Inhoud: 45 tabletten

Ontspant en brengt de rust weer terug zonder dat het jouw hond versuft.
Dit uiterst effectieve kruidensupplement is een zorgvuldig samengestelde mix van Oosterse en Westerse kruiden. Het is 100% natuurlijk, veilig en bevat geen kunstmatige en chemische toevoegingen. Zoals bij al onze producten worden er geen overbodige vulmiddelen gebruikt.

Gebruik Gedrag In Balans – Honden (tot 30 kg) o.a.:

 • Ter ondersteuning bij stressgevoeligheid en stressvolle situaties
 • Ter bevordering van rust en ontspanning met behoud van alertheid en energie
 • Ter ondersteuning bij angst en agressie
 • Ter bevordering van de algehele gemoedstoestand
 • Ter ondersteuning van lichaam en geest
 • Veilig in gebruik
24.95 22.46 Op voorraad
 • Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
 • Niet tevreden, geld terug garantie
 • Gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland
Reviews

Wanneer
Bij aanhoudende stressgevoeligheid  en acute en stress situaties

Voor wie
Gedrag – In Balans mag langdurig worden gegeven aan alle honden (tot 30 kg) van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor puppies. Heb je een hond die zwaarder is dan 30 kg dan adviseren wij Gedrag in Balans – Grote Honden te gebruiken.

Voor wie niet
Niet gebruiken bij drachtige, zogende en langdurig zwakke dieren.

Gebruik
Organimal Gedrag- in Balans is uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Echter, wanneer er een noodzaak is tot langdurig gebruik duidt dat ook op een structureel  mentale onbalans bij jouw hond. In dat geval raden wij je aan om in aanvulling op Gedrag- in Balans, de oorzaak te onderzoeken en eventueel te corrigeren met gedragstherapie.

Indien een stressvolle situatie vooraf verwacht kan worden (bv vuurwerk of reizen) adviseren wij je om reeds 5 – 6 dagen van te voren te beginnen met het toedienen van de tabletten opdat er voldoende spiegel is opgebouwd in jouw hond. Na de stressbeleving het beste nog een aantal dagen doorgaan met het toedienen. Een hond moet enkele dagen herstellen na een acute stressbeleving.

Doorgaans raden wij aan om bij verwachte of onverwachte acute stresssiutaties jouw hond gedurende 7 – 10 dagen Gedrag – in Balans toe te dienen. Bij aanhoudende mentale onbalans mag het continu gegeven blijven worden. In het geval dat jouw hond verhoogd stressgevoelig blijft adviseren wij je een dierenarts te raadplegen.
Raadpleeg ook een dierenarts wanneer jouw hond al medicijnen gebruikt en je wilt Gedrag- In Balans toedienen. Dit om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

.

Dosering
Dagelijks een halve tablet per 5 kg lichaamsgewicht. Bij hele heftige acute stress mag de dosis gedurende 2-3 dagen verhoogd worden naar 2 keer per in plaats van 1 keer per dag. Indien jouw hondje lichter is dan 2,5 kg een kwart tablet toedienen.

LichaamsgewichtDagelijkse dosis
0-5 kg0,5 tablet per dag
5-10 kg1 tablet per dag
10-15 kg1,5 tablet per dag
15-20 kg2 tabletten per dag
20-25 kg2,5 tabletten per dag
25-30 kg3 tabletten per dag
30-35 kg3,5 tabletten per dag
35-40 kg4 tabletten per dag

Wijze van bewaren en houdbaarheid
De Organimal producten komen in luchtdichte en hersluitbare verpakking. Wij raden dan ook aan het daarin te bewaren. Houd de producten droog en op kamertemperatuur voor een optimale werking. Organimal producten zijn -mits op de juiste wijze bewaard- houdbaar tot aan de aangegeven datum op de verpakking.

