel alert en speels. Superfijn dit.

Werkt snel en is eenvoudig in te nemen door de hond

Huisdier: Bud
Aandoening: Stink scheten
Bud stonk! Zijn scheten waren de ergste, maar na een weekje bijna geen last meer van! Was ik nou maar eerder begonnen..

Goedwerkende tabletten. Na een paar dagen al betere ontlasting en veel minder stinkwinden. Erg blij mee. Tabletten wilde mijn hond niet los opeten maar door het voer geen probleem.

Mijn hond is wel iets rustiger. Maar ik geef hem 1 pil per dag en voor oud en nieuw ga ik pas over op 2.

Werkt goed, maar wel prijzig

Ga naar product

Werkt prima!

Onze hond loopt stukken beter sinds het gebruik van botten en gewrichten in balans

Huisdier: Kat
Aandoening: Vlooien
Heerlijk spulletje. We maken van het bepoederen een knuffel momentje zodat we er beiden van kunnen genieten! Geen vlooien meer gehad! Veel fijner dan het oude pipetje wat altijd weer een naar momentje was. En de vlooienband ???brandde??? de haren en huid mijn kat weg, veel te heftig, kon nooit goed zijn!

Ga naar product

Nog maar net een week bezig, is wel iets rustiger aan het worden ben wel meer gaan gebruiken.

Een van mijn katers krabde constant aan de deuren als die gesloten waren en negeerde de andere katten volledig, ????n kat hoefde maar in de buurt te komen en dan begon hij al te blazen. Nu krijgt hij dagelijks een half tablet en het gaat zoveel beter. Hij lijkt veel relaxter, ik heb hem zelfs weer betrapt op knuffelen met de andere katten (soms nog wel wat blazen maar dat lijkt me normaal) en het krabben aan de deuren is me niet meer opgevallen. Super verrast door het effect van deze tabletjes! Binnenkort ga ik verhuizen en dan krijgen ze het alle drie, om het minder stressvol voor ze te maken. Ik raad het iedereen aan!

Ga naar product

Fijn spul! Ruikt goed en het tandvlees van de hond wordt er rustiger van, hij likt minder en eet beter. Aanbrengen is wat lastig.

Een eerste indruk kun je maar ????n keer maken en die van jullie is echt heel goed! Heel erg bedankt voor jullie super aardige reactie en de goede service! De 10% coupon ga ik zeker gebruiken voor een volgende bestelling! Hartelijke groet, Linda Boon

Ga naar product

Ik heb twee werkende honden (geleidehonden) verbluffend, een hond was op het nipje nog levend na darmlediging bij dierenarts door die idioten die leverworts met rattengif in het gras leggen. Daarna bleef hond hangen in herstel ik heb mijn oude werkpaard weer terug die zichzelf weer is. Energievol als altijd en happy. Iedereen moet zo'n zakje in huis hebben.... De ander was al wat langer kwakkelende : geen diarree meer, weer energie voor 10 en ik kan weer fijn lange en nieuwe routes lopen in bijna snelwandel tempo en dat binnen een paar dagen

Onze hond is rustiger en meer ontspannen sinds het toedienen van deze tabletjes.

Prima tabletten als je serieus de bijsluiter volgt

Goed product. De ontlasting van mijn hond is met gebruik van Organimal darmen in balans veel beter! Tegenwoordig heb ik Organimal standaard in huis!

Zeer tevreden! Al binnen enkele dagen was de zeer dunne ontlasting van de rottweiler van mijn vader al veranderd in een vaste ontlasting. Overigens wat ????k heel prettig is, dat de hond deze tabletten lekker vindt en er niet op kan wachten om ze in te nemen!

Mijn hond krijgt nu al maanden iedere dag 3 tabletten 'Gedrag in Balans' en ik ben er nog altijd uitermate tevreden over.

Ze is een stuk rustiger met onweer!! En sowieso minder bang, dus een succes!

Werkt prima ? zonder gekke bijwerkingen

Zo te zien helpt het hij beweegt beter en loopt beter af en toe rent hij ook weer we prakken het smorgens door het natvoer dus tot nu toe erg blij ?

Ga naar product

werkt prima mijn hondje is niet meer zo bang voor geluiden .hij kijkt alleen en rent niet meer weg

Wij zien echt verbetering bij onze kat met zware artrose, ze loopt beter en voelt zich beter in haar vel. Super fijn.

Ga naar product

Huisdier: Kat
Aandoening: Vlooien
Werkt perfect, had al een aantal natuurlijke middelen gebruikt, maar alleen dit werkte.

