winnie-meeremans

Holistische dierenartse Winnie Meeremans

Als dierenarts doe ik niets liever dan dieren gezond houden. Door met je mee te denken en je te inspireren zodat je als baasje de beste beslissingen kunt maken draag ik daar graag aan bij. Je kunt daarom vanaf nu bij mij terecht voor online consultaties. Dit systeem is in het leven geroepen zodat ik de tijd kan nemen om naar je te luisteren en je met praktische en gerichte video adviezen verder op weg te helpen. Deze manier van consulteren is uniek en nu beschikbaar voor je dier en jou!

Boek nu een online videoconsult met Winnie

Handig om te weten

Een online consult is bedoeld om een hulpvraag van één dier in te behandelen. Mocht je voor meerdere van je dieren een consultatie willen, dan is het nodig om voor elk dier apart een consultatie aan te vragen en te betalen. Bij betaling van consult vul je in voor welke diersoort je het consult aanvraagt. Wij sturen je na betaling ons uitgebreide vragenformulier via e-mail toe. Houd er rekening mee dat je ongeveer 15-30 minuten nodig hebt om het formulier in te vullen. De uitgebreide informatie die dit ons geeft stelt ons het beste in staat je van een gericht advies te voorzien. Nadat je het formulier ingevuld hebt teruggestuurd, nemen we contact met je op voor het maken van een video afspraak.

We streven ernaar om de video afspraak binnen 1-2 werkweken na ontvangst van je ingevulde vragenformulier in te plannen. Afspraken plannen we in op vrijdagen en soms op zaterdagnamiddag

Tijdens ons video contact bespreken we jouw consultaanvraag, stellen we nog eventuele vragen en benoemen we de conclusies die wij hieraan verbinden. 

Welke vragen zijn geschikt voor deze consultatie?

Alle vragen die geen spoedvragen zijn. Dit kan gaan van huidproblemen, naar voedingsintoleranties, naar pijn, naar andere chronische problemen.  Ook vragen over hoe je je dier zo gezond mogelijk kunt houden worden beantwoord. Ook vragen over natuurlijke vlooien, wormen en andere parasietenbestrijding horen hierbij.

Deze online consulten zijn iets voor jou als je:

 • behoefte hebt aan holistisch advies puttende uit mijn jarenlange ervaring als holistisch dierenarts 
 • open staat voor een natuurlijke aanpak voor het verbeteren van de gezondheid van je dier; dit kost namelijk altijd geduld en volharding 

Jij krijgt:

 • duidelijk en deskundig holistisch advies met uitleg over wat te doen, waarom, en hoe je in jouw dagelijks leven dit kunt uitvoeren.
 • mijn uitgebreide kennis over wat in de specifieke situatie van jouw dier het meest belangrijk is en hoe dit toe te passen. .Advies op maat op maat dus.
 • doorverwijzing naar je eigen dierenarts of dierenarts-specialist als de situatie daarom vraagt

Wanneer is deze manier van consulteren niet geschikt?

 • Bij spoedgevallen. Deze horen thuis bij je eigen dierenarts.
 • Om een diagnose te stellen. Dit hoort thuis bij je eigen dierenarts.

Wat kost het?

Je krijg mijn onverdeelde aandacht voor € 70 gedurende een half uur, elk extra begonnen kwartier betaal je € 20 

Waarom kiezen huisdiereigenaren voor Organimal?

 • Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden.
 • Onze producten zijn 100% vrij van chemicaliën (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen).
 • Geconcentreerde formules. Geen overbodige vulmiddelen.
 • De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de ondersteuning van de gezondheid bij dieren.
 • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. Zo kunt u de klacht direct aanpakken.
 • Onze ervaren en deskundige specialisten helpen u graag met raad en advies.