Ingrediënten
Valeriaan wortel extract, Citroenmelisse blad extract, Rosmarinezuur, L-Tryptofaan, Vitamine B1 – Thiamine HCI, Vitamine B2 – Riboflavine, Vitamine B3 – Nicotinamide, Vitamine B6 – Pyridoxine HCI, Vitamine B9 – Foliumzuur, D – Pantothnate

Allergenen
Gedrag – In Balans bevat geen allergenen.

Verpakking
Ons hersluitbaar stazakje bevat 45 tabletten à 400mg. De speciale verpakking kan zo door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.

Natuurproduct
Gedrag – in Balans heeft altijd dezelfde samenstelling, maar gezien het een natuurproduct is kan er variatie bestaan in de geur, kleur en smaak. Het supplement is 100% natuurlijk en bevat dus geen chemische kleur, geur en smaakstoffen etc.

Voedingssupplement
Gedrag – in Balans is een voedingssupplement en moet dus worden gebruikt als aanvullend diervoeder.

Kwaliteit
Bij Organimal hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met hoogwaardige natuurzuivere producten van hoge kwaliteit. Onze formules zijn uiterst geconcentreerd en vrij van chemische toevoegingen. Het selectie en productieproces verloopt via strenge procedures om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Onze formules voldoen aan alle eisen van de Warenwet. Onze producenten voldoen aan alle wetgeving met het oog op kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC.

Samenstelling

 • Valeriaan wortel extract
 • Citroenmelisse blad extract
 • Rosmarinezuur
 • L-Tryptofaan
 • Vitamine B1 – Thiamine HCI
 • Vitamine B2 – Riboflavine
 • Vitamine B3 – Nicotinamide
 • Vitamine B6 – Pyridoxine HCI
 • Vitamine B9 – Foliumzuur
 • D – Pantothnate

Analytische bestanddelen

 • Ruwe as: 8.5%
 • Ruw vet: 5,5%
 • Ruw eiwit: 7%
 • Ruwe vezel: 16%
 1. Joanne Kane

  Hond is een stuk rustiger na gebruik van gedrag in balans. Het duurde even voordat het aan leek te slaan, ongeveer 8 weken. Het verschil in gedrag is echter aanzienlijk.

 2. Els H.

  Nog maar net een week bezig, is wel iets rustiger aan het worden ben wel meer gaan gebruiken.

 3. Joanne Kane

  Onze hond is rustiger en meer ontspannen sinds het toedienen van deze tabletjes.

 4. Irma

  Mijn hond krijgt nu al maanden iedere dag 3 tabletten 'Gedrag in Balans' en ik ben er nog altijd uitermate tevreden over.

 5. Lisa

  Ze is een stuk rustiger met onweer!! En sowieso minder bang, dus een succes!

 6. M. van der Meer
  Huisdier: Hond Pip
  Aandoening: onzeker en stress

  Pip (14 maanden) krijgt nu langere tijd deze pilletjes, Het haalt de scherpe kantjes van haar onzekere ( blaf) gedrag af. Ze kan daardoor beter leren om te gaan emt de situaties die haar stress geven. We zetten het voorlopig nog voort. De dosering die ze nodig heeft is wel meer dan voorgeschreven,

 7. Yvonne

  werkt prima mijn hondje is niet meer zo bang voor geluiden .hij kijkt alleen en rent niet meer weg

 8. Karin

  Onze Sam heeft er baat bij

 9. Marianne

  Ben 1,5 week bezig met deze pilletjes. Merk nog niet heel veel verschil. Als er mensen bij mij het huis verlaten gaat pip nog steeds in de stress. We gaan nog even door en hopen op verbetering.

 10. Petra d.

  Onze DJ (lhasa-apso reu van 9,5 jr) doet al jaren de haren van zijn broertje in de nek kaal vreten. Gebeurt altijd als wij weg zijn. Soms gaat het een tijdje goed en dan opeens ben je 5 min boven en dan ligt er weer een giga pluk haar. Jules heeft alweer een aardige bos haar in nek en achterhoofd die bij zijn staartjes gevoegd kunnen worden. Na ik schat 7 jr eindelijk !!!! En in de auto is hij ook een stuk rustiger . Eerder kwam hij continu kijken nu blijft hij veel meer liggen.