Ga naar product

Huisdier: kitten
Aandoening: veel vlooien
We hadden behoorlijk wat vlooien met onze nieuwe kitten in huis. Dit middel hebben we gebruikt en ook de omgeving behandeld en we zijn er nu vanaf.. nadeel is wel dat je na het aanbrengen even moet stofzuigen 🙂

Ga naar product

Huisdier: Hond
Aandoening: vlooien
het poeder stuift wel maar ondanks dat tot nu toe geen vlooien of teken gezien

Ga naar product

Huisdier: jack russel
Aandoening: vlooien/teken
Geen vlooien, teken gehad deze zomer! aanrader!

Ga naar product

Huisdier: Jack Russell
Aandoening: Hyper gedrag
Onze Jack russell vertoonde stress en hypergedrag dat zich uitte door krabbelen en druk zijn vooral als er mensen op visite zijn. Door organimal is hij rustiger en ook minder onzeker naar andere honden toe. Wij zijn tevreden !

Heb dit nu een ruime week aan onze hyper leonberger van 9 maanden gegeven en het lijkt wel iets te helpen. Dus ik ga er mee door want ik denk dat ik na nog een week pas kan zien of het zijn werk doet. Hoop het echt want ik heb al zoveel geprobeerd.

Na een dag of vijf 3 dragees per dag te hebben gegeven, werd mijn witte herder een stuk rustiger en zelfs buiten gehoorzamer (minder afgeleid door externe prikkels). Goed voor haar darmen die snel van slag zijn, maar ook zoveel rustiger voor haarzelf. Heel blij met het resultaat.

Organimal werkt goed om je hond te kalmeren, alleen elke hond reageert anders. Mijn hond heeft iets meer per dag nodig dan de dosering aangeeft, maar het belangrijkste is dat het werkt!

Merk wel verschil

Huisdier: Franse bulldog
Aandoening: Iets met zn darmen denk ik
De pillen lijken wel te helpen want Moochi (mijn hond)? liet absurd veel scheten en als hij moest poepen dan zag je letterlijk wat hij had gegeten dus toen zag ik al gelijk dat er iets niet goed was. Nu heb ik hem sinds een week op Darmen in balans en is het scheetjes laten veel minder geworden. De geur is ook wat dragelijker en ook lijkt het of zijn eten beter verteerd wordt. Ben benieuwd of het de komende dagen nog verder verbetert. Ik ben al vast heel tevreden als het zo blijft.

Snow bleef maar niezen en niezen en ik dacht serieus al dat het te maken moest hebben met haar weerstand/immuunsysteem! Soms zat ze ook helemaal te trillen. Ik heb het besteld en volgens mij werkt het want ze doet het veel minder vaak?

Huisdier: Golden retriever
Aandoening: Old dog
Fast delivery and great results. Thanks a lot!?

My Siberian Husky has been out of control lately. I think he has a lot of stress cause we weren't allowed to touch him. After we gave him these pills he seemed to loosen up a little so I'm really grateful that he's slowly going back to his old self.

Huisdier: Markiesje
Aandoening: Ouderdom/sufheid
Mijn man is met Pablo naar de dierenarts geweesd en die zeiden dat zijn sufheid en het snel moe zijn komt doordat hij al wat ouder is en dat we er niks aan konden doen. We wilden dat niet geloven en ik ben dus zelf even gaan kijken. Jullie product blijkt wel te helpen, want hij slaapt niet meer zo veel als eerst dat is niet negatief want ik heb het gevoel dat hij nu wat fitter is. Dus bij deze wil ik jullie bedanken.Anita

Huisdier: Hond
Aandoening: Stijfjes
Weet niet zkr waar het door komt maar Max lijkt wel weer een beetje los te komen IK heb een idee dat het goed werkt.

Huisdier: Europese korthaar 13 jaar
Aandoening: Kat is heel vaak verkouden/chronisch , woul weerstand verhogen
Na enkele weken is ze minder vaak verkouden, minder vieze ogen. Ik vermeng de gestampte tabletten door natvoer en doe daarna in magnetron. Werkt prima.

Ga naar product

Huisdier: Poes 13 jaar
Aandoening: Ouder wordende poes
Ze is opgeknapt, ze stapt weer flink door het huis. Ze heeft goede en minder goede dagen.

Ga naar product

Huisdier: jack russel
Aandoening: Oud hondje
Goed resultaat. Na poosje is hij actiever en kijk ook stukken helderder uit zijn ogen. Minder moe valt ook op. Wil zelf weer meer dingen doen zoals stukken wandelen en neemt zelf initiatief. Lange tijd niet gezien.

