Gewicht in Balans

Helpt jouw hond met afvallen en bevordert de afvoer van gifstoffen zonder nare bijwerkingen. Ook zeer geschikt voor pups. Dit uiterst effectieve kruidensupplement is zorgvuldig samengesteld en hoog geconcentreerd. Het is 100% natuurlijk, veilig en bevat geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

 • Verhoogt de vetverbranding
 • Vermindert de vetoplsag
 • Verhoogt het energieverbruik
 • Ondersteunt het verzadigingsgevoel
 • Bevordert de afvoer van gifstoffen die vrijkomen bij vetverbranding
44.95 Op voorraad

Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis

Reviews

Wanneer
Bij obesitas en overgewicht

Voor wie
Gewicht in Balans mag herhaaldelijk worden gegeven aan alle honden van elk ras en elke leeftijd.

Voor wie niet
Gewicht in Balans is niet geschikt voor drachtige honden. Wanneer uw hond al medicijnen gebruikt dient u eerst te informeren bij de dierenarts.

Gebruik
Organimal Gewicht in Balans is uitermate geschikt voor herhaaldelijk gebruik.
Uiteraard bevelen wij aan om in combinatie met Gewicht in Balans ook goed te letten op het de juiste hoeveelheid voedsel per dag. Ook voor huisdieren geldt dat ze voldoende moeten bewegen. Afvallen moet geschieden door een langzame afname van het gewicht. Bij explosief afvallen worden de lichaamsvetten snel verbrand en komen er teveel in het vet opgeslagen toxines vrij die de lever en nieren zwaar belasten. Zorg tijdens het afvallen ook voor voldoende water.

Dosering
Gemiddeld 1,3 druppels per kg lichaamsgewicht per dag toedienen. Afronden naar boven mag.
Kan zowel verspreid over de dag als in één keer worden toegediend.
Gebruik onze druppelcalculator hieronder om snel te berekenen hoeveel druppels er nodig zijn voor jouw hond.

LichaamsgewichtDagelijkse dosis
kg
druppels per dag

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog, buiten directe invloed van zonlicht en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Samenstelling
Alcohol, Boneschillen, Paardebloem, Bonekruid, Brandnetel, Drie kleurig Viooltje, Vuilboombast, Zoethout, Maisbaard, Berkenblad, Anijszaad, Goudsbloem en Venkelzaad

Verpakking
Ons hersluitbaar flesje met druppelaar bevat 100 ml. De  verpakking kan helaas niet door de brievenbus dus er zal iemand aanwezig moeten zijn voor ontvangst. Natuurlijk kunt u ook ervoor kiezen het pakketje te laten bezorgen op een afleverpunt van postNL.

Natuurproduct
Gewicht in Balans heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc.

Voedingssupplement
Gewicht in Balans is een voedingssupplement en moet dus worden gebruikt als aanvullend diervoeder.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. Het selectie en productieproces verloopt via strenge procedures om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Onze formules voldoen aan alle eisen van de Warenwet. Onze producenten voldoen aan alle wetgeving met het oog op kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC.

 

Alcohol, Boneschillen, Paardebloem, Bonekruid, Brandnetel, Drie kleurig Viooltje, Vuilboombast, Zoethout, Maisbaard, Berkenblad, Anijszaad, Goudsbloem en Venkelzaad

 1. Naam: Ramon
  Huisdier: Dog

  Mijn pitbull heeft duidelijk overgewicht en ik maak me daar zwaar zorgen om want het weerhoudt hem van rennen en spelen. Ik gebruik de druppels nu al 5 dagen maar ik merk helaas nog geen duidelijk resultaat. Moet ik hem ook minder eten geven nu? Want ik heb verder niets aangepast.

 2. Naam: Jack
  Huisdier: Pug
  Aandoening: Overweight

  My pug Luke has a bit overweight, he doesn’t love walks like I want him to be 🙂 Now with these drubs I notice that he get his old body back! Thank you

 3. Naam: Mattie
  Huisdier: Minoes - Mopshondje
  Aandoening: Te dik en veel schooieren

  Minoes is een echte snoepert… ze was erg veel aan het schooieren voor lekkers… Sinds de druppels lijkt dat minder…. Soms vond ik het zielig haar niks te geven. Nu ze minder schooiert is dat ook wat makkelijker…. Dus dit is al vooruitgang…. nu nog de kilo’s kwijt

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.