 11. E. de Bruijn
  Huisdier: Jack Russell
  Aandoening: Hyper gedrag

  Onze Jack russell vertoonde stress en hypergedrag dat zich uitte door krabbelen en druk zijn vooral als er mensen op visite zijn. Door organimal is hij rustiger en ook minder onzeker naar andere honden toe. Wij zijn tevreden !

 12. Irma

  Na een dag of vijf 3 dragees per dag te hebben gegeven, werd mijn witte herder een stuk rustiger en zelfs buiten gehoorzamer (minder afgeleid door externe prikkels). Goed voor haar darmen die snel van slag zijn, maar ook zoveel rustiger voor haarzelf. Heel blij met het resultaat.

 13. Ilja

  Organimal werkt goed om je hond te kalmeren, alleen elke hond reageert anders. Mijn hond heeft iets meer per dag nodig dan de dosering aangeeft, maar het belangrijkste is dat het werkt!

 14. Karin

  Merk wel verschil

 15. Lize
  Huisdier: Lize
  Aandoening: Stress

  Mijn labrador sprong alle kanten op en ik kom hem niet meer aan.. Nu is hij gelukkig niet meer zo hyper

 16. Levi

  My Siberian Husky has been out of control lately. I think he has a lot of stress cause we weren't allowed to touch him. After we gave him these pills he seemed to loosen up a little so I'm really grateful that he's slowly going back to his old self.

 17. Diana V Bavel

  Ik vind het echt goed, mijn hondje is een stuk rustiger erdoor

 18. Sanne
  Huisdier: Jack russel

  Hope is erg angstig en bang, vooral met uitlaten was het een hele uitdaging verder dan de tuin te komen. Nu ze deze pilletjes krijgt gaat het veel makkelijker, het is geen straf meer voor haar.

 19. Jojanneke
  Huisdier: Jack Russel

  Een maand geleden begonnen met het geven van Gedrag Balans. Na een aantal slechte ervaringen was mijn hond heel erg bang voor andere honden. Ik merk dat hij nu veel relaxter is en minder bang

 20. M. van woerden

  Max werd altijd erg onrustig als er andere honden in de buurt kwamen. Ik geeft max nu enkele weken de gedrag in balans tabletjes waarop hij goed lijkt te reageren. Ik vind hem rustiger en minder gestresst.

 21. Bram

  Snelle levering en makkelijk te geven aan mijn hondje. Heb goede verwachtingen. Het is nog wat te vroeg om echt wat te kunnen zeggen voor mij. So far so good.

 22. J. Spijkerman

  Mijn hondje Peter is erg bang voor vuurwerk. Elk jaar weer doodsbang... gelukkig dit jaar minder na het geven van gedrag in balans. We zijn er begin december mee begonnen en dat werkte zo prima. Happy happy!

 23. M. Vermeulen

  Mijn Chihuahua is vaak bang wanneer er visite komt, deze raakte in de stress vrijwel direct als de deurbel ging. Soms ook plassen op de grond zo bang. Na aan het begin een hogere dosis gedrag in balans, zoals aangegeven, nu verlaagd omdat ze stukken meer relaxed is. Geweldig!

 24. D. Jansen

  onze hond Jack is af en toe erg stresserig en drm ook snel dominant naar mijn vriendin. Ze was soms beetje bang dat hij zou bijten ondanks dat jack klein is. Na een week de gedrag in balans tabletten is hij rustiger en minder dominant. Ik ben tevreden met het resultaat.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.

Ontvang 10% korting op je volgende aankoop!

..en ontvang gezondheidstips voor jouw hond of kat

Soort huisdier