Huisdier: Gijsje
Aandoening: kwakkelen met weerstand
Gijs heeft al maanden lang last van een slechte weerstand dingen zoals minder energie beetje humeurig en soms beetje ziek en heb daarom multivitamine gehaald omdat ik denk dat hij dit nodig heeft. Het resultaat tot zover is dat hij actiever lijkt na 2 weken.

Huisdier: Britse korthaar
Aandoening: Op leeftijd
Tommy is 11 jaar en aan alles merk je dat hij een dagje ouder werd. Hij bewoog al poosje minder soepel, deed daarom ook vaak minder. Minder actief/energie. Na poosje organimal senior merk ik dat hij weer wat vaker wil spelen en weer naar buiten wilt. Ik ben tevreden!

Ga naar product

Huisdier: Golden retriever
Aandoening: Oudje
Onze lieve Jack wordt bijna 8 en we merken dat alles een stuk moeizamer gaat. Hij krijgt al een tijdje brokken voor senior. En dit leek ons een goede aanvulling. Hij hapt de pillen weg als snoepjes!

Mijn Maine Coon van 5 maanden heeft patella luxatie. Ik hoop met dit supplement de ontwikkeling van zijn botten te ondersteunen. Hij vindt het erg lekker, dus toedienen gaat super eenvoudig

Ga naar product

Wordt gretig als een snoepje gegeten, en na kleine week gebruik lijkt het alsof het wel wat doet. Gaat hier om een 11 jaar oude Engelse Bulldog, die veelvuldig drinkt en grote hoeveelheden plast. Baadt het niet, schaadt het niet. We gaan er nog gewoon mee door. Goed product!

Mijn kat gebruikt de pillen nu 1 1/2 week, ik merk dat de ontlasting iets beter is maar nog niet helemaal goed ik ga nog rustig even door

Ga naar product

Aanrader tegen dunne ontlasting

Na enkele dagen zagen we al verschil, fijn product!

Huisdier: Hond (Rottweiler)
Aandoening: Blaasontsteking
Na 2 AB kuren was de blaasontsteking weg maar nog steeds kristallen in haar urine. Kristallen zijn allemaal verdwenen. Plast nu weer normaal

Huisdier: Pug
Aandoening: Overweight
My pug Luke has a bit overweight, he doesn???t love walks like I want him to be 🙂 Now with these drubs I notice that he get his old body back! Thank you

Huisdier: newfoundlander
Aandoening: Diarree
Ik geef mijn hond ??" Darmen In Balans voor Grote Honden ??" en het helpt echt. Zoals anderen ook al schrijven moet je wel even geduld hebben. Natuurlijk is het de volgende dag nog niet voorbij, maar na een paar dagen zie je duidelijk verbetering en na een week ziet het er echt goed uit. Als je zo???n grote hond, als een Newfoundlander hebt, die uit elke plas wil drinken en ook elke dag op z???n minst natte voeten in een sloot, vijver of vaart wil halen, dan heeft hij gauw last van diarree. Ik blijf dan ook nu zo nu en dan Organimal Darmen in Balans geven.

Huisdier: Newfoundlander
Aandoening: Diarree
Ik geef mijn hond - Darmen In Balans voor Grote Honden ??" en het helpt echt. Zoals anderen ook al schrijven moet je wel even geduld hebben. Natuurlijk is het de volgende dag nog niet voorbij, maar na een paar dagen zie je duidelijk verbetering en na een week ziet het er echt goed uit. Als je zo???n grote hond, als een Newfoundlander hebt, die uit elke plas wil drinken en ook elke dag op z???n minst natte voeten in een sloot, vijver of vaart wil halen, dan heeft hij gauw last van diarree. Ik blijf dan ook nu zo nu en dan Organimal Darmen in Balans geven.

Huisdier: Labrador
Aandoening: Ontstoken tandvlees
Snelle levering! Onze lieve labrador heeft/had ontstoken tandvlees, maar voordat wij naar de dierenarts gaan willen eerst dit proberen. Het smeren van het spul leek eerst een uitdaging maar het is goed te doen en Max ziet het als een extra kroel-momentje. Merk nu al dat hij minder ruikt uit z???n bek en makkelijker eet (4 dagen) De dierenarts is waarschijnlijk niet meer nodig! Scheelt weer kosten ??

Huisdier: pablo
Aandoening: binnen plassen
pablo kon door blaasgruis zijn plas niet lang inhoude... nu gaat het stukke beter na een paar weken...

Huisdier: Shih Tzu
Aandoening: Last van gewrichten
Mijn dirk is wat ouder en deze had last bij rennen. Na het geven van de Botten en gewrichten in balans rent hij veel soepeler. Dit duurt natuurlijk wel altijd even om echt in te werken.

Huisdier: Jack russel
Aandoening: Pijnlijke gewrichten en minder soepel lopen
Dit werkt echt super voor mijn hondje Jasper. Ik merk nu na 2 weken dat hij echt veel soepeler is met uitlaten en veel minder last heeft.

Huisdier: Hond Brutus
Aandoening: blaasgruis en bloed in urine
Plasproblemen is iets waar Brutus al geruime tijd last van had. Blaasgruis en soms wat bloed in de urine. Na een week zie ik al wat verbetering… ik hoop dat dit doorzet… Ik ga het wel blijven gebruiken want zie een verschil.

Huisdier: Kater
Aandoening: Blaasgruis
Het plassen ging al een poos niet makkelijk bij Joris (kater). Hij had last van gruis. Na 2 weken is dit nu verleden tijd. Erg fijn eindelijk resultaat te zien! Bovendien erg mooi verpakt en snel verzonden.

Huisdier: Kater
Aandoening: Stramme en pijnlijke gewrichten kater
Snel verzonden en gemakkelijk te geven door pillen fijn te malen. Na een week of anderhalf zie ik echt goed resultaat. Onze mila lijkt weer als nieuw zo actief en soepel

Huisdier: Jack russel
Aandoening: Dominant en schiet snel in de stress
onze hond Jack is af en toe erg stresserig en drm ook snel dominant naar mijn vriendin. Ze was soms beetje bang dat hij zou bijten ondanks dat jack klein is. Na een week de gedrag in balans tabletten is hij rustiger en minder dominant. Ik ben tevreden met het resultaat.

Huisdier: Hond maxie
Aandoening: Weinig drinken en diaree
Ik was bezorgd dat Maxie last an uitdroging zou krijgen omat ze diaree had en weinig dronk. Ik heb contact met Organimal opgenomen en heb snel en duidelijk antwoord gehad. Ik heb de pillen inmiddels binnen en heb Maxie zonet een pil gegeven. (gisteren besteld trouwens) Gelukkig nam ze het makkelijk in. Nu afwachten of het werkt. Dit laat ik nog weten. Alvast bedankt Organimal voor de goede service.

Huisdier: Golden retriever
Aandoening: Diarree
Erg blij met maag darm in balans , na een paar dagen zag ik al verschil en de diarree is over. Ga het nog wel doorgeven zoals aanbevolen door Organimal. Vriendelijk groet J. Kersies

Huisdier: Britse korthaar
Aandoening: Ruzie met andere kat in ons huis (veel stress)
Onze kat maakte steeds ruzie met onze andere kat, erg agressief en blazen. Wij denken dat dit komt doordat wij een nieuwe kat erbij genomen hebben. De kat lijkt rustiger nu na een week, en ze hebben stukken minder ruzie met elkaar. Tot zover erg happy!

Huisdier: Poes Mila
Aandoening: Slecht eten en dunne poep
Goede product moest wel even wat moeite doen om pilletje te geven aan Mila, ff organimal gemaild en gaven mij informatie hoe beste te geven. zo ging het prima!

Huisdier: Duitse herder (Boris)
Aandoening: Erg dunne ontlasting
Geachte Organimal, erg bedankt voor de snelle levering en na mijn werk had ik product volgende dag al op de mat. Heb het product nu 5 dagen gegeven en zie echt een verschil in zijn ontlasting! Hij eet ook veel beter nu.

Huisdier: Poes
Aandoening: Angstige poes
Product kwam volgende dag in huis, netjes verpakt. Mijn poes lijkt minder gestrests na enkele dagen, het is afwachten hoe het verder gaat, maar tot zo ver tevreden

Huisdier: Kat - maine coon
Aandoening: Erg gestrest
Mijn kat max is vaak erg angstig als we naar de dierenarts moeten. Ik geef hem de Gedrag in balans voor katten pillen al een langere periode en ik merk echt dat hij zich rustiger en minder gestrest voelt. Soms werd hij ineens heel erg druk en vloog de kamer door, nu is hij speels druk en niet meer gestrest druk. Dus ik heb wel het idee dat dit goed werkt. Ook bij de dierenarts ging het beter de afgelopen keer. Het zal nooit zijn lievelingsuitje worden haha.